18 „uradi sam“ za najbolju novogodišnju foto kabinu ikad

18 DIYs for the Best New Years Eve Photo Booth Ever

Svaka dobra novogodišnja zabava ima tri stvari. Glitter, šampanjac i foto kabina. Ako vas ovo posljednje plaši, poslušajte na trenutak. Iako je sjajno unajmiti profesionalnog fotografa da snimi prekrasne slike vaših gostiju, to nije neophodno. Danas svako nosi kameru na svom telefonu i uređuje svoje slike u filtrirani zaborav. I znate da čak i da imate profesionalnog fotografa, ljudi bi ipak snimili svoje snimke i objavili ih na Instagramu. Stoga smanjite troškove, napravite vlastitu pozadinu i rekvizite i pustite svojim gostima da pobjegnu. Pogledajte ovih 18 "uradi sam" kako biste foto štandu svoje zabave pretvorili u najinstagramiranije mjesto na webu ove novogodišnje noći.

18 DIYs for the Best New Years Eve Photo Booth Ever

Dok ste vani i planirate nabaviti sve potrepštine za novogodišnju zabavu, uzmite malo šarenih šljokica sa police za čišćenje. Zatim ga samo zakačite na zavjesu kako biste napravili najsjajniju pozadinu za foto kabinu koju ste ikada fotografirali. (preko Lovely Indeed)

Giant fringe garland

Papir je jeftin, zabavan i šaren. Počnite da se bavite ovim „uradi sam“ kako biste napravili džinovske trake sa resama koje će vam ne samo pružiti sjajnu pozadinu za foto kabinu, već ćete imati i prekrasan džinovski ukrasni zid za svoju zabavu. (preko Oh Happy Day)

DIY emoji photo booth props

Svaka foto kabina mora imati svoje rekvizite. Karton u boji je super jednostavan način da napravite svoje omiljene emoji lica za vašu foto kabinu. Maske za lice će sigurno biti veliki hit, ali možete napraviti i takose i kitove i sve druge emoji sličice koje se uvijek pojavljuju u vašim tekstovima. (preko Alice i Lois)

Tissue paper photo booth

Papirni papir je vjerovatno jedan od mojih omiljenih DIY materijala. Postoji toliko mnogo kreativnih načina da ga koristite! Uključujući ovu foto kabinu od papirnog papira. Samo zgužvajte i zalijepite i zgužvajte i zalijepite. Bonus bodovi ako koristite metalnu maramicu. (preko Lovely Indeed)

Marshmallow snowflake photo booth

Da, ova ideja za foto štand je sa vjenčanja. Ali ozbiljno, kako bi bilo slatko imati viseći zid od marshmallowa u svom domu koji možete ostaviti cijele zime! Upozorenje, ne preporučuje se za domove s djecom ili kućnim ljubimcima koji jedu bijeli sljez. (preko Green Wedding Shoes)

DIY glitter photo booth props

Daj mi sav sjaj. Ozbiljno, kakve god rekvizite da napravite za svoju foto kabinu ove godine, moj savjet je da ih prekrijete različitim metalik nijansama svjetlucava. Jer sjaj čini da svi izgledaju kao rock zvijezde. (preko Earl Grey Creative)

Balloon photo booth

Baloni su još jedna super pristupačna i jednostavna opcija za foto kabine. Zgrabite prijatelja koji će vam pomoći da ih naduvate, a zatim budite svoje oči dok ih zalijepite u nivoe za pod. Vjerujte mi, sat ili dva će se isplatiti na tim Instagramima. (preko apartmanske terapije)

Chalkboard photo booth

Kome je ikada palo na pamet slikati boju za tablu na krpu? Ovi momci. I to je sjajno jer ćete stvoriti pozadinu za foto kabinu koja se može koristiti na svakoj zabavi do kraja vremena. Sve što treba da uradite je da promenite poruku. (preko The Homesteady)

Doily photo booth background

Volim maramice. Volite li maramice? Dolaze u paketima od milion. Samo ih zalijepite na svoj zid za najljepšu pozadinu ikada. Pogotovo ako je vaša novogodišnja zabava samo za djevojčice. (preko Sarah Hearts)

Celebrity photo booth props

Željeli biste da dovedete neke poznate ličnosti na svoju novogodišnju zabavu? Sa ovom tajnom, možete. Odštampajte neke slike svojih omiljenih lica, zalijepite ih na karton i odjednom ćete imati Kim i Kanyea kako vam sruše bash. (preko Casarelle)

Herringbone garland photo booth

Svi vole dobar uzorak riblje kosti, zar ne? Odaberite svoje boje koje odgovaraju temi vaše zabave, a zatim ih okačite za modernu, ali porodičnu pozadinu za foto kabinu. (preko Glitter Guide)

Geo paper photo booth

Priznajem. Iako ovaj papirni geo zid izgleda kao odlična pozadina za te snimke, vjerovatno ću ga ostaviti na svom zidu mjesecima. Vaša kuća će biti omiljeno mesto za fotografisanje svih vaših prijatelja blogera. (preko Green Wedding Shoes)

Chalkboard word bubble

Šta je dobra kabina za fotografije bez oblačića? Napravite neke ljepote za tablu poput ovih i moći ćete ih koristiti iznova i iznova i iznova, bez obzira na priliku. (preko Lulu the Baker)

Confetti wall photo booth

Da li vas je ova objava upravo podsjetila na potrebu za fotografskom kabinom? Ne brini. Ukradite malo papira u boji od svoje djece i izrežite gomilu krugova koje ćete zalijepiti na zid. Izgledaće kao konfete i niko neće posumnjati da je to bilo tako u poslednjem trenutku. (preko We Are Scout)

Sparkly garland photo booth

Samo da znate, vijenci su potpuno prihvatljiv materijal za instant foto kabine. Ako blista, okačite ga preko oslikanog golog zida i imat ćete najbržu pozadinu za foto kabinu u poslu. Osim toga, imat ćete vijence koje ćete objesiti po kući kada se zabava završi. (preko Paper and Stitch)

DIY basic photo booth props

Ako nemate vremena ili novca za izradu otmjenih rekvizita za svoju foto kabinu, odaberite slamke i ispise. Te usne i brkovi će biti jednako zabavni kao i bilo koji blistavi rekvizit kupljen u trgovini. (preko The Budget Savvy Bride)

Gold fringe photo booth

Tražite dodatni sjaj, a da ne potrošite svoj budžet za novogodišnju noć? Opskrbite se tim zlatnim resama za zabavu i bit ćete zadovoljni učinkom koje takva jednostavna kupovina ima na vaše fotografije. (preko Brit Co)

Multicolor fringe background

Najvažnija stvar koju treba zapamtiti je da bez obzira kako izgleda vaša kabina za fotografisanje ili koliko su vaši rekviziti otmjeni, uspomene čine zabavu. Zato raspustite kosu, stavite neke pretjerano velike naočale i zabavite se! (preko The Decorista)

Ako vam se sviđa naša stranica, podijelite je sa svojim prijateljima & Facebook