Najbolji časopisi o dizajnu enterijera 2023

Best Interior Design Magazines of 2023

Dok internet omogućava lak pristup savjetima o dizajnu i inspo slikama, u vašim rukama nema ničeg poput pravog časopisa. Časopisi o dizajnu interijera pružaju pristup odabranim idejama za specifične stilove, uvid u proces dizajna i opipljiv su resurs koji možete gledati iznova i iznova.

Best Interior Design Magazines of 2023

Ako volite kućni dekor i tražite vrhunske časopise o dizajnu interijera, razmislite o odabiru nekoliko od njih.

Top 20 časopisa o dizajnu enterijera

Evo pogleda na najbolje časopise za uređenje doma na tržištu. Naveli smo cijenu pretplate za prvu godinu radi lakšeg snalaženja, ali budući da se to može promijeniti bilo kada, provjerite prije nego što se pretplatite.

1. Architectural Digest Magazine

Architectural Digest Magazine

Cijena: 29,99 USD Web stranica: Pretplatite se na Architectural Digest

Časopis Architectural Digest nudi dizajn interijera i arhitektonske savjete, inspiraciju i savjete. Oni također prikazuju poznate ličnosti i kuće vrijedne pažnje. Uz pretplatu, čitaoci dobijaju mjesečni štampani časopis, sa izuzetkom jula i avgusta, koji su jedan kombinovani broj. Pretplatnici časopisa također imaju pristup ekskluzivnim izdanjima poput onih usmjerenih na domove slavnih ili isključivo na kuhinje i kupaonice.

2. Dwell Magazine

Dwell Magazine

Cijena: 19,99 USD Web stranica: Pretplatite se na Dwell

Magazin Dwell ističe moderan dizajn fotografijama, idejama i savjetima. Iako Dwell pokriva savremeni dizajn, oni takođe imaju moderne preokrete u drugim stilovima. Godišnja pretplata uključuje šest časopisa godišnje.

3. House Beautiful Magazine

House Beautiful Magazine

Cijena: 25 USD Web stranica: Pretplatite se na House Beautiful

Časopis House Beautiful štampa šest brojeva godišnje. Svako izdanje sadrži stručne savjete za renoviranje, obilaske kuće i savjete za stil. Pored toga, pretplatnici na časopis za potpuni pristup i štampanje dobijaju neograničen pristup HouseBeautiful.com sadržaju, ekskluzivne popuste i još mnogo toga.

4. Bolji domovi

Better Homes & Gardens

Cijena: 14,99 USD Web stranica: Pretplatite se na Better Homes

Better Homes

5. Magazin za dizajn enterijera

Interior Design Magazine

Cijena: 59,95 USD Web stranica: Pretplatite se na Interior Design Magazine

Magazin Interior Design je pogodan za dizajnere interijera, dekoratere ili sve one koji su zainteresirani za novosti i osnove dizajna interijera. Svaki časopis sadrži najnovije vijesti i revolucionarne projekte. Pretplata uključuje mjesečna izdanja plus dva specijalna izdanja.

6. Magazin Elle Decor

Elle Decor Magazine

Cijena: 18 USD Web stranica: Pretplatite se na Elle Decor Magazine

Ako želite biti u toku s najnovijim trendovima u dizajnu interijera širom svijeta, Elle Decor bi mogao biti pravi za vas. Objavljuju osam časopisa godišnje sa savjetima dizajnera, stilovima doma iz cijelog svijeta, vodičima za kupovinu i inspirativnim slikama.

7. Country Living Magazine

Country Living Magazine

Cijena: 12 USD Web stranica: Pretplatite se na Country Living

Country Living Magazin ističe sporiji život na selu sa savjetima u vezi s uređenjem kuće, vrtlarstvom, kućnim ljubimcima i uređenjem okoliša. Kada kupite pretplatu na njihovoj web stranici, također dobijate neograničen pristup njihovom online sadržaju i ekskluzivne pogodnosti samo za članove.

8. Southern Living Magazine

Southern Living Magazine

Cijena: 14,95 USD Web stranica: Pretplatite se na Southern Living

Southern Living je časopis za dom i vrt koji sadrži stilove dizajna, savjete o vrtu i životni stil s južnjačkim zaokretom. Osim DIY ideja, časopis sadrži i recepte i modne savjete. Možete dobiti godišnju pretplatu na Southern Living za 14,95 dolara, koja se sastoji od 13 izdanja.

9. Magazin Style at Home

Style at Home Magazine

Cijena: 24,95 USD Web stranica: Pretplatite se na Style at Home

Style at Home je kanadski časopis za uređenje doma i dizajn. Svako izdanje sadrži savjete za uređenje doma i dizajn, savjete za renoviranje, preuređenje soba i ideje za vrtlarstvo. Ako se prijavite za godišnju pretplatu, dobit ćete devet brojeva časopisa.

10. HGTV Magazin

HGTV Magazine

Cijena: 12 USD Web stranica: Pretplatite se na HGTV Magazin

Iz popularne HGTV mreže, HGTV magazin donosi iste pouzdane i praktične savjete za uređenje doma. Postoji osam brojeva časopisa HGTV u godišnjoj pretplati, od kojih svaki nudi savjete za ukrašavanje „uradi sam“, ideje za trenutnu privlačnost rubnika, ažuriranja kuhinje i obilaske kuće.

11. Frame Magazin

Frame Magazine

Cijena: 159 USD Web stranica: Pretplatite se na Frame

Časopis Frame je namijenjen profesionalcima u industriji dizajna interijera. Frame je sa sjedištem u Amsterdamu i ističe vijesti i priče o dizajnu interijera od 1977. One pokrivaju teme dizajna doma i poslovne savjete. Godišnja pretplata uključuje tromjesečna izdanja, od kojih svako sadrži 140 stranica.

12. Veranda Magazin

Veranda Magazine

Cijena: 18 USD Web stranica: Pretplatite se na Verandu

Veranda je časopis za uređenje doma fokusiran na sofisticirani život. Svako izdanje sadrži četiri sekcije: objekti

13. Livingetc Magazin

Livingetc Magazine

Cijena: 25,25 USD po kvartalu Web stranica: Pretplatite se na Livingetc

Livingetc je vrhunski časopis o modernom dizajnu doma iz Velike Britanije. Čitaoci uče o novim trendovima dizajna u svakom broju, dobijaju stručne savjete o dizajnu i pregledavaju slike prekrasnih domova. Umjesto godišnje pretplate, časopis Livingetc nudi tromjesečnu pretplatu sa tri štampana izdanja u svakom tromjesečju.

14. Kuće

Homes & Gardens Magazine

Cijena: 25,25 USD po kvartalu Web stranica: Pretplatite se na Homes

Kuće

15. Rue Magazine

Rue Magazine

Cijena: samo na web stranici za kioske: pogledajte prošla izdanja Rue

Rue je počeo kao digitalni časopis za kućnu dekoraciju prije više od deset godina. Iako još nemaju opcije pretplate za svoj štampani časopis, možete preuzeti primjerak na popularnim kioscima i trgovinama. Rue štampa sezonski, sa izdanjem časopisa za proljeće, ljeto, jesen i zimu. Svako izdanje sadrži kućne slike, savjete dizajnera i odabrane ideje za proizvode.

16. Wallpaper Magazin

Wallpaper Magazine

Cijena: 150,99 USD Web stranica: Pretplatite se na pozadinu

Wallpaper je časopis fokusiran na dizajn, ali umjesto samo dizajna doma, ističe ideje iz arhitekture, tehnologije, mode i interijera. Dakle, ako volite sve vrste dizajna, ovaj časopis bi mogao biti dobar. Objavljuju jedno štampano izdanje mjesečno.

17. Uradi sam časopis

Do It Yourself Magazine

Cijena: 10,99 USD Web stranica: Pretplatite se da uradite to sami

Od 1995. godine, Do It Yourself Magazine dijeli savjete za poboljšanje doma koji se kreću od projekata renoviranja do preuređenja soba. Svako izdanje sadrži DIY ideje za dom i vrt, fotografije i upute korak po korak. Magazin Uradi sam objavljuje četiri štampana izdanja godišnje.

18. Magazin Svijet enterijera

The World of Interiors Magazine

Cijena: 49,61 USD za šest mjeseci Web stranica: Pretplatite se na The World of Interiors

Svijet interijera prikazuje ideje za arhitekturu, interijer i eksterijer iz različitih stilova i lokacija. Umjesto da se fokusira samo na trendovski dizajn, ovaj časopis također slavi individualnost. Nude šestomjesečnu pretplatu koja uključuje šest mjesečnih izdanja.

19. Luxe Interiors Design Magazine

Luxe Interiors + Design Magazine

Cijena: 34,95 USD Web stranica: Pretplatite se na Luxe Interiors Design

Luxe Interiors Design pokriva industriju dizajna više od 17 godina sa zadivljujućim slikama modernih domova, idejama za dekoraciju, novostima o arhitekturi i reflektorima umjetnika. Godišnja pretplata uključuje šest štampanih brojeva časopisa.

20. Dnevnik

Log & Timber Home Living Magazine

Cijena: 17 USD Web stranica: Pretplatite se na Log

Dnevnik

Ako vam se sviđa naša stranica, podijelite je sa svojim prijateljima & Facebook