Fairy Garden Kit: Groene gezinnen die samen groeien

Fairy Garden Kit: Green Families Growing Together

Een sprookjestuinpakket is een leuk achtertuinproject voor het hele gezin. Bent u op zoek naar een manier om uw tuin of huis op te fleuren?

Fairy Garden Kit: Green Families Growing Together

Met een sprookjestuinpakket kun je met een paar tuingereedschap, potgrond en handgeschilderde beeldjes een omgeving vol magische feeën creëren.

Als je niet zeker weet wat een sprookjestuin is, laten we je zien wat ze zijn en hoe je er een kunt bouwen. Tuinfeeën zorgen voor geluk en positieve energie. De vonk van kinderlijke creativiteit zal de tijd en moeite die je hierin steekt meer dan waard zijn, dat beloven we.

Wat is een sprookjestuin?

What Is A Fairy Garden

Een sprookjestuin is een magisch hoekje voor je achtertuin en is ontworpen om feeën aan te trekken. Feeëntuinen worden aangelegd met behulp van basismaterialen en gereedschappen die gemakkelijk overal in huis te vinden zijn.

Een plantenbak kan als basis dienen. Ondertussen kan overgebleven karton worden hergebruikt als tuindecoratie. Een sprookjestuin aanleggen is een leuke activiteit om samen met je kinderen te doen.

Feeëntuinsets

Om tijd te besparen, hebben we wat onderzoek gedaan en de beste sprookjestuinsets op de markt uitgekozen.

Accessoireset voor feeëntuinkabouters

Fairy Garden Gnome Accessories Kit

Geef je bezoekende feeën een frisse wind met deze subtiele maar gastvrije set van La Jolíe Muse! Of je nu net begint of al een sprookjestuin hebt, deze stukken zullen een welkome aanvulling zijn op het thuis van je feeën, weg van huis.

Deze schattige sprookjestuinset bestaat uit zes onderdelen: een fee, een kabouter, een bank, een brug, een stenen loopbrug en een prachtig theepotvormig huis. Deze set is vooral perfect voor omgevingen met een bosthema en voegt zeker karakter en charme toe aan elke sprookjestuin.

Elk van de stukken is zonbestendig en waterdicht. De set wordt geleverd met een tevredenheidsgarantie. Als uw product defect aankomt, kunt u eenvoudigweg contact opnemen met het bedrijf om een volledige terugbetaling te krijgen en het artikel te retourneren.

Pluspunten

Eenvoudige installatie Hoogwaardige duurzame hars Beschermende coating

Nadelen

Kan niet langdurig tegen direct zonlicht. Vereist schaduwbescherming

PRETMANNS Feeëntuinhuisset

PRETMANNS Fairy Garden House Kit

Deze vierdelige set van PRETMANNS biedt charme voor een sprookjestuin. Met twee feeënmeisjes met hun huisdieren, een slak en een kikker met een welkomstbordje en een huis van vijftien centimeter hoog, doet deze set je denken aan zalige kinderdagen.

Elk stuk is met de hand beschilderd en lijkt op een levensechte verschijning. die de kwaliteit van de meeste andere sprookjestuinsets overtreft. Het huis is voorzien van decoratieve ramen, uitstekende stenen, een dennenappeldak en een functionele deur die opent en sluit naar het holle interieur van het huis.

Pluspunten

Eenvoudige installatie Duurzaam

Nadelen

Verstikkingsgevaar voor kleine kinderen. Zwakke verpakking

EMiEN Miniatuurset in vakantiestijl in dorpsstijl

EMiEN Village Vacation Style Miniature Kit

De miniatuurversieringsset bestaat uit 28 onderdelen, waaronder een kussend paar, boten, eenden, bomen en paddenstoelen. Voor de vorm en waterpartij van de vijver is een stevige doek of tafelzeil nodig. Wanneer u dit doet, blijft deze intact en heeft uw boot een stevigere basis.

De stukken zijn van hars, hout en plastic. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen natuurlijke elementen en normaal gebruik. Door hun formaat kunnen ze niet alleen worden gebruikt als sprookjestuindecoratie, maar ook voor poppenhuizen of plankdecoratie.

Pluspunten

Leuk om mee te spelen Veelzijdige stukken Duurzaam

Nadelen

Niet genoeg blauw zand. Tuin is te klein

Kleine plantenbakken verf

Little Planters Paint & Plant Fairy Garden

Deze set bevat twee feeën, een plantenbak en echte bloemzaden. De set bevat ook al het gereedschap dat nodig is om de zaden te planten. De decoratieartikelen zijn van hoogwaardige materialen. De set bevat verven en penselen voor meer creatieve controle. Het Little Growers DIY-sprookjestuinknutselpakket bevat echte bloemenzaden. Met hoogwaardige materialen kunt u uw tuin ontwerpen en personaliseren.

Pluspunten

Veelzijdige tuinopstelling Eenvoudige personalisatie

Nadelen

Verstikkingsgevaar voor kinderen

Groenblijvende tuin Nieuw creatief buiten

Evergreen Garden New Creative Outdoor

Deze set bestaat uit vier polystenen sprookjeshuisjes, elk met een ander, aards ontwerp. Als uw kleine feeën een woonruimte nodig hebben, is dit wellicht de beste huisvestingsoplossing voor uw tuin.

De paddenstoelen-, boom-, schors- en dennenappelhuizen zien er rustiek uit in een bosrijke omgeving, hoewel ze redelijk veelzijdig zijn voor gebruik in elke tuin. Ze zijn gemaakt met veel aandacht voor detail, van de kleurschakeringen tot de textuur en de heldere zonnebloemen die rond een van de huizen groeien. Het is misschien precies wat u nodig heeft om wat warmte toe te voegen aan uw sprookjestuin.

Pluspunten

Gedetailleerde sprookjeshuisonderdelen. Alle vier de onderdelen zijn inbegrepen voor een complete set

Nadelen

Product gemaakt in China

HDNICEZM Feeëntuinaccessoireset

HDNICEZM Fairy Garden Accessories Kit

Deze 11-delige sprookjestuinset heeft het allemaal. De set bestaat uit een fee, een boomstronk met bloemen, paddenstoelen, een bankje, kleine dierenfiguurtjes en een boomstronk met een heel klein theekransje. Jij en je kinderen zullen dagelijks met veel plezier naar deze set kijken.

Wat de magie nog verder vergroot, licht de stronk met bloemen 's nachts op; de stronk gebruikt zonne-energie, terwijl de bloemen LED-verlichting gebruiken. Dit maakt hem tot een belangrijk oculair voor je huis als er gasten langskomen of als de kleintjes in bed worden gestopt.

Pluspunten

Goede kwaliteit Duurzaam

Nadelen

De verpakking is niet veilig

MAISANA Feeëntuinset Huizen

MAISANA Fairy Garden Kit Houses

Deze 11-delige sprookjestuinset van MAISANA voegt elegantie toe aan een sprookjestuin. Het toont een fee in diepe contemplatie, een huis met schattige ramen en een werkende deur, twee stoelen, een vogelbad en nog aantrekkelijkere versieringen. Elk stuk is gemaakt van hoogwaardig polyresin, met de hand beschilderd en waterdicht.

Pluspunten

Weerbestendig Duurzaam onder zware omstandigheden

Nadelen

Verstikkingsgevaar voor kinderen

Fairy tuinelementen

Er zijn een paar basiselementen die sprookjestuinen bieden. Dit zijn hun essentiële onderdelen:

Baseren

De basis kan van alles zijn, van een oude plantenbak tot een klein gat in de tuin. Het idee is om iets te hebben dat de tuin op de een of andere manier inkapselt. Zorg ervoor dat de basis diep genoeg is om het oppervlaktemateriaal vast te houden, sterk genoeg om de tuin te ondersteunen en ontworpen om zon en weer te weerstaan.

Oppervlak

De meeste sprookjestuinen gebruiken aarde of rotsen als oppervlak (stenen kunnen ook worden gebruikt om de illusie van water of andere textuurveranderingen in de grond te creëren). Gras, mos en zand zijn andere geschikte ondergronden, afhankelijk van de gewenste uitstraling.

Wees hier creatief! Veel voorkomende decoraties zijn onder meer planten (echt of nep), kleine huisjes en banken of stoelen waar de feeën op kunnen zitten. Maar de hemel is de limiet: voeg alle decoraties toe die je geschikt vindt voor je sprookjestuin.

Feeën

Het belangrijkste onderdeel. Je kunt individuele sprookjesfiguurtjes vinden in handwerk- of hobbywinkels en online. Misschien wil je op zoek gaan naar de fee of feeën waarvan je denkt dat ze de wereld die je hebt gecreëerd complimenteren. Je zult hun gezichtsuitdrukkingen, kleding en de manier waarop ze bepaalde acties uitvoeren leuk vinden. En zorg ervoor dat je dierenfiguurtjes en andere wezens meeneemt om je feeën gezelschap te houden.

Materialen

Welke materialen u kiest, hangt af van de uitstraling die u wenst en of uw tuin binnen of buiten zal zijn. Vooral buitentuinen vereisen materialen van hoge kwaliteit. Zoek naar producten die zonbestendig en weerbestendig zijn en na verloop van tijd niet vervagen.

De producten van de hoogste kwaliteit op onze lijst zijn gemaakt van hars- of polyharsmaterialen, die bekend staan om hun vermogen om het weer en regelmatig gebruik te verdragen. Anderen zijn afgewerkt met speciale coatings die de beeldjes beschermen tegen water, zonlicht en de elementen.

Tips voor het maken van een sprookjestuin

Als dit je eerste poging wordt om een sprookjestuin te maken, heb je wat tips en aanwijzingen nodig voordat je begint. Maak je in dit stadium niet al te veel zorgen over perfectie; wees gewoon creatief en geniet van het proces.

Dus hoe ga je precies te werk om een sprookjestuin te maken?

Zonder al te veel in detail te treden, schetsen we een aantal factoren waarmee u rekening moet houden voordat u begint.

Thema

Het instellen van een specifiek thema voor uw sprookjestuin zal er niet alleen leven in blazen, maar het zal ook de planning veel eenvoudiger maken.

Wat voor soort instelling wil je? Zit er een verhaal achter die setting? Ga je voor iets warms en vrolijks, of juist voor iets melancholisch? Bos, toendra of strand? Theekransje, vakantieoord of middeleeuws?

Stop daar niet! Gebruik je fantasie en denk na over alle mogelijkheden om precies te ontdekken wat je wilt!

Zelf maken of kopen?

Vervolgens moet u bepalen hoeveel tijd en moeite u bereid bent in dit project te steken. Als je een meeslepende sprookjesachtige tuinbouwervaring wilt, kun je het hele ding zelf maken met materialen die je in huis hebt.

Begroting

Budget is iets waar u rekening mee moet houden wanneer u van plan bent iets te kopen of een nieuwe hobby te beginnen.

Het goede nieuws is dat je tegen zeer lage kosten allerlei materialen en decoraties kunt kopen! Als je je sprookjestuin gaat klussen, kijk dan eens bij de lokale handwerk- of hobbywinkels of je korting krijgt, of ga naar een 'dollar'-winkel om te zien wat je kunt vinden. Als u kant-en-klare materialen wilt kopen, stel dan een budget in.

Veelgestelde vragen (FAQ)FAQ

Zijn sprookjestuinen genderneutraal?

Toen sprookjestuinen voor het eerst op de markt werden geïntroduceerd, spraken ze jonge meisjes en moeders aan. Tegenwoordig wordt iedereen van sprookjestuinen genoten en zijn ze niet genderspecifiek.

Wat voor soort planten gebruik je in een sprookjestuin?

Het beste groen voor een sprookjestuin zijn kruidenplanten. Kruiptijm, wollige tijm, dwergrozemarijn en bieslook zijn bijvoorbeeld populair. Het op een na populairste type groen zijn vetplanten.

Waarom zijn sprookjestuinen zo populair?

Feeëntuinen zijn populair omdat ze ouders de kans bieden een band met hun kinderen op te bouwen. Wanneer u samen met uw kinderen planten kunt kweken, zal uw relatie met hen ook groeien. De sprookjestuinen dienen als een samenhangend platform voor gezinnen om van gedeelde ervaringen te genieten.

Wat is de betekenis achter sprookjestuinen?

Bij sprookjestuinen draait alles om geluk en voorspoed. Feeëntuinen hebben diepere betekenissen. Het is aan de eigenaar om te bepalen wat zijn miniatuurtuin betekent. Met verschillende structuren en levende planten trekken de tuinen andere feeën aan.

Hoeveel kosten sprookjestuinen?

De gemiddelde kosten van een sprookjestuin liggen tussen de $ 60 en $ 90. U moet rekening houden met de grootte en de plantkeuze, die van invloed kunnen zijn op hun prijzen.

Conclusie van de Fairy Garden Kit

Feeëntuinen zijn een geweldige aanvulling op een achtertuin. Als je op zoek bent naar een reden om een kruidentuin te beginnen, dan is een sprookjespakket een goed beginpunt. Eén ding over sprookjestuinsets is dat er geen limiet is aan het aantal mystieke creaties dat je kunt hebben.

Een ander kenmerk van sprookjespakketten is dat er niet veel tuingereedschap voor nodig is. Magische feeën bieden geluk, en kinderen zijn dol op ze. Als u uw eigen sprookjestuin wilt, is deze eenvoudig te creëren.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook