Interessante kerstboomalternatieven voor muren

Interesting Christmas Tree Alternatives For Walls

Een volle kerstboom met veel takken en heel veel mooie versieringen… dat is wat we deze winter allemaal graag aan ons huis zouden toevoegen. Helaas verhindert het gebrek aan ruimte dat we veel van de dingen hebben die we leuk vinden. Toch is een mooie kerstboom niet één van de dingen die je moet opgeven vanwege ruimtegebrek. Het blijkt dat slimme oplossingen niet zo moeilijk te vinden zijn, vooral als je een creatieve geest hebt. In dit specifieke geval kan een kerstboom voor aan de muur precies zijn wat je zoekt. Het is precies hoe het klinkt: een kerstboom aan de muur. Laten we eens een paar van de opties bekijken.

Interesting Christmas Tree Alternatives For Walls

Zoals je waarschijnlijk al hebt begrepen, is de boom niet echt, althans in de meeste gevallen niet. Er zijn zelfs veel verschillende soorten om uit te kiezen, waaronder een gemaakt van vloeipapier. Kijk eens naar deze honingraatbal-kerstboom. Ziet het er niet prachtig uit? Het is misschien geen echte boom, maar hij brengt de kerstsfeer in huis en dat is waar het allemaal om draait. Het is heel eenvoudig om dit soort muurboom in elkaar te zetten. Je hebt een aantal honingraatballen en dubbelzijdig plakband nodig. {gevonden op designimprovised}

Minimalist Chalkboard Tree 1

Als het om kerstbomen gaat, gaat het niet altijd om formaat, uiterlijk of zelfs kleur. Het is de symboliek van de boom die er het meest toe doet en het kiezen van een van de alternatieven die we u nu bieden, is geweldig voor zowel de bomen als voor uw huis, omdat u feitelijk veel ruimte bespaart. Dat gezegd hebbende, willen we nu graag een hele coole krijtbordboom met je delen. We houden van het minimalistische karakter van dit project en het feit dat je het uit vrijwel elk oud ding kunt maken, zoals een deur, een tafelblad of een eenvoudig stuk hout. Het idee komt van lanaredstudio.

Washi tape Christmas Tree

Een washi-tape-kerstboom kan net zo eenvoudig en ook heel gemakkelijk te maken zijn. Zoals de tutorial over hearthandmade suggereert, hoef je alleen maar wat canvas of een posterbord te vinden, er wat washi-tape op te plakken in de vorm van een boom en dan touw en punaises te gebruiken om het te versieren met slingers en de gebruikelijke versieringen. Dit is iets wat je kunt doen als je in huis niet de ruimte hebt voor een echte boom of als je een feestelijk tintje aan je kantoor wilt geven.

DIY photo wall Tree

Laten we ook eens kijken naar een interessante manier waarop u uw kerstboom aan de muur kunt personaliseren. Je zou dat kunnen doen met foto's, zoals voorgesteld door het originele project op thecraftedlife. Om een fotowandboom te maken zoals hier afgebeeld, heb je een aantal afgedrukte foto's nodig, een paar houten pluggen, wat dubbelzijdig plakband, touwtje en klatergoud. eigenlijk moet je de pluggen afknippen en vervolgens de foto's aan de achterkant van de pluggen of aan de muur plakken. Wikkel klatergoud om de deuvels en plak ze op de muur.

Wall Tree for Small Spaces

Als je nog steeds wilt dat je kerstboom eruitziet als een echte boom, dan is er ook een manier om dat te bereiken. Het is eigenlijk heel simpel: gebruik gewoon nep-dennentakken of een slinger. Je hebt ook canvas, draadknipsels, dunne draad, klittenbandsluitingen aan de muur en lichtslingers op batterijen nodig. Vergeet het ornament bovenaan de boom niet. Zoals de tutorial op swoodson aangeeft, is dit eigenlijk een perfecte oplossing als je een peuterbestendige kerstboom wilt hebben die je op veilige afstand aan de muur kunt hangen.

Coastal beach wall Tree

wat dacht je van iets met een kustthema? Dat zou er heel gaaf en ook origineel uit kunnen zien. Bekijk deze takboom die we op craftsbyamanda hebben gevonden. Het ziet er echt chic uit en we zijn dol op het sterrenornament bovenaan. Als je deze kerst iets soortgelijks wilt maken, verzamel dan een bosje gevallen takken, die je later wit kunt schilderen en met touw in de vorm van een boom kunt ophangen. Daarna kun je plezier hebben met het toevoegen van de ornamenten.

Simple DIY Holiday Card Display String Art

Sturen mensen tegenwoordig nog steeds kerstkaarten? Sommige doen dat wel en dat maakt dit geïmproviseerde ontwerpproject tot een behoorlijk leuk idee, vooral als je een paar kaarten hebt die je kunt laten zien. Dit is een kerstboom voor aan de muur die je kunt maken van jutetouw, kleine wasknijpers, schilderstape, karton, kerstkaarten en een paar ornamenten. Het spreekt allemaal voor zich, dus we slaan de instructies over en laten u creatief zijn.

Minimalist Garland Green Wall tree

Wij vinden deze minimalistische kerstboom perfect voor moderne en eigentijdse ruimtes die eenvoud omarmen. Het is een muurboom die is gemaakt van houten deuvels en vers groen. Ook al ziet het er heel eenvoudig uit, het weerspiegelt wel de geest en de geur van Kerstmis. Het groen wordt met een heet lijmpistool aan de deuvels bevestigd. De gedecoreerde deuvels kunnen met dubbelzijdig tape op de muur worden weergegeven. Er is een tutorial hiervoor op Almostmakesperfect.

Christmas Wall Tree Art

Welke strategie je ook probeert, je kunt een kerstboom aan de muur er niet net zo uit laten zien als een echte dennenboom, tenzij je daadwerkelijk een afbeelding van een prachtige boom op canvas afdrukt en deze vervolgens aan de muur hangt. Dat is eigenlijk een behoorlijk ingenieus idee. Je kunt een houten lijst voor het canvas maken en deze vervolgens aan de muur hangen in de woonkamer, de eetkamer of waar je maar wilt. Er wordt een cool idee genoemd op cuckoo4design, waarbij wordt voorgesteld om ornamenten op het canvas te plakken en zelfs kerstverlichting toe te voegen.

Wall Decal Christmas Tree

De muursticker Kerstboom op one-o is gemaakt met niets anders dan wat zwarte zelfklevende isolatietape en een schaar. Dat klopt, dit is allemaal maar tape en het ziet er best goed uit. We houden van het geometrische patroon en het feit dat je de boom in principe zo groot kunt maken als je wilt en overal kunt neerzetten waar je maar wilt, of het nu aan de woonkamer, de keukendeur of zelfs aan het plafond is.

Washi Tape Christmas Tree DIY

Op dezelfde manier kan een kerstboom met washi-tape, zoals die op nalleshouse, een feestelijk tintje geven aan elk type ruimte. Kijk eens hoe geweldig het eruit ziet in dit kantoor, boven het bureau, waar je het elke keer als je omhoog kijkt kunt bewonderen. Dit geeft ons een idee: met deze strategie kun je een werkruimte of zelfs een hokje opvrolijken. Het belangrijkste dat je hoeft te doen is washi-tape vinden in een kleur en patroon die je mooi vindt. Overweeg om verschillende patronen en kleuren te combineren.

Make a geometric paint chip Christmas tree

Een papieren boom kan ook leuk zijn om te maken. Je kunt origamipapier, verfchips of gewoon gekleurd papier gebruiken. Als je wilt, kan het ook interessant zijn om pagina's uit oude boeken te gebruiken, al zou dat betekenen dat de boom niet meer zo kleurrijk is. Bekijk in ieder geval deze geweldige tutorial die we op we-are-scout vonden. Het zou u een redelijk goed idee moeten geven van wat u moet doen om dit idee voor uw eigen huis te laten werken.

Make a Fun and Festive Space Saving Christmas Tree

Wil je je kerstboom aan de muur er een beetje pluizig uit laten zien? Je zou het uit een schuimkern kunnen maken. Curbly biedt een gedetailleerde stap-voor-stap handleiding die zich daar specifiek op richt. De benodigdheden voor dit project omvatten vijf stukjes schuimkern, een franjeschaar, vloeipapier, plakband, hobbylijm, een snijder en een haak. Het project is behoorlijk tijdrovend, maar het is ook de moeite waard als het idee je bevalt.

Drift Wood Christmas Tree

In de stemming voor iets abstracters? Misschien is een kerstboom van drijfhout meer iets voor jou. Dit is vooral een geweldig idee als je al wat drijfhouttakken hebt die je kunt gebruiken. Je kunt ze aan elkaar binden met doorzichtig visdraad. Als je wilt, kun je sommige ervan versieren met washi-tape of wat kerstversieringen toevoegen. Het idee komt van kijk-wat-ik-gemaakt.

Twinkle LED string lights Christmas Tree

De lichtslingers zijn een belangrijk onderdeel van de identiteit en charme van een kerstboom en worden op veel creatieve manieren gebruikt om allerlei soorten omgevingen te versieren. Je kunt zelfs een opvallende kerstboom-wanddecoratie maken met alleen lichtslingers. Het is iets dat we hebben geleerd van een project op taradennis. Het is absoluut een interessant alternatief voor de traditionele kerstboom.

Garlands ands string Lights for Christmas Tree

Dit is nog een leuk alternatief voor de klassieke kerstboom, vooral als je klein woont. Het is een muurboom die is gemaakt van lichtslingers en slingers die met ritssluitingen aan de lampen zijn bevestigd. Het algehele beeld is erg cool en stijlvol ogend. {gevonden op Pinterest}

Christmas Tree on the Wall Project

Wil je de geur van Kerstmis in huis halen zonder vloeroppervlak te verspillen? Kijk eens naar dit geweldige idee: een bos groen vastgemaakt aan een paneel en versierd met mooie ornamenten. Een bos cadeautjes fungeert als basisstam voor de boom. Je kunt ze in een mand of emmer doen. {gevonden op Pinterest}

Corner Wood Christmas Tree

Er is een nog interessanter idee dat je zou kunnen gebruiken. In plaats van de zogenaamde kerstboom op één muur te zetten, zou je hem ook op twee kunnen zetten. Met andere woorden, je zou een hoekboom kunnen maken. Een buitenhoek zou het beste zijn. Wat een geweldige manier om een hoek goed te gebruiken. {gevonden op Pinterest}

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook