Najbolje kompanije za postavljanje podova

Best Flooring Installation Companies

Odabir prave kompanije za postavljanje podnih obloga ovisi o cijeni, usluzi, materijalima i garanciji. Vaši podovi igraju ključnu ulogu u poboljšanju estetske privlačnosti vašeg doma. Koristite ovaj vodič da pronađete kompaniju za instalaciju koja odgovara vašim potrebama, budžetu i lokaciji.

Best Flooring Installation Companies

Vrhunske kompanije za postavljanje podova

Empire Today

Empire Today je osnovan 1959. godine i proširio se na preko 29 gradova i 70 lokacija. Kompanija nudi konsultacije kod kuće za postavljanje tepiha, laminata, vinila, tvrdog drveta i pločica u stambenim i poslovnim prostorima.

Njihova garancija pokriva mrlje, neravnine, ogrebotine i deformacije. Empire Today ima licencirane, provjerene i osigurane profesionalce koji garantuju vrhunsku instalaciju.

Pros:

Služba za korisnike 24/7 Besplatne konsultacije kod kuće Transparentne procjene cijena i instalacija sljedećeg dana Garancija Pogodna i brza instalacija

Protiv:

Dostupno samo u 29 država Ograničeni izbor

LL Flooring

LL Flooring je osnovao Tom Sullivan 1996. godine i ima trgovine širom zemlje i specijaliziran je za kvalitetne podne obloge od laminata, tvrdog drveta, vinila, hibrida, bambusa, pluta i pločica. Njihovo prisustvo na mreži omogućava kupcima da istraže svoj asortiman proizvoda i kupuju online.

Pros:

Opsežan izbor od preko 400 tipova podnih obloga Jednogodišnja garancija za ugradnju Garancija na cenu Prisustvo širom zemlje Alat za vizuelizaciju proširene stvarnosti

Protiv:

Bez konsultacija kod kuće. Sarađuje sa nezavisnim izvođačima

Mr. Handyman

Sa 27-godišnjom istorijom, Mr. Handyman posluje u 38 država širom zemlje. Oni se ističu kao dobavljač sveobuhvatnog postavljanja stambenih podova, specijalizirani za podove od laminata, tvrdog drveta, vinila i pločica. Njihove usluge dodaju vrijednost vašoj investiciji, produžavajući vijek trajanja vašeg poda.

Pros:

Raznovrsna ponuda usluga Nudi garanciju

Protiv:

Nedostupno u nekim državama

Home Depot

Home Depot je prisutan širom zemlje sa 2.300 lokacija. Njihove široke mogućnosti podnih obloga dopunjene su online kupovinom i alatima za dizajn. Kompanija prodaje tepihe, laminat, parket, pločice i vinilne podove.

Pros:

Široka fizička prisutnost Online projektni kalkulator Različite opcije finansiranja

Protiv:

Ograničen izbor marke Dodatna naknada za profesionalno mjerenje podova

Luna Flooring

Luna se ističe sa garancijom cijene od 110%. U trgovinama ima renomirane brendove podova kao što su Mohawk, Shaw, Stainmaster i Armstrong. Brend je specijalizovan za podove od tepiha, tvrdog drveta, laminata, vinila i pločica. Luna daje dvogodišnju garanciju za ugradnju i 30-dnevno obećanje za podove.

Pros:

Dvogodišnja garancija za ugradnju 30 dana Obećavam Love Your Floors Veliki izbor tepiha

Protiv:

Ograničena online vidljivost za određene opcije podova

National Floors Direct

Sa 75 godina iskustva, National Floors Direct fokusira se na snižene podne materijale i usluge ugradnje. National Floors Direct nudi kompletnu uslugu podova i besplatne procjene kod kuće. Specijalizirani su za podove od tepiha, laminata, vinila, tvrdog drveta i pločica.

Pros:

Široka lepeza opcija za podove Troškovi ugradnje garantovano će biti 15% niži od konkurentskih. Popust od 150 USD dostupan je za online rezervacije. Bez dodatnih troškova za premještanje namještaja ili premium podloge

Protiv:

Nema prilagođenih opcija za podove

Spectra Contract Flooring

Spectra Contract Flooring pruža komercijalna rješenja za podove. Pružaju razne usluge vezane za projekte komercijalnih podova. Spectra Contract Flooring posluje 27 godina i ima fizičke prodavnice u 15 država.

Brend je specijalizovan za podove od tepiha, laminata, tvrdog drveta, vinila, keramike i pločica. Oni pružaju materijale za podove za zdravstvo, obrazovanje, ugostiteljstvo, maloprodajnu industriju i još mnogo toga.

Pros:

Širok spektar opcija Industrijski standardi Najveća ponuda usluga Nudi garanciju

Protiv:

Nema stambene ponude

Najvažnija razmatranja pri poređenju najboljih kompanija za montažu

Kada upoređujete najbolje kompanije za montažu, provjerite njihove cijene, garanciju, reputaciju i još mnogo toga.

Cijene – Dobijte detaljne ponude od mnogih instalaterskih kompanija i uporedite njihove troškove. Ponude treba da budu transparentne i da uključuju sve prethodne troškove. Svrha

Ako vam se sviđa naša stranica, podijelite je sa svojim prijateljima & Facebook