Najbolji kompleti za rezbarenje bundeve 2023

The Best Pumpkin Carving Kits of 2023

Oživite svoje ideje za fenjer uz odgovarajuće alate za rezbarenje bundeve. Oštar kuhinjski nož radi za osnovne rezove, ali dobar komplet za rezbarenje bundeve omogućava vam da napravite čišće, detaljnije dizajne i smanjuje rizik od ozljeda.

The Best Pumpkin Carving Kits of 2023

Bez obzira na nivo vaše vještine, godine ili budžet, pronašli smo najbolje komplete za rezbarenje bundeve koji odgovaraju vašim potrebama.

Najbolji kompleti za rezbarenje bundeve

Najbolji izbor: Comfy Mate 17 kom. Komplet za rezbarenje bundeve Najbolji izbor budžeta: AOSTAR 6 Set alata Najbolji vrhunski: Bootiful alati za rezbarenje Najbolji za djecu: WANNTS Komplet alata za bundeve Najbolji dodaci: Feyuan pribor za rezanje bundeve

Recenzije najboljih kompleta za rezbarenje bundeve

Ovi kompleti za rezbarenje bundeve sadrže niz dodataka, od nazubljenih testera do kalupa nalik na kalupe za kolače. Ovi alati vam mogu pomoći da izrežete bundevu, izvadite sjemenke i izrezujete svoje dizajne bundeve.

Najbolji izbor: Comfy Mate 17 kom. Komplet za rezbarenje bundeve

Comfy Mate Carving Kit sadrži 17 komada, uključujući dvije testere, nagnuti alat za graviranje, lopaticu, bušilicu za poker i šest alata za dvostrano rezbarenje. Instrumenti imaju neklizajuće ručke i oštrice od nehrđajućeg čelika. Komplet također dolazi sa pet LED svijeća i torbicom za odlaganje.

Comfy Mate 17 pc. Pumpkin Carving Kit

Pogledajte na Amazonu

Kvaliteta ovog kompleta daleko nadmašuje standardne alate za rezanje i hvatanje plastike koji su dostupni u većini velikih trgovina. Sve dok čistite alate nakon upotrebe, možete ih čuvati i koristiti godinama.

Comfy Mate Carving Kits ima ocjenu 4,5 od 5 zvjezdica od preko 750 korisnika. Većina recenzija bila je pozitivna, uz pohvale za izdržljivost noževa. Međutim, nekoliko komentara navodi da će se oštrice saviti ako ih stavite pod preveliki pritisak.

Prednosti: Visokokvalitetni set s oštricama od nehrđajućeg čelika za umjerenu cijenu Dolazi s praktičnom torbicom za odlaganje Preko 17 komada s alatima za osnovno i detaljno rezbarenje bundeve Nedostaci: Oštrice se mogu savijati pod pritiskom

Najbolji izbor budžeta: AOSTAR 6 set alata

Za manje od 10 dolara, AOSTAR komplet za rezbarenje bundeve sadrži sve što će djetetu trebati da napravi vlastiti fenjer. Uključuje šest alata za rezbarenje, šest LED lampi za svijeće, šest prstenastih LED svjetala, dvije vrećice za travnjak od bundeve, deset šablona i deset naljepnica od bundeve.

AOSTAR 6 Tool Set

Pogledajte na Amazonu

Većina alata u kompletu je plastična, iako pile imaju tanke oštrice od nehrđajućeg čelika. Ovi alati su idealni za sezonu, ali nisu dovoljno kvalitetni za korištenje iz godine u godinu. Ipak, ovaj komplet je odličan izbor za roditelje djece koji žele puno dodataka.

AOSTAR komplet bundeve ima 4,5 od 5 zvjezdica od više od 150 recenzenata. Korisnicima se sviđa sav pribor koji komplet uključuje, iako su bili razočarani koliko se brzo savija sečivo.

Prednosti: Dodaci poput svjetla, naljepnica i šablona su idealni za djecu. Jeftino; velika vrijednost za cijenu Uključuje šest reznih alata za rezbarenje Nedostaci: Alati za rezbarenje nižeg kvaliteta lako se savijaju. Komplet neće trajati više od jedne sezone

Najbolji vrhunski: Bootiful alati za rezbarenje

Oni koji žele komplet koji mogu koristiti iz godine u godinu cijenit će Bootiful Carving Tools. Svaki od osam alata ima čvrstu ručku i oštricu od nehrđajućeg čelika i dolazi u praktičnoj torbici za nošenje.

Bootiful Carving Tools

Pogledajte na Amazonu

Kada koristite ove alate za izrezivanje bundeve, možete ih baciti u mašinu za pranje sudova i čuvati ih u kutiji kada se osuše. Visok kvalitet vam omogućava da koristite ovaj komplet godinama, štedeći novac na duge staze.

Bootiful Carving Tools ima ocjenu 4,5 od 5 zvjezdica od preko 1300 korisnika. Većina korisnika tvrdi da je ovaj komplet jedan od najkvalitetnijih dostupnih i odličan za cijenu. Postoji nekoliko komentara koji se žale da su neke oštrice savijene.

Prednosti: Visokokvalitetni alati za rezbarenje sa oštricama od nerđajućeg čelika koji se ne savijaju. Svi alati se mogu prati u mašini za sudove. Komplet će trajati godinama, štedeći vam novac na duge staze. Nedostaci: Nekoliko pritužbi da neki od alata nisu bili oštri dosta

Najbolje za djecu: WANNTS komplet alata za bundeve

Ako ste zabrinuti da će se vaše dijete izrezati ili neće moći da se uhvati u koštac sa zamršenim šablonom, pogledajte WANNTs komplet alata za bundeve. Sadrži 22 čelična kalupa za rezbarenje koje možete zakucati u bundevu drvenim ili gumenim čekićem i iskočiti za prilagođeni dizajn.

WANNTS Pumpkin Tool Kit

Pogledajte na Amazonu

Komplet također uključuje testeru i lopaticu za rezanje vrha bundeve i uklanjanje sjemenki. Kalupi se mogu prati u mašini za sudove i trajaće godinama.

WANNTS Pumpkin Toolkit ima ocjenu 4,6 od 5 zvjezdica od više od 350 korisnika. Recenzentima se sviđa što ovaj komplet olakšava rezbarenje bundeve i smanjuje umor ruku. Najveća zamjerka je što kalupi ne rade ili se savijaju na debelim bundevama.

Prednosti: Kalupi eliminišu potrebu za rezbarenjem, što olakšava ukrašavanje bundeve Kalupi od nerđajućeg čelika se mogu prati u mašini za sudove. Komplet uključuje 22 rezača, mericu i testeru Nedostaci: Ne uključuje gumeni ili drveni čekić za umetanje kalupa. ne djeluje dobro na guste bundeve

Najbolji dodaci: Feyuan Potrepštine za rezanje bundeve

Nabavite svoje LED svijeće, alate od bundeve i šablone u jednom s ovim kompletom iz Feyuana. Sadrži 12 alata za rezbarenje sa oštricama od nerđajućeg čelika, čvrste ručke, torbicu za nošenje, šest LED lampica i pet šablona.

Feyuan Pumpkin Cutting Supplies

Pogledajte na Amazonu

Uz pravilnu njegu, ovaj komplet će trajati više od jedne sezone. Pruža sve alate koji su vam potrebni za urezivanje zamršenih detalja u vašu bundevu.

Pribor za rezanje bundeve Feyuan ima ocjenu 4,4 od 5 zvjezdica od preko 800 korisnika. Većina recenzenata se slaže da su alati sa plastičnom drškom čvrsti i dobro rade. Postoji nekoliko pritužbi da se dvostrani alati s drvenom ručkom lako savijaju, a neki ne rade.

Prednosti: Uključuje 12 alata za rezbarenje za osnovne i detaljne bundeve. Komplet dolazi sa šest LED lampica za svijeće, pet šablona i torbicom za nošenje Alati s plastičnom ručkom su čvrsti, a oštrice se ne savijaju. Nedostaci: Alati s drvenom ručkom nisu tako čvrst; neki ne rade dobro

Kako smo sastavili najbolje komplete za rezbarenje bundeve

Prije nego što smo odabrali pet najboljih kompleta za rezbarenje bundeve, suzili smo najpopularnije kategorije, koje su uključivale komplete za djecu, vrhunske komplete i jeftine opcije. Zatim smo pregledali više od 30 najpopularnijih setova alata za rezbarenje bundeve, ocjenjujući kvalitetu, cijenu i recenzije korisnika.

Zašto vjerovati Homedit recenzijama

Od 2008. Homedit pruža iskrene i pouzdane savjete za poboljšanje doma, vijesti i tutorijale. Naša spisateljica, Katie Barton, pisala je o uređenju doma, organizaciji i proizvodima više od jedne decenije. Cilj joj je pomoći čitateljima da zaštite svoj teško zarađeni novac, tražeći najbolje proizvode po cijeni, bez obzira na marku.

Ako vam se sviđa naša stranica, podijelite je sa svojim prijateljima & Facebook