10 A-Frame House -sarjaa alkaen 20 450 dollaria

10 A-Frame House Kits Starting at ,450

A-runkoinen talo on kolmion muotoinen rakenne, joka näyttää kirjaimelta "A". Se tarjoaa katetun suojan ja kalteva katto. Koska jyrkästi kalteva katto luo terävät sisäkulmat, A-runkoiset kodit ovat pienempiä kuin perinteiset asunnot.

10 A-Frame House Kits Starting at ,450

Monet ihmiset ajattelevat, että A-runkoiset kodit olivat 1900-luvun keksintö, mutta se ei ole totta. Esimerkiksi varhaiset sivilisaatiot kaikkialla Aasiassa asuivat A-kirjaimen muotoisissa olkikattoisissa majoissa.

Ensimmäinen A-runkoinen koti Yhdysvalloissa rakennettiin vuonna 1934, ja lisää ilmestyi toisen maailmansodan jälkeen. 70-luvulta alkaen A-runkoisten asuntojen kysyntä kylmeni. Pienen kotiliikkeen ansiosta A-runkokodit ovat kuitenkin yhtä suosittuja kuin koskaan.

Pienen taloliikkeen inspiroima A-runkoinen koti, mukaan lukien innovatiiviset A-runkosarjat, kokee renessanssia. Nämä uudet A-runkoiset kodit muuttavat ihmisten käsitystä asuintiloista erehtymättömän muotonsa ansiosta.

Mikä on A-Frame House Kit?

A-Frame House Kit

A-runkoinen talosarja sisältää tarvittavat osat A-runkoisen talon rakentamiseen. Valmistajat myyvät kotipakkauksia isoissa rautakaupoissa tai verkossa.

Sarjat vaihtelevat 60–140 dollarin neliöjalkaa kohti. Tehdasvalmisteisten A-runkoisten talojen rakentaminen ei vaadi puusepän kokemusta.

A-runkotalosarjat

Tässä ovat markkinoiden parhaat esivalmistetut A-runkotalosarjat. Kotiasiantuntijatiimimme valitsi jokaisen sarjan käsin.

Lushna A-Frame -kuvake – 20 450 dollaria Bivvi – 29 000 dollaria Avrame Solo – 29 000 dollaria Lushna Petite – 39 550 dollaria System 00 – 42 000 dollaria Avrame Duo 100 – 66 500 dollaria Avrame DUO 120 dollaria 76 dollaria 45 – 140 000 dollaria

1. Lushna A-Frame -kuvake

Lushna A-Frame Icon

Lushna A-Frame Icon on pieni A-runkoinen koti, jossa on lasiseinät panoraamanäkymiä varten. Se sopii king-size-vuoteeseen, ja rakenne sopii neljään vuodenaikaan – kuumista kesistä lumisiin, kylmiin talviin. Käytä sitä retkeilyyn, Airbnb:hen tai takapihalle.

A-Frame-kuvake sisältää Wood Smart Constructionin, jossa seinän muodostavat yhdeksän kerrosta. Ulkoseinät ovat käsittelemätöntä lehtikuusta ja mökillä on 10 vuoden rakennustakuu. Suositeltava perustus on Krinner Ground Screw Foundation System, joka koostuu suurista terässinkityistä ruuveista, jotka on työnnetty maisemaan. Tämän jälkeen ohjaamo kiinnittyy ruuveihin, mikä poistaa betonilaatan tarpeen. Lushna A-Frame Iconin perushinta on 20 450 dollaria.

2. Bivvi-mökki

Bivvi Cabin

Bivvi-mökki on esivalmistettu rakenne, jonka perushinta on 29 000 dollaria. Se on luokiteltu matkailuautoksi A-rungon sijaan, koska se on kannettava ja pyörillä.

Tämän kannettavan A-runkoisen hytin valinnaisia lisävarusteita ovat minikeittiö, tasosänky ja vesivessa, jossa on tavallinen tai kompostoitava wc.

3. Avrame Solo

Small A-Frame Cabin

Suosittu A-runkoinen ohjaamosarjan valmistaja Avrame tarjoaa myös kolme pientä A-runkotalosarjaa. Solo 42 on pienin vaihtoehto, jonka pinta-ala on 184 neliömetriä. Siinä on yksi makuuhuone eikä kylpyhuonetta. Lähtöhinta on noin 29 000 dollaria sisältäen toimituksen.

Avarmen soolosarjan suurin hytti on 413 neliömetrin Solo 100. Siinä on yksi makuuhuone, yksi kylpyhuone ja perushinta 39 300 dollaria.

4. Järjestelmä 00

smallest A-frame home

Luettelomme pienimpänä A-runkoisena talona se on myös helpoin rakentaa. System 00 -sarja on tiivistetty olennaiseen. Tämä koti on tiiviin pohjakerroksen pohjaratkaisu, jonka koko on 10 x 10 jalkaa, ja se on ihanteellinen niille, jotka haluavat nauttia mökistä metsässä tai tarvitsevat toimistotilaa. System 00 -sarjassa on vain yksi huone – ei kylpyhuonetta tai keittiötä.

Nelihenkinen tiimi voi saada tämän rakennuksen valmiiksi alle viikossa – raskaita koneita tai sähkötyökaluja ei tarvita. System 00 A-runko-esivalmistesarjan perushinta on 42 000 USD.

5. Lushna Petite

Echo Flat Pack Retreat Cabin

Lushna Petite on pieni mökki, joka sopii pieneksi kodiksi tai pakopaikaksi kahdelle aikuiselle. Siinä on kaksi erillistä huonetta – makuuhuone ja kylpyhuone. Makuuhuoneessa on tilaa queen-size-vuoteelle ja pienelle pöydälle. Kylpyhuoneessa on wc, pesuallas ja suihkukaappi.

Lushna Petite on monipuolinen, ja koska siinä on sähkö, voit muokata sisustusta tarpeidesi mukaan. He tarjoavat myös huonekalupaketteja, jotka sisältävät vaihtoehdot pienikokoiseen jääkaappiin, lämpö-/AC-yksikköön ja vaatekaappiin. Tämän mallin lähtöhinta on 39 550 dollaria.

6. Avrame Duo 100

Avarme Duo 100

Jos sinulla on suuri perhe tai tarvitset lisää säilytystilaa, Avramella on DUO-sarjassaan neljä sarjaa, joista jokaisessa on tarpeeksi tilaa useiden ihmisten majoittamiseen. Avrame DUO 100 on 585 neliöjalkaa, ja siinä on kaksi makuuhuonetta ja yksi kylpyhuone.

Perushinta alkaa noin 66 500 dollarista, joka sisältää itse rakentamisen ja Avarmen toimituksen.

7. Avrame DUO 120

Avarme DUO 120

DUO 120 on Avramen suurin ja kallein A-Frame-ohjaamosarja. Siinä on kaksi makuuhuonetta, yksi kylpyhuone ja tarpeeksi tilaa 3-6 hengelle.

DUO 120:ssa on yhteensä 727 asumiskelpoista neliöjalkaa. Hinnoittelu alkaa 73 150 dollarista, joka sisältää tee-se-itse-asennuksen ja Avarmen toimituksen.

8. Madi A-Frame Home

Madi A-Frame Home

Et löydä energiatehokkaampaa A-runkotaloa kuin Madi. Suunnittelu antaa tilaa aurinkopaneeleille ja akulle. Jos tavoitteesi on elää verkon ulkopuolella, MADI A-rungot ovat energiariippumattomia.

Madi tarjoaa kolmen kokoisia A-runkosarjoja, 375 – 1100 neliöjalkaa. Sarjan hinnat vaihtelevat 66 000 – 166 000 dollaria.

9. Wallowa 40'

The Wallowa 40’

Ne, jotka ovat kiinnostuneita A-runkoisesta ohjaamosarjasta, joka on tarpeeksi suuri perheelle, pitävät DC Structuresin Wallowasta. Sitä on kahta kokoa – 40" ja 50". Wallowa 40' on kooltaan 1 048 neliöjalkaa, ja sen ensimmäisessä kerroksessa on ruokailuhuone, keittiö, olohuone ja pesutupa. Toisessa kerroksessa on makuuhuone ja kylpyhuone. Suurempi 30 'x 50' versio on 1 607 neliöjalkaa, jossa on kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta.

Molemmissa versioissa on ala- ja yläkansi, ja niissä on päivitetyt materiaalivaihtoehdot. Sarjat sisältävät kaikki kehykset, sivuraide, kattomateriaalit ja paljon muuta. Wallowa 40′:n perushinta on 168 276 dollaria.

10. Klein A45

Klein-yhtiön tämä pieni A-runkoinen muotoilu on saanut inspiraationsa pienestä taloliikkeestä. Ulkopuolella on tyylikäs musta asfaltti seinissä ja katossa. Yritys käyttää kestäviä materiaaleja ja jätteetöntä tuotantoprosessia.

Rakenteeseen kuuluu sisäänrakennettu minikeittiö ja kylpyhuone, jossa pesuallas, wc ja suihku. 183 neliömetrin koti on pieni, mutta siihen mahtuu 2-4 henkilöä. Se sopii myös kakkoskodiksi tai toimistolle. Sarjan tarran hinta on noin 140 000 USD.

Kuinka paljon A-runkotalot maksavat?

Keskimääräinen A-runkoisen kodin rakentaminen maksaa 150 000 dollaria 1 000 neliöjalkaa kohden, mikä sisältää materiaalit ja työn.

Tontin koko on erillinen kulu. A-runkoisen talon keskimääräinen tontin koko on 1,5 hehtaaria. Tontin hinta on 20 000–30 000 dollaria sijainnista riippuen.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ) UKK

Kuinka suuri on a-runkoinen sisäpuoli?

Useimmat A-kehykset eivät ole suuria, mutta niissä on runsaasti neliöjalkoja vähintään kahdelle hengelle. Joissakin on jopa neljä makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, mutta tämä on poikkeus, ei sääntö.

Kuinka rakentaa A-runkoinen talo?

Jos rakennat tyhjästä, on parasta kutsua ammattilainen auttamaan. Jos käytät sarjataloa, rakennus ei kuitenkaan vaadi ammatillista kokemusta.

Kuinka kauan A-runkoisen ohjaamon rakentaminen kestää?

A-runko on paljon helpompi rakentaa kuin perinteiset talot. Tyhjästä tekeminen vie kuitenkin aina aikaa. Jos käytät jotakin sarjoista ja sinulla on apua, jotkut mökit voidaan rakentaa noin viikossa, jos sinulla on 4-5 henkilöä auttamassa.

Kuinka paljon A-kehyksen Windows maksaa?

Ikkunakehyksen vaihto maksaa 200–1 000 dollaria riippuen materiaalityypistä ja siitä, kuinka paljon materiaalia on vaihdettava. Vaihdat puitteet sen sijaan, että korjaat niitä, ellet restauroi historiallisia ikkunoita.

Mikä on paras perusta A-runkotalolle?

A-rungon pohja toimii eristettynä lattialaatana. Tämän tyyppisen rakenteen ei tarvitse levätä tasaisen perustuslaatan päällä. Lattiarakenteen pohjan ja maan väliin on suositeltavaa jättää vähintään 30 jalkaa tyhjää tilaa.

Mikä on yleisin virhe A-runkoisen kodin rakentamisessa?

A-runkoista kotia rakennettaessa tontille rakennetun perustuksen tulee vastata suunnitteluohjeessa kerrottua perustusta. Jos ne eivät ole samoja tai jos et huomaa tämän vaiheen, sinun on purettava A-runkoinen kotisi ja rakennettava uusi.

Voiko A-runkoisessa talossa olla kellari?

Kyllä, täysi kellari on mahdollista. A-runkoinen koti vaatii kolme tukipistettä. Ne voidaan tukea keskeltä metallipalkilla ja sivuilta kiviosalla.

Miten Homestead-asuminen eroaa verkon ulkopuolella asumisesta?

Taloyhtiöt valmistavat tuotteita ja aineellisia hyödykkeitä myytäväksi paikallisessa yhteisössä. Verkosta elävät voivat kasvattaa ruokaa, mutta se on vain itselleen. Lisäksi talonpitäjät ovat riippuvaisia apuohjelmista, kuten vedestä, kaasusta ja sähköstä.

Onko A-runko-asunnossa saatavilla vakuutuksia?

A-runkoiset kodit ovat suuren riskin alaisia niiden sijainnin ja materiaalirakenteen vuoksi. Alueesta riippuen maastopalot ovat jatkuva uhka. Ja koska A-runkokodit ovat syrjäisillä paikoilla, niitä on vaikeampi suojata. Nykyään vakuutusyhtiöt tarjoavat off-the-grid -vakuutuksia A-runkoisille koteille ja mökeille.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook