10 parasta sisustussuunnittelun verkkokurssia

Top 10 Online Interior Design Courses

Sisustussuunnittelijan koulutusvaatimukset vaihtelevat osavaltioittain. Jos haluat ansaita sertifikaatin tai päivittää taitojasi, yksi näistä online-sisustussuunnittelukursseista voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Top 10 Online Interior Design Courses

Verkkosisustuskurssien luettelomme sisältää kursseja, jotka johtavat sertifiointiin, ja edullisia luokkia, jotka voivat auttaa sinua ymmärtämään paremmin tiettyjä suunnittelunäkökohtia.

Onko sisustussuunnittelun sertifikaatti sen arvoinen?

Jos harkitset uraa sisustussuunnittelijana tai haluat osallistua NCIDQ:hen, joka on suurin sisustussuunnittelun sertifiointikoe, sertifioinnin hankkiminen sisustussuunnittelukurssin kautta voi olla hyödyllistä.

Mutta ennen kurssille ilmoittautumista kannattaa ottaa huomioon seuraavat asiat:

Sertifioinnin tyyppi. Udemyn kaltaisesta paikasta saatu todistus ei ole samalla tasolla kuin vakiintuneen online-suunnittelukurssin todistus. Korkeakoulutason sertifiointiohjelma on parempi vaihtoehto sisustussuunnittelijan uralle. Hinta. Sisustussuunnittelun verkkokurssit vaihtelevat 10–27 000 dollarista. Löydät kohtuuhintaisia, laadukkaita kursseja 1 000 – 3 000 dollarin välillä. On järkevää maksaa enemmän vain, jos aiot suorittaa tutkinnon kyseisestä koulusta. Koulun akkreditointi. Jotkut osavaltiot, kuten Arkansas, vaativat sisustussuunnittelijoita ansaitsemaan tutkinnon CIDA-akkreditoidusta koulusta tai vastaavasta. Vaikka useimmissa osavaltioissa on paljon löyhempiä lakeja, on hyvä tarkistaa osavaltiosi ohjeet koulujen akkreditointivaatimuksista.

Parhaat online-sisustussuunnittelukurssit

Selaa näitä online-sisustussuunnittelukursseja löytääksesi tarpeisiisi parhaiten sopivan.

Sisustussuunnitteluinstituutti

The Interior Design Institute

Sertifiointi: Kyllä, tutkintokurssin pituus: omatoiminen (24 viikkoa – 12 kuukautta) Hinta: 999 dollaria Verkkosivusto: Sisustussuunnitteluinstituutin kurssi

Sisustussuunnitteluinstituutti tarjoaa omatoimisen kurssin, jossa on 12 moduulia ja 12 tehtävää. Keskimääräinen kurssin suorittamisaika on 24 viikkoa, mutta opiskelijoilla on enintään 12 kuukautta aikaa suorittaa kurssi. Kiinteitä aloitus- tai lopetuspäiviä ei ole, joten voit aloittaa milloin tahansa.

Kurssilla on 12 osiota, jotka kattavat muun muassa valaistuksen, värit, taidehistorian, tilansuunnittelun, sisustuksen ja yrityksen perustamisen. Voit myös ostaa edistyneitä moduuleja, jos haluat sukeltaa syvemmälle tietylle alueelle. Jokaiselle opiskelijalle määrätään henkilökohtainen ohjaaja, ja hän pääsee erityisen opiskelijoille tarkoitettuun Facebook-ryhmään.

Valmistumisensa jälkeen opiskelijat saavat tutkintotodistuksen ja ilmaisen verkkosivuston portfolionsa esittelyyn.

New York Institute of Art and Design

New York Institute of Art and Design

Sertifiointi: Kyllä Kurssin pituus: Oma tahti Hinta: 999 $ Verkkosivusto: New York Institute of Art and Design -sertifikaatti

New York Institute of Art and Design Interior Design Course on Designer Society of America:n sertifioima. Kurssin suorittaneet opiskelijat ovat päteviä asuinsisustussuunnittelun pätevyystodistukseen (RIDQC.)

NYIADin sisustussuunnittelukurssi sisältää kuusi yksikköä ja 13 tuntia videoopetusta. Kurssi opettaa suunnittelukonsepteja ja liiketoimintastrategioita, kuten työskentelyä asiakkaiden kanssa. Heillä on myös mentoriohjelma, joka yhdistää jokaisen opiskelijan suunnittelumentorin, joka on saatavilla puhelimitse tai sähköpostitse.

New Yorkin sisustussuunnittelukoulu

New York School of Interior Design

Sertifiointi: Kyllä Kurssin pituus: 12 kuukautta Hinta: $27 600 Verkkosivusto: New York School of Interior Design Certification

New York School of Interior Design tarjoaa Basic Interior Design -sertifiointinsa verkossa tai paikan päällä. Kurssi sisältää 24 opintopistettä, ja siinä keskitytään sisustussuunnittelun perusteisiin piirtämisen, suunnittelun historian ja suunnittelukonseptien oppituntien kera. Sertifiointikurssilta saadut opintopisteet voidaan siirtää AAS- tai BFA:han.

Verkkokurssi sisältää valmiiksi äänitettyjä luentoja ja tehtäviä, joten voit työskennellä silloin, kun sinulle sopii. Koska tämä kurssi on kallis, se on parasta niille, jotka harkitsevat koulutusohjelmaa New York School of Interior Designissa, koska opintopisteet ovat siirrettävissä.

Berkeley College

Berkeley College

Sertifiointi: Kyllä Kurssin pituus: 2 lukukautta/30 viikkoa Hinta: 2 895 $ Verkkosivusto: Berkeley Collegen sisustussuunnittelutodistus

Berkeley Collegen sisustussuunnittelutodistus on kahden lukukauden verkko- tai paikan päällä suoritettava ohjelma, jossa on kaksi kurssia joka lukukausi. Opiskelijoiden on suoritettava lukukausi yksi kurssi ennen siirtymistä. Tämän sertifiointiohjelman neljä kurssia ovat arkkitehtuurin visualisointi, luonnos

Kaikki sisustussuunnittelijan sertifioinnissa ansaitut opintopisteet voidaan siirtää AAS- tai BFA-tasolle kelpoisille opiskelijoille.

British College of Interior Design

British College of Interior Design

Sertifiointi: Kyllä, tutkintokurssin pituus: 12-24 viikkoa Hinta: 445 € Verkkosivusto: British College of Interior Design Certificate

British College of Interior Design -sertifikaatti on omatoiminen kurssi, jonka voit suorittaa 12 tai 24 viikossa. Kurssi sisältää kaksitoista moduulia, jotka kattavat sisustussuunnittelijaksi tarvittavat suunnittelukonseptit ja liiketoimintataidot. Jokaisella luokalla on tehtäviä.

Ohjelman päätyttyä he palkitsevat sinut tutkintotodistuksella. Voit myös hakea henkilötodistusta, joka osoittaa, että olet suorittanut sisustussuunnitteluohjelman. Ohjelma maksaa kokonaisuudessaan 445 €, mutta maksuvaihtoehtoja on monia.

Parsons School of Design

Parsons School of Design

Sertifiointi: Kyllä Kurssin pituus: 18 kuukautta Hinta: 7 120 $ Verkkosivusto: uuden koulun sisustusarkkitehtuurin suunnittelutodistus

New School / Parsons School of Design tarjoaa sisustussuunnittelun sertifiointiohjelman, joka sisältää kahdeksan kurssia. Katettuja kursseja ovat sisätilojen perussuunnittelu, peruspiirustus, väriteoria, sisätilojen piirtäminen, kaupallinen sisustussuunnittelu, asuin sisustussuunnittelu ja kaksi valinnaista.

Kursseja opetetaan videoluennoilla, verkkoyhteistyössä pienryhmissä ja alan asiantuntijahaastatteluilla.

UpSkilist

UpSkillist

Sertifiointi: Kyllä Kurssin pituus: 16 viikkoa Hinta: 69,99 $/kk Verkkosivusto: Upskilist Interior Design Courses

UpSkillist (aiemmin Shaw Academy) on online-oppimisalusta, joka tarjoaa kursseja suosituilla aloilla. Jos etsit edullista sisustussuunnittelukurssia, se on hyvä vaihtoehto kokeilla. Voit aloittaa ilmaisella kokeilujaksolla ja maksaa sitten vain 69,99 dollaria kuukaudessa.

UpSkillistin sisustussuunnittelukurssi sisältää neljä moduulia, joissa on 32 oppituntia. Se kestää 16 viikkoa, ja todistus valmistumisesta.

Master Class

MasterClass

Sertifiointi: Ei Kurssin pituus: Vaihtuva hinta: $180/vuosi Verkkosivusto: MasterClass

MasterClass on verkkokurssialusta, jossa "maailman parhaat" opettavat oppituntejaan omalla osaamisellaan. Vaikka MasterClassilta ei ole sertifikaattia, voit oppia sisustussuunnittelusta huippusuunnittelijoilta, kuten Kelly Wearstlerilta ja Corey Damen Jenkinsiltä.

MasterClass-vuosijäsenyyden avulla voit osallistua kursseille mistä tahansa aiheesta, ja valinnanvaraa on paljon.

Coursera

Coursera

Sertifiointi: Jotkut sertifikaattiohjelmat Kurssin pituus: Vaihteleva hinta: Vaihtuva verkkosivusto: Coursera sisustussuunnittelukurssit

Coursera on laaja kurssiluettelo, joka sisältää oppitunteja yliopistoilta, alan asiantuntijoilta ja yrityksiltä. Jokaisella kurssilla on eri hinta, suoritusaika ja ohjaaja.

Joitakin tämän alustan suosittuja sisustussuunnittelukursseja ovat x-rite PANTONE:n värin ja ulkonäön perusteet, IE Business Schoolin Making Architecture ja California Institute of Arts:n The Language of Design.

Halusitpa sitten oppia sisustuksen perusteet tai harjata tiettyä taitoa, Courseralla on luultavasti jotain sinulle sopivaa. Heillä on jopa ilmaisia yliopisto-ohjelmia, jotka ansaitsevat sinulle todistuksen.

Udemy

Udemy

Sertifiointi: Jokin kurssin pituus: Vaihtuva hinta: Vaihtuva verkkosivusto: Udemy Sisustussuunnittelukurssit

Udemy on edullinen kurssiluettelo, jossa on monia sisustusvaihtoehtoja. Vaikka osa kursseista on alan asiantuntijoiden johtamia, Udemy-alustan suurin haitta on, että kuka tahansa voi tulla ohjaajaksi.

Useimmat Udemy-kurssit tarjoavat suorittamistodistuksen, vaikka todistuksella saattaa olla vähän painoarvoa ammattimaisessa ympäristössä. Udemy on ihanteellinen kaikille, jotka etsivät halpaa tapaa oppia suunnittelun perusteet tai jotka haluavat sukeltaa syvälle tiettyyn sisustussuunnittelun alueeseen.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook