11 syksynväristä kodinsisustusideaa vuodenaikojen piristykseen

11 Fall Color Home Decor Ideas for a Seasonal Boost

Kun sää viilenee ja lehdet alkavat muuttua, mielemme kääntyy hauskoihin tapoihin lisätä syksyn värejä sisustukseen sisätiloihin.

Kuten joka syksy, värit, kuten terrakotta, täyteläinen okrankeltainen, tummanruskeat ja rauhoittava salvia hallitsevat väripalettia, mutta älä pelkää muuttaa asioita tulipunaisella, dramaattisella laivastonsinellä tai rauhoittavalla laventelilla.

11 Fall Color Home Decor Ideas for a Seasonal Boost

Mitä tahansa väripalettia haluatkin, meillä on hienoja tapoja sisällyttää nämä värit kotiisi muuttamatta perusvärimalliasi.

Syksyn värejä kodin sisustusideoita

Syysvärien sisällyttäminen kodin sisustukseen luo kutsuvan ilmapiirin, joka heijastaa vuodenajan kauneutta.

1. Pehmeitä tekstiilejä syksyn väreissä

Soft Textiles in Fall ColorsLee Design Group LLC

Yksi helpoimmista ja ylellisimmistä tavoista lisätä syksyn väriä kodin sisustukseen on pehmeät tekstiilit, kuten peitot ja peitot. Voit myös käyttää tätä mahdollisuutena omaksua toinen vuoden 2023 trendi, joka lisää ylellisyyttä kotiisi näillä muhkeilla tekstiileillä.

Pehmeä, oranssi villapeite sängyn päätyyn päällystettynä antaa erityisen mukavan kerroksen, joka kantaa sinut läpi kylmän syyskauden.

2. Ripusta syysseppele

Hang a Fall Wreathlisa fureyn sisätilat

Syksyiset seppeleet huokuvat kaikkea, mistä rakastamme syksyssä, kirjava lehtiä, eloisia marjoja, nubby tammenterhoja ja vuodenaikojen kukkia. Vaikka syksyn seppeleet ovat ihanteellisia sisä- ja ulko-oviin, niitä ei pitäisi rajoittaa tähän paikkaan.

Voit myös ripustaa isoja ja pieniä syysseppeleitä sisä- ja ulkoseinille, ikkunoihin, portaikon varrelle, portteihin, aitojen varrelle, postilaatikoihin tai korkeisiin sängynpäädyihin.

3. Vuodenajan matto

A Seasonal RugLewis / Schoeplein arkkitehdit

Ilahduta syksyn sisustusta lattiallasi yhdistämällä matto vuodenajan väreillä. Tämä saattaa tuntua äärimmäiseltä muutokselta kodin sisustuksessa, mutta on helppo tehdä suuri lausunto muuttamatta kaikkea.

Tärkeintä on valita alue, jolla on vaikutusta, mutta ei sellaista, joka pakottaa muuttamaan muita elementtejä. Huone, kuten aula, kylpyhuone ja mutahuone, ovat hyviä vaihtoehtoja. Voit myös lisätä syksynvärisen maton suurempaan huoneeseen, jos maalisi ja huonekalusi värit toimivat sen kanssa.

4. Kurpitsat ja muut sadonkorjuukoristeet

Pumpkins and Other Harvest DecorPienet maisemointi

Kurpitsojen lisääminen kodin sisustukseen on yksi helpoimmista tavoista saada syksyn pohjimmainen ilme. Kurpitsat, kurpitsat ja muut sadonkorjuukoristeet, kuten vehnälehdet ja syksyn lehdet, ovat loputtoman monipuolisia, koska niitä on niin moninaisia muotoja ja värejä. Voit yhdistää kurpitsat upeaan etuoven esittelyyn, pöydän keskiosaan, topiariesiin ja ikkunoihin. Kaiverta kurpitsaa perheesi kanssa ja luo hauskoja ja tyylikkäitä valaisimia, joita voit esitellä ylpeänä Halloweenina.

5. Syksyn kukat

Fall FlowersSlow Flowers LLC

Voit sisällyttää syksyn kukkia jokaiseen huoneeseen tuomaan upeita syysvärejä, mutta myös luonnollista kauneutta ja tekstuuria. Luo yksinkertaisia mutta tehokkaita kukka-asetelmia käyttämällä syksyn kukkia ja lehtiä, kuten krysanteemeja, auringonkukkia, daaliaja, kehäkukkasia, astereita, marjoja ja syksyn lehtiä.

Lisää tuoreita syksyn kukkia ikkunalaatikoihin. Luo elävä seppele keidasalustasta ja tuoreista kukista erityisjuhliin. Muista, että tämä seppele kestää vain muutaman päivän, joten suunnittele sen mukaan. Voit myös valita ripustettuja ruukkuja, joissa on syksyn kukkia, kuten äitejä, piristääksesi kuistia tai patiota.

6. Heitä tyynyt

Throw PillowsHistorialliset käsitteet

Tyynyt ovat yksi helpoimmista kodin sisustustavaroista, jotka voidaan poistaa vaihtuvan kauden myötä. Älä tunne, että sinun on vaihdettava kokonaan oranssiin ja ruskeaan syysvärien sisällyttämiseksi.

Ajattele sen sijaan laatikon ulkopuolelta ja lisää tyynyseokseen tummaa persikkaa, syvää munakoisoa, ruosteisesti poltettua siennaa ja vaaleanruskeita värejä. Lisää ne olohuoneesi tai makuuhuoneesi sisustukseen tai lisää ne eteisen kuistikeinuun, jossa voit vaihtaa värejä ilman, että muut verhoilut häiritsevät sinua.

7. Syksyiset käsityöprojektit

Fall Craft ProjectsEve by Designs

Syksyiset askarteluprojektit ovat hauskoja tehdä lasten kanssa, ja ne ovat erinomaisia syksyn värisiä kodin sisustuksia. Valitse käsitöitä, kuten bannereita, seppeleitä, seppeleitä, pöytäesineitä, paikannimikortteja ja kurpitsaprojekteja.

Tarjolla on ihania syksyaiheisia askarteluja niin lapsille kuin aikuisillekin, ja löydät varmasti sellaisen, joka täydentää syksyaiheista väripalettiasi.

8. Pöydän keskiosat

Table CenterpiecesAurinkoinen sisustussuunnittelu

Syksy ilmentää vaihtelua lämpimästä viileään, mikä saa mielemme kääntymään kodikkaan sisätilojen mukavuuteen. Hyödynnä tilaisuus luoda ikimuistoisia aterioita upeiden syksyn keskipisteiden päälle pöydällä.

Valitse keskipisteesi pohjaksi maalaismainen astia, kuten betoni- tai metalliuurna, tai jopa yksinkertaiset muuratut purkit. Jos säiliö vaatii sitä, leikkaa keidas astiaan sopivaksi ja liota se sitten veteen tai täytä se vedellä. Lisää astiaan sesongin kukat, lehdet ja kurpitsat.

Täytä keskiosan ympärillä pieniä kurpitsoja ja kurpitsaa, lehtiä, tammenterhoja ja männynkäpyjä. Lisää hurrikaanipalloja ja kynttilöitä iltatapahtumiin.

9. Seinätaide

Wall ArtLaurie Gorelick sisustus

Valitse näkyvä paikka kodistasi esitelläksesi sesongin seinätaidetta. Voit vaihtaa seinätaidetta ja korostusväriä muutaman kerran vuodessa. Tämä voi auttaa sinua väsymään tämän huoneen sisustukseen.

Älä tunne, että sinun täytyy keksiä pyörää uudelleen ostamalla uusia seinätelineitä. Valitse sen sijaan muutama kappale, josta pidät, ja vaihda ne muutaman kerran vuodessa.

Korosta uusia värimuutoksia korostamalla niitä tyynyillä tai muilla pehmeillä tekstiileillä, joita voit helposti vaihtaa.

10. Ruudulliset tekstiilit

Plaid TextilesHistorialliset käsitteet

Ruudulliset tekstiilit ovat ihanteellinen kuvio toivottaa syksy tervetulleeksi ja nähdä sinut läpi talven. Säilytä näitä tavaroita keväällä ja kesällä ja ne näyttävät yhtä mukavilta, kun tuot ne esille ensi vuoden alkusyksystä.

Käytä ruudullisia kuvioita satunnaisissa tuolien verhoiluissa, tyynynpäällisissä, peitoissa, ikkunanpäällysteissä ja solmioiden selkänojassa, tuolinpäällisissä ja pöytäliinoissa. Kerrospleidit eri väreissä ja kuviokokoissa, jotta saat hauskan ja eklektisen lookin.

11. Sisäänkäynnin näyttö

Front Entrance DisplayMelissa Gerstlen suunnittelu

Ota kaikki irti lisäämällä sesongin mukaisia värejä eteisen sisäänkäynnin alueelle. Yhdistä sesongin mukainen sisustus suurilla kurpitsaesineillä, syksyn kukilla ja lehtineen täytetyillä uurnoilla sekä näyttävällä seppeleellä. Erityisinä iltoina korosta kävelytietäsi valaisemalla tietä.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook