15 kaunista DIY-sohvapöytää

15 Beautiful DIY Coffee Tables

Sohvapöytä on elementti, joka kokoaa yhteen kaikki muut olohuoneen kalusteet, joten sillä on erittäin tärkeä rooli. Tämä asettaa valtavan paineen suunnittelun valitsejalle. Mutta tässä on idea: sen sijaan, että luottaisit jonkun muun nostamaan olohuoneesi tyylikkääksi ja kodikkaaksi, miksi et tekisi sen itse tee-se-itse-sohvapöydällä?

Kupariputki sohvapöytä.

15 Beautiful DIY Coffee Tables

Tämä on kupariletkuinen sohvapöytä, ja sen valmistamiseksi sinun on ensin leikattava letku 4 jalkaan. Sen jälkeen suihkuta MDF valkoiselle maalille, lisää maalarinteippi ja maalaa värillinen maali. Kiinnitä lopuksi jalat ja sohvapöytä on valmis.{found on designsponge}.

Log Slice -sohvapöytä.

Coffee table

Jos haluat hieman maalaismaista kauneutta olohuoneeseen, voit tehdä hirsiviipalepöydän. Ensin sinun on hankittava tuki ja sitten leikattava 5 tuuman viipale pöytälevyä varten. Anna sille kaunis sileä viimeistely ja levitä kolme kerrosta akryylia suojaamaan. Kiinnitä jalat ja siinä kaikki.{found on seakettle}.

Pallet-sohvapöytä.

Pallet glass ontop coffee table

Toinen helppo projekti on tehdä sohvapöytä puulavasta. Ota alarivi pois ja leikkaa sitä hieman, jos et pidä mitoista. Nosta hieman lavaa puupaloilla ja kiinnitä pyörät. Laita sitten pala lasia pöydän päälle ja olet valmis.{found on katrinaleechambers}.

Teollinen sohvapöytä.

Industrial side table

Jos olohuoneesi sisustus vaatii teollisesti muotoiltua sohvapöytää, tämä olisi täydellinen. Tee se leikkaamalla 4 jalkaa ja 8 kiskoa L-kulmista. Varmista, että päät ovat sileät. Yhdistää jalat kiskoihin pulteilla ja muttereilla ja kiinnitä sitten pala vaneria alustaan pöytälevyn muodostamiseksi.{found on lowes}.

Wire sohvapöytä.

Wire coffee table

101685560 web

101685565 web

Tämä sohvapöytä näyttää niin hyvältä, että on vaikea uskoa, että se on tee-se-itse-projekti. Se on valmistettu vaijerista ja nippusiteistä. Pöytälevyssä käytetään akryylilevyä. Hio arkki tasaiseksi ja sameaksi ja aseta se lankalevylle hiottu puoli alaspäin.{found on lowes}.

Roskalaukku sohvapöytään.

Tiffany Co spray painted steamer trunk

Vanhat arkut ovat hyvin salaperäisiä ja kauniita, joten on helppo kuvitella, kuinka täydellinen sohvapöytä tehdään. Yksi vaihtoehto on tehdä rungolle muodonmuutos ja maalata se. Puhdista ensin rungot ja levitä sitten pohjamaali valkoista spraymaalia, anna sen kuivua ja levitä värillinen maali.{found on diyshowoff}.

Vanha oven sohvapöytä.

Old door coffee table

Muut asiat voidaan myös käyttää uudelleen sohvapöydiksi. Esimerkiksi tämä pöytä oli kerran ovi. Jos haluat tehdä jotain vastaavaa, leikkaa ovi alas ja tee jäljelle jääneistä palasista pöydän sivut. Lisää sitten toinen puupala pohjaan hyllyn valmistamiseksi. Ovennuppi on valinnainen.{found on killerbdesigns}.

Lankakela

Spool table

Tämä on metallinen amme ja lankakela sohvapöytä. Kelalevy on täydellinen elementti käytettäväksi sohvapöydässä. Siitä tulee upea pyöreä pöytälevy. Pohjaksi metallikylpy oli myös loistava valinta. Yhdessä nämä elementit antavat pöydälle maalais-teollisen ilmeen.{found on lizmarieblog}.

Crate sohvapöytä.

Crate coffee table

Voit myös tehdä sohvapöydän tavallisista pois heitetyistä tavaroista, kuten puisista viinilaatikoista. Voit tehdä 4 laatikosta ihanan pöydän. Tahraa ne, ruuvaa ne paikoilleen ja kiinnitä ne runkoon. Se on itse asiassa niin helppoa.{found on honestlydyea}.

Maalatut puukannat.

Painted stump coffee table

Kannot ovat aina mielenkiintoisia, koska ne ovat kaikki ainutlaatuisia. Joten luonnollisesti myös kannosta valmistettu sohvapöytä olisi ainutlaatuinen esine. Ensin sinun on löydettävä haluamasi kanto, varmistettava, että se istuu mukavasti maassa, maalata se ja sijoittaa se olohuoneeseen.{found on thriftyandchic}.

Puinen puola-sohvapöytä.

Spool

Tätä pöytää varten sinun on ensin löydettävä vanha puinen kela. Puhdista se, tee reikiä ja työnnä niihin tapit ja tahraa tai maalaa se. Voit käyttää sitä sohvapöytänä sekä ainutlaatuisena kirjahyllynä. Tapit rajaavat säilytyslokeroita, joihin voit laittaa kirjoja, lehtiä ja kaikenlaista muuta.{found on thecrafterscottage}.

Kierrätetty puinen sohvapöytä.

Reclaimed wood coffee table

Tässä kauniissa sohvapöydässä on erittäin mukava vintage-tyyliä. Se on tehty puusta vanhasta portin ovesta. Se purettiin osiin ja palasista valmistettiin sitten pöydän runko. pöytälevy on lasia, jonka avulla voit nähdä koko palan ylhäältä.{found on salvagedior}.

Tiilihirsi sohvapöytä.

Brick log coffee table

Kanto-sohvapöytä oli erittäin mielenkiintoinen, mutta sen kokoisen kannon löytäminen voi olla vaikeaa. Pienempien löytäminen on kuitenkin hieman helpompaa. Entä sitten koivuhirsi sohvapöytä? leikkaa tukit samankokoisina ja kiinnitä ne sitten runkoon.{found on bhg}.

Chicken Crate -sohvapöytä.

Crate chicket

Vanha kanalaatikko ei ole jotain, jota näkee nykyään joka päivä. Siitä ei ole enää hyötyä, jos otetaan huomioon käyttötarkoitus, mutta se voidaan silti käyttää uudelleen esimerkiksi sohvapöydäksi. Kiinnitä vain pyörät puiseen alustaan ja siinä kaikki.{found on site}.

Wine Barrel -sohvapöytä.

Wine barrel

Kuten olemme aiemmin maininneet, viinitynnyrit ovat erittäin monipuolisia ja näyttävät aina upeilta, kun niitä käytetään uudelleen huonekaluiksi. Voit helposti muuttaa viinitynnyrin sohvapöydäksi lisäämällä siihen lasillisen pöytätason. Jos tynnyri on liian suuri, voit pienentää sen sopivaan kokoon.{found on champagneblog}.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook