17 keittiön Backsplash-ideaa tummiin kaappeihin

17 Kitchen Backsplash Ideas for Dark Cabinets

Tummat keittiökaapit ovat kasvattaneet suosiotaan räjähdysmäisesti ja tarjoavat tyylikkään vaihtoehdon niille, jotka haluavat välttää perinteisen valkoisen.

Asunnonomistajat, joilla ei ole koskaan ollut tummia kalusteita, saattavat pelotella backsplash-valintaa. Koska takaiskut vaikuttavat keittiön yleisilmeeseen, tarvitaan paljon huomiota. Olemme löytäneet 17 backsplash-vaihtoehtoa kaikille tummille kaapin väreille ja tyyleille.

1. Kiiltävä harmaa metrolaatta

17 Kitchen Backsplash Ideas for Dark Cabinets

Keittiöissä, joissa on tummat kaapit ja työtasot, voi olla hyötyä vaaleammasta takakuoresta, joka pehmentää huonetta. Kuvan kaapit ovat laivastonsinisiä/sinisiä, pöytätaso on mustaa vuolukiveä ja backsplash on 2,5" x 8" kiiltävä keraaminen Bedrosians Cloe Grey -laatta. Löydät tämän keittiön lähdeluettelon tiistain Roomista.

2. Marble Slab Backsplash

Marble Slab BacksplashElizabeth Lawsonin suunnittelu

Tummien kaappiesi väristä riippumatta et voi mennä pieleen marmorilaatan taustavärillä. Jos sinulla on keittiö, jossa on tummat kaapit ja marmori- tai kvartsitasot, jatka työtasomateriaalia seinää vasten jatkuvuuden varmistamiseksi.

3. Klassinen valkoinen metrolaatta

Classic White Subway TileBacksplash

Klassinen valkoinen metrolaatta sopii kaikkiin kaapin väreihin vaaleasta tummaan. Se toimii myös hyvin useimpien työtasovaihtoehtojen kanssa. Voit muuttaa valkoisen metrolaatan backsplashin ulkonäköä valitsemalla täydentävän laastinvärin tai kiiltävän laatan.

4. Geometrinen kuviollinen laatta

A Geometric Patterned TileFox Interiors

Lisää mielenkiintoa keittiöösi geometrisella kuviollisella laatalla. Tämän esimerkin 3-D-kuvioinen laatta luo vuosisadan puolivälin modernin ilmeen, mutta vaihtoehtoja on paljon, jotka sopivat muihin suunnittelutyyleihin. Vaaleakuvioinen laatta tummissa kaapeissa tekee keittiöstä valoisamman ja pirteämmän.

5. Suuri valkoinen takka-aita Backsplash

Large White Picket Fence BacksplashFirstCry Intia

Pikettiaitalaatta tekee kierroksiaan trendikkäänä backsplash-vaihtoehtona. Laatan valinnasta riippuen tämä malli voi lisätä tekstuuria ja kuvioita. Kuvan kaltainen vaalea laatta näyttää raikkaalta ja modernilta tummia kalusteita vasten. Jos haluat tunnelmallisemman ilmeen, valitse tummempi sävy.

6. Pinottu Stone Backsplash

Stacked Stone BacksplashWillard Woodworks

Pinottu kivi sopii maalaismaiseen, mökki- ja perinteisiin keittiöihin. Sitä on saatavana useissa väreissä, kokoissa ja muunnelmissa, joten voit löytää vaihtoehdon koordinoidaksesi, ovatko kaappisi tummaa puuta vai mustia.

7. Kevyt teksturoitu laatta

A Light Textured TileMMI suunnittelu

Yksinkertainen backsplash-idea tummiin keittiön kaappeihin ja vaaleisiin työtasoihin on pitää backsplash-laatta samanvärisenä kuin työtaso. Voit valita sävyn tai kaksi vaaleampaa tai tummempaa, mutta laatan pohjasävyjen tulee olla samat kuin laskureilla. Tällainen pariliitos antaa keittiöösi modernin tunnelman.

8. Musta Backsplash mustien kaappien päällä

Black Backsplash over Black CabinetsHri Design

Sävy-sävelkaappi ja backsplash ovat ylellinen tyyli. Poista tämä ilme hajottamalla pimeys kevyellä työtasolla. Nämä suunnittelijat valitsivat mustat puusyistä alemmat kaapit, valkoisen marmorisen työtason ja kuvioidun mustan laatan backsplashiksi.

9. Counter to Ceiling Boho Tile

Counter to Ceiling Boho TileJASMIN REESE SISUSTUKSET

Anna keittiöllesi elämää kuvioidulla kattoon ulottuvalla laatalla. Suunnittelijat valitsivat sunburst-laatan tähän moderniin maalaistalokeittiöön, jossa on tummanharmaat kaapit. Boho-tyylinen kuvio lisää mielenkiintoa olematta ylivoimainen.

10. Maalaismainen ruskea Backsplash

A Rustic Brown BacksplashHigh Countryn erottuva kaappi

Jotkut arkkitehtoniset tyylit, kuten aidot maalaistalot tai hirsimökit, hyötyvät tämän kaltaisista rustiikkisemmista backsplasheista. Lämmin mosaiikkikivilaatta täydentää puisia hirsseiniä, kun taas mustat kaapit tuovat kontrastia modernimpaan elementtiin.

11. Aaltoileva valkoinen ja sininen laatta

Wavy White and Blue TileMod kaapistot

Valkoisen lisäksi laivastonsininen on yksi vuoden parhaista keittiön kaapin väreistä. Monet backsplashes täydentävät laivastonsinistä, mukaan lukien tämä aaltoileva laattakuvio. Laatan sininen sävy sopii yhteen kaapin kanssa yhtenäisen ilmeen saamiseksi.

12. Neutraali Greige-laatta

Neutral Greige TileUusi Vanha, LLC

Greige on sekoitus harmaata ja beigeä – se voi vetää enemmän lämmintä tai viileää värisuhteesta riippuen. Tämä greige backsplash-laatta on lämpimämmällä puolella ja toimii hyvin viileänsinisiä kaappeja ja puisia liesituulettimia vastaan. Jos haluat neutraalin backsplashin, joka ei ole valkoinen, greige on hyvä valinta.

13. Shiplap ja Quartz Backsplash

Shiplap and Quartz BacksplashMukauta sisustussuunnittelua

Joanna Gainesin ansiosta on vaikea löytää modernia maalaistaloa ilman shiplapia. Jos pidät ulkonäöstä, harkitse sen tuomista keittiöösi. Nämä suunnittelijat jatkoivat kvartsia uunin takana roiskesuojana ja asensivat valkoisia shiplap-lankuja kaikkialle muualle.

14. Brick Backsplash

A Brick BacksplashOcala keittiö ja kylpyhuone

Teollisuustyylisessä keittiössä, jossa on tummia kaappeja, on muutama backsplash-vaihtoehto, kuten betonilaatta, kiiltävä laatta ja tiili. Tämän keittiön tiili lisää mielenkiintoa ja tekstuuria ja sopii yhteen lämpimien puulattioiden kanssa. Suunnittelijat lisäsivät mustia kaappeja, harmaita betonitasoja ja metallijakkarat hajottaakseen kaikki lämpimät sävyt.

15. Kiiltävä tummansininen laatta

Glossy Dark Blue TileAnnora

Helppo tapa valita täydellinen backsplash on valita kaappiasi muutaman sävyn tummempi laatta. Tässä keittiössä asunnonomistajat valitsivat kaappeihin keskisinisen ja laattaan tummansinisen. Yhdistelmä luo hienostuneen ilmeen.

16. Punch of Pattern

A Punch of PatternRebecca Rollinsin sisustus

Yleisin backsplash-vaihtoehto tummille kaappeille ja valotasoille on jatkaa työtasomateriaalia seinää vasten. Sekoita, jos haluat lisää mielenkiintoa, ja lisää kuviollinen laatta lieden tai pesualtaan taakse. Näin voit kokeilla suunnitteluasi ilman suurta riskiä.

17. Wood Tile Backsplash

Wood Tile BacksplashLeicht Westchester-Greenwich

Musta ja puu on suosittu yhdistelmä, joka voi näyttää modernilta tai rustiikkiselta materiaalivalinnoista riippuen. Tämän nykyaikaisen keittiön suunnittelijat asensivat tyylikkäät mustat kaapit puisilla vetolaatikoilla. Sitten he sisälsivät saman puun sävyn laattojen taustalla.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook