17 siistiä betoniprojektia takapihalle ja puutarhaan

17 Cool Concrete Projects For The Backyard and The Garden

Jos et ole koskaan käyttänyt betonia missään tee-se-itse-projektissasi, olet jäänyt paitsi, koska tämä on niin monipuolinen materiaali ja sillä voi tehdä niin paljon kaunista. Tänään keskitymme tee-se-itse betoniprojekteihin ulkoalueille, kuten takapihalle ja puutarhaan. Käytettävänä on paljon hienoja ideoita, joten mennään suoraan sisään.

17 Cool Concrete Projects For The Backyard and The Garden

Voit tehdä räätälöityjä ponnahduskiviä luodaksesi polkuja takapihallesi tai puutarhaasi. Nämä ovat todella mukavia, koska niissä on tämä kohokuvioitu kuvio. Jos olet kiinnostunut tekemään jotain vastaavaa, löydät kaikki tiedot ja ohjeet dreamalittlebiggeristä. Yleisenä ajatuksena tarvitset ponnahduskivisarjoja ja hienoa betonia näiden asioiden tekemiseen.

Concrete top side table

Yksi helpoimmista asioista, joita voit tehdä betonista, on pöytätaso. Aloita jostain pienestä ja yksinkertaisesta, katso tämä kaunis sivupöytä, joka on esillä myymälässä. Eikö se olisi täydellinen terassille tai viihtyisään oleskelutilaan pihalla? Voit tehdä kaiken alusta alkaen ja tarvitset puuta pohjaan ja betonia yläosaan, yhdistelmä, joka näyttää melko kauniilta.

String lights poles

Betonia voi käyttää myös muihin asioihin kuin huonekaluihin. Voit esimerkiksi tehdä pylväitä puun oksista, jotta voit ripustaa valot ulkona. Betonista valmistetaan tässä tapauksessa raskaita ja tukeva pohja jokaiselle pylvälle, jotta ne pysyvät paikoillaan ja estetään tuulen työntämisestä ympäriinsä. Voit tutustua projektiin idaklipperochklistrarissa, jos olet kiinnostunut.

Gill table with concrete top

Betoni on erinomainen materiaali keittiön tasoille. Tätä silmällä pitäen voit koota pienen ulkokeittiön, jos sinulla on sille tilaa ja voit tehdä sen kalusteet itse. Bobvilasta löytyy hieno opetusohjelma, joka selittää koko projektin ja näyttää kuinka tehdään ulkokeittiön saari puu- ja betoniseoksesta.

Concrete pumpkins diy

On myös mahdollisuus käyttää betonia ulkoalueiden koristeluun. Koska voit muotoilla betonin miten haluat, mahdollisuudet ovat rajattomat. Yksi idea, josta pidämme todella, tulee lilyardorilta. Tämä opetusohjelma selittää, kuinka voit tehdä betonikurpitsoja. Kaikki on melko sotkuista ja aikaa vievää, mutta pidämme todella paljon lopputuloksesta, erityisesti pienistä sammaleisista yksityiskohdista, jotka antavat kurpitsalle paljon luonnetta.

Concrete beverage cooler

Toinen hieno asia, jonka voit tehdä betonista, on juomajäähdytin, jota voit pitää ulkona, ehkä kannellasi tai puutarhassa tulipesän vieressä. Se on ehdottomasti mielenkiintoinen projekti, joka vaatii epätavallisia materiaaleja, kuten betonimuottiputken ja suuren muovisen ämpäri. Tämä on tietysti lopulta melko raskas, joten olisi viisasta asentaa pyörät alustaan, jotta voit siirtää jäähdytintä helpommin. Kaikki yksityiskohdat löytyvät asunnosta inhappiness.

Yarn concrete stamp

Laajempiin hankkeisiin, joihin liittyy betonia, kuuluvat esimerkiksi polut ja ponnahduskivet, ja täällä on paljon erilaisia ideoita, jotka kannattaa mainita. Yksi suosikkiprojekteistamme tulee kotoa, missä he rakastavat sinua ja näyttää kuinka tehdään mukulakivipolku betoniseoksella ja betonimuodoilla. Tällä on mukava ja hellävarainen kaareva muoto, mikä tekee siitä luonnollisemman ja orgaanisemman.

Concrete hand planter diy

Betonista voidaan myös tehdä kauniita ulkoistuttimia, ja voit kokeilla todella mielenkiintoisia malleja, kuten diyfunideasissa esiteltyä. Tämä on muotoiltu käsipariksi, joka pitelee kasveja ja jotta se näyttäisi siltä, että voit käyttää muovikäsineitä. Käytä kiviä tai jotain tarpeeksi painavaa pitämään käsineet haluamassasi muodossa ja anna betonin kuivua. Poista sitten käsineet ja hio kädet.

Modern paver coffee table

Jos rakennat pöytää ulkoterassillesi tai terassillesi, voit käyttää yläosaan betonipäällysteitä ja pohjana puuta tai jotain muuta. Käytä niin monta päällystettä kuin tarvitset pöydän koosta riippuen. Yksikin riittäisi, jos teet sivupöydän. Tutustu bybritanygoldwyniin saadaksesi lisätietoja koko projektista.

Faux cement ball vases

Nämä ihanat maljakot näyttävät kuin ne olisi tehty betonista, mutta eivät sitä ole, ja se on mielenkiintoinen pieni yksityiskohta. Lisäksi tähän projektiin kuuluu myös joidenkin lasipallovalaisimien uudelleenkäyttö. Muita siihen tarvittavia materiaaleja ovat muun muassa yleisseinätasoite, harmaa rakennemaali, kittiveitsi ja joko sanomalehti tai pudotusliina. Katso ohjeet ja kaikki tiedot kenarrysta, jos haluat tehdä tämän.

Head planters from concrete

Betoniseoksella voit tehdä todella hienoja veistoksia puutarhaasi näytettäväksi ja tehdä asioista vielä mielenkiintoisempia, ne voivat toimia myös istutuskoneina. Koko asian valmistaminen betonista olisi lievästi sanottuna vaikeaa, varsinkin oikean muodon saaminen. Voit yksinkertaistaa prosessia huomattavasti käyttämällä styroksipäitä. Sinun on leikattava pään yläosa pois ja tehtävä sisään reikä, jotta kasvit pääsevät sisään. Tarkista muut tiedot lilyardorista.

Gold Leaf Concrete Planters Candles

Nopeasti kovettuva sementtisekoitus sopii erinomaisesti monien siistien ja mielenkiintoisten esineiden, kuten istutuskoneiden, valmistamiseen. Betonikylvökone näyttäisi kauniilta ulkona ja sisälläkin voi varmasti pysyä kylmänä. Muottiin voit laittaa periaatteessa minkä tahansa muovisäiliön, jonka luulet olevan oikean kokoinen ja muotoinen, sekä pienemmän laittaa sen sisään, jotta saadaan ontto ydin. Lisätietoja tästä projektista löytyy caitlinballista.

Leaf concrete paver

Eivätkö nämä päällystyslaatat ole upeita? Ne on valmistettu betonista ja ne ovat lehtien muotoisia, mikä tuo meidät tähän projektiin tarvittavien materiaalien luetteloon. Se sisältää sementtiseoksen, teräviä esineitä, kuten ruuvimeisselin, ja suuret lehdet (raparperi olisi hienoa). Aseta lehti vain alaspäin tasaiselle pinnalle, peitä se sitten betonilla ja anna kovettua yön yli. Kuori lehti pois ja viimeistele se. Löydät lisätietoja opasteista.

Classic concrete bench

Eikö tämä betonipenkki olekin ihana? Kyllä, se on hyvin yksinkertainen, mutta juuri se tekee siitä hienon. Se kaikki on valmistettu betonista, mikä tarkoittaa, että se kestää käyttöiän, joten varmista, että valitset sille oikean paikan, koska se pysyy siellä jonkin aikaa. Sellaisen rakentaminen ei ole niin vaikeaa kuin miltä se saattaa näyttää. Jos olet kiinnostunut yksityiskohdista, katso opetusohjelma opastetuista materiaaleista.

Concrete Garden Lighting

Toinen todella hieno idea ulkokäyttöön tarkoitettuun tee-se-itse-betoniprojektiin on tämä valaistusominaisuus, joka näyttäisi kauniilta modernissa tai nykyaikaisessa puutarhassa tai takapihalla. Se on projekti, joka tulee opastetuista materiaaleista ja sisältää betoniseoksen, puulevyjen ja styroksikuutioiden käytön. vaikein osa muotin valmistuksessa, koska sillä on niin erottuva muoto.

DIY Concrete Monster Eggs

Kuten ehkä jo tiedätkin, on mahdollista käyttää tavallisia munankuoria pienten istutuskoneiden valmistamiseen. Jos kuitenkin haluat jotain suurempaa, kananmunat eivät vain kelpaa. Tarvitset jättimäisiä munankuoria, ja voit itse tehdä ne betonista. Voit tehdä niistä niin suuria kuin haluat ja voit koristella niitä monilla mielenkiintoisilla tavoilla valitsemasi teeman mukaan. Siirry madebybarbiin, jos haluat tietää lisää tästä projektista.

Concrete Tree Branch Bucket Stools

Toinen ihana idea on tehdä söpöjä pikkujakkaraa käyttäen puunoksia pohjana ja betonia istuimiin. Nämä sopisivat täydellisesti ulos ja niitä olisi myös todella helppo tehdä. Ota vain muovinen ämpäri, kaada siihen betoniseosta, aseta sitten kolme oksaa väliin ja pidä ne kulmassa niin, että ne muodostavat vakaan pohjan jakkaralle. Anna betonin kuivua, poista muotti ja hio pinta sileäksi. Sinun on ehkä leikattava myös oksia hieman. Lisää ohjeita tähän löydät themavenista.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook