20 tapaa sisällyttää seinään kiinnitettävät televisiot ja hyllyt sisustukseen

20 Ways To Incorporate Wall-mounted TVs and Shelves Into Your Decor

Olen viettänyt viikkoja yrittäen selvittää parhaan tavan kiinnittää televisioni seinään olohuoneessa. Se ei ole helppo päätös, varsinkin kun koko olohuoneen kalustesuunnittelu riippuu siitä. Seinälle asennettavat televisiot näyttävät upeilta, kun ne yhdistetään avoimiin hyllyihin, koska ne tekevät kontrasteista vähemmän ilmeisiä.

20 Ways To Incorporate Wall-mounted TVs and Shelves Into Your Decor

Luo televisiollesi ainutlaatuinen näyttöalue, kuten tämä tiiliseinä. Jos et halua sen erottuvan niin paljon, maalaa se samanväriseksi kuin muut seinät. Voit myös lisätä hieman korostusvaloa tehdäksesi suunnittelusta mielenkiintoisemman ja korostaaksesi seinän tekstuuria.

Rectangular window for living room

Rakastan ideaa erityisen leveästä hyllystä täydentämään televisiota. Se on mielenkiintoinen vaihtoehto perinteisille TV-konsoleille ja alla olevat säilytyslokerot sopivat erinomaisesti moneen asiaan.

Narrow living room dining room

Mittatilaustyönä valmistetut huonekalut ovat paras vaihtoehto, sillä voit muokata tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Tässä olohuoneessa on erittäin mielenkiintoinen seinäyksikkö, jossa on tilaa seinälle asennetulle televisiolle ja mukava näyttöalue sen alla.

Floor to ceiling wall paneling

Ominaiseinän avulla voit luoda polttopisteen samalla kun se on toimiva. Takkaseinän tapaan tämä TV-yksikkö erottaa tämän alueen tyylikkäästi muusta talosta. Kaksi yksinkertaista hyllyä tarjoavat riittävästi säilytys- ja näyttötilaa kaikille perusesineille.

Hang tv on wall divider

Etkö halua asentaa televisiota mihinkään olemassa olevista seinistä? Lisää seinänjakaja. Tämä on hyvin yksinkertainen muotoilu, ja siinä on teräspylväisiin kiinnitetyt puiset säleet. Ne ulottuvat lattiasta kattoon ja myös televisio on helppo asentaa niihin.

Lacquered paneling living room

Kehystä televisiosi tällaisilla seinään kiinnitetyillä laatikoilla. Tässä nimenomaisessa tapauksessa ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne sopivat erinomaisesti kirjojen, DVD-levyjen ja muiden kotiteatterissa tai olohuoneessa tarvittavien esineiden säilyttämiseen ja näyttämiseen.

Piano room marble fireplace wall

Ainutlaatuinen TV-yksikkö, jossa on yhdistelmä erikokoisia avohyllyjä ja suljettuja säilytystiloja. Rakastan tapaa, jolla kaiuttimet asennettiin television ympärille, ja myös takkaseinän ja tämän laitteen yhdistelmää.

Brown living room tv on wall shelf for media

Kirjailija Chris Snook Photography

Seinään kiinnitettävä televisio on minkä tahansa seinäyksikön keskipiste. Tässä tapauksessa se on itse asiassa sijoitettu keskelle. Muotoilu on yksinkertainen ja sisältää pitkän hyllyn television yläpuolella, joka kehystää muotoilun kauniisti. Pidämme myös väriyhdistelmistä ja tavasta, jolla alakaappi katoaa sisustukseen.

Low ceiling living room tv on wall

Kehystä televisiosi huonekalujen ja seinätaiteen yhdistelmällä. Ripusta erikokoisia ja eri korkeudella olevia kehystettyjä valokuvia äläkä yritä olla symmetrisiä. Se on mukava ilme moderniin olohuoneeseen.

Modern wall furniture

Jos pidät minimalistisesta sisustuksesta, katso tämä malli. Avoin selkänojallinen kelluva kaappi asetettiin pystysuoraan ja sitä täydentää leveä vaakakappale. TV istuu välissä, hieman lähempänä oikeaa ja sommittelu on upea.

Open space room bold wall storage system

Kirjailija: Claudia Uribe Photography

Kokeile väriyhdistelmää mediahuonekaluihisi. Tämä harmaan ja keltaisen sekoitus on virkistävää ja piristävää. Värit ovat kontrasteja keskenään ja ovat kauniisti rinnakkain.

Ceiling and wall shelving idea for family room

Kirjailija: G Todd Photography

Johdonmukaisuus on tärkeää missä tahansa sisustuksessa. Mielenkiintoinen konsepti on näiden kaltaisten puisten säleväliseinien käyttö sisäänrakennetuilla hyllyillä yhtenäistämään huoneen sisustusta. Se on myös hyvä idea mielenkiintoiseksi taustaksi seinälle asennettavalle televisiolle.

Paint bold the wall behind tv

Kirjailija: Chrissnook Photography

Jos päätät käyttää huoneessa voimakasta korostusväriä, yhden paneelin pitäisi riittää. Täällä se on sijoitettu television taakse ja antaa laatikon hyllylle kontrastin violetin taustan kanssa. Loistava tapa saada yksinkertainen muotoilu erottumaan joukosta.

Minimalist living room wall hanging tv

Hyödynnä perhehuoneesi seiniä sisäänrakennetuilla TV-malleilla ja upotetuilla hyllyillä. Sinun on asennettava uusi pistorasia television taakse ja sitten kehystettävä kaikki tyylikkään ilmeen saamiseksi.

Floating shelf under TV

Kelluvat kaapit ovat erittäin käytännöllisiä ja yksinkertaisen näköisiä, ja ne sopivat täydellisesti seinään kiinnitettävään televisioon. Tämä laatikkomainen hylly sisältää kaikki tavalliset vempaimet ja tarjoaa silti tilaa muutaman koristeen esillepanolle.

Fireplace Mantel and the TV backdrop

Kirjailija: Eric Rorer Photography

Yleinen TV-paikka on takan yläpuolella, jos huoneessa on sellainen. Täällä voit nähdä perinteisen muotoilun, jossa on tyylikäs vaippa ja koristelu. Harmaa saa kappaleen pomppimaan ylikuormittamatta värimaailmaa.

Modern living room black wall behind tv

Musta ja valkoinen on aina hyvä yhdistelmä. Kokeile mustaa taustaa valkoisilla hyllyillä ja kelluvilla kalusteilla. Television tulee sopia suoraan sisään ja voit sijoittaa sen suunnittelusi keskipisteeseen.

Grey accents living room

Voit säästää tilaa pienessä huoneessa avoimilla hyllyillä. Kiinnitä televisio seinälle mukavalle korkeudelle ja valitse hyllyt, jotka ovat samanvärisiä kuin seinä. Näin huoneesta tulee ilmava ja tilava.

Contemporary Living Room Design Ideas with TV and Dark Wood Behind

TV:n takapaneeli voi olla juuri oikea asia, joka tekee olohuoneesta täydellisen. Yhdistä se sohvasi tai muiden huonekalujen kanssa. Harkitse myös neutraalin värin, kuten valkoisen, käyttämistä viereisissä lisävarusteissa.

Living room tv wall

Tämä on upea idea moderniin olohuoneeseen. Televisio on upotettu seinäpaneeliin ja korostusvalaistus tekee koko designista todella erottuvan. Alahyllyt ovat myös erittäin tyylikkäitä ja sileitä.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook