3 World Trade Center tarjoaa designia ja lyömättömät näkymät

3 World Trade Center Offers Design and Unbeatable Views

3 World Trade Center on kolmas pilvenpiirtäjä alkuperäisen World Trade Center Towersin paikalla. New Yorkin yhdeksänneksi korkein rakennus on LEED-sertifioitu Gold-toimistotorni.

Bare Essentials: 3 World Trade Center

3 World Trade Center Offers Design and Unbeatable Views

3 World Trade Center on moderni pilvenpiirtäjä, josta on panoraamanäkymät New Yorkiin ja sen ulkopuolelle. Se on uuden World Trade Center -kompleksin toiseksi korkein rakennelma.

Rogers Stirk Harbour Partnersin arkkitehti Richard Rogers suunnitteli tornin, joka oli osa Daniel Libeskindin alkuperäistä World Trade Centerin suunnitelmaa.

Muuten nimellä 175 Greenwich Street tunnettu superkorkea rakennus valmistui kesäkuussa 2016 ja avattiin kaksi vuotta myöhemmin. Erityiset ulkopuoliset kannattimet mahdollistavat rakennuksen pysymisen pilarin kulmissa. Samaan aikaan vuokralaiset käsiteltiin 360 asteen näkymiä.

17. kerroksessa on 5 000 neliöjalan terassilounge, joka on ala-Manhattanin suurin. Tila on asukkaiden käytössä keväällä, kesällä ja syksyllä. Robotti-ikkunanpesujärjestelmä pitää ulkopinnan puhtaana ympäri vuoden.

3 World Trade Center – Sisustus

Tilaa on 2,5 miljoonaa neliöjalkaa, ja jokaisessa 80 kerroksessa on 30 000–70 000 neliöjalkaa lattiaa. Katon korkeus vaihtelee 13,5 metristä 24 jalkaan. Kaikista kerroksista on 360 asteen näkymä Manhattanille.

Pohjallaan 3 World Trade Centerissä on viisi kauppatilaa. Pohjakerroksen lisäksi on kaksi kerrosta maan päällä ja kaksi alapuolella.

Pilvenpiirtäjässä on 44 matkustajahissiä tornin pääosassa ja lisäksi viisi tavarahissiä. Alemmissa kerroksissa on kahdeksan erillistä hissiä.

Rakentamisen viivästykset

Vaikka rakennuttajat murtautuivat maahan vuonna 2010, rakentaminen aloitettiin vasta 2014. Ankkurivuokralaisen puute rakennukselle pakotti viivästymisen.

Pilvenpiirtäjä nousi huipulle vuonna 2016 ja avattiin vuonna 2018.

Erinomainen sijainti liikenteelle

Koska World Trade Center 3:ssa ja läheisessä One World Tade Centerissä on niin paljon työntekijöitä, suora pääsy julkisille liikennevälineille rakennuksesta on avainasemassa.

Greenwich Street 175:n työntekijöillä ja vierailijoilla on suora yhteys 12 metrolinjalle ja PATH-junille, jotka kulkevat New Jerseyyn. Vielä parempi, muotoilu suojaa pääsyä säältä. Muut liikenneyhteydet ovat myös lähellä, mukaan lukien lautat, vesitaksit ja kaksi uutta rautatieasemaa.

Rakennusedut

Rakennuksen vuokralaiset saavat lisäetuja ja heillä on jopa oma sovellus tähän tarkoitukseen.

Ulkoterassin lisäksi he voivat käyttää päivittäisiä kuntoilutunteja, kuukausittaisia hyvinvointitarjouksia ja erikoisalennuksia naapuruston yrityksille. Pian heillä on myös concierge-palvelu.

3 World Trade Center vs One World Trade Center

Molemmat huippukorkeat pilvenpiirtäjät ovat Lower Manhattanilla alkuperäisten kaksoistornien paikalla. One World Trade Center sijoittui ensimmäiseksi ja on 1776 jalkaa korkea, mikä tekee siitä New Yorkin ja läntisen pallonpuoliskon korkeimman rakennuksen. Sillä välin 3 World Trade Centerin rakennustyöt valmistuivat vuonna 2018.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ) Usein kysytyt kysymykset

Onko 3 World Trade Centerissä näköalatasanne?

Ei, sillä ei ole näköalatasannetta. Samassa kompleksissa sijaitsevassa One World Trade Centerissä on upea One World Observatory. Suurella suljetulla katselualueella on upeat näkymät, multimedianäytöt sekä baari ja ravintola.

Kuka omistaa World Trade Center 3:n?

Liikemies Larry Silverstein omistaa World Trade Center 3:n. Hän rakensi uudelleen alkuperäisen World Trade Centerin uudelleen rakennetun alueen ja vuokrasi tilat rakennuksista. Kaksi kuukautta ennen syyskuun 11. päivän hyökkäyksiä hän otti kiinteistön vuokrasopimuksen.

Millaisia yrityksiä World Trade Center 3:ssa on?

Osoitteessa World Trade Center 3 175 Greenwich Street on kaikenlaisia vuokralaisia. Tunnetuimpia ovat GroupM, Kantar, Better.com, Casper ja Diageo.

Onko Oculus World Trade Center 3:ssa?

New Yorkissa sijaitseva Oculus on silmiinpistävä liikenteen solmukohta World Trade Center -kompleksin alla. Se sisältää 12 metrolinjaa, PATH-aseman ja monia jälleenmyyjiä. Se isännöi myös tapahtumia, kuten viljelijöiden markkinoita, musiikkiesityksiä ja taidenäyttelyitä.

Onko olemassa World Trade Center 2:ta?

Tätä pilvenpiirtäjää ei ole vielä rakennettu. Vuonna 2022 päivitettyyn malliin julkaistiin uusia renderöityjä, mutta varmaa suunnitelmaa tai päivämäärää ei ole. Arvioiden mukaan rakennus on 1 350 jalkaa korkea ja siinä voi olla 88 kerrosta.

3 World Trade Centerin päätelmä

World Trade Center -kompleksi on merkittävä kohde. Kun NYC:n korkein rakennus, One World Trade Center, oli ensimmäinen, 3 World Trade Center oli toinen kolmesta suunnitellusta tornista. Rakennus on tärkeä lisä NYC:n horisonttiin ja Lower Manhattanin alueelle.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook