30 nurkkaa, jotka inspiroivat organisaatiota

30 Nooks and Crannies That Will Inspire Organization

Talon ympärillä on aina paikkoja, jotka voisivat olla hieman siistimpiä, vähän "kootumpia" ja hieman helpompia navigoida. Olipa kyseessä aamiaisnurkkaus, leikkihuone tai jopa pesutupa, on monia tapoja järjestää nämä tilat, jotka ovat yleensä kaoottisia ja sekaisia vuoden jokaisena viikon aikana. Jaamme 20 tosielämän kulmaa, jotka inspiroivat organisaatioseikkailujasi talon ympärillä! Katso!

1. Pieni toimisto

30 Nooks and Crannies That Will Inspire Organization

Hyödynnä pientä tilaa kaupunkiasuntosi tai talosi portaiden alla ja luo pieni toimisto, jossa voit viettää luovaa aikaasi. Bloggaa, lue ja kirjoita kaikkea pitäen samalla olennaiset asiat, kuten kannettava tietokone ja tehtävälistat paikassa, joka ei tuntea olevansa liian sotkuinen tai ylikuormitettu kodin muista välttämättömistä asioista. {löytyy hgtv:stä}.

2. Pegboard-lisäys

Use pegboards to organize kitchen tools

Olemme kaikki tottuneet siihen, että autotallissa käytetään pöytälevyjä, mutta niitä voidaan käyttää myös keittiön sisustamiseen – luodaan nurkka, joka on täynnä arjen tarvikkeita, joihin voit tarttua ja käyttää ilman, että sinun tarvitsee seuloa astioita täynnä olevia laatikoita ja tuhlata. aika.

3. Bonustallennus

Understairs storage with drawers

Saatat jopa haluta muuttaa portaiden alla olevan tilan ylimääräiseksi säilytystilaksi! Laatikoissa tai laatikoissa voi helposti säilyttää ylimääräistä mediaa, perhepelejä tai jopa ulkovaatteita, mikä on paljon helpompaa kuin aulan tai mutahuoneen sotkeminen.{found on tatertotsandjello}.

4. Kahvibaari

Coffee cart corner

Tutustu tähän suloiseen kahvilabaariin ja kuvittele sitten, kuinka viehättävää olisi luoda yksi näistä söpööistä omaan aamiaisnurkkaukseen. Lisää myös leivonnaisia, suloisia kuppeja ja seinätaidetta personointia varten.

5. Jaettu kirjasto

Split level library

Kaksitasoiset kodit voivat olla erittäin mielenkiintoisia, mutta niitä voi olla vaikeampi järjestää ja koristella omituisilla siluetteillaan. Täältä löydämme portaikkokäytävän, joka on täynnä viihtyisää kirjastoa, jossa koko perhe voi nauttia – samalla kun kirjat pysyvät siistinä ja valmiina luettavaksi – sen sijaan, että se olisi sotkuinen nurkassa.

6. Compact Escape

Compact Escape

Jos sinulla on käyttämättä jäänyt kaappi tai ruokakomero, tee siitä kompakti toimisto, jossa säilytät kaikki päivittäiset tarpeesi. Ylimääräisistä askartelutarvikkeista perhepeleihin ja laskujen maksamiseen – tämä voi olla paikka kesyttää kaikki kodin todennäköisyydet ja päät, jotka voivat helposti eksyä kiireisessä sekailussa.{found on adriennebizzarri}.

7. Piilotetut lukemat

Hidden Corner for Reading

Järjestä talon kirjat joko portaiden alle tai käyttämättömän liinavaatekaapin sisään paikkaan, josta myös perheen lukijat voivat nauttia. Lisää tyynyjä, peittoja ja hyllyjä siivotaksesi kaikki suosikkikappaleet.{found on jefftroyer}.

8. Counter Top Bin

Counter Top Bin

Se voi olla keittiössä tai bonushuoneessa, jos sinulla on vapaata työtasotilaa, käytä niitä hyödyksesi. Järjestä kodin tärkeät paperit, työtietosi, lasten koulutarvikkeet ja paljon muuta kauniilla laatikoilla, tarroilla ja vastaavilla.

9. Cubby Stacks

Cubby Stacks

Yksi parhaista tavoista järjestää pieni makuuhuone on käyttää pienempää säilytystilaa! Tein sen henkilökohtaisesti tyttäreni lastenhuoneessa (kaapissa) ja se on ollut hengenpelastaja. Ja tähän tosielämän nurkkaan mahtuu kaikki makuuhuoneen lisävarusteet tyylikkäässä ja järjestetyssä tilassa.{found on lovethomas}.

10. Mud Room Magic

Mud Room Magic

Myös mutahuoneesi voisi olla näin järjestetty muutamalla ylimääräisellä lisäyksellä. Hyödynnä jokaista kolkkaa ja kolkkaa, kuten näet täällä, hankkiessasi keittiön tarvikkeita, jotka eivät mahdu kaikkiin kaappeihin, tärkeisiin papereihin ja muuhun. Kaikki voi olla yhdessä helpossa ja toimivassa paikassa.

11. Lastenhuoneen aksentit

Nursery Accents

Tutustu tähän upeaan nurkkaan aivan uuden vauvan lastenhuoneessa. Tämä on loistava tapa hyödyntää pegboardia, koska se lisää pojan huoneeseen särmää ja maskuliinisuutta, mutta se on myös tehty helpoksi ja ainutlaatuiseksi järjestelyksi pukuhuoneeseen!

12. Liitutelineet

Wall Chalk Holders

Jos sinulla on liitutauluseinä, älä koskaan kadota liitua enää! Kiinnitä se seinään ja luo tyylikäs ja järjestelmällinen tapa pitää nämä astiat helposti saatavilla seuraavaa suunnittelua tai muistutusta varten, jonka pitäisi mennä seinälle.{found on dimplesandtangles}.

13. Teinit

Perfect teen spot for writing

Tämä teinien työpöytäalue on aivan liian suloinen ja viehättävä, eikö niin? Jopa teini-ikäisen makuuhuoneen kulmat voivat olla täynnä toimivaa tyyliä ja ylellisyyttä.

14. Kelluva kori

Floating basket

Opi tekemään näitä itse tehtyjä kelluvia hyllyjä korien avulla! Ne auttavat todella pesemään pesutupaa tai vaatekaappia ja tekevät likaisten vaatteiden pukemisesta helpompaa koko viikon ajan.{found on fourgenerationsoneroof}.

15. Wall of Fun

Wall of fun

Loistava tapa järjestää lasten leikkihuoneita on veistää kulman yli ja käyttää seinää säilytystilana. Kuten näet, täällä on paikka erilaisille lasten suosikkituotteille.

16. Tietokonehuone

Alcove space for computer

Sen sijaan, että omistaisi koko huoneen tietokoneelle – kuten 90-luvulla ja 00-luvun alussa, kun kaikilla oli työpöytä. Omista kodin nurkka paikkaan, jossa jokainen voi nopeasti tarkistaa sähköpostinsa ja jakaa kuvia. Kuinka viehättävä ja suloinen tämä ikkunapaikka on?

17. Morning Cozy

Green Morning Cozy Breakfast

Nämä aamiaisnurkkaukset hyödynnetään täysillä, ja rakastamme tilan järjestäytymistä ja raikkautta. Se ei inspiroi vain lasten luovuutta ja läksynsä tekemistä, vaan myös nopeaan ateriaan aamuisin ennen kouluun lähtöä. Taidetarvikkeita on jopa lisätty huipulle tyylikkäimmällä ja siisteimmällä tavalla.

18. Keittiötoimisto

Kitchen corner dedicated for office

Tässä näemme keittiönurkkauksen, joka on muutettu minikotitoimistoksi. Kun sinulla ei ole tilaa, ole luova ja juuri niin tapahtui täällä. Kaikki olennaiset asiat mahtuvat helposti ja siivotaan kodin ylimääräiseen nurkkaan!{found on apumpkinandaprincess}.

19. Ilmatila

Use air spaces

Ajattele laatikon ulkopuolella, kun päätät järjestää talon kertoimet ja päät. Täällä näemme post-it-taskuja, joita käytetään tehtäväluetteloiden, noutovalikoiden ja muiden tallentamiseen silmien korkeudella sen sijaan, että ne vievät vielä enemmän tilaa roskalaatikoiden sisällä.

20. Käsityöhyllyt

Craft Shelves

Se voi olla portaiden alla tai kotitoimistosi nurkassa, nämä askarteluhyllyt ovat helposti saatavilla ja täysin järjestetty luovan sydämesi toiveiden mukaan. Lahjapaperista kiinni pitävistä kultaisista vaarnatangoista washi-teippiin kaikelle on tilaa ja tyylikkäästi siistiä.

21. Käsityötarvikevarasto

Decorating the office with cool colors

Kun talossa on sisäänrakennettu työpöytä ja kirjahyllyt, se on helppo muuttaa värikkääksi askartelukeskukseksi. Jos sinulla on vinyylileikkauskone, kuten Cricut, tee hauskoja tarroja sateenkaaren väreissä ja eri muodoissa. Kiinnitä ne askartelunurkkasi seiniin ja tuoliisi. Säilytä vinyylirullasi ja muita askartelutarvikkeita pöydän yläpuolella olevilla hyllyillä.

22. Viihtyisä baarinurkkaus

Small bar car makeover

Jos olet aina haaveillut baarista kotona, voit luoda sellaisen yllättävän pieneen tilaan. Tee tai osta vain karkeareunainen kelluva hylly ja ripusta se tangon korkeudelle. Etsi kaksi kapeaa baarijakkaraa pysäköidäksesi baarikannen alle ja aseta suosikkialkoholisi upeisiin lasikarahviin. Ota mukaan jääkauha tai erikoislasi. Ripusta suosikkitaideteos kulmapalkin päälle ja lisää vihreä kasvi saadaksesi väriä.

23. Liitutaulun ovi

Arrows above the door for kitchen

Auta pitämään ruokalistasi ja työlistasi järjestyksessä maalaamalla harvoin käytetty ovi liitutaulumaalilla. Ruokakomero tai vaatekaapin ovi on ihanteellinen tähän tarkoitukseen. Ripusta pieni astia liidulle ja käske perhettä lisäämään luetteloon, kun he käyttävät viimeistä wc-paperirullaa tai juovat viimeisen lasillisen maitoa.

24. Ullakkolisäys

Secret attic room

Ullakkotila jää usein huomiotta, kun etsitään paikkaa vierashuoneeseen, toimistoon tai leikkihuoneeseen. Pienenkin ullakon voi muuttaa tyylikkääksi piilopaikaksi, sillä näissä tiloissa on usein kalteva katto, epätavallisia kulmia ja muita arkkitehtonisia piirteitä, jotka puuttuvat kodin muilta alueilta. Vaikka et muuttaisi sitä olohuoneeksi, järjestetty ullakko on täydellinen paikka tavaroiden säilyttämiseen.

25. Piilotetut laitteet

The kitchen countertop and corner

Sen sijaan, että leivänpaahdin, tehosekoitin tai hidas liesi istuisi työtasolla, luo keittiönkaappien yhden osan alle kodinkoneille säilytystila. Peitä etuosa nousevalla saranoidulla ovella, jotta laitteiden liukuminen sisään ja ulos on helppoa. Vaikka se vie muutaman metrin työtasotilaa, on sen arvoista laittaa rumat laitteet pois näkyvistä.

26. Laskeutumisoppimiskeskus

Hallway spot decor

Hieman ylimitoitettu portaikko voidaan helposti muuttaa lasten opiskelupaikaksi. Asenna korkea, kapea kirjahylly/pöytäkaappi. Tai etsi edullinen pöytäyksikkö, joka taittuu seinää vasten, kun sitä ei käytetä. Säilytä lasten tabletteja, muistivihkoja, kyniä ja muita tarvikkeita pöydän yläpuolella olevilla hyllyillä tai lähellä strategisesti ripustetuissa koreissa.

27. Vuoteen vierellä sisäänrakennetut

Bed side built ins

Sisäänrakennettujen nurkkien ja kolojen paikat löydetään joskus vuosikymmeniä kodin rakentamisen jälkeen. Etsi käyttämätöntä tilaa katon alta tai makuuhuoneen seiniltä, joiden takana on ullakkotila. Leikkaa kipsilevyyn ja tee upotettu kirjahylly tai laatikkosarja seinänappien väliin. Tällainen organisaatioratkaisu sopii erinomaisesti pieniin makuuhuoneisiin, joissa vapaasti seisova lipasto tai lipasto vie liikaa lattiatilaa.

28. Pieni liinavaatekaappi

Pienet tilat vaativat luovia säilytysratkaisuja. Monet asunnonomistajat ovat luoneet säilytystiloja seinän nastojen väliin. Vaikka nämä vaihtelevat koon mukaan, useimmat ovat tarpeeksi suuria tehdäkseen eron. Asenna lattiasta kattoon ulottuva kaappi kylpyhuoneen ulkopuolelle tai sisälle ja lisää hyllyt taitetuille pyyhkeille, ylimääräisille wc-paperille ja puhdistusaineille.

29. Napping Nook

Day bed built in storage system

Jos makuuhuoneessasi on tuskin tilaa kahdelle vuoteelle, etsi säilytysideoita ylös ja alapuolelta. Rakenna puinen nurkkaus, jonka päähän on tukeva patjataso ja kirjahyllyt. Rakenna patjan alle laatikot ja ole luova sängyn ympärillä oleva verhoilu. Maalaa sisältä ja ulkoa eri väreillä ja ripusta lukuvalo sängyn päälle. Voila! Täydellinen paikka nukkua yöt tai päivät poissa.

30. Hyödylliset huonekalut

Useful Furniture Spot

Joskus säilytyspaikat ovat piilossa näkyvissä. Itse asiassa saatat istua niiden päällä. Kun pienennät kokoa, etsi aina kalusteita, jotka palvelevat kahta tarkoitusta. Etsi tuolit, jalkatuet ja penkit, joissa on säilytystilaa istuinten alla. Löydät myös sohvapöydän, jonka alla on jakkarat, jotka voidaan vetää ulos vieraiden käydessä.

Kuten näette, nurkkia on kaikkialla ja niitä voidaan käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Kurkista omaan kotiisi ja katso, mitä nurkkia voit alkaa hyödyntämään. Kotisi järjestyy hetkessä!

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook