Hauskoja suunnitteluideoita leikkihuoneen tekemiseksi jännittävämmäksi

Fun Design Ideas To Make A Playroom More Exciting

Pyydä lapsiltasi ideoita leikkihuoneen suunnitteluun, niin he antavat sinulle hulluja vastauksia. Mutta ehkä olet oikeilla jäljillä. Sinun on oltava hieman hullu, kun suunnittelet leikkihuonetta, jotta voit tehdä siitä hauskaa lapsille. mutta kaikessa täytyy olla hyvin harkittu suunnitelma ja käytännön puoli. Tässä on muutamia ideoita, joiden avulla voit tasapainottaa ne täydellisesti.

Hauska lattian sisustus.

Fun Design Ideas To Make A Playroom More ExcitingAseta lasten suosikkipeli keskelle, jotta he voivat kokoontua sen ympärille

Traditional playroom design fun carpetEi liian hullu, mutta ei tylsä eetteri, pilkku on ihana vaihtoehto

Lapset eivät aina tykkää istua sohvalla tai tuolilla leikkiessään, joten he viettävät paljon aikaa lattialla. Siksi leikkihuoneessa tulee olla viihtyisä matto. Ja koska se on välttämätöntä, miksi et tekisi siitä hauskaa ja valitse värikäs malli? Löydät mattoja kaikenlaisilla upeilla printeillä.

Teemalliset koristeet.

Fairy land themed playroomJos valitset luonnon inspiroiman teeman, sinulla voi olla tekoruohoa ja jopa puu
Lego playroom themedLego-aiheinen huone on todella käytännöllinen
Playroom seating area featuring muralsMuuta leikkihuone hauskaksi tilaksi ilman, että se näyttää sarjakuvamaiselta

Kirjailija: David H. Ramsey

Valitse teema ja mene sen mukaan. Riippuen siitä, mitä lapset rakastavat, sinulla on useita vaihtoehtoja. Kokeile jotain, joka on saanut inspiraationsa heidän suosikkisarjakuvastaan tai -hahmostaan, jotain luonnosta, kirjasta tai jostain yleisempää. Ole luova ja suunnittele kaikki etukäteen.

Leikkihuoneet liukumäillä.

Playhouse tower slideLiukumäellä varustettu kerrossänky tekee aamuista paljon hauskempia

by Collective Image Photography

Small playhouse with slide insideLiukumäki voidaan kiinnittää pieneen leikkimökkiin, joka mahtuu nurkkaan

Kirjailija: Sarah Greenman

Lapset rakastavat liukumäkiä. Myös aikuiset tekevät, mutta he ovat liian vanhoja käyttämään niitä. Liukumäki leikkihuoneessa pitää lapset kiireisinä ja onnellisina ja antaa heille syyn liikkua enemmän. Älä kuitenkaan saa liukumäkiä näyttämään oudolta ja käytä sitä yhdessä muiden ominaisuuksien kanssa.

Leikkihuone/vierashuone-yhdistelmät.

Double function for a playroomValitse modulaariset huonekalut, joissa voi olla kaksinkertainen toiminto
Playroom guest bedroomSänky on jatkettava ja laatikot sopivat erinomaisesti lelujen säilyttämiseen

Tämä saattaa kuulostaa oudolta toimintojen yhdistelmältä, mutta kaksi yhdessä leikkihuone ja vierashuone on todella fiksua. sen avulla voit säästää tilaa ja molemmat toiminnot voivat olla samassa tilassa. Suunnittelun on kuitenkin oltava tasapainoinen, jotta se ei näytä liian sarjakuvamaiselta.

Pastellivärit tyttöjen leikkihuoneessa.

Pastel colors for playroomTäydennä pastelliväristä leikkihuonetta tyylikkäällä kattokruunulla

Jotkut värit ja vivahteet ovat sukupuolisuuntautuneita. Jos esimerkiksi suunnittelet tytön leikkihuonetta, sinun tulee käyttää pastellivärejä tummien, dramaattisten sävyjen sijaan. Anna huoneelle harmoninen ja herkkä ilme ja käytä tyyliin sopivia asusteita.

Älä unohda kattoa.

Colorful ceiling fanTuulettimessa yhdistyvät kaikki huoneessa käytetyt päävärit

Katto jää usein huomiotta sisustaessa, mutta koska puhumme leikkihuoneesta, sinun kannattaa laajentaa luovaa ajatteluasi kattamaan tämäkin alue. Siellä on monia hauskoja vaihtoehtoja. Maalaa katto, peitä se tarroilla, fluoresoivilla pienillä tähdillä tai koristele sitä värikkäällä kattotuulettimella tai riippuvalaisimella.

Seinätarrat.

Wall decals for playroomÄlä peitä huonetta suurilla tarroilla. Käytä niitä korostuskoristeina

Seinätarrat ovat erinomainen tapa lisätä väriä huoneeseen ja myös antaa sille luonnetta. Ne ovat myös erittäin käytännöllisiä, helppo kiinnittää seiniin ja helppo irrottaa. Toisin sanoen tarrojen avulla voit muuttaa huoneen ulkonäköä muutamassa minuutissa.

Riippuvat tuolit.

Attic playroom with a hanging chairKalteva katto tekee huoneen keskeltä täydellisen tuolin ripustamiseen

Toivot, että sinulla oli riipputuoli huoneessasi, kun olit lapsi ja hyvästä syystä. Riipputuoli on kuin keinu siellä huoneessasi. Se on hauskaa, mukavaa ja viihdyttävää. Ripusta se kattoon, huoneen nurkkaan tai minne vain löydät sopivan tilan.

Värikäs säilytystila.

Colorful storage containers for playroomMaalaa hyllyjen takana oleva seinä rohkealla kontrastilla

Kirjailija: Pat Sudmeier

Colorful containers for toysVarmista, että lapset pääsevät helposti astioihin ja hyllyihin

Kirjailija: Sarah Greenman

Lapset eivät todellakaan innostu säilytyksestä. Mutta voit olla fiksu ja tehdä heille hauskaa huoneen siivoamisesta ja lelujen järjestämisestä, jos käytät värejä ja tarroja. On käytännöllisempää käyttää avoimia hyllyjä ja värikkäitä astioita perinteisten komeroiden, kaapien tai laatikoiden sijaan.

Liitutaulu pöytä.

Low chalkboard tableLiitutaulupöydän lisäksi sinulla voi olla myös liitutauluseinät

Etkös piirtänyt liidulla huonekaluihin pienenä? Sitten jäit paitsi paljon hauskaa. Tietysti vanhempana olisi paljon käytännöllisempää hankkia lapsille liitutaulupöytä, jotta he eivät pyöritä koko huonetta piirroksillaan.

Anna lapsille yksityistä tilaa.

Create an alcove splaceRakenna lukunurkkaus mukavilla istuimilla ja hyllyillä

Kirjailija: Doug Snower Photography

Playhouse design for a playroomLeikkimökki olisi myös kiva, jos huoneen pohjaratkaisu sen sallii

tekijä DC Photography

Lapset, kuten kissat, nauttivat piiloutumisesta pienissä tiloissa. He rakastavat, että heillä on oma pieni tila, jossa he voivat lukea, piirtää, värittää tai vain rentoutua. Rakenna oma nurkka jonnekin huoneeseen tai hanki heille teltta.

Matala liitutauluseinä ja istuimet.

Chalkboard finish wall low designJätä toinen seinistä huonekaluvapaaksi ja viimeistele se liitutaululla
Mattress on the floorVoit sijoittaa patjan suoraan lattialle kodikkaamman ja rennon tunteen saamiseksi

Kaikki huoneeseen sisällytettävät materiaalit on sijoitettava oikealle korkeudelle ja oikean kokoisiksi. Jos haluat, että lapsilla on liitutaulu, jotta he voivat piirtää ja piirtää, sen on oltava riittävän matala, jotta he voivat saavuttaa sen. Käytän tuoleja ja jakkaraita, mikä ei ole niin turvallista. Istuimen tulee myös olla mukavalla tasolla.

Seinien kiipeily.

Pipes to make a climbing leatherKäytä putkia tehdäksesi kiipeilytikkaita parvisänkyyn
Climbing wall for playroomSisällytä kiipeilyseinä leikkimökin toiselle puolelle

Toinen hauska ominaisuus leikkihuoneeseen on kiipeilyseinä. Se toimii todella hyvin leikkimökin ja liukumäen kanssa. Toinen vaihtoehto voi olla kerrossängyt, joissa on tikkaat, jotta se olisi hieman kiinnostavampi lapsille.

Salaiset piilopaikat.

Tiny small door blue wallsPienissä ovissa on jotain, mikä saa ne näyttämään hyvin salaperäisiltä
Playroom tower castelParvisängyn alla oleva salainen ovi muuttaisi sisustuksen täysin

Luo salaisia tiloja lapsille, joita he voivat käyttää leikkiessään piilosta tai kun he haluavat vain vähän enemmän yksityisyyttä. Seinissä voi olla pieniä ovia, jotka erottavat huoneen alueet, tai salaisia ovia kirjahyllyjen taakse tai portaiden alle.

Piilotetut sängyt.

Hidden bed into the floorPiilota sänky salaiseen lokeroon lattian alle maksimoidaksesi tilan

Yritä jättää mahdollisimman paljon lattiatilaa huoneen kalustepuuhun, jotta lapsilla on enemmän tilaa leikkiä. Sinun ei välttämättä tarvitse luopua tärkeistä osista, kuten sängystä. Voit yksinkertaisesti piilottaa ne. Voit esimerkiksi valita Murphy-sängyn tai piilottaa patjan lattian alle.

Rohkeat raidalliset seinät.

Striped walls for playroomKäytä värejä, jotka sopivat hyvin yhteen tai luovat voimakkaita kontrasteja
Wall colorful stripes playroom designTässä raidat ulottuvat kattoon ja jopa lattiaan

Maalaa rohkeita ja värikkäitä raitoja seiniin, jotta huoneesta tulee dynaamisempi ja hauskempi. Raidat ovat klassisia, mutta niitä voidaan muokata monella tapaa. Ne voivat ulottua esimerkiksi kattoon, eikä niiden tarvitse olla edes symmetrisiä.

Seinäjakajat, joissa säilytystilaa.

Low wall divider storage insideKäytä jakajia huoneen eri alueiden rajaamiseen

Voi olla hyödyllistä rajata leikkihuoneen alueet. Voit käyttää mielenkiintoisia ja hauskoja muotoisia seinänjakajia, joiden avulla voit myös valita sisäänrakennetun säilytystilan. Käytännöllinen ratkaisu, jossa on kaksi erittäin hyödyllistä toimintoa.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook