Hyödyllisiä kansisäilytyslaatikoita sotkumattomiin ulkotiloihin

Useful Deck Storage Boxes For Clutter-Free Outdoor Areas

Ulkoterassi, jos termi ei ole tuttu, on säilytyslaukku, jota voit pitää kannellasi, kuistillasi tai terassillasi. Sitä voidaan käyttää säilytysastiana esimerkiksi puutarhatarvikkeille, tyynyille, peitoille ja muille tavaroille, ja se voi toimia myös penkkinä tai pöytänä joissain tapauksissa.

Useful Deck Storage Boxes For Clutter-Free Outdoor Areas

Valittavana on monia erilaisia tyylejä ja malleja, joten valitse viisaasti tarpeidesi, käytettävissä olevan tilan sekä sisustustyypin ja tunnelman perusteella, jonka haluat luoda terassillesi tai terassillesi.

Java Herringbone Outdoor 124 Gallona Resin Deck Box

Java Herringbone Outdoor 124 Gallon Resin Deck Box

Java-dekkilaatikko on suunniteltu sopimaan sekä sisä- että ulkotiloihin. Se on vedenpitävä, UV-kestävä ja siinä on yksinkertainen ja monipuolinen muotoilu. Tämän erittäin suuren kansilaatikon kokonaissäilytyskapasiteetti on 124 gallonaa (469 litraa), jonka pitäisi riittää puutarhatyökaluille, huonekalutyynyille, lisävarusteille ja muille. Laatikko on valmistettu kestävästä moniseinämäisestä hartsista ja kestää ankarat sääolosuhteet, jos haluat pitää sitä ulkona loputtomiin. Se on myös lukittava ja pitää kaiken sisällön aina turvassa.

Ulkokäyttöinen 50 gallonan hartsikansilaatikko

Outdoor 50 Gallon Resin Deck Box

Suncast-kansilaatikko sopii täydellisesti erilaisiin ulkotiloihin, mukaan lukien puutarhat, kannet ja ulko-oleskelualueet. Siinä on yksinkertainen ja klassinen muotoilu, ja se on erittäin monipuolinen ja sopii useisiin erilaisiin ympäristöihin, pidätkö retrosta tai modernista tyylistä. Laatikon tilavuus on 50 gallonaa (189 litraa) ja siinä on tasainen pohja ja hieman kaareva kansi. Se on valmistettu hartsista, mikä tekee siitä erittäin kestävän ja kestää tyypillisiä ulkoolosuhteita. Mokka-viimeistely on kaunis ja antaa sille nykyaikaisen ilmeen.

55 gallonan hartsi kansilaatikko

55 Gallon Resin Deck Box

Tämän kansilaatikon todella hieno ominaisuus on tasainen kansi, jonka ansiosta sitä voidaan käyttää myös korostuspöytänä. Laatikko on melko pieni ja sen säilytyskapasiteetti on vain 55 gallonaa (208 litraa), joten se on helppo sekoittaa ja toimia lisävarusteena kaikenmuotoisille ja -kokoisille kansille ja terassille. Muotoilu on yksinkertainen ja sekä käytännöllinen että houkutteleva, ja yleisten mittasuhteiden ja muodon ansiosta laatikkoa voidaan käyttää myös lisäistuimena tai pöytänä.

Coldfield 135 gallona hartsi kansilaatikko

Coldfield 135 Gallon Resin Deck Box

Monet kansilaatikot on suunniteltu monikäyttöisiksi, joten ne voivat toimia tarvittaessa myös penkeinä tai pöytinä. Tämän ansiosta ne sopivat useisiin erilaisiin tiloihin ja ne voidaan yhdistää useisiin erilaisiin huonekalukokoonpanoihin. Coldfield-laatikko on täydellinen esimerkki. Se on valmistettu hartsimuovista, ja siinä on pajumainen kuviointi, joka antaa sille erittäin tuulisen ja rennon ilmeen. Kansi toimii tasaisena kansina/istuimena ja se voidaan lukita. Kansilaatikon säilytyskapasiteetti on 135 gallonaa (511 litraa), ja se on veden-, sään- ja vuodonkestävä, joten voit olla rauhassa jättämällä sen ulos milloin tahansa.

120 gallonan Cedar Deck Box

Useful Deck Storage Boxes For Clutter-Free Outdoor Areas

Jos et ole täysin muovisten kansilaatikoiden fani, on myös muita vaihtoehtoja. Tämä on esimerkiksi puu ja hartsi kansilaatikko. Siinä on tyyliä ja luonnetta, ja se kestää tyypillisiä sääolosuhteita, kun se jätetään ulos alttiille alueille. Pohja ja kansi on valmistettu kestävästä hartsista, jossa on tummanruskea viimeistely ja runko on valmistettu puupaneeleista, jotka ovat lahon- ja vedenpitäviä. Kaksi sisäänrakennettua kahvaa helpotti laatikon siirtämistä minne tahansa, ja kansi voidaan lukita lisäturvaa varten. Tämän kansilaatikon säilytyskapasiteetti on 120 gallonaa (454 litraa).

Lawson Wicker kansilaatikko

Lawson Wicker Deck Box

Tarjolla on myös loistavia vaihtoehtoja, jos etsit kansilaatikkoa, joka sopii maalaismaisemmalle tai maalaistalon inspiroimalle terassille. Lawsonin paju kansilaatikko on aivan upea. Siinä on vahva teräsrunko, joka tekee siitä erittäin kestävän ja tukevan, ja se on kaikki kääritty hartsipajuun. Se on vedenpitävä ja UV-kestävä ja näyttää myös kauniilta. Pidä tämä kuistillasi kaikkien tuolien tyynyjen säilyttämistä varten sisällä tai uima-altaan reunalla, jotta sinulla on kätevä paikka säilyttää kaikki allaslelut, ylimääräiset pyyhkeet ja muut vastaavat.

Abri Eucalyptus Wood Deck Box

Abri Eucalyptus Wood Deck Box

Tietysti, jos haluat pysyä poissa muovi- ja hartsikansilaatikoista, on olemassa vaihtoehtoja, kuten muista materiaaleista valmistettuja. Se on valmistettu eukalyptuspuusta, mikä antaa sille tyylikkään ilmeen ja luonnollisemman tunteen, minkä ansiosta se sulautuu helpommin ja näyttää kodilta millä tahansa puuterassilla tai puutarhassa. Se on vahva ja kestävä sekä säänkestävä. Siinä on myös galvanoitua terästä, joka lisää entisestään lujuutta ja luonnetta muuten yksinkertaiseen muotoiluun.

Brisbanen puinen säilytyspenkki

Brisbane Wooden Storage Bench cool

Samalla tavalla Brisbane-säilytyspenkki on ihana huonekalu ulkotiloihin tai sisäänkäyntiin. Se on valmistettu massiivisesta akaasiapuusta ja siinä on luonnollinen viimeistely. Se on säänkestävä ja sen painokapasiteetti on 600 paunaa. Säleinen istuin on helppo nostaa ylös, jolloin näkyviin tulee piilotettu säilytystila, jossa voit säilyttää tyynyjä, peittoja ja kaikkea tarpeidesi mukaan. Tämä on loistava tapa naamioida kansilaatikko ja korostaa sen monipuolisuutta.

Quinto Wing Wicker säilytyspenkki

Quinto Wing Wicker Storage Bench

Samoin Quinto-säilytyspenkki toimii helposti tyylikkäänä huonekaluna terassille tai uima-altaan reunalle. Se on peruskansilaatikko, jossa on kierre ja tyylikäs ja nykyaikainen muotoilu. Siinä on nämä tyylikkäät pitkänomaiset sivupaneelit, joissa on sisäänrakennetut kahvat, jotka kehystävät yläosan ja kiinnittävät huomion pois erittäin yksinkertaisesta, laatikkomaisesta muodosta. Kansi on tasainen ja toimii myös istuintasona. Nosta se vain paljastaaksesi säilytyslokeron.

Lancaster Eucalyptus Deck Box

Lancaster Eucalyptus Deck Box

Yksinkertaisilla malleilla, kuten Lancaster-kansilaatikolla, on myös viehätysvoimansa. Tämä hieno eukalyptuspuusta valmistettu säilytyslaatikko kulkee helposti ulkopenkkinä litteän yläosan sekä tukevan ja kestävän rakenteensa ansiosta. Kansi avautuu helposti paljastaen runsaasti säilytystilaa sisällä, ja siinä on aukot helpottamaan pääsyä. Yksinkertaisen ja monipuolisen suunnittelun ansiosta voit sijoittaa tämän säilytyslaatikon useisiin eri ulkotiloihin ja käyttää sitä myös sisätiloissa.

Puutarhasta valmistettu puinen kansilaatikko

Garden Manufactured Wood Deck Box

Tässä puisessa kansilaatikossa on pyörät, mikä on erittäin hyödyllistä, jos haluat siirtää sen jonnekin muualle tai tuoda sen sisään aika ajoin. Se on valmistettu kokonaan puusta ja siinä on vettä hylkivä öljypinta sekä sen sisäinen säilytyslokero, jossa on vettä hylkivä pussi, joka on suunniteltu suojaamaan esineitä kosteudelta. Siinä on kaksi pyörää ja kahva toisella puolella helppoa kuljettamista ja kantamista varten, mikä lisää hienovaraista vintage-tunnelmaa sen muuten kauniiseen ja erittäin monipuoliseen muotoiluun. Voit käyttää sitä sekä sisä- että ulkotiloissa.

172,5 gallonan kuusen kansilaatikko

172 5 Gallon Fir Deck Box

Tämän kansilaatikon kokonaiskapasiteetti on 172,5 gallonaa (652 litraa), joten se on peto ja enemmän kuin tarpeeksi kaikille ylimääräisille tyynyille, peitoille, kirjoille ja kaikelle muulle, mitä haluat pitää terassillasi. Se on myös todella hieno pala puutarha-alueille, joissa se voi toimia työkalujen säilytyslaatikona ja sisältää kaikki puutarhatarvikeesi helposti käsiksi pääsemiseksi. Se on valmistettu istuvasta puusta ja siinä on vedenpitävä polyesterikansi, joka on kontrastivärinen.

Rothstein 3 Drawer -puun säilytyspenkki

Rothstein 3 Drawer Wood Storage Bench

Jos haluat jotain erityistä, erilaista kuin kaikki muut peruskansilaatikot tai -penkit, mutta silti samalla periaatteella, tutustu Rothsetein-säilytyspenkkiin. Se on valmistettu massiivipuusta ja siinä on yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu, ja siinä on korkea selkänoja, käsinojat ja kolme säilytyslaatikkoa istuimessa. Se ei tarjoa yhtä suurta säilytystilaa kuin tyypillinen kansilaatikko, sillä se on tarkoitettu ensisijaisesti penkiksi. Laatikot ovat kuitenkin erittäin hyödyllisiä.

130 gallonan muovinen säilytyspenkki

130 Gallon Plastic Storage Bench

Jos haluat vaaleamman värin, tutustu Lifetime-kansilaatikkoon, joka on saatavana tässä kauniissa aavikon hiekkavärissä. Se on muovinen säilytysastia, jonka tilavuus on 130 gallonaa (492 litraa) ja jonka muotoilu on yksinkertainen ja moderni. Pidä sitä kannellasi, puutarhassa tai uima-altaalla riippuen siitä, miten aiot käyttää sitä. Kansi avautuu helposti ja siinä on lukitusmekanismi, joka pitää säilytettävän sisällön turvassa. Kansilaatikossa on myös säänkestävä pinta ja se on homeen ja haalistumisenkestävä, ja se pystyy pitämään raikkaan ja kauniin värinsä ennallaan myös auringossa.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook