Käytännöllisten ja käyttäjäystävällisten autotallien puuhyllyjen rakentaminen

How To Build Garage Wood Shelves That Are Practical And User-Friendly

Autotallit ovat erittäin käteviä, eikä vain parkkipaikan takia, vaan myös siksi, että ne antavat sinulle ylimääräistä säilytystilaa erilaisille työkaluille, laitteille ja niin edelleen. Tietenkin kaikki tämä tila on hyödytöntä ilman kunnollista säilytysjärjestelmää. Silloin autotallin hyllyt tulevat peliin. Voit rakentaa yksinkertaisia autotallin hyllyjä puusta tyhjästä, mikä olisi loistava aloittelija-se-itse-projekti viikonlopuksi. Niiden tekeminen ei vie paljon, ja siellä on paljon opetusohjelmia ja suunnitelmia, joita voit seurata. Katsotaanpa nyt joitain.

How To Build Garage Wood Shelves That Are Practical And User-Friendly

Nämä autotallin hyllyt, jotka voit tarkistaa ana-valkoisena, on suunniteltu kiinnitettäväksi seiniin. Tämä tarkoittaa, että sinun on löydettävä heille pysyvä paikka, joten valitse alue huolellisesti. Voit tehdä näitä niin pitkiä kuin haluat ja lisätä sopivan määrän kehystukia vastaavasti. Suunnittelu on riittävän yksinkertainen, jotta sitä voidaan säätää ja mukauttaa yksilöllisten säilytystarpeiden mukaan.

DIY Fast and Easy Built In Wall

Ennen kuin aloitat puun leikkaamisen ja rakentamisen, mieti hetki todellisia säilytystarpeitasi. Sen perusteella, mitä haluat varastoida tänne, voit rakentaa erilaisia autotallin säilytysjärjestelmiä. Voit tehdä esimerkiksi järjestäjän puutarhatyökaluille, sellaisen pienille tavaroille, joita voit säilyttää laatikoissa hyllyillä, kannettavan säilytyskotelon ulkona käytettäville tavaroille ja niin edelleen. Tutustu näihin suosittuihin organisaatiojärjestelmiin saadaksesi paremman käsityksen siitä, mikä on mahdollista.

Modern wood garage shelves

Monikäyttöinen autotallin hyllysarja olisi luultavasti hyvä vaihtoehto useimmissa tapauksissa, koska voit käyttää kaikenlaisiin asioihin. Nämä ovat erittäin vankat, mikä on hienoa, koska se tarkoittaa, että voit tallentaa niihin paljon laatikoita sekä raskaita työkaluja ja niin edelleen. Nämä 2 × 4 -hyllyt ovat myös helppoja koota ja vaativat vain vähän kokemusta ja perustyökaluja. Voit katsoa lisätietoja Fix This Build That -oppaan video-opetusohjelmasta.

Reclaim your GARAGE

On tärkeää miettiä, mihin tarkalleen haluat autotallin hyllyt sijoitettavan. Jos haluat säästää tilaa ja jättää runsaasti tilaa autollesi tai erilaisille suurille laitteille ja työkaluille lattialle, hyllyt voivat nousta aivan katon alle. Ne eivät ole kovin käteviä, mutta ne sopivat täydellisesti tavaroiden säilyttämiseen, joita käytät vain hyvin harvoin, tai sesongin ulkopuolisille varusteille ja niin edelleen. Katso tästä Crafted Workshopin videosta lisätietoja.

High garage shelves

Tässä on toinen loistava esimerkki yksinkertaisista, monikäyttöisistä autotallin hyllyistä, jotka voidaan rakentaa puusta. Nämä hyllyt on kiinnitetty seiniin ja ne ovat erittäin tilavia, riittävän suuria, jotta niihin mahtuu melkein kaikki, mitä täällä on säilytettävä. Ne ovat myös melko korkeita, joten sinulla on runsaasti tilaa kaikkien tavaroiden järjestämiseen. Katso Ana Whiten opetusohjelma oppiaksesi kuinka ne voidaan rakentaa.

Wood and plywood shelves

Kaikilla ei ole paljon tilaa autotallissaan, joten jos tarvitset pienempiä hyllyjä, tutustu tähän loistavaan Spencley Design Co:n opetusohjelmaan, joka selittää kaiken, mitä sinun tulee tietää suunnittelu- ja rakennusprosessista. Tämä malli on varsin mukava, koska se antaa tilaa sekä pienille että suurille esineille. Tietysti sitä voidaan muokata tarpeen mukaan.

Simple garage shelves

Suuri autotallin hyllyjärjestelmä voisi melkein huolehtia kaikista säilytystarpeistasi. Voit rakentaa joukon massiivipuisia hyllyjä, jotka peittävät autotallisi koko seinän, aivan kuten tässä Jason Explains Thingsin opetusohjelmassa kuvataan. Suunnittelu on hyvin yksinkertainen ja suoraviivainen, ilman tarpeettomia jakajia tai yksityiskohtia. Tämä antaa sinulle enemmän vapautta ja joustavuutta, ja voit säilyttää sekä suuria että pieniä tavaroita.

Floating shelves

Kelluvat hyllyt voivat myös olla loistava lisä autotalliin. Ne voidaan asentaa sinne, missä seinillä on vapaata tilaa, ja jopa korkealle, missä ne eivät ole tiellä. Tee ne puusta tai vanerista ja asenna niin monta kuin tarvitaan. Kelluvia hyllyjä voidaan valmistaa myös erikokoisina säilytystarpeiden mukaan. Tarvittavat työkalut sisältävät vain perusasioita, kuten pora, ruuvimeisseli ja käsisaha. Suunnitelmat löydät opastetuilta sivuilta.

Freestanding shelving unit

Jos haluat siirtää hyllyjä siltä varalta, että olet koskaan järjestämässä tai sisustamassa autotalliasi uudelleen, vapaasti seisovan hyllyn rakentaminen olisi luultavasti paras vaihtoehto. Löydät suunnitelmat ja tiedot tällaisesta projektista Instructablesista. Suunnittelu on yksinkertainen, ja näiden hyllyjen välissä on paljon tilaa, joten voit säilyttää niille suuria tai korkeita esineitä. Tietysti sitä voidaan säätää vastaavasti, jos haluat toisenlaisen asennuksen.

Wood Pallet Storage Shelving

Olettaen, että et halua autotallin hyllyjen olevan kalliita valmistaa, hyvä idea, joka voi säästää rahaa, on käyttää lavapuuta. Hanki muutama lava ja pura ne osiin. Käytä sitten lautoja uudelleen autotallin hyllyjen rakentamiseen. Voit jopa käyttää uudelleen lavojen osia ohjeiden mukaisesti, mikä tekisi koko prosessista helpompaa ja nopeampaa.

Overhead Garage Shelves

Autotallin ylähyllyt ovat myös todella hyvä vaihtoehto, varsinkin jos sinulla on vähän tilaa. Voit ripustaa ne kattoon ja sijoittaa ne pois tieltä. Ne sopivat erinomaisesti erilaisten tavaroiden säilyttämiseen, joita et käytä säännöllisesti, kuten työkaluja, kausitarvikkeita, retkeilyvarusteita ja niin edelleen. Voit lisätä ne olemassa olevien hyllyjen yläpuolelle tai yhdistää ne muihin säilytystyyppeihin. Katso ohjeista lisätietoja tästä projektista.

Aiheeseen liittyvät: 10 parasta autotallipyörän säilytysideaa tilan pitämiseksi järjestyksessä

Garage Shelves

Autotallin hyllyihin ei tarvitse käyttää hienoja materiaaleja, ei silloin, kun päätavoitteena on varmistaa, että ne ovat kestäviä ja käytännöllisiä. OSB-levyt ja jopa vaneri voivat toimia ja myös kierrätyspuu on aina hyvä vaihtoehto. Poran ja sahan tarvitsee, mutta sen lisäksi sinun ei tarvitse investoida muihin työkaluihin ja laitteisiin. Näillä tarvikkeilla voit tehdä tukevia autotallin hyllyjä, jotta voit järjestää kaikki tavarat ja siivota tilaa. Tarkemmat tiedot löytyvät opasteista.

High Garage Storage Shelves

Kuten aiemmin mainittiin, yläsäilytys on todella loistava vaihtoehto autotalliin, koska se saa asiat pois tieltä ja jättää enemmän tilaa lattialle. Jos autotallissasi on korkea katto, se kutsuu sinua periaatteessa tekemään korkeita hyllyjä, kuten opastetuissa hyllyissä. Ne voidaan kiinnittää seiniin ja kattoon ja voit sijoittaa ne kokonaan taakse, jotta ne eivät häiritse mitään muuta.

DIY 2x4 Shelving Unit virginia sweet pea

Tämän kaltaiset vapaasti seisovat hyllyt ovat erittäin käytännöllisiä ja erittäin monipuolisia. Voit rakentaa jotain tällaista tiloihin, kuten ruokakomero, varasto ja tietysti autotalli. Tämä virginiasweetpeassa oleva 2 × 4 -hylly ei vie paljoa lattiatilaa ja tarjoaa kolme suurta hyllyä tavaroiden säilyttämiseen sekä tilaa päälle, jos tarvitset vähän ylimääräistä tilaa tietyille tavaroille.

Diy garage shelves

Jos aiot käyttää autotalliasi muuhunkin kuin vain varastointiin, olisi järkevää käyttää aikaa tarpeisiisi sopivan mukautetun suunnittelun kehittämiseen. Tämä esimerkiksi modernbuildsista sisältää myös työpöydän keskellä, eräänlaisen sisäänrakennetun työpöydän, jotta voit työskennellä eri projekteissa juuri siellä, missä kaikki työkalut ja laitteet ovat tallessa. Kaikissa hyllyissä on myös runsaasti tilaa suurille ja pienille tavaroille.

DIY STORAGE EASY EXTRA SPACE STORAGE SHELVES

Pieni autotalli ei ole kaupan rikkoja. Siellä voi silti säilyttää paljon tavaraa ja se on vain tehtävä käytännöllisellä ja tilaa säästävällä tavalla. Ensimmäinen ja tärkein askel olisi rakentaa joitain hyllyjä. Pidä ne yksinkertaisina ja varmista, että ne ovat tarpeeksi tukevia pitämään kaikki vaatteet, jotka aiot laittaa niihin. Ottaen huomioon, että tallennustarpeesi saattavat hyvinkin muuttua tulevaisuudessa, ei todellakaan auta tehdä tallennusjärjestelmästä kovin erityistä. Suuret avoimet hyllyt, kuten tekemisissä mahtavat, antavat sinulle enemmän vapautta.

SLIDING STORAGE SHELVES

Isot ja syvät autotallin hyllyt ovat hyviä, koska niihin mahtuu paljon tavaraa, mutta ne eivät todellakaan helpota esimerkiksi takaosien löytämistä ja tarttumista. Voit kuitenkin muuttaa sitä tekemällä liukuhyllyistä, jotka ovat paljon kätevämpiä ja helpompia käyttää. Löydät suunnitelmat ja yksityiskohtaisen opetusohjelman niiden rakentamisesta justmeasuringupin pohjalta.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook