Odottamattomia tapoja parantaa tyyliäsi budjetilla: 10 luovaa IKEA-hackia

Unexpected Ways to Elevate Your Style on a Budget: 10 Creative IKEA Hacks

IKEA-hackit ovat luovia ja innovatiivisia tapoja tehdä IKEA:n yksinkertaisista huonekaluista ja sisustuksista ainutlaatuisempia ja mukautettuja. IKEA on tunnettu ruotsalainen kotibrändi, joka tunnetaan edullisista huonekaluistaan ja kodin sisustuksestaan.

Monet ihmiset ovat löytäneet luovia tapoja muokata IKEA-huonekaluja vastaamaan erityisiä tarpeitaan, mieltymyksiään tai estetiikkaansa. Voit viettää koko päivän etsiessäsi parhaita IKEA-hakkeja, tai voit vain katsoa luetteloamme. Teimme kovasti töitä löytääksemme IKEA-hakkeja, jotka tuottavat korkealaatuisia tuloksia.

Kovalla työllä ja aikaa käyttämällä voit muuttaa IKEA-kappaleestasi jotain, joka sopii paremmin tarpeisiisi ja tyyliisi.

Unexpected Ways to Elevate Your Style on a Budget: 10 Creative IKEA Hacks

Kuinka luoda omia IKEA-hakkeja

Seuraavassa artikkelissa kuvataan, kuinka muut muuttivat IKEA-huonekaluja makunsa ja tavoitteidensa mukaan, mutta sinä voit tehdä samoin. Tutki näitä vihjeitä saadaksesi omat luovat mehusi virralle ja kehittämään hakkereita, jotka toimivat hyvin omassa ympäristössäsi.

Maalaus ja petsaus: IKEA-kappaleen värin vaihtaminen maalilla tai petsillä on selkeä ja helppo tapa päivittää sen ulkonäkö. Jos haluat kokeilla rohkeampaa ulkoasua, älä rajoita itseäsi kiinteisiin väreihin. Jos haluat tehdä jotain todella ainutlaatuista, kokeile stensiilejä tai vapaatyylisiä malleja. Laitteistopäivitykset: IKEA-kappaleen laitteiden, kuten nuppien, kahvojen ja vetojen, vaihtaminen on helppo tapa muokata ja päivittää ulkoasua. Hyllyjen, jakajien ja koristeellisten koristeiden lisääminen on hyvä tapa räätälöidä kirjahyllyjä, hyllyjä ja kaappeja tarpeidesi mukaan. Uusi verhoilu: Reupholster IKEA-tuolit, sohvat ja tyynyt mielenkiintoisissa ja jännittävissä kangasvaihtoehdoissa. Jalkojen lisääminen: Uusien jalkojen lisääminen esineisiin, kuten kaappeihin, lipastoihin ja kirjahyllyihin, muuttaa niiden korkeutta ja antaa niille selkeämmän tyylin. Osien yhdistäminen: Voit yhdistää useita saman IKEA-sarjan tuotteita luodaksesi yksilöllisemmän ilmeen, tai voit yhdistää eri linjoja luodaksesi jotain täysin uutta. Valaistuksen muutokset: Valaistuksen integrointi hyllyihin, sängynpäädyihin ja kaappeihin voi parantaa tyyliä ja samalla lisätä toimivuutta. Seinäkiinnitys: Säästä tilaa ja luo kelluva vaikutus asenna seinään IKEA-osia, kuten hyllyjä, kaappeja ja sängynpäädyitä. Hakkeja lastenhuoneisiin: Lisää katoksia, telttoja ja koristeellisia koristeita IKEA-lastenhuonekaluihin luodaksesi hassuja lasten huonekaluja. Teknologian sisällyttäminen: Teknologian, kuten latausasemien ja johdonhallintatyökalujen, lisääminen IKEA-huonekaluihisi voi parantaa toimivuutta erityistarpeidesi mukaan.

Parhaat IKEA-hakit

IKEA-hakkerit vaihtelevat vaaditun DIY-kokemuksen tason mukaan. Jos olet uusi DIYer, valitse yksinkertainen projekti, joka vaatii vain maalauksen tai laitteiston vaihtamisen. Kun kehität tee-se-itse-lihaksiasi, voit ryhtyä monimutkaisempiin IKEA-hakkeihin.

Hemnes Dresser Hack

Hemnes Dresser Hack

Hemnes Dresser on toinen suosittu tuote IKEAsta. Koko Hemnes-kappalesarja on valmistettu massiivimännystä. Hemnes-kaapit, yöpöydät, sivupöydät ja sängyt ovat puhtaan, suoran tyylin, joka on helppo muuttaa maalilla, tahralla tai jollain ainutlaatuisella laitteistolla. Tämä on hyvä paikka aloittaa, jos haluat aloittaa tee-se-itse-matkasi.

Amanda, Lovesta

Billy kirjahyllyn hakkerointi

Billy Bookshelf Hack

IKEA:n Billy-kirjahylly esiteltiin vuonna 1979, ja se on edelleen yksi myydyimmistä tuotteista. He arvioivat, että Billy-kirjahylly myydään jossain päin maailmaa viiden sekunnin välein. Tämä on yksinkertainen kuuden hyllyn kirjahylly, joka on yli kuusi jalkaa korkea. Kuusi hyllyä voidaan järjestää uudelleen niin, että ne sopivat näytettäväksi.

Sommer Home käytti Billy-hyllysarjoja IKEA Oxbergin ovien päälle luodakseen sisäänrakennetun kirjahyllyseinän. Hyllyt näyttävät olevan rakennettu seinään väärän ylä- ja alatunnisteen ansiosta. Kirjahyllyt on maalattu valkoiseksi ja niissä on kullanväriset säädettävät käsivarret, jotka kiiltävät taustaa vasten. Mikä parasta, he opastavat sinut prosessin läpi ja sisältävät hyödyllisen tarvike- ja työkaluluettelon, jotta voit kopioida sen itse.

Malm Yöpöytä Hack

Malm IKEA HACK

IKEA:n Malm-sarja on suosittu hakkerointilinja sen suorien linjojen vuoksi. Yöpöytä koostuu pystysuorasta, suorakaiteen muotoisesta laatikosta, joka istuu lattialla ja jossa on kaksi laatikkoa tasaisella etupuolella. Ihmiset käyttävät monia menetelmiä muuttaakseen Malm-yöpöytänsä maalaamisesta uusien laitteistojen lisäämiseen ja ulkoasun tekstuurin antamiseen.

Melanie Jade Designs käy läpi prosessin, jossa Malmin yöpöydät muunnetaan boho-glam-designiksi. Hän maalaa pöydät syvänvihreäksi ja lisää puutekstuuria laatikoihin. Kultainen laitteisto ja jalat antavat sille viimeisen silauksen. Tämä ei ole vaikea hakkerointi, mutta se vie jonkin aikaa. Onneksi valmis projekti on jotain, josta voit nauttia tulevina vuosina.

Hauga Cabinet Hack

Hauga Cabinet Hack

IKEA Hauga -kaapissa lasiovilla on kaikki skandinaavisen muotoilun tunnusmerkit. Siinä on selkeät, suorat linjat, suoraviivainen muotoilu ja erinomainen toimivuus. Tässä kaapissa on neljä hyllyä ja lasiovet, jotka pitävät pölyn loitolla. Jos olet tyyppi A, lasiovet edellyttävät, että pidät kaiken sisällä siistinä ja hyvin järjestettynä. Lasiovien peittäminen antaa sinulle mahdollisuuden pitää tauon jatkuvasta siivoamisesta ja järjestämisestä.

Navage Patch tuo meille loistavan tavan peittää lasiovet säilyttäen samalla kaapin kevyen ja koskemattoman Scandi-tyylin. Tämä blogi näyttää, kuinka ovet peitetään ruokonauhalevyillä. Lopputuloksena on upea ulkoasu, jota voidaan käyttää missä tahansa kodin huoneessa lastenhuoneesta tyylikkääseen olohuoneeseen.

Mosslanda Hyllyt Hack

Mosslanda Shelves Hack

Mosslanda-hyllyt ovat suosittu tuote, jota ihmiset hakkeroivat, koska jokainen niistä on pelkkä kelluva hylly, mutta yhdistettynä ne voivat luoda jotain näyttävää. Niitä voidaan käyttää minimalistisena yöpöytänä tai kirjahyllynä. Pue ne tai anna ne häivyttää taustalle maalaamalla ne seiniäsi vastaaviksi. Mahdollisuuksia on aivan liian monta mainittavaa.

At Home With Ashley antaa Mosslandan hyllyille täysin uuden ilmeen hänen poikansa makuuhuoneeseen. Hän halkaisee puupallot kahtia, maalaa ne sateenkaaren väreillä ja liimaa ne hyllyjen etuosaan. Lopputulos on omituinen ja hauska, täydellinen lasten makuuhuoneeseen.

Ivar Cabinet Hack

Ivar Cabinet Hack

Ivar-kaappien puhdas muotoilu tekee niistä ihanteellisia hakkerointiin. Ivar-kaappi on suorakaiteen muotoinen ja siinä on pystysuorat litteät ovet. Se on valmistettu käsittelemättömästä kiinteästä männystä. Tämän kaapin mukauttamiseen on monia tapoja maalaamisesta tai värjäyksestä mielenkiintoisen laitteiston tai uuden pintakuvion lisäämiseen.

Pidämme Pretty Distressedin Christina Muscarin luovasta hakkerointiideasta. Hän käyttää yksinkertaisia materiaaleja luodakseen upean vuosisadan puolivälin glam-kaapin. Blogi tekee erinomaista työtä opastaessaan sinut prosessin läpi vaihe vaiheelta ja varmistaa, että saavutat samat tulokset. Voit myös saada inspiraatiota hänen ideoistaan oman Ivar-kaappityylisi luomiseen.

Beckvam Stool Hack

Beckvam Stool Hack

IKEAlla on monia upeita jakkarat, sekä puisia että metallisia, joita voit muokata mieltymystesi mukaan. Beckvam on yksi parhaista jakkaravaihtoehdoista. Beckvam on puinen perusjakkara, jota voidaan muokata monin eri tavoin. Käytä vain maalia tai petsia, jotta se sopii paremmin sisustukseen. Jos sinulla on pieniä lapsia, Beckvan-jakkaralla toimivan taaperon oppimistornin tekeminen on hyvää ajankäyttöä.

Taaperoiden oppimistorni on tarkoitettu pienten lasten seisomaan turvallisesti tehdessään helppoja keittiö- tai kylpyhuonetehtäviä. Tutustu Laura Gummermanin menetelmään Beckvan-jakkaratornin tekemiseen kauniissa sotkussa. Hänen yksityiskohtaiset ohjeet auttavat sinua ymmärtämään prosessia ja mukauttamaan sen mieleiseksesi.

Rast Dresser Hack

Rast Dresser Hack

Koska se on valmistettu massiivipuusta ja sillä on yksinkertainen muoto, Rast lipasto on toinen suosittu IKEA-huonekaluvaihtoehto hakkereille. On olemassa lukuisia esimerkkejä siitä, kuinka ihmiset ovat käyttäneet tätä lipastoa tyylikkään yöpöydän luomiseen.

Entertain the Idean Rast dresser -hakkerissa on kaikki parhaiden hakkerien elementit. Se esittelee yksinkertaisen prosessin, jossa on joitain mukautettavia vaiheita, joiden tuloksena on kaunis tuote. Ota huomioon henkilökohtainen suosikkiominaisuusmme: upeat "puiset" yksityiskohtaiset vetolaatikot.

Vittsjo hyllyhakkerointi

Vittsjo Shelf Hack

Metalli- ja lasihyllyt, sivupöytä, sohvapöytä ja kirjoituspöytä ovat kaikki osa Vittsjon mallistoa. Näissä kappaleissa on suoraviivainen metallirakenne, jota voidaan helposti muokata maalilla. Ota se askel pidemmälle lisäämällä seokseen puisia hyllytasoja.

Yellow Brick Home osoittaa, kuinka he käyttivät vaneria saadakseen hyllyilleen mukautetun ilmeen. Tämä ei ainoastaan vahvista hyllyjä, vaan myös pehmentää alkuperäisen muotoilun teollista tyyliä.

Ingo ruokapöytä Hack

Ingo Dining Table Hack

Maalaistalopöydät voivat olla kalliita, joten on järkevää yrittää luoda omia. Tässä Ingo-ruokapöytä voi olla hyödyllinen. Ingo-pöytä on valmistettu männystä. Se on ihanteellinen muoto luomaan vankan pohjan suuremmalle pöydälle.

Harkitse tätä East Coast Creativen ideaa. He käyttivät Ingo-pöytää perustana. He rakensivat suuren pöytälevyn puulaudoista. Nämä suurensivat pöytää ja antoivat sille rustiikkiisemman ulkonäön kuin Scandi. Tee siitä omasi valitsemalla puupetsi, joka täydentää kotisi puun sävyjä.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook