Opas parhaiden ranskalaisten ovien valintaan kotiisi

Your Guide to Choosing the Best French Doors for Your Home

Ranskalaiset ovet ovat ihanteellinen tapa lisätä kauneutta ja toimivuutta kotiisi. Ranskalainen ovi on kevytrakenteinen ovi, jossa on osana lasia. Asunnonomistajat arvostavat ranskalaisia ovia niiden kauniiden arkkitehtonisten tyylien ja tavan, jolla ne tuovat enemmän valoa kotiin, vuoksi.

Your Guide to Choosing the Best French Doors for Your Home

Window Door -lehden mukaan on kasvava trendi yhdistää sisä- ja ulkotila entistä saumattomammin lasiovien avulla. Ranskalaiset ovet ovat yksi kaunis vaihtoehto tehdä tämä.

Yleisimmät ranskalaisten ovien tyypit

Kaksisaranainen ranskalainen ovi – Nämä ovat kaksi ranskalaista ovea, joissa on kaksois- tai kolminkertaiset saranat, jotka sopivat yhteen ja avautuvat kumpaankin suuntaan. Kaksisaranaovet vievät enemmän tilaa, koska tarvitset tilaa oville, kun ne ovat auki. Yksisaranainen ranskalainen ovi – Tämä on yksi ranskalainen ovi, joka on yhdistetty ovenkarmiin vakiosaranoilla. Tämä ovi voi myös avautua molempiin suuntiin. Pocket French Door – Taskuiset ranskalaiset ovet liukuvat kiskoilla tai rullilla seinän syvennykseen. Nämä ovet säästävät arvokasta tilaa, koska ne ovat piilossa avattaessa. Liukuovet – Ranskan liukuovet avautuvat vaakasuoralla kiskolla, mutta toisin kuin taskuovi, ne eivät upota seinään.

Parhaat materiaalit ranskalaisiin oviin

Saatavilla on sekä ranskalaiset sisäovet että ranskalaiset ulko-ovet. Valmistajat luovat nämä ovet erilaisista materiaaleista. Jotkut tekijät, jotka on otettava huomioon ranskalaista ovea ostettaessa, ovat materiaalien laatu, hinta ja karmin tyyli.

Puiset ranskalaiset ovet

Wood French Doors

Puisilla ovilla on yleinen vetovoima ja laaja käyttökohde. Ihmiset käyttävät puisia ranskalaisia ovia sekä sisä- että ulko-ovina. Puuovissa on lämmin rakenne, jonka voit maalata tai petsata mukauttaaksesi makuusi sopivaksi. Tiivistysaineet, kuten maali ja tahra, säilyttävät puuoven kestävyyden. Puiset ovet ovat eräitä kalleimmista ranskalaisista ovivaihtoehdoista.

Vinyyli ranskalaiset ovet

Vinyl French Doors

Vinyyli ranskalaiset ovet ovat suosittu vaihtoehto lasioville, koska ne ovat edullisia ja pystyvät säilyttämään eheytensä äärimmäisissä sääolosuhteissa. Myös Milgardin kaltaiset valmistajat luovat vinyyli ranskalaisia ovia, joilla on korkea energiatehokkuus.

Lasikuitu ranskalaiset ovet

Fiberglass French Doors

Lasikuitu on suosittu materiaali ranskalaisiin ulko-oviin, sillä on olemassa räätälöintivaihtoehtoja, joiden avulla kodin omistajat voivat valita puulta näyttävät ovet ilman puisten ovien korkeaa hintaa. Toisin kuin puu, lasikuitu ei vaadi jatkuvaa huoltoa. Lasikuitu soveltuu myös kaikkiin sääolosuhteisiin eikä väänny, ruostu, halkeile tai haalistu.

Alumiiniset ranskalaiset ovet

Aluminum French Doors

Alumiiniset ranskalaiset ovet ovat tukevia ja kestäviä. Ulkopuolinen alumiini ei väänny, ruostu tai ruostu altistuessaan säälle ajan myötä. Alumiiniovet ovat kevyitä, joten ne voivat lommotella. Nämä ovet ovat kustannustehokkaampi vaihtoehto kuin lasikuitu tai puu.

Ranskalaiset teräsovet

Steel French Doors

Teräsovet ovat suosittu, mutta kalliimpi vaihtoehto ranskalaisille oville. Ne ovat vahvoja ja kestäviä. Yrityksillä on muokattavissa olevia vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin suunnittelutyyleihin. Teräksiset lasiovet ovat markkinoiden energiatehokkaimpia ovia. Silti nämä ovet naarmuuntuvat tai ruostuvat, jos ulkoista suojakerrosta ei huolleta.

Ranskalaisten ovien hinta

Ranskalaiset ovet ovat kalliita, mutta ne auttavat lisäämään houkuttelevuuttasi. National Association of Realtorsin mukaan he voivat tehdä kodistasi houkuttelevamman mahdollisille asunnonostajille. Ranskalaisten ovien keskihinta vaihtelee noin 1 600 dollarista 10 000 dollariin oston ja asennuksen välillä ovien tyypistä ja materiaalista riippuen.

French Door plussat ja miinukset

Ranskalaiset ovet arvostavat niin asunnonomistajat kuin sisustajatkin, mutta ne eivät sovi jokaiseen kotiin.

Plussat

Ulkonäkö – Ranskalaisissa ovissa on kauniita ja muokattavia malleja, jotka sopivat erilaisiin suunnittelutyyleihin. Valo – Lasilliset ulko-ovet päästävät sisään luonnonvaloa ilman, että ovia tarvitsee avata. Tila – ranskalaiset ovet täyttävät suuret sisätilat luoden erillisiä huoneita ja yksityisyyttä. Ranskalaiset ulko-ovet luovat saumattoman kulkuyhteyden sisä- ja ulkotilojen välille.

Haittoja

Lattia-ala – Jos käytät saranoituja ovia, ne vaativat enemmän lattiatilaa avautuessaan. Puhdistus – Lasit on vaikeampi pitää puhtaina kuin kiinteät ovet. Energiatehokkuus – Lasit tekevät ranskalaisista ovista vähemmän energiatehokkaita kuin massiiviovet. Voit ostaa ranskalaisia ovia, joissa on enemmän eristystä ja parempi energiatehokkuus. Kustannukset – Ranskalaiset ovet ovat kalliimpia kuin kiinteät ovet.

Ranskalaiset ovimallit

Olemme koonneet ideoita tavoista, joilla suunnittelijat ovat käyttäneet ranskalaisia ovia luodakseen erottuvuutta ja eleganssia kotiin.

Ranskalaiset lasiovet

French Patio DoorsRichard Drummond Davis Arkkitehdit

Jos sinulla on suuri viihdyttävä tila kotisi takana, harkitse useita ranskalaisia patioovia. Richard Drummond Davis Architectsin tämän mallin ranskalaiset ovet luovat ihanan symmetrian. Katto saa visuaalisen lisäyksen korkealle ovenkarmien yläpuolelle ripustetuista ranskalaisista oviverhoista.

Värikkäät ranskalaiset ovet

Colorful French DoorsAskartelukiinteistöjen sisustuskodit

Ranskalaiset ovet näyttävät uskomattomilta maalattuina epätavallisilla väreillä. Jos sinulla on neutraalin värinen koti, maalaa ovet kirkkaalla värillä. Craft Realty Interiors lisäsi visuaalista mielenkiintoa tähän kotiin syvän ranskansinisten ovien ansiosta.

Puiset ranskalaiset ovet

Wooden French DoorsGaetano Hardwood Floors, Inc.

Puiset ranskalaiset ovet täydentävät erilaisia tyylejä perinteisestä rustiikkiin. Ryhmä 3 käytti näitä petsattuja puisia ranskalaisia ovia vastapainona kodin vaaleille ulkopinnoille.

Ranskalaiset vaatekaapin ovet

Gaetano Hardwood Floor Company viimeisteli tämän mukautetun kodin maalaistalon glam-tyyliin. Kaapissa käytettiin maalaismaisia lasiovia. Tämä on hyvä tapa tuoda valoa kaappiin, jos siellä ei ole ikkunoita. Jos et halua laittaa vaatekaappia esille, on muita lasivaihtoehtoja, kuten himmeä tai kivilasi, jotka estävät näkyvyyden.

Ranskalaiset sisäovet

Hendricks Churchill erotti olohuoneen ja kirjaston ranskalaisilla taskuovilla. Taskuiset ranskalaiset ovet mahdollistavat tilan hyödyntämisen eri tavoin. Ovet, jotka sulkeutuvat, kun haluat luoda intiimin tilan, ja ovet, jotka katoavat avattaessa.

Sisäänkäynti ranskalaiset ovet

Entry French DoorsOLSON LEWIS Arkkitehdit

Lisää valoa eteiseen kaksinkertaisilla ranskalaisilla ovilla. Boston Carriage House Estaten perinteisen kodin uudisti Olson Lewis Architects. Edessä on klassiset ranskalaiset ovet, joissa on kaareva peräpeili. Lisää valoa sivuvaloilla täydentämään ranskalaista ovea.

Koristeelliset ranskalaiset ovet

Decorative French DoorsJousimies

Ranskalaiset ovet täydentävät historiallisten kotien tyyliä. Jousimies

Usein kysytyt kysymykset (FAQ) UKK

Miksi niitä kutsutaan ranskalaisiksi oviksi?

Ikkunoilla varustettuja ovia käytettiin ensimmäisen kerran 1500- ja 1600-luvuilla Ranskassa. Ranskalaiset ihailivat italialaisen arkkitehtuurin ominaisuuksia renessanssin aikana, mukaan lukien symmetriaa ja valon käyttöä. Niitä käytettiin ranskalaisessa arkkitehtuurissa parvekkeiden sisäänkäynninä, mutta niitä on laajennettu ovina kaikilla ranskalaisten kodin alueilla.

Voiko ranskalaisissa ovissa olla näytöt?

Ranskalaisissa ovissa ei ole sisäänrakennettua ikkunaa, koska se estää valoa. Jos tarvitset valkokankaan ranskalaiseen oveen, voit lisätä sisään vedettävän näytön, joka ehkäisee vikoja, kun ovet avataan kesällä, mutta se uppoutuisi siihen aikaan, jolloin et sitä tarvitsisi.

Onko ranskalaisiin oviin helppo murtautua?

Koska niissä on lasia, ranskalaisiin oviin on helpompi murtautua kuin massiivioviin. Sitä vastoin ranskalaiset ovet ovat turvallisempia kuin liukuovet, koska niiden runko on suurempi.

Avautuvatko ranskalaiset ovet sisään vai ulos?

Ranskalaiset ovet voivat avautua joko sisään tai ulos. Päätä tapa, jolla käytät tilaasi, kun päätät, minkä vaihtoehdon valitset. Riippumatta siitä, mihin suuntaan ovet avautuvat, tilaa on oltava noin 30 neliöjalkaa.

French Doors -johtopäätös

Ranskalaiset ovet ovat klassinen tyyli, joka tarjoaa myönteisiä etuja kotiisi ja lisää jälleenmyyntipotentiaaliasi. Ne tuovat enemmän luonnonvaloa, luovat enemmän visuaalista tilaa ja tarjoavat sillan ulkotiloihin. Materiaalit, joita valmistajat käyttävät ranskalaisissa ovissa, vaihtelevat kustannuksiltaan ja kestävyydeltään. Käytä aikaa tutkiaksesi käytettävissäsi olevia vaihtoehtoja ja päätä, toimivatko nämä upeat ovet sinulle.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook