Pinottujen pesukoneiden ja kuivausrumpujen optimointi täydelliseksi yhdistelmäksi

How To Optimize Stacked Washers And Dryers For A Perfect Combo

Syitä siihen, miksi pesukone ja kuivausrumpu olisivat päällekkäin, on monia, ja ne liittyvät enimmäkseen tilantehokkuuteen. Tätä strategiaa käytetään yleensä silloin, kun lattiapinta-ala on rajallinen, kuten esimerkiksi yksiö. Jokainen pieni tila on optimoitava maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi, mikä tarkoittaa joskus tavaroiden pinoamista.

How To Optimize Stacked Washers And Dryers For A Perfect Combo

Voit käyttää tätä strategiaa myös, jos esimerkiksi pesukoneelle ja kuivausrummulle ei ole tilaa tiskin alla. Niiden pinoaminen keittiön tason viereen nurkkaan olisi tässä tapauksessa erittäin hyväksyttävä ja käytännöllinen ratkaisu.{found on quiniscoe}.

Laundry washer and dryer behind the doors

Näiden kahden laitteen sijoitus on erittäin tärkeä. Koska pinoat ne, on mahdollista, että niitä ei voida piilottaa suljettujen ovien tai verhojen taakse. Siitä huolimatta sinun on oltava valmis löytämään täydellinen paikka näin suurelle ominaisuudelle. Huoneen kulmat näyttävät olevan loistava vaihtoehto.{found on dawnhearn}.

conceal your stacked washer and dryer

Voit piilottaa pinotun pesukoneen ja kuivausrummun useilla tavoilla. Yksi vaihtoehto on antaa niiden varata tilaa suuren seinäyksikön sisällä. Ne voivat pysyä piilossa ovien takana ilman, että kukaan epäilee mitään.

Hide the appliances behind the doors

Koneita ei tarvitse peittää kokonaan, jos päätät sijoittaa ne pesutupaan. Sekä pesukone että kuivausrumpu sopivat luonnollisesti. Niiden piilottaminen on yksinkertaisesti kysymys ulkonäöstä ja henkilökohtaisista mieltymyksistä.{found on terracottadesignbuild}.

Stacked washer and dryer behind pocket doors

Taskuovet ovat erittäin käytännöllisiä peittämään pinottu pesukone ja kuivausrumpu yhdistelmämme. Ne ovat itse asiassa erittäin käytännöllisiä, kun haluat säästää tilaa.{found on venegasandcompany}.

Hide the washer and dryer behind curtains

Myös verhot ovat hyvä vaihtoehto. Tämä strategia toimii, jos esimerkiksi päätät sijoittaa pesukoneen ja kuivausrummun kylpyhuoneeseen. Tämä ei tietenkään ole ainoa hyväksyttävä sijoitus, ja voit mukauttaa konseptin omiin tarpeisiisi ja keinoihisi.

mudroom with washer and dryer

Green Laundry Room Design With Stacked washer

Jos päätät laittaa pinotun pesukoneen ja kuivausrummun esille, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, miltä ne näyttävät huoneen kontekstissa. Jos ne on sijoitettu näkyvästi, niiden on myös näytettävä hyviltä. Ihannetapauksessa otat kaikki nämä tiedot huomioon ennen laitteiden ostamista.

Bold Red Laundry room Washer

Jos päätät näyttää ne, lihavoitu väri saattaa auttaa. Ne erottuvat joukosta, vaikka väri ei olisikaan ongelma, joten voit yhtä hyvin hyödyntää tätä tilannetta ja luoda värikkään ja raikkaan sisustuksen käyttämällä suosikkisävyjäsi.

Stacked washer and dryer for laundry room

Värien kontrastia voidaan luoda myös, jos pesukone ja kuivausrumpu ovat valkoisia eivätkä erotu millään tavalla. Tässä tapauksessa niitä ympäröivä sisustus erottuisi. Ehkä jos kalusteissa olisi kiinnostava väri, sisustus piristäisi.

Dark stained wood laundry room

Small laundry room in darkwood and stacked washer

Yksinkertaisemmilla ja neutraaleilla väreillä voidaan myös luoda mielenkiintoisia esityksiä. Valkoisen ja tummapetsatun puun yhdistelmä on tässä tapauksessa erittäin tyylikäs ja kaunis.

Height for washer and dryer to be placed

Toinen huomioitava asia on korkeus, jolle sekä pesukone että kuivausrumpu sijoitetaan. Sinun pitäisi tuntua mukavalta ladata ja purkaa niitä ilman jakkaraa tai kumartumista epämukavaan kulmaan.{found on eskuche}.

Custom furniture for washer and dryer

Sitten tietysti myös pesukoneen ja kuivausrummun suunnitteluun liittyvä ongelma. Jos päätät pinota ne, edestä ladattavat mallit ovat paras vaihtoehto.

Stack them in a corner of the room -washer and dryer

Washer and dryer open in the same direction

Jos päätät pinota ne huoneen nurkkaan, ota huomioon tapa, jolla ne avautuvat. Molempien tulee avautua samaan suuntaan, mieluiten seinää vasten, jotta sinulla on enemmän tilaa liikkua niitä käytettäessä.

Design laundry room furniture around the washer and dryer

Voit suunnitella pesuhuoneen kalusteet näiden kahden kodinkoneen ympärille ja näin pystyt löytämään optimaalisen tilanjaon. Voit jopa sisällyttää niiden yläpuolelle säilytystilan. Toki pääset siihen vain jakkaralla, mutta se olisi silti käytännöllistä.{found on artisticreno}.

stacked washer and dryer built into your custom furniture

Rakenna pinottu pesukone ja kuivausrumpu mukautettuihin huonekaluihisi ja anna niistä tulla luonnollinen osa huoneen suunnittelua ja ulkoasua. Valitulla tyylillä ei tässä tapauksessa ole juurikaan merkitystä.{found on kiyoharamoffitt}.

Compact washer and dryer

Jos tilaa on hyvin vähän, harkitse kompaktin pesukoneen ja kuivausrummun valitsemista. Niiden pitäisi riittää yhdelle henkilölle tai jopa pariskunnalle. Voit tietysti päättää, mitkä tiedot ovat ensisijaisia.{found on darrenjames}.

Stainless steel washer and dryer

Kontrastit ovat joskus tervetulleita. Tämän kaltainen eklektinen pesutupa voisi leikkiä kontrasteilla sekä värien että materiaalien suhteen.{found on oldworldkitchens}.

Stacked appliances for laundry

On tapauksia, joissa yksi pesukone ja kuivausrumpu eivät riitä. Strategia tässä tapauksessa ei eroa siitä, mitä olemme tähän mennessä kuvailleet. Ainoa ero on, että tarvitset enemmän tilaa.

Split appliances in two groups and stack

Voit jakaa laitteet kahteen ryhmään, suunnitella niiden ympärille seinäkaapin, jossa on säilytystilaa keskellä, ja tehdä tästä rakenteesta pesutupasi keskipisteen.{found on 2designgroup}.

Black master laundry room with four stacked appliances

Kaikki yllä olevat vinkit ja ideat pätevät edelleen, mukaan lukien se, että kulmasijoitus on käytännöllinen ja tilaa säästävä.{found on abruzzokitchenandbath}.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook