Sohva vs sohva: Suuri keskustelu

Sofa Vs Couch: The Big Debate

Laadukkaat huonekalut herättävät keskustelua. Sohva vs sohva: suuri keskustelu, mikään ei voisi olla totta. Monet ihmiset ovat puhuneet, mutta kuka on oikeassa?

Mitä yleisö ajattelee?

Sofa Vs Couch: The Big Debate

Ihmiset ovat eri mieltä sohvien ja sohvien eroista. Kun opit niiden alkuperän ja merkitykset, tunnet ne paremmin.

Sohva vs sohva Yleiskatsaus

Sofa Vs Couch OverviewAmanda Steiner Design LLC.

Ennen kuin aloitamme, sinun pitäisi tietää, että sanoilla "sohva" ja "sohva" on sama merkitys. Ihmiset tietävät, mistä puhut, kun käytät jompaakumpaa sanaa.

Niiden välillä on historiallisia eroja, jotka ihmiset tunnistavat. Sohva on hienostunut, muodollinen ja herkkä huonekalu. Sohva on vähemmän muodollinen ja arkipäiväisempi.

Ihmiset eivät makaa sohvalla. Ihmiset makaavat sohvalla. Muitakin eroja on. Historia paljastaa ne. Katsotaanpa nimien alkuperää.

Sohvien historia

History Of SofasTaas keksitty

Sana "sohva" sai alkunsa Egyptistä vuonna 2000 eaa. "Suffah" on arabiaa ja tarkoittaa "penkkiä". Nykyään se tarkoittaa jotain muuta.

Ylemmän luokan keskuudessa suositut sohvat olivat kuin lepotuoleja.

Sufat olivat suosittuja rikkaiden egyptiläisten keskuudessa. Vasta pimeän keskiajan jälkeen huonekalutyyli palasi.

Eurooppalaiset alkoivat käyttää sohvia, kuten nykyään. Viktoriaanisen aikakauden aikana sohvista tuli mitä tunnemme nykyään.

Sohvien historia

History Of CouchesMargie Grace

Oletko miettinyt, miksi kirkoissa on kovat penkit? Kristityt tunsivat ruumiin ja sielun olevan vastakkaisia voimia. Ihmiskeho halusi nautintoa.

Sielu ei ollut läsnä, jos ruumis hallitsi. Mukavuus oli synti. Kirkonpenkkien suunnittelu oli tarkoituksellista.

Sana "sohva" tulee vanhasta ranskan sanasta "couche", joka tarkoittaa "makaamaan makuulle". Sohva oli rentoutumista varten. Iltapäiväunet olivat yleisiä. Yöllä ihmiset nukkuivat sängyissä.

Vanha ranska kukoisti 8. ja 1500-luvuilla. Sohvat olivat suosittuja tänä aikana. Sohvat verhoiltiin. Ensimmäinen moderni sohva syntyi 1700-luvulla.

Sohva vs sohva plussat ja miinukset

Small couch sofaSarah ja Bendrix

Sohvat ovat suosittuja Yhdysvalloissa. Sohvat ovat suosittuja Isossa-Britanniassa. Molemmat ovat yleisiä ja yleisiä kullakin alueella.

Mutta kumpi on parempi? Sohva vai sohva? Mitä sanaa käytetään, kun etsitään Internetistä tai kysytään sisustajalta?

Tässä hyvät ja huonot puolet:

Sohva-ammattilaiset vs. Haittoja

Huonekalut lisäävät makua ja laatua olohuoneeseen. Mutta millä hinnalla?

Plussat:

Hienostuneempi. Helpompi löytää. Ammattilaisten käytössä. Suosittu useimmissa maissa.

Haittoja:

Vähemmän mukava. Ei lapsiystävällinen.

Sohva-ammattilaiset vs. Haittoja

Sohva saa huoneen tuntumaan kodilta ja toivottaa kaikki vieraat tervetulleiksi. Mutta ovatko ne tarpeeksi "mukavia" ja käytetäänkö sanaa? Tässä on sohvan plussat ja miinukset.

Plussat:

Useimmat amerikkalaiset ymmärtävät. Mukava. Hyvä nukkumiseen. halvempaa.

Haittoja:

Ei käännä hyvin. Ei niin hienostunut. Vaikea löytää.

Vuoden 2021 parhaat sohvat

Vaikka sana sohva ja sohva ovat sama asia, olemme tehneet kovan työn puolestasi. Kun ihmiset käyttävät avainsanoja, he etsivät tiettyjä asioita.

Nämä ovat joitain suosituimmista sohvista niille, jotka käyttävät sanaa "sohva" löytääkseen huonekaluja.

Gracia leveä käsivarsi sohva

Gracia flared arm sofa

 

Levenevät käsivarsisohvat ovat sohvia. Niissä on viktoriaaninen tunnelma, ja sohvia kutsutaan sohviksi. Toinen indikaattori ovat alaosat ilman hameita, jotka antavat ilmavan ja pehmeän tuntuman.

One Alium Wayn sohva on esimerkki sohvasta. Siinä on vintage-kehys. Se on hienostunut ilman, että se näyttää vanhentuneelta. Klassisissa saleissa on tämä tyyli. Ihmiset laittavat ne takan viereen.

Kaiden Square käsivarsi sohva

Kaiden wide faux leather sofa

Muita sohvien merkkejä ovat napilliset tyynyt, joissa on suoria linjoja. Sohvat, joissa on napilliset tyynyt, ovat pyöreämpiä ja pyöreämpiä. Tämä on jälleen vain esteettinen, ei tekninen ero.

Tätä sohvaa on saatavana rohkeissa väreissä, joita et näe monissa sohvissa. Siinä on retro ja moderni tyyli, mikä tekee siitä vuosisadan puolivälin modernin. Se on vuoden 2021 suosituin muotoilu.

Arvidson Sette

Arvidson settee three seat sofa

Sohva ja sohva ovat kaksi erillistä huonekalua. Jotkut käyttävät sanaa sohva kuvaamaan sohvaa, eivät sohvaa. Tämä on osoitus heidän eroistaan.

Kuten näette, sohva on hybridi sohva. Se on yksi harvoista sohvatyyleistä, joka ei ole sohva. Niitä ei nähdä usein, joten se on harvinainen löytö, joka sopii moneen makuun.

Speakman Square Arm sohva

Speakman square arm sofa e1610990321961

Niitit ovat suosittuja sohvina ja sohvina. Niiden suunnittelutyylit ovat neliön muotoisia. Esimerkki on hyvä sohvavalinta. Niitä on rikkaissa väreissä.

Vihreä on rohkea ja mukava katsoa, mutta muut värit toimivat hyvin. Burgundy, blues ja neturat ovat helppoja löytää. Sohvat ovat kuumia tuotteita ja myydään nopeasti. Värikkäillä sohvilla on suuri kysyntä.

AllModern Tan nahkasohva

Leather square sofa all modern

Ruskeat nahkasohvat ovat trendikkäitä. Tan on luonnollinen nahkaväri. Keinonahkaa on saatavilla ja se näyttää aidolta. Sohva on musta, mutta rusketus näyttää aidolta.

Jos pidät mustasta, älä anna rusketuksen estää sinua tummumasta. Musta nahkasohva on klassikko ja sopii kaikkiin huoneisiin. Et voi mennä pieleen mustalla vaatteissa tai kodin huonekaluissa. Värinä se on turvallinen valinta.

Vuoden 2021 parhaat sohvat

Sohvat tarjoavat rentoa mukavuutta ja ovat halvempia kuin sohvat. Perheelle, joka nauttii makaamisesta ja television katselusta, ne ovat ihanteellisia. Tässä ovat suosituimmat sohvat niille, jotka käyttävät sanaa sohva etsiessään kodin huonekaluja.

Yksi kuumimmista sohvatrendeistä on Restoration Hardware -pilvisohva. Sohvan hashtag on kerännyt yli viisi miljoonaa katselukertaa. Kovalla hintalapulla RH-pilvisohvat ovat saatavilla halvemmalla.

Moe leposohva

Moe Reclining Sofa

Et näe montaa nojaavaa sohvaa. Makuusohvat ovat yleisiä. Ne näyttävät kolmelta yhteen ommeltulta lepotuolilta. Joskus he rokkaavat yksin, ja joskus he rokkaavat yhdessä.

Tämä rokkaa yhdessä ja sen suunnitteli Winston Porter, joka tekee upeita huonekaluja. Jokaisen osan avulla voit nostaa jalat ylös erikseen, joten et tarvitse samaa istuma-asentoa kuin muu perhe.

Carly upotettu käsivarsi sohva

Couch with skirt carly recessed arm

Toinen asia, jonka näet useammin sohvilla, on hame. Voit ostaa hameita useimpiin sohviin. Hameen ostaminen on ihanteellinen, koska se näyttää huippuluokan. Koska sohvat ovat halvempia kuin sohvat, ne ovat parempia sijoituskohteita.

Hame on hyvä valinta, jos uusi sohva ei kuulu budjettiisi. Voit käyttää peittoja tai hametta. Molemmat on helppo löytää edulliseen hintaan.

Kukaan ei tiedä eroa ja ajattele, että sohvasi on uusi sohva.

Claremore nahkasohva

Tan leather claremore sofaLöydät nahkasohvat ja sohvat useimmista huonekaluliikkeistä. Nahkasohva on muodokas ja pehmeämpi kuin nahkasohva. Se näyttää hyvältä, mutta on jäykempi. Jos tyyny uppoaa, se on sohva.

Jos olet yli 25-vuotias, muistat Lunetten ja Mollyn isosta, mukavasta sohvasta. Kukaan ei luulisi tuota sohvaa sohvaksi. Se on aivan liian mukava ja kodikas ollakseen mitään

Birch Lane sohvasänky

White birch lane rolled arm sofa bed

Vuodesohvat ovat enemmän sohvia kuin sohvia. Sohvia ei ole tehty nukkumiseen, mutta sohvat kyllä. Jos sinulla on vieraita, sohva on parempi.

Tässä oleva esimerkki näyttää tavalliselta sohvalta, mutta se on sohvasänky. Se ulottuu nukkujaan. Se tarjoaa vieraille täyden sängyn sohvan sijaan.

Hinta ei ole paljon enempää kuin sohva.

Ebern suunnittelee Huldah-sohvan

Huldah Flared Arm Sleeper

Jos se on retroa ja outoa, se on sohva. Esimerkissä pienellä sohvalla on enemmän persoonallisuutta kuin muilla sohvilla yhteensä. Jos haluat funkya, etsi sohvia, jotka ovat omituisia ja ainutlaatuisia.

Huldah pellavalevenevä kädensija tarjoaa modernia ilmettä kotiisi.

Pitäisikö minun hankkia sohva vai sohva?

Tiedät jokaisen historian ja olet nähnyt esimerkkejä, nyt valinta on sinun. Vaikka voit käyttää kumpaa tahansa sanaa kysyessäsi huonekaluista, valitse tietyt sanat, jotka kuvastavat haluamaasi.

Jos sanot sohvan, ihmiset olettavat, että haluat jotain mukavampaa ja hienompaa. Kun sanot sohvan, he olettavat, että haluat jotain mukavaa ja perheystävällistä.

Tämän tiedon avulla voit vapaasti löytää täydellisen huonekalun huoneeseesi.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ) Usein kysytyt kysymykset

Miten valitsen hyvän sohvan?

Haluat ajatella elämäntapaasi. Jos sinulla on iso perhe, poikkileikkaussohva olisi hyvä kotiisi. Lemmikkiperheiden ja lasten tulisi harkita likaa hylkivää kangasta.

Makuusohvat ovat hyvä vaihtoehto eläkeläisille. Queen-vuodesohva on hyvä vieraille.

Mihin sijoitat sohvasi? Mittaa haluamasi sohvan koko ja tilaa, johon haluat sijoittaa sen. Valitse tyyli, joka sopii kotisi sisustukseen.

Haluat myös testata istuintyynyt. Jotkut ihmiset pitävät pehmeistä tyynyistä, kun taas toiset pitävät kovemmista.

Kauanko uusi sohva kestää?

Sohva kestää viisi vuotta tai kauemmin. Se riippuu siitä, kuinka kestävä se on ja kuinka paljon käytät sitä. Halvat sohvakehykset ja kangas ovat yhtä hyviä kuin mikään muu.

Sohvan tyynyt on vaihdettava, mikä ei ole halpaa. Sohvatyynyjä on kolmenlaisia: vaahtomuovi, kierrejouset ja untuvahöyhenet.

Jos haluat sohvan, joka kestää pidempään, laadukkaat tyynyt ovat tärkeitä. Sohvilla on myös takuu, mutta muista tarkistaa ne ennen ostamista.

Mitä yleisiä virheitä kannattaa välttää uutta sohvaa ostettaessa?

Uutta sohvaa ostaessa on muutamia asioita, joita sinun ei pitäisi tehdä. Paras paikka ostaa sohva edulliseen hintaan on verkosta. Mutta tee tutkimusta ennen kuin ostat sohvan myyjältä.

Käytetyt sohvat eivät ole hyvä idea. Niissä voi olla luteja, pölypunkkeja tai paha haju.

Haluat, että sohvallasi on paloa hidastava varoitusmerkki. Tämä auttaa vähentämään palovaaraa.

Sohva vs. Sohvan johtopäätös

Sohva on hyvä, kun haluat lisätä huoneeseen tyyliä ja tyyliä.

Lepotuoli lisää tyylikkyyttä mihin tahansa huoneeseen. Osasohvat sopivat isompiin huoneisiin.

Sohva on vähemmän muodollinen. Se ei ehkä tarjoa tyyliä kuin sohva, mutta se tarjoaa mukavuutta perheille. Sohva voi olla lisävuode, jos sinulla on vieraita.

Mitä tahansa päätätkin, tärkein huomioitava asia on kotisi tyyli. Sohva tai sohva ovat pitkän aikavälin sijoitus. Älä osta sellaista, joka ei sovi kotisi sisustukseen.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook