10 A-Frame-huiskits vanaf $ 20.450

10 A-Frame House Kits Starting at ,450

Een huis met A-frame is een driehoekige structuur die lijkt op de letter 'A'. Het biedt overdekte beschutting en heeft een schuin dak. Omdat het steil hellende dak scherpe binnenhoeken creëert, zijn huizen met een A-frame kleiner dan traditionele woningen.

10 A-Frame House Kits Starting at ,450

Veel mensen denken dat huizen met een A-frame een uitvinding uit de 20e eeuw waren, maar dat is niet waar. Vroege beschavingen in heel Azië leefden bijvoorbeeld in rieten hutten in de vorm van de letter A.

Het eerste huis met A-frame in de VS werd gebouwd in 1934, en na de Tweede Wereldoorlog kwamen er nog meer bij. Vanaf de jaren zeventig koelde de vraag naar huizen met een A-frame af. Dankzij de kleine huisbeweging zijn huizen met een A-frame echter net zo populair als altijd.

Geïnspireerd door de Tiny House-beweging ondergaat het A-frame-huis, inclusief innovatieve A-frame-kitontwerpen, een renaissance. Met hun onmiskenbare vorm veranderen deze nieuwe woningontwerpen met A-frame de manier waarop mensen woonruimtes waarnemen.

Wat is een A-frame huiskit?

A-Frame House Kit

Een A-frame huiskit bevat de benodigde onderdelen om een A-frame huis te bouwen. Thuiskits worden door fabrikanten verkocht in grote bouwmarkten of online.

De kits variëren tussen $ 60 en $ 140 per vierkante voet. Prefab A-frame-huizen vereisen geen timmerervaring om te bouwen.

A-frame huissets

Hier zijn de beste prefab A-frame huiskits die momenteel op de markt zijn. Elke kit is zorgvuldig uitgekozen door ons team van thuisexperts.

Lushna A-Frame Icon – $20.450 Bivvi – $29.000 Avrame Solo – $29.000 Lushna Petite – $39.550 Systeem 00 – $42.000 Avrame Duo 100 – $66.500 Avrame DUO 120 $73.150 Madi – $66.000 – $166.000 Klein A45 – $ 140.000

1. Lushna A-Frame-pictogram

Lushna A-Frame Icon

De Lushna A-Frame Icon is een klein A-frame huis met glazen wanden voor een panoramisch uitzicht. Er past een kingsize bed in en de constructie is geschikt voor vier seizoenen: van hete zomers tot besneeuwde, koude winters. Gebruik het voor kamperen, een Airbnb of een toevluchtsoord in de achtertuin.

Het A-Frame-pictogram is voorzien van Wood Smart Construction met negen lagen waaruit de muur bestaat. De buitenmuren zijn van onbehandeld larikshout en op de cabine zit 10 jaar bouwgarantie. De aanbevolen fundering is een Kinner Ground Screw Foundation-systeem dat bestaat uit grote stalen gegalvaniseerde schroeven die in het landschap worden gestoken. De cabine wordt vervolgens aan de schroeven bevestigd, waardoor er geen betonplaat nodig is. De basisprijs voor het Lushna A-Frame Icon is $ 20.450.

2. Bivvi-hut

Bivvi Cabin

De Bivvi-cabine is een prefab-structuur met een basisprijs van $ 29.000. Hij is geclassificeerd als een camper in plaats van als een A-frame, omdat hij draagbaar en op wielen is.

Optionele extra's voor deze draagbare A-frame cabine zijn onder meer een kitchenette, een platformbed en een toilet met daarin een conventioneel of composteerbaar toilet.

3. Avrame Solo

Small A-Frame Cabin

De populaire fabrikant van prefab A-frame cabinekits Avrame biedt ook drie kleine A-frame huiskits aan. De Solo 42 is de kleinste optie met een oppervlakte van 18 m². Hij beschikt over één slaapkamer en geen badkamer. De vanafprijs ligt rond de $ 29.000, inclusief bezorging.

De grootste cabine in de solo-serie van Avarme is de Solo 100 met een oppervlakte van 40 m². Hij heeft één slaapkamer, één badkamer en een basisprijs van $ 39.300.

4. Systeem 00

smallest A-frame home

Omdat het het kleinste huis met A-frame op onze lijst is, is het ook het gemakkelijkst te bouwen. De System 00-kit is teruggebracht tot de essentie. Met een beknopte indeling op de begane grond van 3 bij 3 meter is dit huis ideaal voor degenen die willen genieten van een hut in het bos of kantoorruimte nodig hebben. De System 00-kit heeft slechts één kamer – geen badkamer of keuken.

Een team van vier personen zou deze bouw in minder dan een week kunnen voltooien – zware machines of elektrisch gereedschap zijn niet nodig. De basisprijs voor de System 00 A-frame prefabkit bedraagt $ 42.000 USD.

5. Lushna klein

Echo Flat Pack Retreat Cabin

De Lushna Petite is een kleine hut geschikt als klein huis of toevluchtsoord voor twee volwassenen. Het heeft twee aparte kamers: de slaapkamer en de badkamer. De slaapkamer biedt ruimte voor een queensize bed en een kleine tafel. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel en inloopdouche.

De Lushna Petite is veelzijdig en omdat hij over elektriciteit beschikt, kun je het interieur naar eigen wens aanpassen. Ze bieden ook meubelpakketten aan, waaronder opties voor een compacte koelkast, verwarming/airconditioning en een kledingkast. De vanafprijs voor dit model is $ 39.550.

6. Avrame Duo 100

Avarme Duo 100

Als je een groot gezin hebt of extra opslagruimte nodig hebt, heeft Avrame vier sets in hun DUO-lijn, elk met voldoende ruimte om meerdere mensen te huisvesten. De Avrame DUO 100 is 585 vierkante meter groot met twee slaapkamers en een badkamer.

De basisprijs begint bij ongeveer $ 66.500, inclusief doe-het-zelf-constructie en levering door Avarme.

7. Avrame DUO 120

Avarme DUO 120

De DUO 120 is de grootste en duurste A-Frame cabinekit van Avrame. Het beschikt over twee slaapkamers, een badkamer en voldoende ruimte voor 3-6 personen.

De DUO 120 heeft in totaal 727 bewoonbare vierkante meter. De prijzen beginnen bij $ 73.150, inclusief een doe-het-zelf-installatie en kitlevering door Avarme.

8. Madi A-Frame-huis

Madi A-Frame Home

Een energiezuiniger A-frame huis dan de Madi zul je niet vinden. Het ontwerp biedt ruimte voor zonnepanelen en een accu. Als leven buiten het elektriciteitsnet uw doel is, zijn MADI A-frames energie-onafhankelijk.

Madi biedt A-framekits in drie maten, van 375 tot 1.100 vierkante meter. De kitprijzen variëren van $ 66.000 – $ 166.000.

9. De Wallowa 40'

The Wallowa 40’

Degenen die geïnteresseerd zijn in een A-frame cabinekit die groot genoeg is om een gezin te huisvesten, zullen The Wallowa van DC Structures leuk vinden. Het is verkrijgbaar in twee maten: 40' en 50'. De Wallowa 40' beschikt over 1.048 vierkante meter en heeft een eetkamer, keuken, woonkamer en wasruimte op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping bevinden zich de slaapkamer en badkamer. De grotere versie van 30 x 50 inch is 1.607 vierkante meter groot en heeft drie slaapkamers en twee badkamers.

Beide versies bevatten een onder- en bovendek en hebben verbeterde materiaalopties. De kits bevatten alle framing, gevelbeplating, dakbedekking en meer. De basisprijs van de Wallowa 40′ is $168.276.

10. Klein A45

Dit kleine A-frame-ontwerp van het bedrijf Klein is geïnspireerd op de Tiny House-beweging. De buitenkant is voorzien van stijlvol zwart asfalt op de muren en het dak. Het bedrijf maakt gebruik van duurzame materialen en een zero-waste productieproces.

De opbouw omvat een ingebouwd keukentje en een badkamer met wastafel, toilet en douche. Het huis is met 183 vierkante meter klein, maar biedt plaats aan 2-4 personen. Het is ook geschikt als tweede huis of kantooruitje. De kit heeft een stickerprijs van ongeveer $ 140.000 USD.

Hoeveel kosten huizen met een A-frame?

De gemiddelde kosten voor het bouwen van een huis met A-frame bedragen $ 150.000 per 1.000 vierkante meter, inclusief materialen en arbeid.

De kavelgrootte is een aparte uitgave. De gemiddelde perceelgrootte voor een A-frame woning is 1,5 hectare. De prijs van de grond ligt tussen de $20.000 en $30.000, afhankelijk van de locatie.

Veelgestelde vragen (FAQ)FAQ

Hoe groot is een a-frame interieur?

De meeste A-frames zijn niet groot, maar hebben voldoende vierkante meters voor minimaal twee personen. Sommige hebben maximaal vier slaapkamers en twee badkamers, maar dit is de uitzondering en niet de regel.

Hoe bouw je een A-frame huis?

Als u helemaal opnieuw aan het bouwen bent, kunt u het beste een professional inschakelen om u te helpen. Als u echter een bouwpakket gebruikt, vereist het gebouw geen professionele ervaring.

Hoe lang duurt het om een A-frame cabine te bouwen?

A-frames zijn veel gemakkelijker te bouwen dan traditionele huizen. Het vanaf nul inlijsten kost echter altijd tijd. Als je een van de kits gebruikt en wat hulp hebt, kunnen sommige hutten in ongeveer een week worden gebouwd als je 4-5 mensen hebt die helpen.

Hoeveel kosten A-frame Windows?

Een raamkozijn kost ergens tussen de $ 200 en $ 1.000 om te vervangen, afhankelijk van het materiaaltype en hoeveel materiaal moet worden vervangen. Je vervangt een vleugel in plaats van deze te repareren, tenzij je historische ramen restaureert.

Wat is de beste basis voor een A-frame huis?

De basis, het A-frame, werkt als een geïsoleerde vloerplaat. Dit type constructie hoeft niet op een vlakke funderingsplaat te rusten. Het wordt aanbevolen om ten minste 30 meter vrije ruimte te laten tussen de onderkant van de vloerconstructie en de grond.

Wat is de meest voorkomende fout bij het bouwen van een huis met A-frame?

Bij het bouwen van een huis met een A-frame moet de fundering die op de locatie wordt gebouwd, overeenkomen met de fundering die is beschreven in de ontwerpinstructies. Als ze niet hetzelfde zijn, of als je deze stap over het hoofd ziet, moet je je huis met A-frame slopen en een nieuw huis bouwen.

Kan een A-frame huis een kelder hebben?

Ja, een volledige kelder is mogelijk. Een huis met A-frame heeft drie steunpunten nodig. Ze kunnen worden ondersteund door een metalen balk in het midden en het stenen deel aan de zijkanten.

Hoe verschilt Homestead-leven van leven buiten het elektriciteitsnet?

Homesteaders vervaardigen producten en tastbare goederen om binnen hun lokale gemeenschap te verkopen. Degenen die buiten het elektriciteitsnet leven, kunnen voedsel verbouwen, maar dat is alleen voor zichzelf. Ook zijn homesteaders afhankelijk van nutsvoorzieningen zoals water, gas en elektriciteit.

Zijn er verzekeringspolissen beschikbaar voor een A-frame-huis?

Huizen met een A-frame lopen een hoog risico gezien hun locatie en materiaalsamenstelling. Afhankelijk van de regio blijven bosbranden een constante dreiging. En omdat huizen met een A-frame zich op afgelegen locaties bevinden, zijn ze moeilijker te beschermen. Tegenwoordig bieden verzekeringsmaatschappijen off-the-grid dekkingsbeleid voor huizen en hutten met een A-frame.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook