10 creatieve ideeën voor het hergebruiken van toiletpapierbuizen

10 Creative Ideas For Reusing Toilet Paper Tubes

Het klinkt misschien raar of vreemd, maar tubes toiletpapier zijn geweldig voor veel verschillende projecten. Ze kunnen op veel manieren worden gerecycled en hergebruikt en de meeste projecten zijn behoorlijk inspirerend. Wij hebben een aantal ideeën voor u geselecteerd die u kunt bekijken. Misschien wil je er tegenwoordig zelf een paar proberen.

Gemakkelijk cadeau verpakken vanuit kokers.

10 Creative Ideas For Reusing Toilet Paper Tubes

We gaan beginnen met iets eenvoudigs en leuks: lekkernijen. Dit heb je nodig voor dit project: rollen toiletpapier, hete lijm, papieren lint, mod podge, klein snoepje, een liniaal, etiketten, plakboek en een schaar.

Toilet paper tubes doneJPG

Meet de breedte van de buis en wikkel deze in papier. Breng een laagje mod podge aan en laat drogen. Buig vervolgens het ene uiteinde van de buis naar beneden en vervolgens ook de andere kant. Draai de tube om en vul hem met snoep. Buig de uiteinden ook aan de andere kant en voeg het lint toe. {Te vinden op violetpaperwings}.

Race auto's.

Kids toys from toilets tubes

Een ander leuk idee zou zijn om raceauto's te maken van rollen toiletpapier. Verzamel eerst wat tubes en gekleurd papier. Wikkel ze in papier, elk in een andere kleur. Knip de wielen uit karton en verf ze zwart. Voeg een kleine witte cirkel in het midden toe. Knip een opening uit in de buizen van de vijandelijke bestuurders, zodat deze erin past en vergeet het stuur niet. Schilder aan het einde de cijfers op de auto's en heb plezier. {Te vinden op kiflieslevendula}.

Houders voor potlood.

Pencil organization

Je kunt ook tubes toiletpapier gebruiken om allerlei nuttige dingen te maken voor thuis of zelfs voor je kantoor. Hier is bijvoorbeeld een leuke organizer. Het is heel gemakkelijk te maken. Je hebt alleen een lege doos nodig en een aantal tubes toiletpapier die je erin moet passen. Je kunt ze eventueel lijmen of je kunt ze zo laten.

Rol zaadpotten.

Seeds1

Seeds

Omdat de lente bijna aanbreekt, wil je misschien wat zaadpotten voor je planten maken. Toiletpapierrollen zouden daar perfect voor zijn. Maak eerst een reeks sneden rond één rand. Vouw vervolgens de lipjes naar beneden om een vlakke bodem te verkrijgen. Vul het daarna met potgrond en voeg de zaden toe. {Te vinden op de site}.

Kabelorganisatie.

Cable organization

Zoals u weet, is het erg onaangenaam als er overal snoeren en draden uitsteken. Hier is dus een eenvoudige methode om ze mooi en georganiseerd te houden. Je hebt alleen een tube toiletpapier nodig. Het idee is om het in mooi papier te wikkelen, zodat het een mooie uitstraling krijgt. Gebruik hem dan om al je snoeren, kabels en snoeren netjes op te bergen.

DIY toiletpapierbuisorganisator.

Tube cabes organization

En aangezien we het over kabels en draden hadden, heb je waarschijnlijk genoeg van deze dingen in huis en moeten ze waarschijnlijk allemaal ergens worden opgeslagen. Hier is een idee voor een hele mooie organizer. Om het te maken heb je een doos en veel tubes toiletpapier nodig. De buizen dienen als individuele opbergvakken voor uw kabels en draden. Ze staan nu netjes opgeborgen en staan bovendien allemaal op één plek.

DIY-krans.

DIY Wreath copy

DIY Wreath

Je kunt ook tubes toiletpapier gebruiken om allerlei decoraties voor je huis te maken. Je kunt bijvoorbeeld een krans maken. Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Verzamel eerst ongeveer 20 rollen toiletpapier. Maak de rollen plat en snijd ze in reepjes van ongeveer 1,5 cm breed. Gebruik een bord of iets ronds en een geleider en maak dan een basis voor de krans. Gebruik hete lijm om de stukken bij elkaar te houden. Blijf ze in een cirkel rangschikken totdat je tevreden bent met het ontwerp. {Te vinden op de site}.

Muur kunst.

DIY Wreath1

Wall art

Hier is nog een interessante decoratie: een bloem voor de muur. Om het te maken heb je rollen toiletpapier, een heet lijmpistool en spuitverf nodig. Maak de rollen eerst plat en snijd ze in cirkels van 1 inch. Lijm ze vervolgens aan elkaar en begin met het maken van de bloem. Verf hem vervolgens in elke gewenste kleur, laat hem drogen en hang hem aan de muur. Je kunt ook andere vormen maken die je leuk vindt. {Te vinden op thisincredible}.

Toiletpapierrol Vogelvoeder.

Feed toilet

Als de lente aanbreekt, is het een van de mooiste dingen om alle vogels terug te zien komen. Wilt u ze een hartelijk welkom heten, verras ze dan met een mooie voerbak. Je kunt er een maken met rollen toiletpapier. Je hebt ook een mes, pindakaas, lint of touw en vogelzaadjes nodig. Snijd de broodjes doormidden en smeer er pindakaas op. Rol de buizen in ontbijtgranen en vervolgens in vogelzaad, knoop de rollen aan elkaar en hang ze aan een boom. {Te vinden op tpcraft}.

Mini-tuin.

Mini garden

We hebben je zojuist een project gepresenteerd dat je laat zien hoe je van een buis toiletpapier een plantenbak voor de zaden kunt maken. Hier is een soortgelijk project. Het verschil deze keer is dat de buizen intact en georganiseerd in een doos worden bewaard. Er zit aarde aan de basis en in elke buis. Het is leuk om alle planten op één plek te zien en hun voortgang te vergelijken.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook