15 Budget DIY herfstdecoratie-ideeën voor de veranda

15 Budget DIY Autumn Decorating Ideas for the Front Porch

Herfstdecoratie-ideeën voor de veranda hoeven niet duur te zijn. Moeder Natuur haalt alles uit de kast in haar prachtige seizoensdisplay, dus het is passend dat wij hetzelfde doen. Maar sommige van de beste herfstverandadecoraties zijn niet duur; ze vereisen alleen wat tijd, creativiteit en een paar knutselbenodigdheden.

15 Budget DIY Autumn Decorating Ideas for the Front Porch

Herfstdecoratie-ideeën voor de veranda

Van kleurrijke slingers tot glinsterende pompoenen, er zijn talloze manieren waarop u de overvloed van het seizoen kunt laten zien en uw veranda uitnodigender en feestelijker kunt maken.

Glinsterende Pompoenen

Simmering Pumpkins

Als je eenmaal de perfecte pompoen hebt gevonden, kun je deze op verschillende manieren versieren. Als je de pompoen aansnijdt, zal deze sneller bederven dan wanneer je hem heel laat. Als je op zoek bent naar een niet-traditionele pompoenstijl, probeer deze dan in een glanzende metallic kleur zoals koper, goud of zilver te schilderen. Deze blog van Sanctuary Home Decor is erg handig als je een handleiding wilt over hoe je gemakkelijk je eigen pompoenen kunt schilderen.

Maak een herfstkrans

Make an Autumn Wreath

U kunt er helemaal voor gaan met uw herfstverandadecoraties of het gewoon simpel houden door een herfstkrans tentoon te stellen. Er is een eindeloze overvloed aan herfstkransontwerpen, maar enkele van de beste zijn die je zelf kunt maken.

Een van onze favorieten is een herfstappelkrans van Shayna in The Wood Grain Cottage. In deze tutorial neemt ze je stap voor stap mee door haar proces om je eigen appelkrans te maken. Deze krans heeft veel van de beste aspecten van een doe-het-zelf-decor in de herfst: hij is prachtig, goedkoop en zal nog vele herfstseizoenen meegaan.

Hergebruik oude meubels om een display te creëren

Repurpose Old Furniture to Create a Display

Maak tijd vrij om uw opslagruimte of zolder op te ruimen en een meubelstuk te vinden dat u kunt gebruiken voor het tentoonstellen van potten met moeders of pompoenen. Verf het in een leuke herfstkleur of gebruik een kleur die past bij het kleurenpalet van de buitenkant van uw huis. Volg deze tutorial van Kathy van Petticoat JUNKtion als je begeleiding wilt bij het schilderproces.

Licht vallende votieven

Light Fall Votives

Wanneer u speciale evenementen bij u thuis organiseert, kunt u herfstvotieven gebruiken om uw veranda vóór het evenement te verlichten. Votieven vertonen herfstkleuren, het duurt slechts een paar minuten om ze te maken en er zijn slechts een paar benodigdheden voor nodig die je gemakkelijk kunt verkrijgen bij handwerk- of budgetwinkels en van buitenaf.

Een van de beste ideeën die we hebben gezien is dit ontwerp van StoneGable. Ze neemt je mee door de tutorial om prachtige herfstkandelaars te maken die slechts 10 minuten nodig hebben om te maken. Als je deze votieven onbeheerd achterlaat, is het beter om nepkaarsen te gebruiken in plaats van echte kaarsen. Verwissel de echte kaarsen voor vlamloze kaarsen of wikkel korte strengen lichtsnoeren om hetzelfde effect te krijgen zonder de echte vlam.

Creëer een station voor warme dranken

Create a Hot Beverage Station

Bereid u voor op de trick-or-treaters uit uw buurt en hun ouders door uw veranda uit te rusten met een seizoensgebonden station voor warme dranken. Rust hem uit met alle noodzakelijke elementen, waaronder een selectie thee, warme chocolademelk, oploskoffie en kleine kopjes. Het is niet nodig om een container voor uw warme drankelementen te maken, maar het versterkt wel de seizoensstijl op uw veranda.

Bekijk dit idee van Kim van Hunt and Host eens. Ze verandert een oude bestekdoos in een uitstekende container voor haar herfstdrankselecties.

Voeg een ladder toe

Add a Ladder

Een ladder is een nuttige aanvulling op het decoratieschema voor uw veranda in de herfst. Je kunt ze gebruiken om borden op te hangen, dekens op te bergen of een krans op te hangen. Zoek een ladder in een kringloop- of antiekwinkel, of maak er zelf een. Volg deze handige gids van Life on Kaydeross Creek. Colleen laat de lezer zien hoe je een fantastische berkenladder kunt maken. Als je de berkentakken uit de natuur kunt halen, kun je deze ladder maken met slechts een paar uur arbeid.

Gebruik hooibalen

Utilize Hay BalesTuinen van Monetta

Hooibalen zijn uitstekend geschikt als gelaagde basis voor uw andere herfstdecoraties en om uw veranda een seizoensoogststijl te geven. Je kunt hooibalen ook op andere manieren gebruiken. Plaats ze in uw zithoek en gebruik ze als geïmproviseerde bijzettafels, of bedek ze met kussens om extra zitplaatsen te creëren. Wanneer u klaar bent met het gebruik van ze in uw herfstdecor, verspreidt u ze als mulch over uw bedden om uw planten te beschermen terwijl ze rusten voor de koude wintermaanden.

Stijl met houten kisten

Style with Wooden CratesPender

Houten kisten zijn kant-en-klaar voor een herfstdecor op de veranda. Ze zijn rustiek, bieden gelaagdheid en je kunt ze van jaar tot jaar bewaren. Gebruik houten kisten om pompoenen, kalebassen, borden, manden en herfstbloemen tentoon te stellen. Stapel ze op elkaar om uw display wat hoogte te geven, waardoor uw ontwerp visueel indrukwekkender wordt.

Versier met dennenappels

Decorate with Pinecones

Dennenappeldecor is populair voor de herfst en winter, dus het gebruik van dennenappels in je herfstdecor is de beste manier om twee seizoenen aan decoratie te krijgen voor de prijs van één. De afmetingen en vormen van dennenappels zijn variabel, dus kies een formaat en vorm die bij uw project passen.

Om een schattige deur- of muurswag met dennenappels te maken, bekijk je deze tutorial van Modern op Monticello. Donna maakt een swag die is voorzien van een jutelint dat goed zou passen bij een rustiek herfstdecor. Gebruik een buffelruit of een geruit lint voor iets met boerenflair. Vervang het lint door grosgrain of fluweel als je een klassiek ontwerp wilt creëren of als je klaar bent om te beginnen met decoreren voor de wintervakantie.

Maak een herfstdeurmat

Create a Fall Doormat

U kunt een gepersonaliseerde herfstdeurmat maken die een aanvulling vormt op de rest van uw kerstdecor. Volg een van de voorbeelden die je hier kunt vinden, of maak je eigen ontwerp. Een van onze favoriete ontwerpen is deze vleermuisdeurmat van DIY Candy. Het is een leuk en charmant ontwerp, en het is gemakkelijk te maken met een paar handwerkvaardigheden en eenvoudige benodigdheden.

Schik herfstgebladerte

Arrange Fall FoliageRikki Snyder

Herfstgebladerte is een prachtige natuurlijke weergave van verbluffende kleuren en textuur. Knip wat natuurlijk herfstgebladerte af om op uw veranda te laten zien. U hoeft geen professionele bloemist te zijn om een schitterend arrangement te creëren; het gebladerte zal voor zichzelf spreken.

Zoek naar herfstbessen, takken, dennenappels, bladeren en eikels die je kunt laten zien. Gebruik containers van variabele grootte om een gelaagd ontwerp te creëren. Overweeg om uw herfstbladeren tentoon te stellen in vazen, urnen, manden en potten. Door containers die u met water kunt vullen, gaan uw arrangementen langer mee.

Snijd een pompoen

Carve a Pumpkin

Pompoensnijden is een activiteit waarmee je een eindeloze verscheidenheid aan ontwerpen kunt maken. Het beste van alles is dat deze activiteit zowel kinderen als volwassenen aanspreekt. Kleed je veranda aan voor de herfst met een verscheidenheid aan gesneden pompoenontwerpen. Kijk hier voor enkele creatieve ideeën en tutorials als je wat inspiratie nodig hebt voordat je aan je project begint.

Zorg ervoor dat je vooruit plant voordat je je pompoen gaat snijden. Gesneden pompoenen gaan niet zo lang mee als hele pompoenen. Plan om je pompoen minder dan een week voordat je hem moet tentoonstellen uit te snijden, en niet meer dan een paar dagen als het warm weer is.

Voeg een kleine zithoek toe

Add a Small Seating AreaCorynne Pless

Zitgedeeltes op de veranda bieden het ideale uitkijkpunt om te genieten van de schoonheid van het seizoen. Heb niet het gevoel dat je een grote veranda nodig hebt om een zitgedeelte te creëren. Maak een klein gebied vrij waar u twee kleine stoelen of een bank kunt plaatsen. Of creëer een zithoek direct onder uw veranda. Dit geeft je een plek om vrienden en buren te verwelkomen en te genieten van een praatje of een kopje thee. Misschien vindt u de zitplaatsen op de veranda zo leuk dat u deze het hele jaar door wilt laten staan.

Toon een aangepaste vogelverschrikker

Display a Customized Scarecrow

Vogelverschrikkervertoningen zijn alomtegenwoordig tijdens het herfstseizoen. Personaliseer uw veranda door een vogelverschrikker te creëren die op u lijkt. Begin met een handleiding over hoe je een vogelverschrikker helemaal opnieuw kunt maken. Wij vinden deze van Project Whim leuk. Pas het vervolgens aan met een aantal van je oude kleding en accessoires. Dit is een geweldige gezinsactiviteit; je kinderen zullen het geweldig vinden om een vogelverschrikker te maken die op hen lijkt.

Voeg gewoon een mandje toe

Just Add a BasketCorynne Pless

Manden vormen de basis voor een eindeloze verscheidenheid aan herfstveranda-ontwerpen. Gebruik manden om pompoenen en kalebassen in te bewaren, hang ze aan het plafond of aan de deur, vul ze met herfstbloemen of gebruik ze om je seizoensgebladerte tentoon te stellen. Een grote verscheidenheid aan manden is gemakkelijk te vinden in kringloop- en koopjeswinkels. Verf ze op een creatieve manier, zodat ze opgaan in je herfstkleurenpalet.

Ondiepe manden zijn beter om tentoon te stellen. Als je een diepe mand hebt die je wilt gebruiken, vul deze dan eerst met stro, Spaans mos of zelfs krantenpapier, zodat je je herfstdecoraties dichter bij de bovenkant van de mand kunt laten zien.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook