15 herfstoogstveranda-decorideeën

15 Fall Harvest Porch Decor Ideas

Verandadecoraties in de herfst zijn de beste manier om u en uw buren voor te bereiden op de seizoenswisseling. Het herfstoogstdecor nodigt ons uit om de prachtige overvloed van de natuur te vieren en creëert een uitnodigende ruimte die anderen verwelkomt om hetzelfde te doen.

15 Fall Harvest Porch Decor Ideas

Of u nu een fan bent van rustieke eenvoud of klassiek design, er zijn inventieve manieren om uw veranda te decoreren en de warmte en schoonheid van het herfstseizoen te benadrukken.

Van feestelijke kransen tot overvloedige pompoendisplays, bereid je voor om van je veranda een plek te maken waar je je vrienden en buren met vreugde kunt ontvangen.

Herfst oogst veranda decor

De veranda is essentieel voor het creëren van een goede eerste indruk. Gebruik uw veranda om het podium te bereiden voor het glorieuze herfstseizoen.

1. Herfstkransen

Fall WreathsTwee inspireren je

Kransen zijn een gemakkelijke manier om zonder gedoe een herfstlook op uw veranda te creëren. Kransen zijn gemakkelijk op te zetten, maken een grote indruk en zijn gemakkelijk af te breken als u klaar bent om te beginnen met decoreren voor de wintervakantie.

Voor een klassieke herfststijl zoek je naar kransen met kleine pompoenen, dennenappels, tarweschoven, kleurrijke bladeren of herfstbloemen zoals chrysanten, asters en zonnebloemen. Versier de krans met een jute- of buffelruitlint of geef hem wat extra elegantie met een grosgrain- of fluwelen strik.

2. Herfstkleurige kussens

Autumn-Colored Throw PillowsVintage veranda schommels

Het toevoegen van herfstkleurige en thematische kussens aan uw verandaschommel of schommelstoelen is een indrukwekkende toevoeging aan uw veranda. Diep oranje, warm goud, aards bruin en levendig rood zijn van nature uitnodigend. Dit zijn goede kleuren die passen bij de kleuren van de meeste huizen.

Mix en laag verschillende kleuren, patronen en texturen om je sierkussens meer diepte te geven. Varieer de grootte en vorm van de kussens om meer visuele aandacht toe te voegen. Voeg grote vierkante kussens toe met kleinere rechthoekige, ronde kussens en kussenkussens om de look compleet te maken.

3. Creëer je eigen pompoen- en kalebasdisplay

Create Your Own Pumpkin and Gourd DisplayJulie Ranee Fotografie

Pompoenen zijn verkrijgbaar in talloze maten, vormen en kleuren. Ze zijn uitstekend geschikt om tentoon te stellen vanwege hun levendigheid en natuurlijke aantrekkingskracht. Je kunt een eenvoudig pompoendisplay creëren door verschillende pompoenen rond je voordeur en langs je verandatrap te plaatsen. Of je kunt uitgebreider te werk gaan en een gelaagde basis creëren met containers zoals urnen, potten en tafels. Zoek naar uniek gevormde en gekleurde pompoenen en sierkalebassen om uw ontwerp meer interesse en textuur te geven.

4. Gebruik hooibalen

Utilize Hay BalesCorynne Pless

Het gebruik van hooibalen in uw oogstdecor is een andere gemakkelijke manier om uw veranda een rustieke herfstcharme te geven. Hooibalen zijn ideaal voor het ophangen van pompoenen of voor het creëren van een zitstok voor andere seizoensdecoraties. U kunt hooibalen ook gebruiken als extra bijzettafeltjes bij schommelstoelen of als salontafel voor uw schommelbank. Laat het onopgesmukt voor de meest natuurlijke uitstraling of bedek de bovenkant met jute of een vintage quilt om het oppervlak te verzachten.

5. Herfstbloemen

Fall FlowersDe gele Cape Cod

Neem herfstbloemstukken op in het ontwerp van uw veranda om een nieuwe laag kleur en levendigheid toe te voegen. Kies de juiste bloemen om het koude weer te weerstaan. Zoek naar herfstopties zoals chrysanten, viooltjes, altviolen, goudsbloemen, asters, sierkool en kool, en heuchera. Plant arrangementen van deze bloemen in seizoenscontainers die de stijl die u wilt creëren versterken. Zoek naar opties zoals decoratieve urnen, manden, tonnen of potten.

6. Voeg een gezellige zithoek toe

Add a Cozy Seating AreaDavid Cannon-fotografie

Herfst gaat over niets anders dan genieten van de schoonheid van het buitenleven. Als u zitplaatsen alleen voor het seizoen neerzet, krijgt uw huis een uitnodigende uitstraling en kunt u gemakkelijker gasten ontvangen. Evalueer uw veranda om de meest geschikte zitplaats te vinden.

Kies weerbestendig of verzegeld meubilair dat het beschermt tegen barre weersomstandigheden. Leg kussens met textuur en knusse plaids op elkaar, zodat je ze kunt bundelen voor de koude herfstavonden. Zet kleine bijzettafels op waar je eindeloze mokken thee en warme chocolademelk op kunt zetten.

7. Verhoog met maïsstengels

Elevate with Corn StalksJulie Ranee Fotografie

Veel decorideeën voor de herfstoogst liggen laag bij de grond, maar maïsstengels zijn een goede manier om hoogte aan uw ontwerp toe te voegen. Ga naar lokale boerenmarkten of kraampjes en kies stengels die droog zijn en een goede mix van bladeren en schillen hebben.

Gebruik touw of jute om de stelen stevig aan elkaar te binden. U kunt een veranda-display maken met stelen die staan om de ingang van de voordeur te omlijsten met behulp van de gevelbeplating van het huis om ze te ondersteunen of de stelen aan kolommen langs de veranda te bevestigen.

8. Snijd Jack-O'-Lanterns

Carve Jack-O’-LanternsFotografie van Maria Prins

Het uitsnijden van jack-o'-lanterns is een leuke manier om uw veranda aan de herfstkant te versieren en uw gezin bij het proces te betrekken. Zoek pompoenen die symmetrisch zijn en een vlakke bodem hebben, zodat ze stabiel staan.

Bepaal een ontwerp; deze variëren van speels tot verfijnd, dus denk na over het eindresultaat van elke stijl. Verzamel je benodigdheden zoals snijgereedschap en een krant om het gebied schoon te houden.

Trek het ontwerp over en begin met snijden. Zodra je het ontwerp hebt voltooid en de pompoen hebt schoongemaakt, voeg je LED-lampjes toe om het ontwerp te verlichten. Gesneden pompoenen bederven snel, dus snijd de pompoenen pas een dag of twee voordat je ze tentoonstelt.

9. Dek een feestelijke tafel

Set a Festive TableTroy Spurlin-interieurs

Genieten van het prachtige weer is een van de beste dingen van het herfstseizoen. Profiteer van de milde herfstavonden door te genieten van een diner op uw veranda. Zelfs als u geen vaste tafel en stoelen op uw veranda heeft, kunt u lichtgewicht opties gebruiken om een tijdelijke eetlocatie in te richten.

Maak uw tafel compleet met prachtig beddengoed en een feestelijk herfstspektakel van bloemen en herfstfauna. Voeg kaarsen of kerstverlichting toe aan uw veranda om de tafel te verlichten tijdens een avonddiner.

10. Creatieve herfstslingers

Creative Fall GarlandsRikki Snyder

Slingers zijn het hele jaar door prachtig, maar vooral in de herfst zijn ze prachtig. Dit is het moment waarop u kunt profiteren van de overvloed van het seizoen en deze op uw veranda kunt tentoonstellen. Kleurrijke bladslingers vormen een elegante omlijsting voor uw voordeur. Of ga voor iets creatievers. Maak een display met wijnranken, grasstengels, herfstbessen en kleurrijk gebladerte. Jouw slinger geeft jouw voordeur het hele seizoen een opvallende herfstkleur.

11. Geef uw voordeur een seizoensfacelift

Give Your Front Door a Seasonal Face-LiftOntwerpbevestiging

De herfst is een uitstekende tijd om een nieuwe kleur op je voordeur uit te proberen. De kleuren van de voordeuren geven een diepe betekenis weer en geven uw huis een frisse nieuwe look. Kies een opvallende kleur zoals blauw of groenblauw die contrast creëert met herfst- en winterkleuren. Of probeer groen als aanvulling op de aardse tinten van het seizoen. Welke kleur je ook kiest, het is een eenvoudig weekendproject en een goed moment om met een nieuwe look te experimenteren.

12. Spookachtige herfstdecoraties

Spooky Fall DecorationsRénoDéco enz.

Omarm de griezelige kant van de herfst door een aantal griezelige versieringen aan je veranda toe te voegen. Je kunt het stijlvol houden in plaats van kitscherig door neutrale of zwarte decoraties te gebruiken. Je kunt het ook verfijnder houden door de decoraties in Halloween-stijl te combineren met andere natuurlijke elementen zoals pompoenen, kalebassen, herfstbladeren en bessen. Maak het uiterlijk van de Halloween-avond compleet met verlichte uitgesneden pompoenen of strategische kerstverlichting.

13. Lantaarns om de weg te verlichten

Lanterns to Light the WayVoorpoort

Lantaarns, kaarsen en votieven zijn een elegante manier om de ingang van uw huis te verlichten en een seizoensgloed te geven. Ze kunnen u ook helpen de waardevolle veranda-tijd te verlengen door de buitenruimte te verlichten lang nadat de zon ondergaat.

Hang lantaarns op of creëer een display door verlichting in laagjes aan te brengen als u een duidelijke verzamelplaats op uw veranda wilt creëren. Votieven zijn waardevol voor het verlichten van uw loopbrug als uw verandaverlichting het werk niet effectief doet. Zorg ervoor dat u de votiefkaarsen in de gaten houdt, aangezien deze brandgevaarlijk zijn, of gebruik LED-verlichting zodat u zorgeloos van de avond kunt genieten.

14. Herfstraamdozen

Fall Window BoxesRikki Snyder

Het creëren van een herfstetalage is een effectieve manier om het hele seizoen herfstkleuren weer te geven. Kies levende planten zoals siergrassen, herfstbloemen en miniatuur groenblijvende planten om uw bloembakken variatie en textuur te geven. Voeg selecties van kleine pompoenen en kalebassen toe om meer kleur toe te voegen. Een goed geplande en onderhouden herfstbloembak kan het hele seizoen uw veranda accentueren.

15. Maak een uitgebreide gelaagde weergave

Create an Elaborate Layered DisplayPeter Atkins en medewerkers

Creëer een prachtig display op de veranda door meerdere oogstdecorideeën op elkaar te stapelen. Begin met het toevoegen van een herfstkrans aan je deur. Voeg hoogte toe aan uw ontwerp met urnen met maïsstengels. Breng wat hooibalen mee om de volgende laag pompoenen, kalebassen en bloemen tentoon te stellen. Plaats het laagste niveau van herfstdecor op de grond. Een verandatrap is ideaal voor dit soort displays, maar u kunt ook effectieve lagen creëren met hooibalen, appelkratten, kleine tafels en terracottapotten.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook