20 manieren om aan de muur gemonteerde tv's en planken in uw interieur te integreren

20 Ways To Incorporate Wall-mounted TVs and Shelves Into Your Decor

Ik heb wekenlang gezocht naar de beste manier om mijn tv in de woonkamer aan de muur te bevestigen. Het is geen gemakkelijke beslissing, vooral niet als het hele ontwerp van het woonkamermeubilair ervan afhangt. Aan de muur gemonteerde tv's zien er geweldig uit in combinatie met open planken, omdat ze de contrasten minder opvallend maken.

20 Ways To Incorporate Wall-mounted TVs and Shelves Into Your Decor

Creëer een unieke weergaveruimte voor uw tv, zoals deze bakstenen muur. Als je niet wilt dat het te veel opvalt, schilder het dan in een kleur die lijkt op de rest van de muren. Je kunt ook een beetje accentverlichting toevoegen om het ontwerp interessanter te maken en de textuur van de muur te benadrukken.

Rectangular window for living room

Ik hou van het idee van een extra brede plank als aanvulling op de tv. Het is een interessant alternatief voor traditionele tv-consoles en de opbergvakken eronder zijn uitstekend geschikt voor zoveel dingen.

Narrow living room dining room

Op maat gemaakte meubels zijn uw beste optie, omdat u ze kunt personaliseren volgens uw exacte behoeften en voorkeuren. Deze woonkamer is voorzien van een zeer interessant wandmeubel met een speciale ruimte voor de aan de muur gemonteerde tv en een mooie tentoonstellingsruimte eronder.

Floor to ceiling wall paneling

Met een feature wall kun je een centraal punt creëren en tegelijkertijd functioneel zijn. Net als bij een haardmuur scheidt dit tv-meubel deze ruimte op elegante wijze af van de rest van het huis. De twee eenvoudige planken bieden voldoende opberg- en displayruimte voor alle basisartikelen.

Hang tv on wall divider

Wil je de tv niet aan een bestaande muur bevestigen? Voeg een muurverdeler toe. Deze heeft een heel eenvoudig ontwerp, met houten latten die aan stalen palen zijn bevestigd. Ze gaan van vloer tot plafond en de tv is er ook eenvoudig op te monteren.

Lacquered paneling living room

Kadreer uw tv met aan de muur gemonteerde kasten zoals deze. In dit specifieke geval zijn ze gemaakt van roestvrij staal en zijn ze ideaal voor het opbergen en tentoonstellen van boeken, dvd's en andere dingen die je nodig hebt in een thuisbioscoop of woonkamer.

Piano room marble fireplace wall

Een uniek tv-meubel met een combinatie van open planken van verschillende afmetingen en gesloten opbergruimtes. Ik ben dol op de manier waarop de luidsprekers rond de tv zijn gemonteerd en ook op de combinatie tussen de muur van de haard en dit toestel.

Brown living room tv on wall shelf for media

door Chris Snook Fotografie

Een aan de muur gemonteerde tv is het middelpunt van elk wandmeubel. In dit geval wordt het feitelijk in het midden geplaatst. Het ontwerp is eenvoudig en bevat een lange plank boven de tv die het ontwerp prachtig omlijst. We houden ook van de combinatie van kleuren en de manier waarop de onderkast in het decor verdwijnt.

Low ceiling living room tv on wall

Kadreer uw tv met een combinatie van meubels en kunst aan de muur. Hang ingelijste foto's van verschillende afmetingen en op verschillende hoogtes op en probeer niet symmetrisch te zijn. Het is een mooie uitstraling voor een moderne woonkamer.

Modern wall furniture

Als u de voorkeur geeft aan een minimalistische inrichting, kijk dan eens naar dit ontwerp. Een zwevende kast met open achterkant werd verticaal geplaatst en wordt aangevuld met een breed horizontaal stuk. De TV zit ertussen, iets dichter naar rechts en de compositie is prachtig.

Open space room bold wall storage system

door Claudia Uribe Photography

Probeer een combinatie van kleuren voor uw mediameubilair. Deze mix van grijs en geel is verfrissend en heeft een vrolijke twist. De kleuren contrasteren met elkaar en zijn prachtig naast elkaar geplaatst.

Ceiling and wall shelving idea for family room

door G Todd Photography

Samenhang is belangrijk in elk interieurontwerp. Een interessant concept is het gebruik van houten lattenwanden zoals deze met ingebouwde planken om de inrichting van de kamer te verenigen. Het is ook een leuk idee voor een interessante achtergrond voor de aan de muur gemonteerde tv.

Paint bold the wall behind tv

door Chrissnook Photography

Als u besluit een krachtige accentkleur in de kamer te gebruiken, zou één paneel voldoende moeten zijn. Hier wordt hij achter de tv geplaatst, waardoor de ladekast contrasteert met de paarse achtergrond. Een geweldige manier om een eenvoudig ontwerp te laten opvallen.

Minimalist living room wall hanging tv

Profiteer van de muren in uw woonkamer met ingebouwde tv-ontwerpen en verzonken planken. Je moet een nieuw stopcontact achter de tv installeren en vervolgens alles inlijsten voor een strak uiterlijk.

Floating shelf under TV

Zwevende kasten zijn erg praktisch en zien er eenvoudig uit en vormen de perfecte aanvulling op een aan de muur gemonteerde tv. Deze doosachtige plank herbergt alle gebruikelijke snufjes en biedt toch ruimte voor het tentoonstellen van enkele decoraties.

Fireplace Mantel and the TV backdrop

door Eric Rorer Photography

Een gemeenschappelijke plek voor de tv is boven de open haard, als de kamer er een heeft. Hier ziet u een traditioneel ontwerp met een elegante schoorsteenmantel en bekleding. Het grijs laat het stuk opvallen zonder het kleurenschema te overheersen.

Modern living room black wall behind tv

Zwart en wit is altijd een goede combinatie. Probeer een zwarte achtergrond met witte planken en zwevende kasten. De tv moet er precies in passen en je kunt hem in het midden van je ontwerp plaatsen.

Grey accents living room

U kunt ruimte besparen in een kleine kamer met open planken. Monteer de tv op een comfortabele hoogte aan de muur en kies voor planken die dezelfde kleur hebben als de muur. Op deze manier zal de kamer luchtig en ruimtelijk aanvoelen.

Contemporary Living Room Design Ideas with TV and Dark Wood Behind

Een tv-achterpaneel kan precies wat je nodig hebt om je woonkamer compleet te maken. Match hem met je bank of de rest van het meubilair. Overweeg ook om voor de aangrenzende accessoires een neutrale kleur zoals wit te gebruiken.

Living room tv wall

Dit is een prachtig idee voor een moderne woonkamer. De tv is verzonken in het wandpaneel en de accentverlichting zorgt ervoor dat het hele ontwerp goed tot zijn recht komt. Ook de onderste planken zijn zeer stijlvol en strak.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook