40 coole pompoensnijideeën om dit najaar te proberen

40 Cool Pumpkin Carving Ideas to Try This Fall

Het uitsnijden van pompoenen is een overgangsritueel voorafgaand aan Halloween. Het is een activiteit die leuk is voor kinderen en volwassenen, ongeacht het vaardigheidsniveau. Als je klaar bent om je pompoen te ontwerpen, hebben we 40 ideeën voor het uitsnijden van pompoenen, tien gratis sjablonen en de beste tips voor eenvoudig uitsnijden verzameld.

40 Cool Pumpkin Carving Ideas to Try This Fall

Inhoudsopgave

Beste eenvoudige pompoensnijwerkideeën voor deze Halloween

1. Pompoen-ijsemmer

Pumpkin Ice Bucket Carving

Verander je pompoen in een ijsemmer met dit eenvoudige idee. Zoek eerst een pompoen die groot genoeg is voor een fles wijn of champagne. Snijd vervolgens een portie aan één kant uit, schep de binnenkant eruit en voeg ijs toe. {gevonden op alledaagse gerechten}.

2. Minipompoenen snijden en verven

Carve and Dye Mini Pumpkins

Als je eenmaal zeker bent van je pompoensnijvaardigheden, probeer dan iets complexers, zoals de schattige en kleurrijke pompoenen op Cfabbridesign. Om ze te maken heb je witte minipompoenen, kleurstof, kommen en een mes nodig.

3. Maak een pompoenwekker

Make a Pumpkin Alarm Clock

Verander je favoriete pompoen in een wekker met deze tutorial van Built by Kids. De pompoenklok is functioneel en een geweldig idee voor iedereen die meedoet aan een pompoensnijwedstrijd. Je hebt goede snijvaardigheden en kwaliteitsgereedschap nodig om dit project te voltooien.

4. Snijd een enge mummiepompoen in stukken

Slice Up a Scary Mummy Pumpkin

Antonis Achilleos biedt dit idee voor het stapelen van mummie-pompoenen. Er is minimaal gereedschap voor nodig, waardoor het een geweldig project is voor beginnende pompoensnijders.

5. Houd het simpel met een patroon

Keep It Simple With a Pattern

Op Remodelanolacasa kun je leren hoe je de Sonicrafter F30 gebruikt om een verenpatroon op je pompoen uit te snijden. Als je de voorkeur geeft aan een geometrisch patroon boven een eng gezicht, is dit een leuke methode om te proberen.

6. Gebruik pompoenstencils

Use Pumpkin Stencils

Everyday Dishes biedt drie unieke pompoensnijsjablonen die u kunt downloaden. De stencils bevatten een uil, een vrouwelijk skelet en een alien. Je kunt ze overtrekken op je pompoen en ze vervolgens uitsnijden.

7. Ideeën voor het uitsnijden van feestpompoenen

Create Party Pumpkins

Jack-o-lanterns don’t have to be scary, instead, try happy faces like these. Gather inspo from the cheerful designs featured on BHG.

8. Snijd je pompoen met een boor

Carve Your Pumpkin Using a Drill

Op zoek naar eenvoudige ideeën voor het uitsnijden van pompoenen waarvoor niet veel vaardigheid of veel tijd nodig is? Maak ontwerpen met een boormachine. Everydaydishes laat zien hoe ze deze makkelijke pompoenen met patronen maakte.

9. Ontwerp eenvoudige vampierpompoenkaarsenhouders

Design Easy Vampire Pumpkin Candle Holders

Voeg een vampierachtig tintje toe aan je pompoenen door er een rood theelichtje op te branden. Freutcake deelt de tutorial voor deze eenvoudig te snijden vampierpompoenen.

10. Graveer je pompoen

Engrave Your Pumpkin

Graveer je pompoenen met een cutter, slijpsteen en glitter. Handmadeintheheartland deelt de tutorial, die je naar eigen wens kunt aanpassen.

11. Teken op je pompoen

Draw On Your Pumpkin

Sommige projecten zijn eenvoudig, terwijl andere meer vaardigheden en creativiteit vereisen. Als je de gemakkelijke route wilt volgen, probeer dan dit project van Craftinomicon. De mini-jack-o-lanterns zijn een perfect knutselwerkje voor kleine kinderen.

12. Snij vreemde vormen op je pompoen

Cut Odd Shapes on Your Pumpkin

Laat je pompoen op een mummie lijken door er vreemde vormen in te snijden. BHG gebruikt een groengrijze pompoen om de mummie versteend te laten lijken. Als je de juiste kleur pompoen niet kunt vinden, schilder er dan een.

13. Maak een pompoen met een boodschap

Begroet uw gasten met een grappige boodschap van uw jack-o-lantern. Nadat u uw pompoen hebt uitgesneden, drukt u uw bericht af op karton en bevestigt u deze met een tandenstoker aan de pompoen.

14. Probeer thema-pompoenen

Try Themed Pumpkins

Makezine heeft deze Bert en Ernie-pompoenen gemaakt. Hoewel het ontwerp eenvoudig is, maken deze vrolijke pompoenen een grote impact. De belangrijkste factor bij het creëren van een karaktergeïnspireerde pompoen is het kiezen van de juiste vorm.

15. Versier je pompoen met voorwerpen

Decorate Your Pumpkin With Objects

Geef je pompoen een grappig gezicht met dingen die je al hebt. Deze pompoen is geïnspireerd op een sneeuwpop en heeft een wortelneus en een oude leesbril.

16. Ga voor iets eenvoudigs maar elegants

16. Go For Something Simple but Elegant

Invisably biedt een tutorial voor het maken van deze eenvoudige maar elegante pompoen. Ze gebruikt een linoleumsnijmes om genoeg pompoenvlees weg te schrapen om een bladpatroon te creëren.

17. Maak een hoed voor je pompoen

Carve a Hat For Your Pumpkin

Ladyfaceblog gebruikte twee pompoenen om dit 3D-ontwerp te maken. Ze kocht de ene pompoen iets groter dan de andere om te gebruiken voor onderdelen, zoals de gekartelde hoed en de lange tong.

18. Monster Eyes Pompoensnijwerkidee

Give Your Pumpkin Monster Eyes

Martha Stewart creëerde een set pompoenen met grote ogen met behulp van snoepoogbollen. Probeer dit als je een eenvoudig pompoensnij-idee wilt dat schattig en aanpasbaar is.

19. Maak anatomische pompoenen

Carved Anatomy Pumpkins

Symboliek is belangrijk, vooral op feestdagen zoals Halloween. Kijk eens bij Brit voor ideeën om je pompoenen een op anatomie geïnspireerd thema te geven.

20. Pompoensnijwerkidee met visuele effecten

Pumpkin Carving With Visual Effects

Instructables biedt een tutorial voor het maken van een op Tinker Bell geïnspireerde pompoen. Het ontwerp is het beste voor gemiddelde tot gevorderde carvers.

21. Boor gaten en houd je pompoen abstract

Drill Holes and Keep Your Pumpkin Abstract

De Garden Glove maakt gebruik van een boormachine met boren van verschillende groottes om leuke patronen te creëren. Boren bieden een van de gemakkelijkste manieren om zuivere sneden te maken, en de ontwerpopties zijn eindeloos.

22. Gebruik marshmallows om je pompoentanden te geven

Use Marshmallows to Give Your Pumpkin Teeth

Marshmallows hebben het perfecte formaat om als tanden in je uitgesneden pompoen te fungeren. Crafty Moods deelt een tutorial voor dit eenvoudige idee voor het uitsnijden van pompoenen.

23. Ontwerp een scène met twee of meer pompoenen

Design a Scene With Two or More Pumpkins

Creëer interessante scènes met twee of meer pompoenen. Ze kunnen op grappige, schattige, romantische of funky manieren met elkaar omgaan, zoals de twee op Vrouwendag.

24. Maak beugels voor je pompoen

Craft Braces For Your Pumpkin

Laat je pompoen opvallen met een set bretels. Behance biedt een foto-tutorial voor het uitsnijden van de pompoen en het aanbrengen van de metalen beugels.

25. Overweeg speciale effecten voor je pompoen

Consider Special Effects For Your Pumpkin

Ideal Home Garden gebruikt droogijs om hun pompoen enger te maken. Je kunt ook een diffuser voor etherische oliën gebruiken voor een soortgelijk effect.

26. Snijd bloemen in je pompoen

Carve Flowers in Your Pumpkin

How About Orange biedt suggesties voor de beste pompoensnijgereedschappen om ingewikkelde ontwerpen als deze te maken. Nadat ze dit ontwerp hadden uitgesneden, verlichtten ze het met LED-theelichtkaarsen.

27. Monogram uw pompoen

Monogram Your Pumpkin

Pompoenen met monogram zijn eenvoudig maar veelzijdig. Gebruik ze op uw veranda, naast uw brievenbus of camper. Je kunt ook een naam of woord spellen door verschillende uitgesneden pompoenen bij elkaar te groeperen.

28. Zorg ervoor dat u over het juiste gereedschap beschikt

Ensure You Have the Right Tools

Bekijk Thebluebrick voor suggesties om je pompoen een elegante en charmante uitstraling te geven. Je vindt er ook tips om je carvingtechniek te perfectioneren.

29. Gebruik een heet mes

Use a Hot Knife

Door met een heet mes te snijden, kun je strakke lijnen krijgen, wat belangrijk is bij een lang mager pompoenontwerp als deze. {gevonden op inmyownstyle}.

30. Snijd je pompoen niet helemaal door

Don't Carve Your Pumpkin All The Way Through

Je hoeft de pompoen niet helemaal door te snijden om te laten oplichten. Zolang je het grootste deel van de vlezige schil wegsnijdt, zal je pompoen oplichten als je er een kaars in steekt.

31. Gebruik koekjesvormers als richtlijn

Utilize Cookie Cutters as a Guide

Modern Parents Messy Kids gebruikt koekjesvormers om eenvoudige ontwerpen op pompoenen te maken. Ze beginnen met het gebruik van een rubberen hamer om de snijder in de pompoen te slaan en gaan er vervolgens met een mes omheen.

32. Ga voor een Peek-a-Boo-pompoen

Go For a Peek a Boo Pumpkin

Als je weinig tijd hebt maar toch een schattige pompoen wilt, probeer dan deze kiekeboe-stijl. Het enige dat je hoeft te doen is de bovenkant van de pompoen afsnijden.

33. Verf je pompoen

Paint Your Pumpkin

Wil je geen gedoe of rommel als je een pompoen moet opruimen? Dan is dit no-carve pompoenproject van The Spruce iets voor jou.

34. Maak een door muizen aangetaste pompoen

Make a Mice Infested Pumpkin

Dit project van Martha Stewart is een eenvoudig idee voor het uitsnijden van pompoenen dat een groot statement maakt. Gebruik een vleesmes om gaten van verschillende groottes in je pompoen te snijden, ga dan naar de winkel en koop een paar schattige plastic muisjes.

35. Maak een Franken-pompoen

Create a Franken Pumpkin

Als je een pompoensnijwedstrijd hebt (maar een beperkte hoeveelheid tijd om te ontwerpen), probeer dan deze Franken-pompoen van DIY Network. Deze pompoen ziet er uniek genoeg uit om een prijs te winnen, maar is ook een eenvoudig pompoensnijontwerp dat je binnen een paar uur kunt veroveren.

36. Batman-pompoensnijwerkidee

Batman Pumpkin

Als je kinderen dol zijn op Batman, probeer dan een van deze eenvoudige ideeën voor het uitsnijden van pompoenen van Bat Blog. Om ze te maken, kun je je favoriete Batman-pictogram of -afbeelding afdrukken, deze overtrekken op je pompoen en uitknippen.

37. Pompoenhamburger

Pumpkin Hamburger

Geef je originaliteit een boost met deze hamburgerpompoen van Princess Pinky Girl. Het snijden is eenvoudig, het moeilijkste aspect is het vinden van materiaal dat je kunt gebruiken als hamburgerpasteitje en toppings.

38. Koekjesmonster-pompoen

Cookie Monster Pumpkin

Creëer deze Koekjesmonster-pompoen die bij uw Sesamstraat-thema past. Je kunt dit zelfs op een feestje gebruiken om je versgebakken koekjes tentoon te stellen. Ontdek hoe je dit eenvoudige idee voor pompoensnijwerk maakt op Shared.

39. Trick or Treat-idee voor pompoensnijwerk

Trick or Treat Pumpkins

Creëer deze Halloween een zelfbedieningssnoepstation met deze trick-or-treat-pompoenen. Unique Ideas deelt een lijst met leuke en griezelige ideeën voor het uitsnijden van pompoenen.

40. Snijd een pompoen in een pompoen

Carve a Pumpkin Within a Pumpkin

Voeg drama toe door een kleine pompoen in de mond van je grote jack-o-lantern te plaatsen. Ontdek hoe u dit project werkelijkheid kunt maken op DIY Network.

Wat is de traditie achter het uitsnijden van pompoenen?

Ierse immigranten brachten de traditie van het uitsnijden van pompoenen naar Amerika, hoewel hun oorspronkelijke jack-o'-lanterns gemaakt waren van grote rapen en aardappelen – en niet van pompoenen.

Volgens History.com ligt de wortel van deze traditie in het eeuwenoude Ierse volksverhaal over Stingy Jack, die de duivel bedroog maar niet de hemel in mocht. Toen hij stierf, was hij gedoemd om over de aarde te zwerven met brandende kolen om zijn weg te verlichten, die Jack in een uitgeholde raap stopte. Ze noemden hem ‘Jack of the Lantern’, waar de huidige naam vandaan komt. In de Verenigde Staten vormen de grotere pompoenen – afkomstig uit het land – een nog beter vat voor Jack's brandende steenkool

Wanneer moet je beginnen met het snijden van pompoenen?

Je kunt je pompoen ongeveer vijf dagen van tevoren snijden. Hoewel sommige bronnen beweren dat je een pompoen een week of langer vóór Halloween kunt uitsnijden, begint de kalebas te bederven wanneer hij wordt opengesneden. Om op Halloweenavond een mooie jack-o-lantern te hebben, moet je je meesterwerk niet eerder dan vijf dagen van tevoren uitsnijden.

Hoe lang na het snijden rot een pompoen?

Zodra je de pompoen hebt opengesneden en uitgesneden, begint het afbraakproces. Pompoenen zijn net als elk ander fruit: zodra je ze snijdt, begint de zuurstof zijn werk te doen, waardoor het vruchtvlees verwelkt en gaat rotten. Hoe snel dat gebeurt, hangt van een aantal factoren af, maar over het algemeen zien pompoenen er pas ongeveer drie tot vijf dagen goed uit nadat je ze hebt gesneden.

Warm weer versnelt het rottingsproces. Zelfs droog weer kan een gesneden pompoen aantasten en verwelking veroorzaken. Eenmaal gesneden, kan de pompoen insecten aantrekken, wat ook de ondergang van je pompoen kan bespoedigen. Dieren zoals eekhoorns houden van een goede pompoen, dus wees niet geschokt als je merkt dat je meesterwerk is opgegeten.

Kan ik mijn pompoen langer laten meegaan?

Zoals het gezegde luidt: niets duurt eeuwig, en het kapot gaan van je Halloween-lanternaar is onvermijdelijk. Volgens Maniac Pumpkin Carvers zijn er een aantal dingen die je kunt doen om pompoenrot te verlengen:

Maak een gat aan de achterkant en niet aan de bovenkant. Als u de stengel intact laat, kunt u het rotten en verwelken vertragen. Wikkel het in. In plaats van hem de hele tijd op de stoep te laten staan, als hij niet verlicht is of uitgestald staat, kun je hem goed in plasticfolie wikkelen en op een koele plek zetten – de koelkast is geweldig. Spuit de uitgesneden pompoen. Een andere manier om de rot- en schimmelgroei te vertragen is door je pompoen te besproeien met verdund citroensap of azijn. Geniet ervan. Als je merkt dat je pompoen er een beetje droevig uit begint te zien, laat hem dan weken in ijswater met een eetlepel of twee bleekmiddel, zodat hij nog een paar dagen mooi gesneden glorie krijgt. Verzegel de randen. Smeer wat vaseline op alle snijvlakken om uitdrogen te voorkomen.

Kun je een pompoen eten om te snijden?

Je mag geen uitgesneden pompoen eten. Als je eenmaal een pompoen hebt uitgesneden en hem een paar dagen op de stoep hebt laten staan, is de enige toekomst die hij heeft de composthoop. Je kunt een pompoen die bedoeld is om te snijden eten als hij vers is, maar hij heeft niet dezelfde smaak als kleinere soorten.

Pompoenen die worden verkocht om te snijden, hebben een dunnere schil en wand waardoor ze gemakkelijker te snijden zijn. Dit betekent ook dat het vlees meestal waterig, vezeliger en vezeliger is. Technisch gezien kun je ze eten, maar omdat ze niet op smaak zijn gefokt, kunnen ze smakeloos zijn. Pompoenvariëteiten voor het koken zijn meestal kleiner van formaat en voorzien van een rasnaam. Suikertaartpompoenen komen veel voor, net als kaaspompoenen. Als je op zoek bent naar een pompoen om mee te koken, zoek dan naar de kleine die verkocht worden op de groenteafdeling van de supermarkt in plaats van de grote die buiten opgestapeld staan. Lokale boerenkraampjes en markten zijn ook goede bronnen.

Hoe lang gaat een ongesneden pompoen mee?

Op een koele, droge plaats bewaard, zijn ongesneden pompoenen lang houdbaar. Volgens experts van de Universiteit van Illinois kun je ze 3 tot 6 maanden bewaren als de temperatuur rond de 45 tot 50 graden ligt. Volg deze tips voor een optimale opslag:

Kies pompoenen waarvan de stengel nog minstens 7 tot 10 cm intact is. Degenen die geen stengel hebben, blijven niet goed. Zorg ervoor dat de pompoen niet gesneden of gekneusd is en geen zachte plekken, scheuren of vlekken vertoont. Bewaar ongesneden pompoenen niet in de koelkast; de omgeving in de koelkast is te vochtig. Was de ongesneden pompoen in een zeer verdunde bleekoplossing om schimmels en slechte microben te doden.

Wat moet ik in mijn pompoen snijden?

Nadat je je gewaardeerde pompoen hebt geplukt, is het beslissen wat je gaat snijden je belangrijkste beslissing. Hoewel er een eindeloze reeks ideeën voor het uitsnijden van pompoenen bestaat, is de belangrijkste vraag hoeveel tijd en moeite je aan het project wilt besteden.

Als je met kinderen een pompoen aan het uitsnijden bent…

Als je je pompoen uitsnijdt met kinderen, kies dan voor eenvoudige ontwerpen waarmee ze kunnen helpen, en dat duurt niet te lang.

Als je een beginneling bent…

Zelfs als beginner zijn er tal van unieke ontwerpen die iets complexer zijn dan het standaard jack-o-lantern-gezicht. Een andere optie is het uitsnijden van pompoenarmaturen.

Kun je kleine pompoenen snijden?

Ja, je kunt kleine pompoenen uitsnijden. Kleine of minipompoenen vormen een fantastisch geheel als ze in een groep worden gebruikt. Dat gezegd hebbende, is het uitsnijden van minipompoenen gevaarlijker vanwege het kleine oppervlak.

Volgens de Mini Gardener moet je, voordat je kleine pompoenen gaat snijden, rekening houden met de volgende punten:

Het uitsnijden van kleine pompoenen is geen project voor kinderen. Hoewel het snijproces vergelijkbaar is, vergt het snijden extra zorg. Draag een beschermende leren handschoen op de hand die de minipompoen vasthoudt en zet deze tegen uw lichaam of een oppervlak. Je moet een gat in de bodem van de pompoen tekenen en uitsnijden, zodat er een theelichtje in past. Het is het beste om theelichtjes op batterijen te gebruiken in kleine pompoenen.

Hoe snijd je gemakkelijk een pompoen?

How do you carve a pumpkin easily

Het uitsnijden van een pompoen is een leuk proces, maar je moet het zo gemakkelijk mogelijk maken om letsel te voorkomen.

Hier zijn de basisstappen die u moet volgen, zodat u gemakkelijk een pompoen kunt uitsnijden.

Neem een schone, droge pompoen en plaats deze op je werkblad. Markeer met een potlood of pen waar u de bovenkant gaat afsnijden. Draai de pompoen opzij en gebruik een heel scherp mes – en wees voorzichtig – om de bovenkant af te snijden. Zet de bovenkant opzij voor later en zet de pompoen rechtop. Neem een kleiner scherp mes en snij langs de binnenkant om de bovenste schijf van het vruchtvlees te verwijderen. Gebruik een lepel om alle zaden en het vezelige vruchtvlees uit de binnenkant te scheppen. Als je een pompoen met dikke muren hebt, kun je de lepel gebruiken om extra vruchtvlees van de binnenkant weg te schrapen in het gebied waar je gaat snijden. Gebruik vervolgens een pen of potlood om uw ontwerp aan de buitenkant te markeren. Gebruik een scherp mes om je ontwerp uit te snijden. Je kunt ook een gereedschapsset gebruiken die een pook bevat om het ontwerp in de pompoen te prikken en een verscheidenheid aan kleine zaagjes om te snijden. (De kit is een veiligere optie voor kinderen en stelt hen in staat meer werk te doen.) Haal de stukken die je hebt uitgesneden eruit en veeg de voorkant van de pompoen af, waarbij je eventuele pen- of potloodstrepen wegwrijft. Gebruik een theelichtje, kaars of lampje op batterijen om de pompoen te verlichten, plaats de bovenkant er weer op en zet hem neer! Om uw meesterwerk langer mee te laten gaan, volgt u de tips die we hierboven hebben uiteengezet om de levensduur van uw uitgesneden pompoen te verlengen.

Hoe snijd je een eenvoudig pompoengezicht?

How do you carve a simple pumpkin face

Een eenvoudig pompoengezicht uitsnijden is een eenvoudig project, zolang je maar over het juiste gereedschap beschikt.

Neem een schone, droge pompoen en plaats deze op je werkblad. Markeer met een potlood of pen de lijn helemaal rond de pompoen waar je de bovenkant gaat afsnijden. Snijd voorzichtig de bovenkant van de pompoen uit en leg deze opzij voor later. Gebruik een lepel om alle zaden en het vezelige vruchtvlees uit de binnenkant te scheppen. Markeer met een pen of potlood het basisontwerp van het gezicht op de buitenkant van de pompoen. Het eenvoudigste ontwerp maakt gebruik van driehoeken voor de ogen en neus. De mond is een brede glimlach met een paar tanden die omhoog steken in de open mond. Als je problemen hebt met de mond, kun je deze ook uit papier knippen, op de pompoen plakken en vervolgens het ontwerp overtrekken. Knip de ogen, neus en mond uit met een klein, scherp mes of een pompoensnijset. Plaats een kaars of theelichtje erin en plaats de bovenkant terug. Voila!

De beste pompoensnijsjablonen

Jack-o-lanterns brengen veel stemmingen over: maf, grappig, vrolijk, eng of ronduit sinister. Als je klaar bent om verder te gaan dan het standaard pompoengezicht van driehoeken, bekijk dan deze 10 geweldige pompoensnijsjablonen:

Kijken naar jou!

Looking at You! - Pumpkin Carving TemplateDownload de pdf.

De Looking at You-sjabloon is een aanpassing van het basispompoengezicht. De zijwaartse ogen geven hem een levensechter uiterlijk.

Hier is een tip voor je ideeën voor het snijden van pompoenen: begin altijd met de kleinste onderdelen en ga dan verder met de grootste. Als u per ongeluk een uitsteeksel van de oogbol (of een tand) afsnijdt, hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Gebruik gewoon een tandenstoker om hem weer vast te zetten!

Mal

Goofy! - Pumpkin Carving TemplateDownload de pdf

Een geweldige, niet enge optie voor een pompoengezicht is een gekke uitdrukking zoals deze.

Afgeronde rondingen zijn een grotere uitdaging om te snijden. Als de eerste sneden niet voldoende afgerond zijn – en dat is heel goed mogelijk ook niet – kun je altijd teruggaan en nog een beetje meer afscheren om de ronding glad te strijken.

Brutale Jac

Cheeky Jack! - Pumpkin Carving TemplateDownload de pdf

Cheeky Jack ziet eruit alsof hij de onruststoker zal zijn op je Halloweenfeestje. Het ontwerpsjabloon is eenvoudig omdat de functies niet goed zijn uitgelijnd. Deze eigenschappen maken het een uitstekende keuze voor beginnende beeldhouwers of voor degenen die een vergevingsgezind pompoengezichtspatroon willen.

Bezorgde Jac

Worried JAck Pumpkin Carving TemplateDownload PDF

Het Worried Jack-pompoensnijsjabloon ziet er nog steeds een beetje maf uit en is gemakkelijk te snijden. De ronde ogen zijn groot en hoewel de mond dun is, bestaat deze uit rechte lijnen en hoeken. Sterker nog, het hoeft niet symmetrisch te zijn, dus het is een zeer vergevingsgezind ontwerp.

Franken Jack

Franken Jack Pumpkin Carving TemplateDownload PDF

Dit pompoengezichtspatroon is een leuke kijk op de grote hoekige tanden en vierkante ogen van Frankenstein. Als je de kubussen uit de ooguitsparingen bewaart, kun je ze aan de zijkanten bevestigen voor nog meer authenticiteit!

Eenogige Jack

Franken Jack Halloween Template CarvingDownload PDF

Dit pompoensnijsjabloon doet denken aan een personage uit een kinderfilm en is eenvoudig dankzij de grote uitgesneden gebieden. Afgezien van de wimpers is het een eenvoudig ontwerp met rondingen die je kunt afronden door een beetje te scheren na de eerste knipbeurten.

Hmm…Jack

Hmm…Jack - Halloween Template DownloadDownload de pdf

Iets verder op de enge schaal staat dit pompoensnijsjabloon. De hoekige ogen geven het een beetje griezeligheid, maar de gekke mond zorgt ervoor dat het niet te veel wordt. Dit type pompoengezichtspatroon is vergevingsgezind omdat het asymmetrisch is.

Kijk uit

Watch Out download PDFDownload PDF

Een engere variatie op het Hmmm Jack-patroon, dit is een eenvoudig pompoensnijsjabloon met een variatie op de traditionele driehoekige vormen.

Enge Jac

Jack O Lantern ScaryDownload PDF

Deze jack-o-lantern doet zijn naam eer aan en heeft smalle, hoekige ogen en wenkbrauwen, waardoor hij een sinistere uitstraling heeft. De dunne lijnen van de tanden kunnen een uitdaging zijn om te snijden, maar de andere sneden zijn eenvoudig.

Jac nachtmerrie

Jack Nightmare Halloween Template DownloadDownload PDF

Als je op zoek bent naar een uitdagend idee voor het uitsnijden van pompoenen, dan is Jack Nightmare iets voor jou. Niet het moeilijkste, maar redelijk dichtbij, dit pompoenpatroon doet denken aan een beroemd filmpersonage uit Tim Burton.

De ogen zijn opvallend gevormd, maar niet erg moeilijk. De echte uitdaging zit in de dunne, genaaide mond.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook