Beveilig uw servetten met deze mooie DIY-bloemenservetringen

Secure Your Napkins With These Lovely DIY Floral Napkin Rings

Vier het warmere seizoen met deze feestelijke servetringen met bloemen. Met een paar vetplanten, verse bloemen uit de tuin en een paar andere benodigdheden kun je deze mooie accenten creëren om je tafellandschap een upgrade te geven. En ze zijn perfect voor een formeel of informeel samenzijn in de achtertuin.

Secure Your Napkins With These Lovely DIY Floral Napkin Rings

Voor welke evenementen gebruik je servetringen?

Servethouders kun je voor elk evenement gebruiken, omdat ze een uitstekende manier zijn om de eethoek snel te stylen. Gebruik ze bij evenementen, waaronder:

Bruiloften Verjaardagen Diners Brunches Feestdagen

Elke gelegenheid is een uitstekende reden om servethouders te gebruiken.

Hoe gebruik je een servetring?

Er zijn verschillende manieren om servethouders te gebruiken. Hoe je het servet vouwt zodat het in de ring past, hangt waarschijnlijk af van het soort evenement.

Maar je kunt het servet eenvoudig in het midden knijpen en door de ring trekken.

Een goede tafeletiquette houdt in dat zodra uw eten is geserveerd, u het servet op uw schoot legt en dat de servetring omhoog gaat naar de linkerkant van uw serviesgoed.

Hoe maak je servetringen met bloemen?

Met dit eenvoudige en snelle project transformeer je gemakkelijk een eethoek.

Bepaal eerst welke bloemen en planten u voor het arrangement wilt gebruiken. Afhankelijk van het thema van het evenement kunt u kiezen uit diverse planten.

Verzamel vervolgens al uw benodigdheden. De meeste artikelen uit onderstaande voorraadlijst kunt u afhalen bij een plaatselijke ambachtswinkel of supermarkt.

Zodra je je bloemen en benodigdheden hebt, ben je klaar om te beginnen met knutselen.

Waarmee kun je servetringen maken?

Er zijn verschillende materialen waarmee u houders voor uw servetten kunt maken. Van verse bloemen tot leer, je kunt allerlei dingen gebruiken om ringen te maken, waaronder:

Papierdraad Leerlint Kralen Nep- of verse bloemen Dennennaalden Dennenappels

En meer. Je kunt vrijwel alles gebruiken om servethouders te maken.

Benodigdheden voor bloemenservetringen:

dunne flexibele bloemendraad dikke bloemendraad of metalen ring bloementape draadknippers sappige knipsels bloemen in verschillende kleuren en maten stoffen servetten stoffen lint bloemenschaar

Instructies voor het maken van de bloemenservetringen:

DIY Floral Napkin Rings Instruction

Stap 1: Buigen

Begin met het meten en buigen van een ring rond je servet met een dikke bloemendraad. Dit zal ongeveer 2-3 inch in diameter zijn.

Stap 2: Succulente bloem

Begin met een succulente of grotere bloem met dikke stengel voor het midden van de ring. Snij een succulente kop van de plant en knip een klein stukje draad af.

Stap 3: Draad

Steek de draad in de onderkant van de vetplant en knip een stukje tape af.

Stap 4: Inpakken

Wikkel de bloementape rond de basis van de vetplant tot aan de bloemendraad om de vetplant op zijn plaats op de draad te bevestigen.

DIY Floral Napkin Rings Instruction Part 3

Stap 5: Miniboeket

Wikkel de draad van de vetplant rond de draadring om de vetplant op zijn plaats te houden. Dit zal dienen als het middelpunt van het miniboeket dat je bovenaan de servetring gaat maken.

Stap 6: Centreer de kop

Snij de bloemen af richting de middelste kop van de bloem. Breng bloemen aan naar de basis van de vetplant en wikkel ze om de ring, zet ze vast met tape terwijl je doorgaat met het toevoegen van meer aan je kleine boeket.

DIY Floral Napkin Rings Instruction Part 4

Stap 7: Bloemen toevoegen

Ga door met het toevoegen van bloemen, weg van het midden, totdat het miniboeket bovenaan de ring vol is. Echte kamerplantbloemen zijn prima te gebruiken voor een frisse decoratie. Maar nepbloemen gaan lang mee als je ze opnieuw wilt gebruiken.

Stap 8: Lint toevoegen

Om de servetring af te maken en om het servet gemakkelijker door de ring te laten passen, voegt u lint toe aan de afgewerkte ring. Begin met het wikkelen aan één kant van de ring en ga door met het wikkelen rond de ring totdat je weer de bovenkant/het midden bereikt. Zet het indien nodig vast met een speld of tape.

DIY Floral Napkin Rings for Summer

Schuif de bloemenservetringen om uw stoffen servetten en gebruik ze om wat elegantie toe te voegen aan een voorjaarstafel of diners. Maak deze vroeg op de dag of een dag van tevoren en bewaar in de koelkast om vers te blijven!

Clebrate Summer with a DIY Floral Napkin Rings

DIY Floral Napkin Rings on Plate

DIY Floral Napkin Rings Closer

Veelgestelde vragen (FAQ)FAQ

Worden er nog servetringen gebruikt?

Ja. Servethouders worden vaak gebruikt als decoratie voor evenementen en bijeenkomsten.

Hoe heten servetringen?

Traditionele servethouders worden ook wel servetringen genoemd. Ze werden gebruikt voor praktische doeleinden en niet alleen voor decoratie.

Zijn servetringen nodig?

Voordat er wasmachines waren, had iedereen zijn eigen servetring om te identificeren welk servet van hem was totdat de servetten gewassen konden worden.

Waar kun je bloemenservetringen kopen?

Als u ze niet zelf wilt maken, kunt u ze altijd kopen bij uw plaatselijke handwerkwinkel of bij online winkels.

Conclusie

Deze mooie servetringen met bloemen zijn geweldig omdat ze aanpasbaar zijn en je ze voor elke gelegenheid kunt gebruiken.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook