Gemiddelde kosten voor slagersblokken

Average Butcher Block Countertop Costs

De gemiddelde kosten van een slagersblokkenbalie in de Verenigde Staten bedragen $ 3.500,- voor materiaal en installatie. Prijzen variëren van $ 50-$ 100 per vierkante voet, afhankelijk van de dikte van het slagersblok en de houtsoort.

Average Butcher Block Countertop Costs

Houtsoorten voor slagersblokwerkbanken met prijs

Het meest voorkomende type slagersblokteller is Hard Rock Maple. Esdoorn heeft een lichte maar neutrale toon en kost gemiddeld €40 – €60 per vierkante meter. De duurste slagersblokken zijn van teak of esdoorn. Gemiddeld kost een teakhouten slagersblok $100-$200 per vierkante voet, en walnoot kost $75 – $300 per vierkante voet.

Hier ziet u de soorten slagersblokken met hun gemiddelde kosten per vierkante meter.

Houtsoorten Kosten per vierkante meter. Ft. Onderscheidende kenmerken
rode eik $ 15-$ 50 Rechte nerf, gemakkelijk om mee te werken en aanvaardt goede afwerkingen
Berk $ 25-$ 75 Betaalbaar en duurzaam, met een lichte, strakke uitstraling
Acacia $30-$100 Duurzaam en bestand tegen vlekken en messporen – zorgt voor een uniek korrelpatroon
Beuken $ 40 – $ 100 Voegt warmte toe en is een compact materiaal dat geschikt is als hakblok
Esdoorn $ 40 – $ 60 Op grote schaal verkrijgbaar, biedt een neutrale tint en een voedselveilig oppervlak
Kers $ 50-$ 275 Zorgt voor een gladde houtnerf en een rijke kersenkleur
Bamboe $ 50-$ 125 Milieuvriendelijk en biedt extreme dichtheid, waardoor ze een uitstekend werkbladmateriaal zijn
Okkernoot $ 75- $ 300 Duurzaam, biedt enige bacterieresistentie en een diepe kleur
Teak $ 100 – $ 200 Gemakkelijk te onderhouden, houdt geen ziektekiemen of vuil vast en biedt kleurcontrast

Hoeveel kost het om Butcher Block Counters te laten installeren?

Het installeren van slagersblokken kost $ 10 tot $ 100 per vierkante voet of ongeveer $ 50- $ 100 per uur, afhankelijk van de complexiteit van de klus en uw locatie. Vraag naar de installatiekosten bij het bestellen van werkbladen van slagersblokken voor een nauwkeurige schatting.

Als je enige bouwervaring hebt en kunt helpen met het optillen van de toonbanken, kun je het slagersblok zelf installeren.

Slagerblok graantype

Er zijn twee slagerblokgraansoorten: eindgraan en randgraan. Randnerf is de meest voorkomende en bestaat uit lange stroken hout die aan elkaar zijn gelijmd. Kopshout is een duurder type slagersblok met korte stroken hout die verticaal zijn gelijmd om een schaakbordpatroon te creëren.

Kosten van werkbladen van slagersblokken versus kwartswerkbladen

De gemiddelde prijs van slagersbloktellers is $ 3.500 voor materiaal en installatie. De gemiddelde kosten van kwartswerkbladen, inclusief materiaal en installatie, bedragen $ 2.850.

Of slagersblok of kwarts goedkoper zal zijn, hangt af van het product dat je kiest. Een goedkoop slagersblok zoals esdoorn of acacia zal bijvoorbeeld minder duur zijn dan een high-end kwartswerkbank.

Kosten van slagersblokken versus granieten werkbladen

De gemiddelde kosten van granieten toonbanken bedragen $ 3.250, inclusief materiaal en installatie. De gemiddelde prijs van slagersbloktellers is hoger, namelijk $ 3.500.

De kosten variëren afhankelijk van de locatie en het specifieke materiaal dat u kiest. Kijk rond om te zien of slagersblok of graniet goedkoper is op basis van de variëteiten die je het leukst vindt.

Waar kunt u slagerbloktellers kopen?

Je kunt slagersblokken vinden bij plaatselijke winkels voor vloeren en bouwmarkten. Een snelle Google-zoekopdracht naar slagersbloktellers die te koop zijn, levert resultaten op bij u in de buurt. U kunt ook slagerbloktellers kopen bij de volgende grote kistenwinkels.

Ikea – Ikea biedt werkbladen van spaanplaat met dik houtfineer. Dit zijn geen authentieke slagersbloktellers, maar ze kunnen je een kijkje geven tegen een fractie van de kosten. Lowes – Lowes biedt een paar verschillende soorten slagersblokken, waaronder acacia, rubberhout en berk. Ze hebben verschillende kleuren en een reeks patronen, waaronder recht en chevron. The Home Depot – The Home Depot biedt een uitgebreidere lijn slagersblokken met veel afgewerkte en onafgewerkte toonbanken. Enkele van de houtsoorten die ze aanbieden zijn walnoot, teak, berk, acacia en esdoorn. Lumber Liquidators – Lumber Liquidators verkoopt afgewerkte en onafgewerkte slagersblokken. Ze bieden de volgende houtsoorten aan: Amerikaans walnoot, esdoorn, acacia, wit eiken, teak en kersen.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook