Top 10 online cursussen over interieurontwerp

Top 10 Online Interior Design Courses

De onderwijsvereisten voor interieurontwerpers variëren van staat tot staat. Als u een certificering wilt behalen of uw vaardigheden wilt opfrissen, kan een van deze online cursussen voor interieurontwerp u helpen uw doelen te bereiken.

Top 10 Online Interior Design Courses

Onze lijst met online interieurontwerplessen bevat cursussen die leiden tot certificering en goedkope lessen die u kunnen helpen specifieke ontwerpaspecten beter te begrijpen.

Is een certificaat in interieurontwerp de moeite waard?

Als je een carrière in interieurontwerp overweegt of graag wilt deelnemen aan de NCIDQ, het grootste certificeringsexamen voor interieurontwerp, kan het behalen van een certificering via een cursus interieurontwerp nuttig zijn.

Maar voordat u zich aanmeldt voor een cursus, moet u het volgende overwegen:

Het type certificering. Een certificaat van voltooiing van een plaats als Udemy is niet van hetzelfde niveau als een certificaat van een gevestigde online ontwerpcursus. Een certificeringsprogramma op universitair niveau is de betere optie voor een carrière in interieurontwerp. De prijs. Online interieurontwerpcursussen variëren van $ 10 – $ 27.000. Je kunt redelijk geprijsde kwaliteitscursussen vinden in het bereik van $ 1.000 – $ 3.000. Het heeft alleen zin om meer te betalen als je van plan bent een diploma aan die specifieke school te behalen. Accreditatie van scholen. Sommige staten, zoals Arkansas, eisen dat interieurontwerpers een diploma behalen aan een CIDA-geaccrediteerde school of een gelijkwaardige school. Hoewel de meeste staten veel lakse wetten hebben, is het goed om de richtlijnen van uw staat te controleren op de vereisten voor schoolaccreditatie.

De beste online cursussen over interieurontwerp

Blader door deze online interieurontwerpcursussen om de cursus te vinden die het beste bij uw behoeften past.

Het Instituut voor Interieurontwerp

The Interior Design Institute

Certificering: Ja, diplomacursus Lengte: in eigen tempo (24 weken – 12 maanden) Prijs: $ 999 Website: cursus The Interior Design Institute

Het Interior Design Institute biedt een cursus in eigen tempo aan met 12 modules en 12 opdrachten. De gemiddelde doorlooptijd van de cursus is 24 weken, maar studenten hebben maximaal 12 maanden de tijd om de cursussen af te ronden. Er zijn geen vaste start- of einddata, dus je kunt op elk moment beginnen.

De cursus bestaat uit 12 secties over onderwerpen als verlichting, kleuren, kunstgeschiedenis, ruimteplanning, interieurafwerking en het opzetten van een bedrijf. Je kunt ook geavanceerde modules aanschaffen als je dieper in een specifiek gebied wilt duiken. Elke student krijgt een persoonlijke tutor toegewezen en krijgt toegang tot een speciale Facebook-groep die alleen voor studenten toegankelijk is.

Na voltooiing ontvangen studenten een diploma en een gratis website om hun portfolio te presenteren.

New York Instituut voor Kunst en Design

New York Institute of Art and Design

Certificering: Ja Cursusduur: Zelfstudie Prijs: $ 999 Website: Certificering New York Institute of Art and Design

De New York Institute of Art and Design Interior Design Course is gecertificeerd door de Designer Society of America. Studenten die de cursus voltooien, komen in aanmerking voor de Residential Interior Design Qualification Certification (RIDQC.)

De cursus interieurontwerp van NYIAD omvat zes eenheden en 13 uur video-instructie. De cursus leert ontwerpconcepten en bedrijfsstrategieën, zoals het werken met klanten. Ze hebben ook een mentorprogramma, waarbij elke student wordt gekoppeld aan een ontwerpmentor die beschikbaar is via telefoon of e-mail.

New Yorkse School voor Interieurontwerp

New York School of Interior Design

Certificering: Ja Cursusduur: 12 maanden Prijs: $ 27.600 Website: Certificering New York School of Interior Design

De New York School of Interior Design biedt de Basic Interior Design-certificering online of ter plaatse aan. De cursus omvat 24 credit-uren, gericht op de basis van interieurontwerp met lessen over tekenen, ontwerpgeschiedenis en ontwerpconcepten. Credits verkregen uit de certificeringscursus zijn overdraagbaar naar een AAS of BFA.

De online cursus bevat vooraf opgenomen lezingen en opdrachten, zodat u kunt werken wanneer het u uitkomt. Omdat deze cursus duur is, is deze het beste voor degenen die een opleiding aan de New York School of Interior Design overwegen, aangezien de studiepunten overdraagbaar zijn.

Berkley College

Berkeley College

Certificering: Ja Cursusduur: 2 semesters / 30 weken Prijs: $ 2,895 Website: Berkeley College Interior Design Certificate

Het interieurontwerpcertificaat van Berkeley College is een online of on-site programma van twee semesters, met twee cursussen per semester. Studenten moeten het semester één cursus voltooien voordat ze verder kunnen gaan. De vier cursussen in dit certificeringsprogramma zijn architecturale visualisatie en schetsen

Alle credits verdiend in de Interior Design Certification zijn overdraagbaar naar een AAS of BFA voor in aanmerking komende studenten.

Brits College voor Interieurontwerp

British College of Interior Design

Certificering: Ja, Diplomacursus Duur: 12-24 weken Prijs: € 445 Website: British College of Interior Design Certificate

De British College of Interior Design-certificering is een cursus die u in uw eigen tempo in 12 of 24 weken kunt voltooien. De cursus bevat twaalf modules over ontwerpconcepten en zakelijke vaardigheden die nodig zijn om een interieurontwerper te zijn. Bij elke les horen opdrachten.

Na voltooiing van het programma wordt u beloond met een diploma. Ook kun je een ID-pas aanvragen, waarop staat dat je een interieuropleiding hebt afgerond. Het programma kost € 445 als je het volledige bedrag betaalt, maar er zijn veel betalingsmogelijkheden.

Parsons School voor Ontwerp

Parsons School of Design

Certificering: Ja Cursusduur: 18 maanden Prijs: $ 7.120 Website: Het New School Interior Architecture Design-certificaat

De New School/Parsons School of Design biedt een certificeringsprogramma voor interieurontwerp aan dat acht cursussen omvat. De behandelde cursussen omvatten basisinterieurruimteplanning, basisontwerp, kleurentheorie, interieurtekenen, commercieel interieurontwerp, residentieel interieurontwerp en twee keuzevakken.

Cursussen worden gegeven via videocolleges, online samenwerking via kleine klassen en interviews met branchedeskundigen.

UpSkillist

UpSkillist

Certificering: Ja Cursusduur: 16 weken Prijs: $ 69,99/maand Website: Upskillist-cursussen voor interieurontwerp

UpSkillist (voorheen Shaw Academy) is een online leerplatform dat cursussen aanbiedt in populaire sectoren. Als je op zoek bent naar een goedkope cursus interieurontwerp, dan is dit een goede optie om te proberen. U kunt aan de slag met een gratis proefperiode en vervolgens slechts $ 69,99 per maand betalen.

De cursus Interieurontwerp van UpSkillist bevat vier modules met 32 lessen. Het duurt 16 weken, met een certificaat bij voltooiing.

Masterclass

MasterClass

Certificering: geen Cursusduur: variabel Prijs: $ 180/jaar Website: MasterClass

MasterClass is een online cursusplatform waar “de beste ter wereld” lesgeeft in hun vakgebied. Hoewel er geen certificering van MasterClass is, kun je wel leren over interieurontwerp van topontwerpers zoals Kelly Wearstler en Corey Damen Jenkins.

Met een MasterClass-jaarlidmaatschap kun je lessen volgen over elk onderwerp, en er is veel om uit te kiezen.

Coursera

Coursera

Certificering: sommige certificaatprogramma's Cursuslengte: variabel Prijs: variabel Website: Coursera cursussen interieurontwerp

Coursera is een uitgebreide cursuscatalogus met lessen van universiteiten, experts uit de industrie en bedrijven. Elke cursus heeft een andere prijs, doorlooptijd en instructeur.

Enkele huidige populaire interieurontwerpcursussen op dit platform zijn onder meer Fundamentals of Color and Appearance van x-rite PANTONE, Making Architecture van IE Business School en The Language of Design van het California Institute of Arts.

Of je nu de basisprincipes van interieurontwerp wilt leren of een bepaalde vaardigheid wilt opfrissen, Coursera heeft waarschijnlijk iets dat bij je past. Ze hebben zelfs een aantal gratis universitaire programma's waarmee je een certificaat kunt verdienen.

Udemy

Udemy

Certificering: Sommige Cursuslengte: Variabel Prijs: Variabel Website: Udemy Interior Design-cursussen

Udemy is een laaggeprijsde cursuscatalogus met veel interieuropties. Hoewel sommige cursussen worden geleid door experts uit de industrie, is het grootste nadeel van het Udemy-platform dat iedereen instructeur kan worden.

De meeste Udemy-cursussen bieden een certificaat van voltooiing, hoewel het certificaat in een professionele omgeving misschien weinig gewicht in de schaal legt. Udemy is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een goedkope manier om de basisprincipes van design te leren of die diep in een specifiek gebied van interieurontwerp wil duiken.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook