Top 15 creatieve bedden waardoor u uw kennis over deze veel voorkomende slaapkamerfunctie in twijfel trekt

Top 15 Creative Beds That Will Make You Question Your Knowledge about This Common Bedroom Feature

We weten allemaal min of meer hoe een bed eruit moet zien. Er is een standaardbeeld dat we allemaal in gedachten hebben als het gaat om dit onmisbare meubelstuk. Maar sommige ontwerpers zijn erin geslaagd een aantal zeer ongebruikelijke bedden te creëren, waardoor je alles in twijfel trekt wat je weet over het belangrijkste meubelstuk dat we allemaal in onze slaapkamers hebben. Kijk eens en sta versteld.

1.Een bed dat met je meegroeit.

Top 15 Creative Beds That Will Make You Question Your Knowledge about This Common Bedroom Feature

Future bed2

Dit bed lijkt boven de grond te zweven, maar in werkelijkheid wordt het ondersteund door de twee tegenover elkaar liggende witte elementen die ook dienst doen als bijzettafeltje. Begin met het basisontwerp en voeg meer ruimte toe als je die nodig hebt. Een innovatief ontwerp van Joel Hesselgren.

2. Boek bed.

Book Bed 1

Dit tweepersoonsbed heeft een ontwerp dat doet denken aan een open boek en is ideaal voor gezinnen met twee kinderen. Het is een interessant alternatief voor stapelbedden. Het bed combineert leuk en functioneel in een ontwerp van de Japanse kunstenaar Yusuke Suzuki.

3.Ecotypisch bed.

Ecotypicbed01

Ecotypicbed03

Ecotypicbed05Ecotypicbed05

 

Dit is een bed met een groen design. Het heeft LED-leeslampjes, luidsprekers en een bloembak met wijnranken die het frame bedekken. De planten kunnen binnenshuis groeien zonder natuurlijk licht dankzij de speciale LED-lampen die zijn geïnstalleerd.

4. Cabrioletbed.

Cabriolete bed

Dit bed is ontworpen door Joe Colombo en heeft een ontwerp geïnspireerd op een cabriolet. Het heeft een kap die desgewenst een intiemer en gezelliger tintje aan het bed kan geven en ook meer privacy kan bieden. Het bed heeft ook een bedieningspaneel waarmee een ventilator, sigarettenaansteker, radio en telefoon worden bediend.

5. Millennium valkbed.

Millenium falcon bed

Millenium falcon bed 2

Millenium falcon bed 3

Dit is een bed voor Star Wars-fans. Het is ontworpen door Kayla Kromer en beschikt over volledig functionele koplampen, een sterrenveldprojectie en talloze verborgen compartimenten.

6. Toiletbed.

Toilet bed

Toilet bed1

Toilet bed2

Het maakt misschien geen indruk met zijn futuristische of op films geïnspireerde ontwerp, maar dit bed kan net zo indrukwekkend zijn. Het is ontworpen voor lichamelijk gehandicapten en combineert twee dingen: een bed en een toilet. Het is een manier om het leven een beetje gemakkelijker te maken voor degenen die baat kunnen hebben bij zo'n meubelstuk.

7. Gigantisch hangmatbed.

Hammockbed

Leuk en ook zeer comfortabel, het Mesh Hammock-bed lijkt op niets wat we tot nu toe hebben gezien. Hang hem aan het plafond of de muur of gebruik hem om een deel van je vloer te vervangen. Er zijn veel mogelijkheden die je kunt verkennen en het enige dat je nodig hebt is ruimte en een creatieve geest.

8. Achtbaanbed.

Roller Coaster Bed 2

Roller Coaster Bed

Hoewel het er misschien niet zo uitziet, is dit stuk eigenlijk een bed. Geloof het of niet, het is in de eerste plaats ontworpen om ontspannend en comfortabel te zijn. Het zou passen in een ruime en moderne slaapkamer of een huis met een open plattegrond.

9. Touw ophangen.

Bed rope

Zoals je al hebt gezien, hoeven niet alle bedden op de grond te staan. Deze wordt ondersteund door vier touwen die aan het plafond hangen. Het is alsof je een hangmat in de vorm van een bed hebt. Het is een interessante optie voor degenen die enigszins traditioneel willen blijven en tegelijkertijd wat diversiteit in hun leven willen krijgen.

10.Gigant vogelnest.

Giant nest2

Op een gegeven moment stelde iedereen zich voor hoe het zou zijn om net als een vogel te kunnen vliegen. Maar als je een vogel was, dan zou je ook in een vogelnest moeten slapen. Idealiter is het net zo knus en fijn als slapen in dit unieke bed.

11. Slaapbanken.

Er is geen mysterie aan verbonden als u bijvoorbeeld een slaapbank voor uw huis wilt. Maar met deze verandert alles. Het ontwerp is speels, leuk en functioneel. Het is een bed dat perfect is voor mensen die graag in bed lezen.

12.Sandwichbed.

Sandwich bed 01

Over plezier gesproken: hoe zou jij het vinden om in een bed te slapen dat precies op een broodje lijkt? Dit bed zou zeker mooi zijn voor de kinderkamer of voor een thematisch interieur. Hier staat het bed bijvoorbeeld op een gigantisch bord en aan de muren hangen ketchup, mosterd enzovoort.

13. Sonisch bed.

Sonicbed2

Dit is een kingsize bed met 12-kanaals surround sound. Het moet groot zijn om alle luidsprekers, versterkers en draden te verbergen. Gooi er een grote tv in en je wilt nooit meer je bed uit.

14. Zwevend bed.

Floating bed

De meeste drijvende bedden zijn niet echt zwevend, maar worden ondersteund door allerlei constructies zoals touwen of verborgen poten. Nou, deze is bijzonder. Dit unieke stuk biedt een geheel nieuw soort ontwerp, prachtig voor moderne en minimalistische slaapkamers.

15. Boekenkast tot bed.

Bed case

Het is gebruikelijk om meubels te hebben die twee verschillende doeleinden kunnen dienen, maar bedden vallen meestal niet in deze categorie. Dit stuk is eigenlijk geen bed maar een boekenkast die omgetoverd kan worden tot bed. Het is een van de meest ongewone creaties tot nu toe en, gezien het dubbele doel, ideaal voor kleine ruimtes en kleine slaapkamers.

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook