Veranda-schommelplannen voor heerlijk ontspannende middagen

Porch Swing Plans For Wonderfully Relaxing Afternoons

Ik vind het altijd leuk als ik bij iemand op bezoek ben en ze een schommelbank hebben. Een schommel is een van de mooiste dingen die je op een veranda kunt zetten. Schommelstoelen zijn ook best leuk… maar schommels kunnen worden gedeeld en op een manier die ze veelzijdiger maakt. Het is niet nodig om nu in details te treden, want de gedachte om te ontspannen in een van deze dingen is genoeg om u te inspireren om uw eigen schommelbank te willen bouwen. Daarvoor heb je plannen nodig en dan komen wij in het spel.

Porch Swing Plans For Wonderfully Relaxing Afternoons

Je kunt zeker kant-en-klare schommels in de winkels vinden, maar ze zien er zelden zo uit en degenen die dat wel doen, zijn meestal behoorlijk duur. Met de veranda-schommelplannen die we op shanty-2-chic hebben gevonden, kun je alles vanaf nul bouwen. Het is geen bijzonder moeilijk project en je kunt het zien als een kans om een oude houten pallet te recyclen of om een deel van het overgebleven hout dat je in de garage bewaart, te gebruiken. Bekijk in ieder geval de tutorial en maak dit project eigen.

Farmhouse style porch swing plans

Er is nog een prachtige schommelbank die we u willen laten zien. Deze komt ook van shanty-2-chic. Het ontwerp lijkt behoorlijk op dat van het eerste project dat we vandaag deelden, op enkele uitzonderingen na. Het hout is geverfd in plaats van gebeitst en de achterkant heeft een ander patroon. U kunt uw schommelbank in elke gewenste kleur personaliseren. We houden echt van de eenvoud van deze grijstint en de manier waarop deze combineert met die chique accentkussens.

Wooden porch swing DIY

Laten we eens kijken naar enkele basiszaken die u mogelijk nodig heeft als u een schommelbank wilt bouwen. Volgens de schommelplannen van Simplydesigning.porch bevat de lijst met benodigdheden dingen zoals houten planken met verschillende vormen en afmetingen, touw (je kunt ook een metalen ketting gebruiken als je dat liever hebt), oogschroeven en bouten, sluitringen, schroeven, een boormachine, een zaag, een schuurmachine en beits of verf. Als je klaar bent met het bouwen van de schommel, voeg je de finishing touch toe: een paar accentkussens en een zitkussen voor meer comfort.

Porch rope swing

Het type schommel dat op therrythought te zien is, is waarschijnlijk het meest basale type van allemaal en is niet noodzakelijkerwijs speciaal voor veranda's bedoeld. Je kunt dit vrijwel overal ophangen waar je maar wilt. De plannen zijn eenvoudig. Neem gewoon een stuk hout en wat touw, boor vier gaten in het bord, één in elke hoek, en haal er dan aan elke kant wat touw doorheen. Zorg ervoor dat de knoop stevig en veilig is. Bekijk de volledige tutorial voor enkele tips.

How to make a porch swing from old bed parts

Dit is een schommelbank die is gebouwd voor comfort. Ziet het er niet charmant uit? Prachtig die mooie rugleuning, en zoals je waarschijnlijk al geraden hebt, is hij gemaakt van een hoofdbord. Wat een geweldige manier om oude meubels te herbestemmen tot nieuwe en creatieve stukken. De stoel kan worden gemaakt van een hergebruikte pallet. Bekijk de veranda-schommelplannen op therusticpig voor alle details en om erachter te komen hoe u dit project kunt personaliseren. Kies een mooie verfkleur die bij uw veranda-inrichting past.

Wood porch swing free plans

We houden van de eenvoud van de schommelbank die wordt gedeeld op instructables. Als je zoiets wilt bouwen, moet je eerst alle benodigdheden verzamelen. Daarna is de volgende stap het schuren van de planken en daarna het overtrekken van de sjabloon, wat u kunt doen met behulp van de veranda-schommelplannen in de tutorial. Maak de gaten in de armleuningen, rond de randen af en begin met het monteren van je nieuwe schommel.

Full wood strips porch swing

Als je liever geen tijd verspilt met allerlei kleine details, bekijk dan deze veranda-schommelplannen van instructables. Het ontwerp is eenvoudig en een beetje robuuster dan andere die we tot nu toe hebben gezien. Afgezien daarvan zijn de stappen die u moet volgen om dit project te voltooien vrijwel de basisstappen. Het moeilijkste is om aan de slag te gaan en hopelijk hebben we je genoeg geïnspireerd om dit gemakkelijk te maken.

Hanging pallet swing bed

In plaats van helemaal opnieuw te beginnen bij het bouwen van uw nieuwe schommelbank, kunt u misschien enkele van de oude dingen die u door de jaren heen heeft bewaard, opnieuw gebruiken, zoals een oud hoofdeinde, enkele bedstijlen en misschien zelfs enkele teruggewonnen houten planken. Het is precies wat het project op hometalk leert. Eigenlijk is de hier getoonde schommel eigenlijk meer een soort hangend dagbed. Het ziet er heel gezellig en comfortabel uit en dat is het belangrijkste.

Hanging pallet swing bed

Over hangende ligbedden gesproken, kijk eens naar dit coole project dat we op therrythought vonden. Het beschrijft het proces van het bouwen van een schommelbank/hangend bed uit teruggewonnen houten pallets. Tot de benodigde materialen behoren naast de pallets onder meer een paar extra stukken hout, een matras (of kussens), touw, een zaag, een boormachine en een stel schroeven. Het hele project is eenvoudig en kan in korte tijd zonder compromissen worden voltooid.

Pallet blue porch swing

Ook deze prachtige blauwe schommel is gemaakt van pallets. We hebben de plannen ervoor gevonden op de schuilplaats. Het belangrijkste element hier is het frame. Als je het eenmaal in elkaar hebt gezet, begint alles vorm te krijgen. Je gebruikt palletplanken om de zitting en rugleuning te bedekken. Het kan wat tijd en precisie kosten om ze de juiste rondingen en vormen te geven, en je kunt deze details zeker overslaan ten gunste van een meer lineair ontwerp als je dat liever hebt.

Porch Swing From an Old Bed

Het blijkt dat een oud bed veel inspiratie en veel nuttige materialen kan bieden voor het bouwen van een schommelbank. Het hoofd- en voetbord zijn de belangrijkste onderdelen. Naast deze kunt u ook gebruiken

Als je onze pagina leuk vindt, deel hem dan met je vrienden & Facebook