10 slatkih kuhinjskih dodataka

10 Cute Kitchen Accessories

Kuhinja je mjesto gdje možete kombinirati umjetnost, dizajn i kuhanje. Sve ovo može postati privlačnije i smiješnije ako dodate neke slatke kuhinjske dodatke.

1. Majmuni od soli i bibera

10 Cute Kitchen Accessories

Majmuni su smiješne životinje koje obično rade razne zabavne stvari. Sada možete koristiti za svoju zabavu ove majmune od soli i bibera koji izgledaju lijepo u kajaku od banane. Znate da majmuni vole banane! Dostupno za 36$.

2. Uskršnji set soli i bibera

Sljedećeg mjeseca slavimo Uskrs. Svi su zaokupljeni svim vrstama uskršnjih ukrasa za svoje domove, zbog kojih će se osjećati bliže duhu ovog praznika. Vaš uskršnji sto će izgledati ljepše sa ovim uskršnjim kompletom soli i bibera koji će se savršeno uklopiti u uskršnji dekor. 25$.

3. Stalak za torte slonova

Vaši ukusni kolači će izgledati predivno na ovom umjetničkom i elegantnom stalku za torte. Ovaj kuhinjski dodatak izgleda kao prekrasna statua, kao umjetničko djelo. Dakle, vaše torte će uživati u divljenju ostalih, koje će se naći na vrhu ovog štanda. Dostupne po cijeni od 550$.

4. Orientales Paradise Birds soli i bibera

Ovaj set Orientales Paradise za ptice soli i bibera dio je kolekcije. Kolekcija je rezultat saradnje Muzeja nacionalne palate na Tajvanu i porodice Čin. Oni će dodati boju dizajnu vaše kuhinje osim ukusa vašim ukusnim jelima. Dostupno za 60$.

5. Vazdušna viljuška jedan

Ova smiješna viljuška je dizajnirana za djecu. Kada imate djecu, sat obroka može postati odlična igra. Obično viljuška ili kašika postanu leteći objekt koji mora sletjeti na dječja usta. Dostupno za 12$.

6. Čepovi za boce pijetao

Midwest CBK Art Glass Rooster Design Bottle Stoppers

Otvorili ste bocu vina i potreban vam je čep za flašu. Sada imate priliku da vaša boca izgleda zabavnije i privlačnije od obične boce sa ovim čepovima za boce s pijetlom. Lijepe su boje i savršene za vaše boce. Dostupno za 45$.

7. Cvjetni žablji set soli i bibera

39167

Proljeće je i svi trče na mjesto zelene trave i toplih zraka sunca. Vaš sto može dobiti isti proljetni zrak ako koristite ovaj cvjetni set za so i biber. Ovaj par vodozemaca blizanaca postavljen na list zelenog ljiljana približit će vam prirodu. Dostupan za 17$.

8. Šejkeri za so i biber u obliku srca

20100522101

Ljubav je osjećaj koji začinjava naš život raznim divnim trenucima. Ovi mjehovi za sol i biber u obliku srca začinit će vašu hranu onako kako vam srce želi. Jednostavni su za upotrebu i učiniće da više volite svoje omiljeno jelo.

9. Egg Soldier Eggcup

Vaše kuhano jaje može izgledati kao umjetnički predmet ako koristite ovu čašu za jaja vojnika. Izgledaće kao lepa skulptura koju čuva nekoliko vojnika koji ne žele da izgube svoje blago ogromno jaje. Dostupno za 24$.

10. G' Rabbit Jr. Set soli i bibera

Zec je jedan od simbola Uskrsa. Ona nam donosi prelijepe poklone koje svi očekujemo. Djeca su ta koja su najnestrpljivija i sanjaju o svim vrstama smiješnih poklona koje im Uskršnji zec može donijeti. Ovaj G'Rabbit Jr. set soli i bibera može biti i lijep uskršnji poklon za nekoga tko vam je drag. Dostupan za 20$.

Ako ste zabavna osoba, možete začiniti svoju kuhinju ili dom svim ovim slatkim kuhinjskim dodacima. Kuhanje će postati privlačnija aktivnost, a vaša kuhinja će dobiti više boje i života. Djeca će ih obožavati i vaši obroci će postati ugodniji.

Ako vam se sviđa naša stranica, podijelite je sa svojim prijateljima & Facebook