10 ilmaista työpöytäsuunnitelmaa

10 Free Workbench Plans

Nämä ilmaiset työpöytäsuunnitelmat tarjoavat suunnitelman työpöydän rakentamiseen varastolla tai ilman, ja vaadittu taitotaso vaihtelee aloittelijasta keskitasoon.

10 Free Workbench Plans

Olemme tarjonneet pieniä vaihtoehtoja ahtaisiin autotallitiloihin ja suuriin puuntyöstöpenkkeihin pyöränpyörillä. Toiveistasi riippumatta tässä luettelossa on jotain tarpeisiisi, budjettiisi ja taitotasosi sopivaa.

1. Perustee-se-itse-työpöytä

Basic DIY Workbench

Perustee-se-itse-työpöytä sopii aloittelijatason puuntyöstökokemukselle, ja tämä Ana Whiten suunnitelma sisältää vaiheittaiset ohjeet. Tämän rakenteen materiaaliluettelo on lyhyt, ja se vaatii vain kahdeksan 2x4s:tä, yhden vanerilevyn ja kaksi kokoa itsekierteittäviä puuruuveja.

Penkissä on hyllyt työkalujen säilytystä varten, mutta voit muokata sitä lisäämällä pyörät, jotta se liikkuu, tai magneettinauhat, jotka pitävät kiinni poranteristä ja ruuveista.

2. Pitkä työpenkki säilytyslaatikoilla

Long Work Bench with Storage Drawers

Ne, jotka haluavat maksimoida säilytystilan, arvostavat tätä Tylynnmin ilmaista 4 x 8 tuuman työpöytäsuunnitelmaa laatikoilla. Penkissä on myös lukittavat pyörät, mikä tekee siitä liikuteltavan, mikä on hyödyllistä autotalleissa, jotka toimivat sekä autojen säilytyspaikkana että työpajana.

Ilmainen suunnitelma sisältää materiaaliluettelon, työkaluluettelon ja vaiheittaiset ohjeet työpöydän ja säilytyslaatikoiden rakentamiseen.

3. Taitettavat työpöytäsuunnitelmat

Collapsible Workbench Plans

Kokoontaitettava työpöytä on paras ratkaisu ahtaisiin tiloihin. Jalat taittuvat tämän päälle, joten se on helppo kuljettaa mukana ja säilyttää, kun se ei ole käytössä. Vaikka sen pienemmällä puolella on 33 ¾” x 22 ⅝” yläosa, se soveltuu silti puuntyöstöprojekteihin ja on riittävän suuri useimpien jiirisahojen sijoittamiseen.

Saws on Skates tarjoaa perusmateriaalia ja ohjeita verkkosivuillaan, mutta voit ladata ilmaisen suunnitelman liittymällä heidän sähköpostilistalleen.

4. Yhdestä vanerilevystä valmistettu työpöytä

Workbench Made with One Sheet of Plywood

Jos etsit budjettiystävällistä DIY-työpöytärakennetta, tämä Kregtoolin suunnitelma vaatii vain yhden vanerilevyn ja laatikon Kreg-reikäisiä taskuruuveja. Työpöydässä on 48" x 24" yläosa ja alahylly työkalujen säilyttämistä varten.

Kreg Tool tarjoaa YouTube-videon, materiaaliluettelon ja vaiheittaiset kuvaohjeet tätä rakennelmaa varten. Ainoa haittapuoli on, että tarvitset Kreg-taskunreikäjigin ja taskureikäkoneen tämän työpöydän rakentamiseen.

5. Halpa ja helppo työpöytäsuunnitelma

Cheap and Easy Workbench Plan

Työpöytä, jossa on hyllyt ja tukijalusta, tarjoaa työskentely- ja laitteiden säilytyspaikan. Aloittelijan ja keskitason rakennustaidot omaavat voivat irrottaa tämän helpon työpöydän, joka vaatii vain yhden vanerilevyn ja viisitoista 8 jalkaa pitkää 2 x 4 sekuntia.

Tämän ilmaisen työpöytäsuunnitelman perusvaiheet ovat Family Handymanissa, ja voit ostaa PDF-suunnitelmia tarkemmilla ohjeilla.

6. Tilaa säästävä, kokoontaitettava penkki tee itse

Space Saving, Foldable Bench DIY

Jos pysäköit autosi autotalliin, sinulla on todennäköisesti kapea paikka työpöydälle. Loistava ratkaisu on siirrettävä penkki, jossa on taitettava kansi. Voit päästää yläosan ulos työskennellessäsi tai taittaa sen alas ja pyörittää sen pois, kun on aika siivota autotalli.

Ana White tarjoaa vaiheittaiset ohjeet tälle taitettavalle työpöydälle, jossa on säilytyshyllyt. Työtason koko on 4' x 3' avattuna ja 4' x 1' taitettuna. Penkin korkeus on 3'.

7. Ilmainen puuntyöstöpenkkisuunnitelma

Free Woodworking Bench Plan

Jos ulkonäkö on yhtä tärkeä kuin toiminnallisuus, harkitse tätä työpöytää, jossa on viimeistelty yläsetti upeilla. Pöytälevyn mitat ovat 2′ x 4′, ja rakentaminen vaatii vain parin sadan dollarin arvosta puutavaraa.

WoodFather laatii vaiheittaisen suunnitelman tälle penkille ja antaa vinkkejä siitä, mitä hän olisi tehnyt toisin. Hän tarjoaa myös hyödyllisen YouTube-videon.

8. Seinälle asennettu alasvetotyöpöytä

Wall-Mounted Drop-Down Workbench

Kaikki eivät pidä liikkuvista työpenkeistä. Jos haluat mieluummin jotain seinälle kiinnitettävää, kokeile tätä helppoa rakennetta Kreg Toolista. Penkin pinta on kooltaan 30″ x 80″, mikä on riittävän suuri useimpiin projekteihin.

Taitettavien jalkojen ja saranoiden ansiosta tämä työpöytä voidaan laajentaa tai laskea alas saadakseen lisää tilaa.

9. Ilmainen työpöytäsuunnitelma

Free Workbench Plan

Keskitason tai kokeneet rakentajat voivat käsitellä tätä työpöytää, joka sisältää hyllyt, kaapit ja laatikot. Matairymd suunnitteli tämän pöydän pitkäikäiseksi, tarjoten sille vaahteran jaetun kannen ja monia päivitysvaihtoehtoja.

Tälle penkille on Instructablesissa vaiheittaiset ohjeet, jotka opastavat sinua kaiken pöydän jalkojen kokoamisesta kaapin ovien rakentamiseen.

10. Pyörivä työpenkki hyllyillä

Rolling Workbench with Shelving

Pyöritä tätä siirrettävää työpöytää autotallissasi ja sieltä ulos aina, kun sinun on suoritettava projekti. Sen mitat ovat 51" x 99" x 34 ½", mikä on ihanteellinen koko puuntyöstöön, maalaamiseen tai askarteluun. Siinä on myös sisäänrakennetut hyllyt edessä ja pohjassa, mikä mahdollistaa runsaasti säilytystilaa.

Woodshop Diaries tarjoaa vaiheittaiset ohjeet ja YouTube-videon kaikille, jotka haluavat suorittaa tämän rakennuksen.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook