10 leikkimökkisuunnitelmaa lasten unelmien toteuttamiseksi

10 Playhouse Plans to Make Your Kids’ Dreams Come True

Tee-se-itse-leikkitalon rakentaminen maksaa muutamasta sadasta pariin tuhanteen dollariin koosta ja materiaaleista riippuen. Olemme koonneet kymmenen parasta ilmaista leikkimökkisuunnitelmaa eri budjeteilla, malleilla ja kokoilla.

10 Playhouse Plans to Make Your Kids’ Dreams Come True

Riippumatta tyylistäsi tai taitotasostasi, tässä luettelossa on jotain, jota sinä ja lapsesi rakastat.

1. Edullinen hirsimökki leikkimökki

Inexpensive Log Cabin Playhouse

Valmiiksi rakennetut hirsimökit ovat kalliita, joskus jopa 4 000 dollaria. MikeO löysi kiertotavan rakentamalla tämän tee-se-itse-leikkimökin noin 300 dollarilla aitapaneeleilla. Mökissä on pieni etukuisti, maalatut ikkunaluukut ja hirsimökkimainen ovi.

Ilmainen leikkimökkisuunnitelma sisältää materiaaliluettelon, perustan muistiinpanot ja vaiheittaiset ohjeet rakentamisen loppuun saattamiseen. Rakentaja toimitti jopa kolmen vuoden päivityksen kuvan kera, ja hytti kesti hyvin.

2. Moderni Shed Style Playhouse

Modern Shed Style Playhouse

Yksinkertaista rakennetta etsivät rakastavat tätä modernia leikkimökiä. Siinä on 2 x 4s runko ja ponttilevyt sivuraideina. Leikkimökissä on peräpeiliikkuna, ovi ja useita ikkunoita ympäri kehää. Rakentaja jopa lisäsi valkoisia koristeita leikkauksiin ja kukkalaatikkoon, mikä lisäsi tämän tee-se-itse-rakennuksen viehätystä.

Löydät materiaaliluettelon ja opetusohjelman Jen Woodhousesta. Hänen blogissaan on perusohjeet, mutta voit ladata yksityiskohtaisen PDF-suunnitelman tilaamalla hänen uutiskirjeensä.

3. A-Frame leikkimökki metallikatolla

A-Frame Playhouse with Metal Roofing

Yksinkertaiset a-runkoiset leikkimökit tarjoavat vintagea viehätysvoimaa ja laadukkaamman tunnelman kuin useimmat kaupasta ostetut vaihtoehdot. A Beautiful Messin Elise suunnitteli tämän leikkimökin ja täsmensi materiaaliluettelon sekä vaiheittaiset ohjeet blogissaan. Tämän rakenteen materiaalit maksavat noin 850 dollaria ilman työkaluja.

Voit muokata tätä leikkimökkiä valitsemalla erivärisen katon tai maalin. Kokeneet rakentajat voivat haluttaessa myös säätää mittoja suuremmaksi.

4. Leikkimökki parvekkeella ja kiinnitetyllä keinulla

Playhouse with Balcony and Attached Swing Set

Keinusarjan kiinnittäminen leikkimökkiisi tarjoaa lapsille enemmän leikkimahdollisuuksia ja poistaa erillisten tilojen tarpeen. Tässä rakenteessa suunnittelijat loivat yksinkertaisen suorakaiteen muotoisen 6 'x '6' x 10' leikkimökkirakenteen, jonka päälle lisättiin parveke, sivulle kallioseinä ja vastakkaiselle puolelle keinu.

Materiaalikustannukset vaihtelevat 1 000–1 500 dollarista tämän ilmaisen leikkimökkisuunnitelman rakentamiseen. Löydät täydellisen materiaaliluettelon ja vaiheittaiset ohjeet Instructablesista.

5. Viehättävä mökki lasten leikkimökkisuunnitelma

Quaint Cottage Kids Playhouse Plan

Voit muuttaa tämän mökkityylisen perussuunnitelman lastesi unelmien leikkimökiksi mukauttamalla sivuraidetta, verhoilua ja sisustuksen värejä. Ilmainen suunnitelma sisältää materiaaliluettelon, ulkokorot, työpaikan valmistelun, kattomallin sekä pohja- ja kattosuunnitelmat.

Lisää mitä tahansa sisustusta haluamallasi tavalla antamalla tälle leikkimökille perinteisen kodinomaisen tunnelman tai valitsemalla kirkkaat, hauskat värit täydentämään lapsesi persoonallisuutta.

6. Lavoista valmistettu leikkimökki

Playhouse Made of Pallets

Rakenna kierrätetty hangout ottamalla vanhat kuljetuslavasi hyvään käyttöön. Uudelleen käytetyt materiaalit ovat loistava tapa rakentaa halpa leikkimökki, jossa on maalaismainen tunnelma. Voit jopa käyttää ylijääneitä kuormalavoja leikkimökin sisätilojen huonekalujen valmistukseen.

Löydä nämä ilmaiset ohjeet Built by Kidsistä. He opastavat sinut läpi kaiken tarvitsemasi materiaalin sekä lavatyylisen talon kokoamisen.

7. DIY Farmhouse Style Playhouse

DIY Farmhouse Style Playhouse

Maalaistalomainen leikkimökki on täydellinen lisä vanhempien (tai isovanhempien) kanssa maalaistalotyylisillä koteilla tai sisustuksella. Thrifty and Chic rakensi tämän ja lisäsi kaikki tarvittavat yksityiskohdat, jotta se tuntuu minikodilta.

Tämän leikkimökin rakentaminen maksaa yhteensä yli 500 dollaria, mutta hinnat vaihtelevat sijainnin ja materiaalien mukaan. Alkuperäinen rakentaja kertoo, kuinka hän kokosi alustan, kehykset, ovet, sivuraidet ja katon sekä yksityiskohdat valitsemistaan viimeistelymateriaaleista.

8. Pelaa Fort with Trap Door and Climbing Wall

Play Fort with Trap Door and Climbing Wall

Jos etsit yksinkertaista rakennetta, joka viihdyttää lapsesi tuntikausia, kokeile tätä leikkilinnoitusta, jossa on kiipeilyseinä, lukkoovi ja liukumäki. Voit jopa lisätä sivulle keinu tai rengaskeinu.

Build Eazyn Les suunnitteli tämän leikkilinnoituksen ja tarjoaa laajan materiaaliluettelon ja yksityiskohtaiset suunnitelmat verkkosivuillaan. Hän myös selittää, kuinka linnoitus ankkuroi lisäturvallisuuden vuoksi. Voit muokata valmiin ilmeen maalaamalla tai petsaamalla puutavaraa.

9. Cob Playhouse elävällä katolla

Cob Playhouse with Living Roof

Kuumilla ja kuivilla alueilla asuvat voivat käyttää luonnonmateriaaleja, kuten tähkä, rakentaakseen leikkimökin, joka pitää lapset viileinä. Tässä Instructablesin maanläheisessä leikkimökissä on puurunkoinen rakenne, jossa on kosteussulku, cob-sivuraide ja elävä vihreä katto.

Suunnitelmassa ei kerrota puurakenteen rakentamisesta, mutta se kattaa kaiken, mitä sinun tulee tietää tähkän levittämisestä. Koska tämä rakennus perustuu luonnonvaroihin, se on kallis tee-se-itse leikkimökkiidea.

10. Ilmainen Pirate Ship Playhouse -suunnitelma

Free Pirate Ship Playhouse Plan

Jos etsit näyttävää leikkimökkiä ja sinulla on lapsia, jotka rakastavat merirosvojen leikkiä, älä etsi enää. Lapset voivat hengailla laivan sisällä tai seistä sen päällä leikkimään. Tämä Instructablesin merirosvolaivojen leikkimökkisuunnitelma sisältää täydellisen materiaaliluettelon ja vaiheittaiset ohjeet.

Voit muokata lopullista ulkoasua millä tahansa ulkomaalilla tai petsillä. Arvioidut materiaalikustannukset ovat 600 dollaria.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook