10 parasta sisustuspeliä aikuisille

10 Best Interior Design Games for Adults

Olitpa aloitteleva sisustussuunnittelija tai innokas tee-se-itse, sisustuspelit voivat auttaa teroittamaan taitojasi ja parantamaan ikävystymistäsi.

10 Best Interior Design Games for Adults

Löydät kodin suunnittelupelejä mobiililaitteellesi, PC:llesi tai Macille. Ilmaisten sisustuspelien tyyppejä ovat muun muassa kilpailut muita suunnittelijoita vastaan, tarinapohjaiset pelit ja ilmainen peli.

10 parasta sisustus- ja kodinsisustuspeliä

Jos olet valmis suunnittelemaan ja sisustamaan, kokeile jotakin näistä kymmenestä parhaasta huonesisustuspeleistä.

1. Suunnittele koti: Dream Makeover

Design Home: Dream Makeover

Saatavilla: Apple tai Android

Design Home on ykkönen mobiili sisustuspeli aikuisille. Sen avulla voit sisustaa huoneita käyttämällä oikeiden merkkien 3D-huonekaluja. Voit ansaita palkintoja ja pisteitä avataksesi uusia tasoja ja huonekaluja pelatessasi. Se on yksi realistisimmista kodinsisustuspeleistä.

Design Home: Dream Makeoverilla on yhteensä yli miljoona arvostelua. Suurin osa käyttäjistä rakastaa tätä peliä, mutta suurin valitus on omatoimisten ostojen tarve nostaa tasoa nopeasti.

2. Kodin suunnittelu 3D

Home Design 3D

Saatavilla: Apple, Android, PC ja Mac

Home Design 3D:n avulla käyttäjät voivat rakentaa unelmakotinsa ja suunnitella jokaisen huoneen. Koska hallitset kodin ulkoasua ja ulkoasua, voit käyttää tätä ohjelmistoa piirtämään nykyisen talosi ja leikkiä sen suunnittelulla ja kalusteilla.

HomeDesign 3D:ssä on yli 2 500 huonekalua, joita käyttäjät voivat muokata ja koristella. Voit ladata tämän ohjelmiston ilmaisen tai maksullisen version matkapuhelimeesi tai työpöydällesi. Ilmainen versio sisältää mainoksia ja vähemmän saatavilla olevia objekteja.

3. ReDecor

ReDecor

Saatavilla: Android, Apple ja pöytäkoneet

Jos pidät trendikkäästä sisustuksesta tai olet kilpailukykyinen, ReDecor on sisustuspeli sinulle. Tässä pelissä saat päivittäisen sisustushaasteen. Käytät sitten haasteohjeita huoneen suunnitteluun, ja muut pelaajat äänestävät suunnittelustasi. Mitä enemmän ääniä saat, sitä korkeammalle sijoituksesi.

ReDecor on ilmainen, mutta voit myös ostaa "kausikortin" kuukaudelle saadaksesi lisää etuja ja palkintoja. ReDecorilla on yli 10 miljoonaa latausta ja vähintään 4/5 tähteä kaikilla alustoilla. Käyttäjien merkittävin valitus on kuitenkin se, että sovelluksen sisäiset ostokset ovat liian kalliita.

4. Kodin suunnittelun muodonmuutos

Home Design Makeover

Saatavilla: Android, Apple ja PC

Home Design Makeover on yhdistelmä sisustussuunnittelua ja pulmapelejä. Käyttäjänä pääset suunnittelemaan perhekoteja uudelleen, mutta matkan varrella täytyy ratkaista pulmia. Koska olet suunnittelija, hallitset täysin sisustustyyliä. Voit myös harjoitella tietyntyyppisten tilojen uudistamista ja taistella muita suunnittelijoita vastaan.

Home Design Makeoverilla on yhteensä yli 250 000 arvostelua, joiden keskiarvo on vähintään 4,2/5 tähteä. Suurin valitus on, että tason nousu on hidas prosessi.

5. The Sims 4

The Sims 4

Saatavilla: Useilla alustoilla

Oletko kiinnostunut rakentamaan unelmiesi kotia ja unelmamaailmaa? The Sims 4:ssä voit laittaa luovuutesi koetukselle luomalla hahmoja, koteja ja elämäntapoja. Jos pidät nykyisestä cottagecore-sisustusliikkeestä, voit ostaa Mökin laajennuspaketin saadaksesi lisää sisustuselementtejä.

Voit ladata The Sims 4:n ilmaiseksi Windowsille, Macille, Playstationille, Xboxille, Steamille tai Epic Gamesille. Vaikka peruspeli on ilmainen, saatat joutua ostamaan laajennuksia haluamaasi toimintaa varten.

6. House Flip

House Flip 

Saatavilla: Android ja Apple

House Flip sopii hyvin, jos rakastat saada kaikki irti vanhoista tai vanhentuneista kodeista. Tässä pelissä käyttäjien on sisustettava ja uudistettava koteja 3D-simulaattorin avulla. Suunnittelun lisäksi osallistut kaupan kiinteistöpuolella, katsot naapuruston compa ja myyt fläppejäsi.

Voit myös äänestää muita malleja, tehdä yhteistyötä ystävien kanssa ja suorittaa haasteita tulostaulukon kiipeämiseksi. House Flip on mobiili sisustuspeli, jossa on 4,6/5 tähteä Apple Storessa ja 4,2/5 tähteä Androidissa.

7. Suunnittele huoneeni

Design My Room

Saatavilla: Android ja Apple

Design My Room antaa käyttäjille mahdollisuuden suunnitella realistisia huoneita trendikkäillä sisustuselementeillä ja huonekaluilla. Voit myös leikkiä tarinassa, ottamalla vastaan suunnittelijan elämän ja kaiken siihen liittyvän. Lisäksi voit arvioida muiden suunnittelijoiden tiloja, arvioida suunnitteluasi, avata päivittäisiä haasteita ja kiivetä tulostaululle.

Design My Room on saatavilla ilmaiseksi Androidille ja Applelle. Sillä on yhteensä miljoona arvostelua, joista 4 tähteä viidestä Androidilla ja 4,3 tähteä 5:stä Applella. Yksi suurimmista valituksista on, että kilpailu kokeneiden suunnittelijoiden kanssa on haastavaa.

8. HomeStyler

HomeStyler

Saatavilla: Android, Apple tai Desktop

HomeStyler on amatööri- ja ammattisuunnittelijoille tarkoitettu sisustussuunnitteluohjelmisto. Sen avulla voit syöttää talon tai huoneen mitat ja se tuottaa kolmiulotteisen kuvan, jonka voit koristella.

HomeStylerillä on kirjasto aitoja huonekaluja sekä yli 300 000 3D-objektia. Kun olet viimeistellyt tilan, voit tarkastella sitä valokuvarealistisena, videona tai panoraamakuvana. Perusversio on ilmainen ja sisältää monia ominaisuuksia. Voit päivittää pro-suunnitelmaan tarvittaessa.

9. Kotisuunnitteluunet

My Home- Design Dreams

Saatavilla: Android ja Apple

Jos etsit tarinaa ja sisustuspeliä, My Home -Design Dreams on yksi kassalla. Pelaajana hahmosi suunnittelee huoneita ja unelmakoteja ja tapaa muita todenmukaisia hahmoja matkan varrella.

My Home – Design Dreamsilla on yli 100 miljoonaa latausta ja 4,4/5 tähteä yli 2 miljoonalta arvostelijalta. Vaikka useimmat käyttäjät väittävät, että tämä on loistava, koukuttava peli, suurin valitus koskee tasojen juuttumista päiviksi.

10. My Home Makeover: House Games

My Home Makeover: House Games

Saatavilla: Android ja Apple

My Home Makeover: House Games on realistisen näköinen mobiili sisustuspeli. Pelaajana olet suunnittelija ja autat asiakkaita kodin muodonmuutoksissa. Sinun on myös ratkaistava 3 palapeliä matkan varrella. Tässä pelissä ei ole paljon tarinaa, mutta siinä on runsaasti mahdollisuuksia esitellä suunnittelutaitojasi.

My Home Makeoverilla on yli 5 miljoonaa latausta ja 4,5/5 tähteä yli 52 000 arvostelijalta. Jos pidät tästä pelistä, tekijöillä on useita muita kodinsisustuspelejä mobiililadattavaksi.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook