Kuinka valita ja käyttää olohuoneen tuoleja oikein

How To Properly Choose And Use The Living Room Chairs

Olohuonetta sisustettaessa yksi suurimmista ja tärkeimmistä haasteista on päättää, minkä tyyppistä istuinta käytetään. Pitäisikö sinun hankkia sohva, suuri osa, kaksi sohvaa, sohva ja kaksi tuolia vai nippu nojatuoleja? Ehkä jotkut ottomaanit ja puffit toimisivat myös hienosti. Valittavana on monia mahdollisia kalustejärjestelyjä. Tuolit ovat hankalia, koska niiden kanssa on vähän vaikea työskennellä. Lisäksi, koska valittavana on niin monia erilaisia malleja ja tyylejä, oikean ulkoasun löytäminen ei ole koskaan helppoa.

How To Properly Choose And Use The Living Room Chairs

Valitse olohuoneen tuolit muuhun huoneeseen valitun tyylin mukaan. Modernissa olohuoneessa tyylikkäät tuolit, kuten Eden tai Mag, voivat lisätä sisustukseen veistoksellista silausta. Niiden mallit ovat yksinkertaisia, mutta myös hieman silmiinpistäviä odottamattomien muotojen ansiosta. Riippuen siitä, miten muu huone on sisustettu, nämä tuolit voivat joko sulautua yhteen tai erottua joukosta.

Gervasoni1882 collections for ghost seating

On tärkeää, että tuolit ja sohva ovat mukavia. Joten kokoelmat, kuten Ghost, ovat loistavia vaihtoehtoja. He ovat pukeutuneet ylelliseen kankaaseen ja näyttävät ja tuntuvat erittäin mukavilta ja mukavilta. Valitse brokaadikangas saadaksesi erottuvan ilmeen tai yksinkertaisempi valkoinen pellavaversio saadaksesi puhtaan ja raikkaan ilmeen.

ungarohome purple comfortable armchair with ottoman

Ungaro Home -kokoelman kaltaiset nojatuolit sopivat täydellisesti viihtyisiin lukunurkkauksiin. Tuolien muoto mahdollistaa useita mukavia istuma-asentoja, varsinkin kun ne yhdistetään yhteensopivan rahian tai ottomaanien kanssa. Lisää mukavuutta lisäämällä korostustyynyjä.

Jo and Jill small armchairs

Jillin kaltaiset mallit voivat tehdä upeita korostustuoleja olohuoneen sisustukseen, jotka näyttävät ja tuntuvat kutsuvilta. Itse asiassa muotoilu on riittävän monipuolinen ja yksinkertainen näyttääkseen kauniilta myös muissa olosuhteissa, kuten makuuhuoneessa tai kotitoimistossa.

Patchwork Jacquard Armchair

Olohuoneen tuoli voi olla tämän tilan värin lähde. Itse asiassa tuolit yleensä voivat täyttää tämän tehtävän monin tyylikkäillä tavoilla. Mahdollisuuksia on lukuisia. Yksi vaihtoehto on valita yksi tai useampi korostustuoli valitussa korostusvärissä kyseiseen huoneeseen. Toinen idea on harkita Joya-nojatuolin kaltaisia kappaleita, jotka tuovat huoneeseen enemmän kuin väriä.

Low comfortable Ondarretacontract

Kun sisustat huonetta, yritä järjestää huonekalut siten, että kasvokkainen keskustelu optimoidaan. Aseta esimerkiksi sohva ja tuolit vierekkäin niin, että välissä on sohvapöytä. Tämä pätee myös silloin, kun käytät vain tuoleja, joissa kuvassa ei ole sohvaa tai osia. Ondaretta tarjoaa sinulle tässä tapauksessa muutamia ainutlaatuisia suunnitteluvaihtoehtoja.

Bai pastel armchair

Yksi heidän tyylikkäimmistä kappaleistaan on Bai-tuoli, jota on saatavana eri malleissa ja väreissä, mukaan lukien versio kääntyvällä alustalla. Olohuoneen kääntötuolit ovat käytännöllinen vaihtoehto, vaikka ne näyttävät usein rennommalta kuin muut mallit. Ne sopivat rentoihin, moderneihin tiloihin ja niitä voidaan usein käyttää myös työtuoleina.

Corner armchair and lighting

On tärkeää säilyttää mukava etäisyys tuolin ja huoneen muiden huonekalujen välillä. Sohvapöydän ja sohvan tai tuolin välisen etäisyyden tulee olla jossain 14" ja 18" välillä.

Beautiful designed chairs for living room

Kahden tuolin tai tuolin ja sohvan välinen etäisyys saa olla enintään 10 jalkaa, mutta vähintään 3 jalkaa. Näin voit olla varma, että luot mukavan istuinjärjestelyn, joka on ihanteellinen keskustelulle ja sallii kaikille heidän yksityisyytensä.

Gold frame armchair

Voit käyttää huonekaluja tilan jakamiseen. Tietenkin tilanjakajat ovat aina vaihtoehto, mutta tuolit ja sohvat voivat olla loistava vaihtoehto. Tilanjakajaa on mahdollista käyttää myös seinäkorvikkeena, jos haluaa olohuoneen tuolien taakseen jonkinlaisen taustan ja tuntuvan mukavammalta.

Green armchair design for living room

Olohuoneen tuolit voivat toimia huoneen polttopisteinä. Tätä roolia voivat hoitaa myös sohvapöytä, takka ja monet muut ominaisuudet. Jos haluat tuolin erottuvan joukosta, harkitse sellaista, jolla on mielenkiintoinen väri, joka on kontrasti muuhun sisustukseen, mielenkiintoinen muoto tai harkitse sen sijoittamista nurkkaan tai hieman kauemmas muista istuimista.

Low armchairs with a stainless steel frame

Kun järjestät olohuoneen istuimia, varmista, että asetat kaikki istuimet jalat kokonaan maton päälle tai kokonaan pois matolta. Vältä heiluvia tuoleja tai silmien arvojen luomista. Tämä on otettava huomioon ennen maton mittojen valitsemista.

Deep grey velvet chairs

Varmista, että jätät tarpeeksi tilaa sohvapöydän ja tuolien väliin, jotta sinä ja vieraasi eivät tunne oloaan epämukavaksi. Kiinnitä myös huomiota sohvapöydän ja tuolien tai sohvan kokosuhteeseen. Vältä suuria kontrasteja ja varmista yhtenäinen ja harmoninen sisustus kaikkialla.

Brown leather armchairs

Olohuoneen tuolit ovat loistava vaihtoehto, kun huoneessa ei ole tarpeeksi tilaa sohvalle tai jos haluat vain antaa tilaan ilmavamman ja avoimemman tunnelman. Tuolit ovat myös parempia kuin sohvat tai osastot, jos haluat tarjota jokaiselle vähän läheisyyttä.

sumptuous armchair for living

Toinen yksityiskohta, joka on otettava huomioon asetettaessa huonekaluja olohuoneeseen, on sivupöydän ja tuolien välinen etäisyys. Pohjimmiltaan tuolien on oltava riittävän lähellä pöytää, jotta voit laskea juoman alas ilman vaivaa ja pelkäämättä, että kaataisit sen vahingossa.

simple grey pattern armchair

Tuolien ja sivupöytien välillä on hyvä suhde. Monissa tapauksissa ne täydentävät toisiaan eri tavoin. Esimerkiksi tuolissa ja sivupöydässä voi olla toisiaan täydentäviä värejä tai muotoja. Kumpi tahansa niistä voisi toimia korostuskappaleena tai jopa huoneen keskipisteenä.

White base armchair design

Tuolit ja osat ovat myös käytännöllisempiä kuin sohvat siinä mielessä, että ne mahdollistavat useita istuinkokoonpanoja ja niitä voidaan järjestää ja sijoittaa uudelleen monin eri tavoin. Tämän tyyppinen joustavuus on suositeltavampaa tietyissä tapauksissa, varsinkin kun sinulla on avoin pohjaratkaisu tai joustava pohjaratkaisu.

Comfortable velvet grey armchair

Yhdistä istuinjärjestely aluematolla. Älä kuitenkaan unohda sitä, mitä aiemmin mainitsimme tuolien asettamisesta kaikki jalat tai ilman jalkoja matolle. Tämä koskee myös sohvia, osia ja pöytiä. Se on tapa säilyttää yhtenäinen, organisoitu ja symmetrinen ilme.

Grey large chairs for living room

Varmista, että jätät vähintään kolme jalkaa kävelytilaa huoneen ympärille. Haluat pystyä liikkumaan ilman, että törmäät huonekaluihin tai joudut välttämään lamppujen, tuolien, sivupöytien ja muiden asioiden kaatamista. Sinun tulisi myös yrittää luoda noin 10" – 36" kävelytie.

High chair for living room in brown leather

On myös paljon muita yksityiskohtia, jotka on otettava huomioon olohuoneen sisustamisessa ja järjestämisessä. Seinillä olevan taideteoksen korkeus on yksi niistä. Yleensä taideteos tulee sijoittaa silmien korkeudelle, mikä tarkoittaa noin 57" lattiasta. Mieti kuitenkin hetki, miten tilaa käytetään. Jos kaikki ovat aina istumassa, voit alentaa taidetta hieman.

Grey velvet low chairs

On myös paljon sisustusvirheitä, joita sinun tulee välttää. Yritä esimerkiksi pitää sisäänkäynti vapaana. Tämä tarkoittaa, että vältetään huonekalujen sijoittamista tälle alueelle, joka aiheuttaisi epämukavuutta. Älä sijoita tuoleja liian lähelle sisäänkäyntiä tai epämukavaan kulmaan.

Green chairs that wrapp you for living

Kaikista mahdollisista istuinasetteluista, joihin kuuluu sohva ja korostustuolit, kolme on suosituimpia. Pyöreä ulkoasu luo intiimin tunnelman. Tässä tapauksessa sohva ja tuolit ovat vastakkain ja tuoleja on käännetty hieman sisäänpäin. Tämäntyyppinen asettelu inspiroi keskustelua ja näyttää erittäin kutsuvalta.

Luxury white tufted leather and armchair for living room

Toinen suosittu vaihtoehto on neliön muotoinen asettelu, jossa sohva ja tuolit ovat toisiaan kohtisuorassa. Klassisessa versiossa on sohva ja kaksi tuolia, ja muunnelmia on mahdollista käyttää useampia tuoleja, jotka myös vievät sivuille. Keskellä on sohvapöytä.

High back chairs with a large seat

L-muotoisessa pohjaratkaisussa istuimet ovat huoneen kahdella puolella. Tämä kodikas ja rento pohjaratkaisu, joka voidaan luoda sekä sohvan kanssa että ilman. Muita huonekaluja voidaan lisätä. Esimerkiksi sivupöytä voi viedä tilaa sohvan sivulle, kun taas tuoli istuu toisella puolella. Sohvapöytä ei ole pakko saada, vaikka se yhdistää asiat hienosti.

Brown leather armchairs for living room with a steel base

Vältä työntämästä kaikkia huonekaluja huoneen seiniä vasten. Vedä tuolit ja sohva vähintään 12 tuuman päähän seinästä varmistaaksesi rennomman ja vähemmän muodollisen tunnelman. Tämä suunnitteluidea voidaan mukauttaa sekä pieniin että tilaviin olohuoneisiin.

Egg style rattan chair for living

Kun valitset sivupöytää olohuoneeseen tai mihin tahansa muuhun tilaan, kiinnitä huomiota sen korkeuteen. Se ei saa olla korkeampi kuin tuolin käsivarren korkeus eikä pienempi kuin istuimen korkeus. On parasta valita näistä kappaleista, mitata se ja sitten selvittää, mikä olisi paras täydentävä kappale sille. Ihanteellinen sivupöydän korkeus on 3” lyhyempi kuin tuolin käsinoja.

White textile pattern chairs for living

Sivupöydän muoto ja väri ovat myös tärkeitä. Esimerkiksi sivupöytä, jossa on pyöreä kansi, voisi olla mukava vaihtoehto olohuoneeseen, jossa on pyöristetyt istuimet ja selkänojat. Näin pyöreä yläosa korostaa muita samanlaisia ominaisuuksia olemassa olevissa huonekaluissa.

sumptuous tufted armchairs

Käytä tuoleja suuren tilan jakamiseen. Tämä on helpompaa tehdä tämän kaltaisilla kestävillä nojatuoleilla. Voit sijoittaa kaksi näistä vierekkäin luomaan esteen istuinten ja vierekkäisten ruokailutilojen välille avoimen pohjaratkaisun tapauksessa. Voit tehdä tämän myös sohvan kanssa.

Perfect reading armchair design for living room

Sijoita huonekalut vinosti, jotta pieni huone näyttää tilavammalta. Tämä ei tietenkään päde kaikkeen huoneessa, mutta vinosti huoneen nurkkaan sijoitettu tuoli voi todella vaikuttaa, vaikka se ei mielestäsi olekaan tehokkain tapa käyttää kyseistä tilaa.

Floor pouf for extra seating

Jos nojatuolit ovat mielestäsi liian isoja ja kestäviä pieneen huoneeseesi tai haluat luoda rennon ja rentouttavan tunnelman, harkitse puffien käyttöä. Myös säkkituolit voivat olla hyvin tuore vaihtoehto. Näitä voi myös käyttää yhdessä sohvapöydän tai sivupöydän kanssa.

Living room black framed chairs

Ole varovainen sijoittaessasi television olohuoneeseen. Sen korkeus on erityisen tärkeä. Televisio tulee sijoittaa 30 tuumaa huoneen alimman istuinkorkeuden yläpuolelle. Pidä siis tämä yksityiskohta mielessä, kun ostat tuoleja tai jos sinulla on jo istuinjärjestely ja haluat löytää parhaan paikan televisiolle.

Mid century style with gold accents

Kannattaa myös tarkkailla huoneen valaistusta. Et halua pöytävalaisimien kaatuvan helposti tai lattiavalaisimien valaisevan epämukavista kulmista. Käytä aikaa kokeillaksesi jokaista huoneen istuinta ja selvittääksesi, onko valaistus riittävä ja mukavasti sijoitettu koko huoneeseen.

Large and comfortable leather armchair

Yksi suurimmista haasteista valittaessa olohuoneen tuoleja tai istuimia yleensä on löytää oikea tasapaino ulkonäön ja mukavuuden välillä. Ilmeisesti haluat, että huonekalut ovat mukavia ja palvelevat sitä toimintoa, johon se on tarkoitettu. Samalla sen pitäisi näyttää hyvältä kontekstissa.

Colorful chairs for living room

Myös mittasuhteet ovat tärkeitä. Pieni korostustuoli näyttää hankalalta huoneessa, vaikka siinä olisi todella tyylikäs muotoilu tai kaunis väri. Ajattele jokaista osaa suhteessa kaikkeen muuhun huoneessa. Tämä liittyy väreihin, mittoihin, muotoihin, materiaaleihin ja kaikkeen muuhun, joka liittyy niiden suunnitteluun.

Blue pattern armchair

Lepotuoleja suositaan joskus olohuoneessa, koska ne ovat erittäin mukavia. Kaikkiin asetteluihin ja tyyleihin ei kuitenkaan mahdu riittävästi lepotuolia. Sinun on mietittävä kaikki yksityiskohdat ennen ostoa. Mieti, mihin tuoli sijoitetaan ja miten se sijoitetaan suhteessa sivupöytään, sohvapöytään, sohvaan ja kaikkeen muuhun.

Armchair daybed in leather for living room

Lepotuolit ovat yleensä hyvä vaihtoehto lukunurkkauksiin. Samoin säkkituolit, rakkausistuimet ja lattiatyynyt voivat olla mielenkiintoisia vaihtoehtoja mukavaan ja viihtyisään lukunurkkaan.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook