13 parasta paikkaa, joissa voit ostaa kaihtimet verkossa

The 13 Best Places to Buy Blinds Online

Parhaat paikat ostaa kaihtimet verkossa tarjoavat kätevän vertailla eri merkkimalleja. Verkkokauppasivustot tarjoavat pääsyn laajaan valikoimaan kaihtimia ja mukautusvaihtoehtoja. Useat verkkokauppiaat myyvät kaihtimia, joten oikean löytäminen on haastavaa.

The 13 Best Places to Buy Blinds Online

Parhaat paikat ostaa kaihtimet verkosta vaihtelevat hinnoittelun, asiakasarvostelujen ja asennustuen suhteen. Muita tärkeitä näkökohtia verkosta ostettaessa ovat toimivuus, takuu ja palautuskäytännöt.

Parhaat paikat ostaa verkosta ikkunaverhot:

Kaihtimet Amazon The Shade Store IKEA Lowes Home Depot Blindster West Elm Kaihtimet To Go Wayfair JCPenney Overstock Pottery Barn

1. Blinds.com

Blinds.com on eksklusiivinen verkkokaihtimien myymälä, joka myy heidän myymälöissään ja kolmannen osapuolen tuotemerkkejä. Yritys myy puisia kaihtimia, faux-puuverhoja, solu- ja mini- tai pystysävyjä.

Ostajat voivat tilata jopa kymmenen ilmaista näytettä myymäläbrändistään. Jälleenmyyjä tarjoaa myös ilmaisia virtuaalisia suunnittelukonsultaatioita kolmansien osapuolien brändeille.

Blinds.com tekee yhteistyötä The Home Depotin kanssa mittauksissa ja asennuksessa. Heillä on myös SureFit-takuu kaikille tilauksille. Ennen kaikkea yritys tekee uusiksi kaihtimet, jotka eivät sovi nollahintaan.

Tärkeimmät kohokohdat:

Takuu: Kolme vuotta Palautuspolitiikka: 30 päivän sisällä Ammattimaiset mittaus- ja asennuspalvelut hintaan 199 dollaria

Parhaat valintamme:

Premium-johdottomat 2 1/2 tuuman faux-puukaihtimet Balin valoa suodattavat soluverhot

2. Amazon

Amazon tarjoaa loistavia tarjouksia valmiiksi leikatuista kaihtimista vakiokokoisiin ikkunoihin. Näitä ovat mini-, venetsialaiset ja pystyvaihtoehdot.

Sinun on kuitenkin seulottava luettelot ja asiakasarvostelut löytääksesi hyvän tuotteen. On myös syytä huomata, että Amazon ei tarjoa asennuspalveluita.

Tärkeimmät kohokohdat:

Takuu: Riippuu myyjästä Palautuskäytäntö: 30 päivän sisällä Monet ikkunankäsittelyt ja laitteistovaihtoehdot

Parhaat valintamme:

Langaton GII Morningstar vaakasuuntaiset ikkunaverhot CHICOLOGY Kaihtimet Kiiltävä Valkoinen

3. Shade Store

Shade Store tarjoaa Yhdysvalloissa valmistettuja ikkunahoitoja. Ne tarjoavat konsultaatiota, ja voit tilata niin monta näytekappaletta kuin haluat ilmaiseksi. Shade Storen kaihtimen kokoelma on monipuolinen, ja valittavana on yli 1000 materiaalia.

He eivät hyvitä vääristä mittauksista. Sen sijaan he antavat 40 % alennuksen saman ikkunan uusinnoista. Shade Store tarjoaa myös ilmaisia mittauspalveluita, mutta asennuksesta veloitetaan.

Tärkeimmät kohokohdat:

Takuu: Rajoitettu elinikäinen takuu valmistusvirheiden varalta Palautuskäytäntö: Ei käytössä Voit ladata kuvan ikkunastasi verkossa ilmaiseksi renderöimistä varten

Parhaat valintamme:

2″ Designer-puukaihtimet laskostetut soluverhot

4. IKEA

IKEA ei tarjoa mukautusvaihtoehtoja. Ne tarjoavat vain valmiiksi leikattuja kokoja perinteisille ikkunoiden mitoille. Ne tarjoavat elektronisia kaihtimia, laskostettuja, solu-, rulla- ja roomalaisia sävyjä.

IKEA ei tarjoa mittaus- ja asennuspalveluita. Tästä syystä sinun on palkattava ammattilainen tai sinulla on oltava taitavia tee-se-itse-taitoja.

Tärkeimmät kohokohdat:

Takuu: 10 vuoden rajoitettu takuu vikoja vastaan Palautuskäytäntö: 365 päivää avaamattomille tuotteille ja 180 päivää avoimille tuotteille

Parhaat valintamme:

HOPPVALS Kännykkäverho, valkoinen, 34×64 ”FYRTUR Block-out rullaverho napasarjalla, harmaa, 34×76 3/4”

5. Lowe's

Lowen kaihtimen kokoelma sisältää vakio- ja räätälöityjä kaihtimet eri kokoisina ja eri materiaaleina. Verkkokauppaalusta suodattaa haun leveyden, pituuden, materiaalin, viimeistelyn ja valonsäädön mukaan. He myös tekevät yhteistyötä riippumattomien asentajien kanssa tarjotakseen asennuspalveluita.

Tärkeimmät kohokohdat:

Takuu: Riippuu valmistajasta Palautuskäytäntö: 90 päivää tavallisille kaihtimille ja 15 päivää mukautetuille kaihtimille

Parhaat valintamme:

allen roth Trim kotona tummuvat vaakakaihtimet LEVOLOR Custom Real Room tummuvat puiset kaihtimet

6. Home Depot

Home Depot myy erilaisia kodin kunnostustuotteita, mukaan lukien varjostimet ja kaihtimet. Markkinapaikka on yksi edullisimmista verkkokaupoista, jotka ostavat kaihtimia. Ne mahdollistavat myös jopa 10 ilmaista materiaali- ja viimeistelynäytettä.

Home Depotilla on verkkosivustollaan osio opasta, joka on hyödyllinen tee-se-itse-tekijöille.

Nämä oppaat jakavat näkemyksiä kaihtimien valinnasta, mittaamisesta ja asentamisesta. Voit myös palkata ammattimaisia kotiasentajia, jotka tekevät yhteistyötä The Home Depotin kanssa.

Tärkeimmät kohokohdat:

Takuu: Riippuu valmistajasta Palautuskäytäntö: 15 päivän sisällä

Parhaat valintamme:

Northern Heights 2 3/8 tuuman puiset kaihtimet Designer 2 tuuman faux-puukaihtimet

7. Blindster

Blindster on yksinomainen online-jälleenmyyjä, joka tarjoaa räätälöityjä kaihtimia ja verhoja. Heidän kaihtimen kokoelmaan kuuluvat johdolliset ja johdottomat kaihtimet, ikkunaluukut ja sälekaihtimet.

Sivusto on ihanteellinen tee-se-itse-työntekijöille, sillä se ei tarjoa mittaus- tai asennuspalveluita. Ne tarjoavat kuitenkin kattavat ohjeet, jotka auttavat sinua mittausprosessissa. Heidän live-chat-avustajansa voivat myös auttaa sinua ottamaan oikeat mittaukset.

Tärkeimmät kohokohdat:

Takuu: Elinikäinen takuu valmistusvirheille Palautuspolitiikka: 60 päivän sisällä

Parhaat valintamme:

1 tuuman alumiiniverhot 2 tuuman Deluxe-johdottomat faux-puukaihtimet

8. West Elm

West Elm tarjoaa neutraaleja ikkunapäällysteitä vakiokokoisiin ikkunoihin. Heidän kokoelmansa tarjoaa käyttövalmiita ikkunapäällysteitä eri mitoissa, materiaaleissa ja väreissä.

Jälleenmyyjä tarjoaa ilmaiset suunnittelupalvelut, mutta ei tarjoa ammattimaista mittausta tai asennusta. He opastavat sinua valitsemaan parhaat kaihtimet ja sävyt, jotka sulautuvat kotisi sisustukseen. West Elm tekee yhteistyötä Porchin kanssa tarjotakseen ammattimaisia asennuspalveluita.

Tärkeimmät kohokohdat:

Takuu: Ei käytössä Palautuskäytäntö: Ei Ammattimaisen asennuksen tarjoajat Porchin kanssa

Parhaat valintamme:

Mukautetun kokoiset valonsuodattimet langattomat soluvarjostimet Mukautetun kokoiset luonnolliset rullavarjostimet

9. Blinds To Go

Blinds To Go on varjosteiden, ikkunaluukkujen, kaihtimien ja verhojen valmistaja ja jälleenmyyjä. Niiden päällystekokoelma koostuu alumiinista, tekopuusta ja puupäällysteistä. Niiden avulla voit mukauttaa tilauksesi värejä, kokoja ja malleja tilan eritelmien ja mieltymysten mukaan.

Blinds To Golla on myös asentajatiimi, joka mittaa ja asentaa päällysteet puolestasi. He tarjoavat myös ilmaisia näytteitä päätöksentekoprosessin ohjaamiseksi.

Tärkeimmät kohokohdat:

Takuu: Elinikäinen Palautuspolitiikka: 30 päivän sisällä

Parhaat valintamme:

Wood Tones Faux Wood Blinds 1" alumiiniset minikaihtimet

10. Wayfair

Wayfair on kotiin liittyvien tuotteiden verkkokauppa. Jälleenmyyjä tarjoaa vähemmän tunnettuja merkkejä, joita on eri tyylejä ja kokoja.

Wayfair tarjoaa suodatusvaihtoehtoja koon, värin, sijainnin, valonsuodatuksen ja ominaisuuksien mukaan. Heillä on myös puhelinpalvelu ostoapua ja asiantuntija-asennusneuvontaa varten. Voit käyttää tätä vaihtoehtoa lisäämällä sen ostoskoriin kassalla.

Tärkeimmät kohokohdat:

Takuu: Saatavilla tietyiltä valmistajilta Palautuskäytäntö: 30 päivän sisällä

Parhaat valintamme:

Custom Cordless Outside Mount Faux Wood Room Tummennettava Valkoinen Vaakasuora/Vettiaverho Ponca Room Tummennettava Ulkona Vaakasuora/Kaleista

11. JCPenney

JCPenney on jälleenmyyjä, jonka kokoelmaan kuuluu myös varjostimet ja kaihtimet. JCPenney tarjoaa puuta, tekopuuta, solukkoa, pystysuoraa, roomalaista ja rullaa.

Heillä on myymälätoimistoja, mutta vierailijat voivat tehdä ostoksia virallisen sivustonsa kautta. Niiden tuotteiden suodatusvaihtoehtoja ovat valo-, materiaali-, väri-, asennus- ja ohjaustyypit. He lopettivat asennus- ja suunnittelukonsultaatiot, mutta tarjoavat edelleen räätälöityjä valintoja verkossa.

Tärkeimmät kohokohdat:

Takuu: Vaihtelee valmistajan mukaan Palautuskäytäntö: 60 päivän sisällä Nouto myymälästä samana päivänä

Parhaat valintamme:

Eco Estates -leveä leveä langaton ylhäältä alas alhaalta ylöspäin valoa suodattava soluvarjostin LEVOLOR Custom Cordless Room -tummennettava soluvarjostin

12. Overstock.com

Overstock.com myy muiden yritysten ylijäämä- ja palautustuotteita verkossa. Heillä on myös tuotevalikoima, joka sisältää uusia kotiin liittyviä tuotteita. Overstock tarjoaa yli 500 verhoa eri kokoisina, väreinä, materiaaleina ja kokoisina.

Tärkeimmät kohokohdat:

Takuu: Ei käytössä Palautuskäytäntö: 30 päivän sisällä heidän sivustonsa kautta tehdyt tilaukset ovat oikeutettuja ilmaiseen toimitukseen

Parhaat valintamme:

Arlo Blinds Toscan Bamboo Roman Varjostimet Avenue Cordless Light Filtering Cellular Honeycomb Shade

13. Pottery Barn

Pottery Barn on kotiin liittyvien tavaroiden ja huonekalujen jälleenmyyjä. He myyvät myös pellava-, bambu-, polyesteri- ja puuvillapäällysteitä. Ikkunanpäällysteiden tuotevalikoimaan kuuluvat soluverhot, rullaverhot ja roomalaiset sävyt.

Kaikki heidän ikkunaverhoilunsa ovat saatavilla neutraaleissa ja maanläheisissä sävyissä. Mutta he eivät myy pysty-, mini- ja sälekaihtimia. Pottery Barn -kaihtimet eivät myöskään ole muokattavissa, vaan ne valmistetaan tilauksesta.

Tärkeimmät kohokohdat:

Takuu: Ei käytössä Palautuskäytäntö: Koskee ei-muokattavia vaihtoehtoja 30 päivän sisällä Voit pyytää asennusta Porchin kautta

Parhaat valintamme:

Custom Emery Linen johdoton roomalainen pimennysvarjostin Mukautetut päivä-/yövarjostimet

Tärkeimmät näkökohdat ostettaessa verkosta kaihtimet

Toiminnallisuus

Määritä, kuinka paljon tarvitset huoneeseen tulevan valon määrän hallintaa. Joissakin kaihtimissa ja verhoissa on säädettävät säleet tai siivekkeet valotason säätämiseksi. Harkitse pimennysvaihtoehtoja täydelliseen valon tukkeutumiseen tai pelkistä hajavalon vaihtoehdoista.

Arvioi tilassasi tarvitsemasi yksityisyyden taso. Tietyt kaihtimet ja kaihtimet tarjoavat paremman yksityisyyden hallinnan. Ne rajoittavat näkyvyyttä ulkopuolelta ja sallivat luonnollisen valon suodattua sisään. Harkitse materiaalien peittävyyttä ja valitse yksityisyystarpeidesi perusteella.

Jos energiatehokkuus on huolenaihe, valitse kaihtimet tai kaihtimet, joissa on eristysominaisuudet. Esimerkiksi soluvarjostimissa on hunajakennorakenne, joka vangitsee ilmaa ja tarjoaa paremman eristyksen. Saavutat viileämmän huonelämpötilan kesällä ja lämpimämmän talvella.

Lämpötaustalla tai materiaaleilla varustetut kaihtimet vähentävät lämmön siirtymistä ikkunoiden läpi. Tarkista toimintamekanismit, kuten johdolliset, johdottomat tai moottoroidut järjestelmät.

Esimerkiksi langattomat lisävarusteet tarjoavat puhtaamman ilmeen, paremman turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden. Sitä vastoin moottoroidut kaihtimet tai kaihtimet ovat ihanteellisia vaikeapääsyisiin ikkunoihin tai älykkään kodin integrointiin.

Estetiikka

Verkossa sijaitsevien kaihtimiesi estetiikka vaikuttaa tilan ulkonäköön ja tuntumaan. Valitse väri, joka täydentää olemassa olevaa sisustusta ja värimaailmaa. Mieti, haluatko kaihtimen tai sävyjen sulautuvan toisiinsa vai antavatko ne rohkeasti.

Vakioviimeistelyjä ovat matta, kiiltävä tai teksturoitu pinta. Puiset kaihtimet lisäävät lämpöä ja luonnollista kosketusta, kun taas metalliset kaihtimet tarjoavat tyylikkään ja modernin ilmeen. Rakenne on myös harkitsemisen arvoinen, koska se täydentää sisätilojen tunnelmaa.

Kudotut puusävyt tuovat rustiikkia, trooppista tunnelmaa, kun taas kangassävyt luovat pehmeän, kutsuvan tunnelman. Verkkokauppiaat tarjoavat värimalleja ensikäden vuorovaikutukseen materiaalien ja värien kanssa. Näytteet auttavat tietoista päätöksentekoa vertaamalla värejä ja tekstuureja tietokoneen näytöillä.

Takuu- ja palautuskäytännöt

Takuut ja palautuskäytännöt varmistavat, että voit turvautua, jos kaihdin on viallinen. Voit myös palauttaa tuotteen, jos se ei vastaa verkkokuvausta.

Tarkista ja vertaa eri verkkokauppiaiden takuu- ja palautuskäytäntöjä. Kiinnitä huomiota takuun kestoon ja erityisiin ehtoihin tai poikkeuksiin. Tutustu myös palautus- tai takuuvaatimuksen tekemiseen.

asiakkaiden arvostelut

Verkkokaupat tarjoavat asiakkaille foorumin, jossa he voivat jakaa kokemuksiaan ja mielipiteitään. Asiakasarviot tarjoavat arvokkaita oivalluksia ja tosielämän kokemuksia. Ne auttavat potentiaalisia ostajia oppimaan tuotteen laadusta, helppokäyttöisyydestä ja asiakaspalvelusta.

Arvioi asiakkaiden tyytyväisyyttä arvostelujen avulla. Se auttaa sinua arvioimaan todennäköisyyttä olla tyytyväinen ostokseesi.

Asennustuki

Kaihtimet ja kaihtimet vaativat oikean asennuksen optimaalisen toiminnan varmistamiseksi. Jotkut verkkokauppiaat tarjoavat ohjeita, ohjeita tai resursseja, jotka auttavat sinua asennusprosessissa. Tuki on hyödyllinen tee-se-itse tai jos sinulla on ainutlaatuiset ikkunamitat.

Tuki voi olla teknisen tuen tai asiakastuen muodossa. Otat heihin yhteyttä asennukseen liittyvien kysymysten tai ongelmien ratkaisemiseksi. Asennustuki voi sisältää myös lisäresursseja, kuten usein kysyttyjä kysymyksiä ja vianetsintäoppaita.

Nämä resurssit voivat tarjota arvokkaita vinkkejä, neuvoja ja ratkaisuja yleisiin asennusongelmiin. Joillakin on myös verkkoyhteisöjä, joiden avulla asiakkaat voivat yhdistää samankaltaisten tuotteiden kanssa.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook