14 modernia pöytämallia katseenvangittaviksi koristeiksi

14 Modern desk Designs For Eye-Catching Decors

Vaikka työpöytä on ensisijaisesti toimiva huonekalu, se ei tarkoita, että sen tulisi olla tylsä muotoilu. Itse asiassa mitä mielenkiintoisempi työpöytä on, sitä miellyttävämpi työympäristö on. Nykyaikaiset työpöydät ovat täydellinen yhdistelmä yksinkertaisuutta ja toiminnallisuutta. Silti ne eivät uhraa tyyliään toimivuuden tai tilatehokkuuden vuoksi, vaan onnistuvat yhdistämään ne erittäin mukavasti ja harmonisesti.

Puolet vanhasta unkarilaisesta Ikarus-bussista tulee toimistoksi.

14 Modern desk Designs For Eye-Catching Decors

Olemme valinneet muutamia esimerkkejä, jotka valaisevat kauniisti tätä ideaa. Jotkut työpöydät ovat niin hulluja, että niitä ei olisi koskaan tullut ajatelleeksi, kun taas toiset käyttävät ideoita, jotka vaikuttavat niin tutuilta, että ihmettelet, miksi kukaan muu ei ole käyttänyt niitä tähän mennessä.

Old bus cabin turned into working space1

Old bus cabin turned into working space2

Old bus cabin turned into working space3

Old bus cabin turned into working space4

Aloitamme luultavasti epätavallisimmasta työpöydästä, jonka olet nähnyt tähän mennessä. Se on linja-auton etuosasta valmistettu kulmapöytä. Se kuulostaa oudolta ja se on outo muotoilu, mutta se on myös ainutlaatuinen pöytäalue. Pelastettu linja-autoosa maalattiin ja mallinnettiin uudelleen, jotta siitä tulisi tilanjakaja, johon työpiste mahtuu.{found on izismile}.

Post-it-taulukko.

Postitable desk

Postitable desk1

Postitable desk2

Postitable desk3

On joitain asioita, jotka eivät koskaan puutu työpöydältä tai toimistolta. Emme puhu huonekaluista vaan pienistä esineistä, kuten

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook