15 merkittävää ennen ja jälkeen kodin ulkoremontin

15 Remarkable Before and After Exterior Home Renovations

Kodin ulkoremontit, isot ja pienet, voivat lisätä kotisi ulkonäköä. Uudelleen suunnitellusta toisesta kerroksesta uuteen maisemointiin ja tuoreeseen maalikerrokseen voit vaikuttaa merkittävästi mihin tahansa budjettiin. Ammena inspiraatiota näistä 15 esimerkistä ennen ja jälkeen kodin ulkoremontin.

1. Päivitetty siirtomaa-koti

15 Remarkable Before and After Exterior Home Renovationsnancekivell kodin suunnittelu

Tässä 1950-luvulla rakennetussa siirtomaatyylisessä kodissa on klassinen ilme, symmetriset ikkunat ja portiikko. Vaikka koti oli hyvin pidetty, beigenväriset vinyyliverhoilut sulautuivat maisemaan, jolloin talo tuntui ikävältä.

A Refreshed Colonial Home - afternancekivell kodin suunnittelu

Asunnon omistajat päivittivät sivuraidetta, lisäsivät uusia koristeita, maalasivat tiilet ja antoivat oville ja ikkunaluukkuille uuden ilmeen rauhallisella sinisellä maalauksella. He lisäsivät myös uusia kuistivalaisimia, jotka auttavat kiinnittämään katseen kodin keskustaan.

2. Moderni Välimeren koti

A Modern Mediterranean Home - beforeAlphaStudio Design Group

Tavallisesta välimerellisesta talosta tuli ylellinen ja moderni Alpha Studio Design Groupin ansiosta. Alkuperäisessä remontissa keskityttiin aulan laajentamiseen, josta tuli kaunis uudistus kodin sisältä ja ulkoa.

A Modern Mediterranean Home - afterAlphaStudio Design Group

Uusi etuovi, parveke ja tyylikäs musta koristelu kermanväristä ulkoa vasten muuttivat tämän kodin. Suunnittelijat lisäsivät myös suuret lasiliukuovet ja kannen.

3. Luonnollisista maalattuihin tiileihin

From Natural to Painted Brick - beforeColor Revival kirjoittanut Rebecca Dumas

Tämän suuren tiilikodin aiempi asustelee komeaa ja goottilaista ilmettä tummien ikkunoiden ja ikkunaluukkujen kontrastina ruskean tiilen kanssa. Talossa on klassinen vetovoima, mutta asunnonomistajat halusivat virkistystä.

From Natural to Painted Brick - afterColor Revival kirjoittanut Rebecca Dumas

He palkkasivat Color Revivalin auttamaan maalaamisessa ja valitsivat tiileksi Romabio Biodomus Masonry Paint -sävyssä Benjamin Mooren Ballet White. He käyttivät Briarwoodissa Benjamin Moore Regal Exterioria verhoilussa, ovissa ja ikkunaluukkuissa.

4. Spanish Cottage Refresh

Spanish Cottage Refresh- beforeSanta Barbaran kodin suunnittelu

Tämän espanjalaisen kodin päällysteiden ja stukkien sekoitus antoi sille vanhentuneen ilmeen. Maisemointi ei myöskään juuri korostanut kodin arkkitehtuuria.

Spanish Cottage Refresh - afterSanta Barbaran kodin suunnittelu

Jälkikuvassa näkyy, kuinka pienet muutokset, kuten lämpimämpi maalaus ja tummempi viimeistely, vaikuttavat. Santa Barbara Home Design -tiimin ansiosta maisemointi on nyt yksi parhaista ominaisuuksista, mikä antaa kodille ylellisen mutta vanhan maailman tunnelman.

5. Drastinen ero sivuraidessa

A Drastic Difference with Siding - beforeBuchmannin suunnittelu

Kodin lisäykset voivat saada talon näyttämään hajanaiselta ja yhteensopimattomalta, kun sitä ei ole tehty hyvin. Tämä Los Angelesin koti oli menettänyt tyylinsä ennen kuin Buchmann Design remontoi sen.

A Drastic Difference with Siding - afterBuchmannin suunnittelu

On vaikea sanoa, että se on edes sama talo. Se muuttui ikävästä ja ruuhkautuneesta moderniin perinteiseen tyyliin. Suunnittelijat muuttivat katon kaltevuutta ja lisäsivät uusia sivuraidetta, ikkunoita ja ovia.

6. umpeenkasvusta puhtaaseen ja moderniin

From Overgrown to Clean and Modern - beforePritzkat

Muratti ja vihreä maisemointi ohittivat tämän välimerellisen kodin. Vaikka sillä on edelleen klassinen ulkoasu, se tarvitsi muutamia muutoksia, mukaan lukien tuoretta maalia ja uutta maisemointia.

From Overgrown to Clean and Modern - afterPritzkat

Pritzkat

7. Tuore maalikerros päivittää tämän Ranch Homen

A Fresh Coat of Paint Updates this Ranch Home - beforeFresh Coat Painters of Lawrenceville/Johns Creek

Ranch-kodit ovat yksi suosituimmista tyyleistä kaikkialla Yhdysvalloissa, ja monet niistä on rakennettu 1950-1970-luvuilla. Monissa ranch-kodeissa, kuten tässä, on hyvä luusto, ja ne voivat hyötyä uusista sivuraideista tai maalista ja päivitetystä värimaailmasta.

A Fresh Coat of Paint Updates this Ranch Home - afterFresh Coat Painters of Lawrenceville/Johns Creek

Rakennustyöntekijä maalasi sivuraidet tummanharmaaksi, verhoilut valkoisiksi ja ikkunaluukut mustiksi modernin ilmeen saamiseksi. He jättivät tiilen luonnolliselle elementille, joka toimii uuden värimaailman kanssa.

8. Päivitetty perinteisen tyylin koti

An Updated Traditional Style Home - beforeBerkshiresin Bay Area Design

Vanhemmissa kodeissa on usein hankalat pohjaratkaisut, jotka eivät ole perheystävällisiä. Pienen lisäyksen lisääminen voi tehdä makuuhuoneeseen tai kylpyhuoneeseen enemmän tilaa. Edellisessä kuvassa tässä perinteisessä tyylisessä kodissa on robinin munansininen maali ja maalaistyylinen ilme.

An Updated Traditional Style Home - afterBay Area Design of Berkshires

Peruskorjauksen jälkeen tämä koti muuttui maalaismaisesta moderniksi. Talo sai pienen toisen kerroksen lisäyksen, uudet sivuraidet, verhoilut, katon ja uuden kuistin.

9. Perinteisestä moderniin 1980-luvun kotiin

Traditional to Modern 1980’s Home - beforeMilgard Windows

Tämä 1980-luvulla rakennettu perinteinen koti oli tyypillinen esikaupunkialueille. Asunnonomistajat halusivat jotain nykyaikaisempaa ja palkkasivat arkkitehteja päivittämään ilmettä.

Traditional to Modern 1980’s Home - afterMilgard Windows

He säilyttivät tarkan ulkosuunnitelman, mutta päivittivät sivuraidetta, asensivat metallikaton ja valitsivat uudet Milgard-ikkunat. He myös uudistivat sisätilat vastaamaan minimalistista ja tyylikästä ulkoa.

10. Punaisesta valkoiseksi maalattu tiili

From Red to White Painted Brick - before360 maalaus Louisville

Tiilen maalaus on henkilökohtainen ja kiistanalainen suunnittelupäätös. Jotkut ihmiset ajattelevat, että se tekee tiilikodeista erottuvampia, kun taas toisten mielestä se tuhoaa kodin. Joka tapauksessa ei voida kiistää, että maalattu tiili muuttaa kodin ulkonäön.

From Red to White Painted Brick - after360 maalaus Louisville

Nämä asunnonomistajat palkkasivat 360 Painting Louisvillen muuttamaan talonsa ulkopinnan punatiilestä kirkkaan valkoiseksi. He muuttivat myös verhoilua ja valitsivat mustan, jotta se erottuu kevyestä maalauksesta.

11. Ranch-kodin siivoaminen tuoreella maalilla

Cleaning Up a Ranch Home with Fresh Paint - beforeDawn D. Totty Sisustussuunnittelu

Joskus tuore maalikerros tai hyvä powerwash on kaikki mitä tarvitset viedäksesi kotisi ikävästä valoisaan ja iloiseen. Tämä vuosisadan puolivälin karjatila oli edelleen rakenteellisesti terve, mutta näytti ulkopuolelta rappeutuneelta.

Cleaning Up a Ranch Home with Fresh Paint - afterDawn D. Totty Sisustussuunnittelu

DDT Renovations teki tälle kodille uuden maalauksen, uudisti maisemointia ja lisäsi uuden sisäänkäynnin. Yksinkertaisilla muutoksilla oli merkittävä vaikutus tämän kodin hillitsemiseen.

12. Uusi näkemys Mid-Century Modernista

A New Take on Mid-Century Modern - beforeBarnett Adler

Vuosisadan puolivälin moderneissa kodeissa on terävät kulmat, sekoitus luonnonmateriaaleja ja runsaasti ikkunoita ulkokäyttöön. Ne osoittavat kunnioitusta 1950-luvulle, mutta värimaailma tuntuu joskus vanhentuneelta jopa viileistä geometrisista kuvioistaan.

A New Take on Mid-Century Modern- afterBarnett Adler

Suunnittelija Barnett Adler herätti tämän kodin eloon tuoreella värimaailmalla ja puisilla aksenteilla. Hän säilytti kodin alkuperäisen eheyden ja teki siitä eloisamman ja modernimman.

13. Beigestä ja tylsästä sävyyn siniseen

From Beige and Boring to Shades of Blue - beforeBarnett Adler

Ennen ulkoremonttiaan tämä talo oli tylsä yksinkertaisella, laatikkomaisella rakenteella ja beigellä sivuraidellaan. Sillä ei ollut määriteltyä tyyliä ja se sulautui maisemaansa.

From Beige and Boring to Shades of Blue - afterBarnett Adler

Suunnittelija valaisee kotia sinisellä värimaailmalla, toisessa kerroksessa Hardie-laudoitusverhoilu ja ensimmäisessä laudalla ja listalla. Peruskorjaus jättää talon näyttävän raikkaalta ja modernin ja perinteisen rajamailta.

14. Käsityöläisbungalowin entisöinti

The Restoration of a Craftsman Bungalow - beforeMoore Arkkitehdit

Craftsman Bungalows on klassinen koti, jossa on luonnollisia yksityiskohtia. Vanhemmat, kuten tämä DC-alueella sijaitseva koti, joutuvat joskus laiminlyömään, mikä johtaa kunnostamisen tarpeeseen.

The Restoration of a Craftsman Bungalow- afterMoore Arkkitehdit

Moore Architects, PC kunnosti kaatuneen bungalowin alkuperäiseen stukkoverhoukseen. He myös laajensivat esiportaan, lisäsivät puisen oven ja ikkunat sekä käyttivät pehmeää väripalettia.

15. Yksityiskohtien lisääminen taide- ja käsityökivikotiin

Adding Detail to an Arts and Crafts Stone Home - beforePeter Zimmerman Arkkitehdit

Tämän kivitaide- ja käsityökodin asunnonomistajat kokivat, että siitä puuttui arkkitehtoninen kiinnostus. He halusivat enemmän luonnonvaloa ja paremman yhteyden ulkoilmaan.

Adding Detail to an Arts and Crafts Stone Home - afterPeter Zimmerman Arkkitehdit

Peter Zimmerman Architects teki monia muutoksia ulkoasuun, mukaan lukien muutokset sisäänkäynteihin, ikkunoiden lisääminen tai päivittäminen ja sopivan mittakaavan säilyttäminen lisäysten avulla. Asunnonomistajat päivittivät myös suuren osan sisustuksesta koko prosessin ajan.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook