15 pientä talosarjaa alkaen 2 900 dollaria

15 Tiny House Kits Starting at ,900

Pienet talosarjat tarjoavat nopean ja helpon tavan rakentaa. Sarjan sisältö vaihtelee ja voi sisältää vain rungon, vain ulkomateriaalit tai täydellisen paketin sisä- ja ulkomateriaalia.

Useimmat pienet talosarjat sopivat tee-se-itse-taitoja omaaville. Jotkut sarjat sisältävät pyöriä, kun taas toiset vaativat sora- tai betonilaattaperustan. Sarjoja on saatavana useissa hintaluokissa, jotka vaihtelevat noin 3 000 dollarista yli 60 000 dollariin.

15 Tiny House Kits Starting at ,900

Mitä Tiny House Kit sisältää?

Pieni talosarja voi sisältää esivalmistetun talon, joka toimitetaan paikalle, vain rungon, vain kuoren (ulkomateriaalit) tai sisä- ja ulkomateriaalit. Pienille talosarjoille ei ole virtaviivaista materiaaliluetteloa. Ennen sijoittamista keskustele yrityksen kanssa saadaksesi selville, mitä pakkauksessasi tulee ja mitä ylimääräisiä kustannuksia joudut maksamaan.

Pienet talosarjat hinnoittelulla

1. Kaarevat hyttisarjat – 2 900 dollaria

Arched Cabin Kits - $2,900

Kaarevat mökit ovat budjettiystävällinen pieni kotiratkaisu, jossa pienimmät 64 neliöjalan mökit alkavat vain 1 400 dollarista ja 164 neliöjalan mökit vain 2 900 dollarista. Näitä pieniä koteja on useita kokoja ja kattokorkeuksia. Tilavin vaihtoehto on 960 neliöjalkaa ja 18'8" korkea.

Kaareva hyttisarja sisältää harjapalkin, rivat, lattialevyt, eristeet, harjanteet, vaahtomuoviosat ja metalliset kattopaneelit. Katon väri on muokattavissa lisämaksusta ja sillä on 40 vuoden takuu. Olet vastuussa päätykappaleiden, perustusten ja kaikkien sisätilojen hankinnasta.

2. Handy Home Windemere – 3 355 dollaria

Handy Home Windemere - $3,355

Handy Home Windemere on 10′ x 12′ aitasarja. Siinä on 7′ sisäseinät, joten se sopii ihanteellisesti pieneen kotiin asumiseen. Siinä on 2′ x 4′ kehys ja suunniteltu painekäsitelty vettä ja hometta hylkivä sivuraide.

Sarja tarjoaa erinomaisen vastineen parioville, kahdeksalle peräpeiliikkunalle, kolmelle käytettävälle ikkunalle ja puulattialle. Voit mukauttaa 120 neliöjalan sisätilojen pohjaratkaisua lisäämällä siihen kaikki tarvitsemasi mukavuudet.

3. All Wood Mayflower 8 795 dollaria

All Wood Mayflower $8,795

All Wood Mayflower on 117 neliömetrin pieni koti koristepyörillä. Sisätiloissa ei ole viimeistelyä, joten voit asetella ja suunnitella sisäpuolen haluamallasi tavalla.

Valmistajan mukaan kaksi aikuista voi koota tämän sarjan kolmessa päivässä. Sen mukana tulee nastat, sivuraide, pyörät, kattokaaret, lattialaudat ja kattolaudat. Sen mukana ei tule kattopaanuja, joten ne on ostettava erikseen.

4. Glen Echo Kits 9 306 dollaria

Glen Echo Kits $9,306

Glen Echo on viehättävä esivalmistettu hyttisarja, jossa on kattoylitys, joka on ihanteellinen etukuistille. Voit ostaa sarjan valmiiksi leikattuna tai valmiiksi koottuna, ja sitä on saatavana useissa eri koossa. Valmiiksi leikatut sarjat ovat halvempia, ja 25 neliöjalan hytti alkaa vain 3 306 dollarista. Suurempi 104 neliöjalkaa esiasennettu malli sopii paremmin pieneen kotiin ja sen hinta on hyvin 9 306 dollaria. Jos haluat enemmän tilaa, nämä mökit nousevat jopa 630 neliömetriin.

Summer Wood tarjoaa perus- ja päivitetyn materiaaliluettelon. Perussarjat sisältävät kaiken tarvittavan lattioihin, ulkoseiniin (mukaan lukien sivuraide) ja kattorunkoon. Päivityksiä on kuitenkin monia, ja tämä yritys työskentelee kanssasi mukauttaakseen ohjaamon mieleiseksesi.

5. The Writer's Haven – 10 733 dollaria

The Writer’s Haven - $10,733

Writer's Haven on 12′ x 14′ pieni puutalo, jossa on läpikuultava kattopaneeli, joka päästää sisään runsaasti valoa. Sarja sisältää myös materiaalit kiinteään leposohvaan ja eteiseen.

Myyjä voi toimittaa sarjan valtakunnallisesti, ja sen mukana tulee kaikki tarvittavat materiaalit, mukaan lukien ikkunat, ovet ja kattotarvikkeet. Se sisältää myös vaiheittaisen kokoonpanoluettelon. Voit räätälöidä viimeistelyjä, päivittää lattiaa, sivuraidetta, kattoa ja paljon muuta lisämaksusta. Suositeltava perusta on murskattu sora.

6. Smith Haven – 11 370 dollaria

The Smith Haven - $11,370

Smith Haven on puupuolinen mökki, jota on saatavana kuudessa koossa 10′ x 16′ – 12′ x 24′. Siinä on epäsymmetrinen katto, jossa on katto- ja peräpeiliikkuna.

Voit hankkia tämän esivalmistetun pienen talon yhdessä kolmesta paketista: pelkkä kuori, kolme vuodenaikaa tai neljä vuodenaikaa. Four Seasons -sarja sisältää eristyksen, mäntymäntyseinät ja -katon, kaksinkertaiset ikkunat ja eristetyn oven. Sinun on ostettava ja asennettava loput sisäpinnat.

7. All Wood Bonaire 13 785 dollaria

All Wood Bonaire $13,785

All Wood Bonaire on moderni pieni koti, jonka lattiapinta-ala on 233 neliömetriä. Siinä on kaksi ovea ja kolme ikkunaa, jotka päästävät sisään runsaasti luonnonvaloa. Sen mukana ei tule sisäpintoja, joten voit mukauttaa sen tyyliisi sopivaksi.

Bonaire-sarja sisältää kaikki materiaalit paitsi perustus ja kattopaanu. Saatavilla on valinnaisia päivityksiä, kuten ylimääräinen sisätila kylpyhuoneeksi, termiitinkestävä puu ja Bartini-baari.

8. Seattle – 16 000 dollaria

The Seattle - $16,000

Seattle on pieni Home Depotin kotipakkaus, joka sisältää teräskehyksen 10′ x 20′ rakennuksen rakentamiseen. Voit räätälöidä taloasi ostamalla oman sivuraidan, kattomateriaalin ja sisustuksen.

Sarja sisältää alustavat suunnitelmat, laitteistot, paneloidut teräskehykset ja leimatut rakennesuunnittelusuunnitelmat. Sarjojen valmistaja valmistaa sarjat tilauksesta ja soitat ja pyydät halutessasi vaihtoehtoisen puurunkopaketin. He suosittelevat betonilaattaperustaa.

9. Autonomous Studio Pod – 18 000 dollaria

Autonomous Studio Pod - $18,000

Autonomous Studio Pod on moderni pieni koti, studio tai toimisto, jonka pinta-ala on 105 neliömetriä. Siinä on vinyyliverhoilu ja kaikki mitä tarvitset sen liittämiseen sähköön ja ilmastoinnin hallintaan. Siinä on yksi kodin virrankatkaisin, viisi seinäpistorasiaa, yksi kattovalojen kytkin, neljä kattovaloa, kaksi ethernet-porttia ja tuuletin, jossa on tuuletuskytkin.

Studio Podin mukana tulee kaikki mitä tarvitset, mukaan lukien kattomateriaalit ja sivuraide. Voit päivittää huonekalun mukana tulevaan pakettiin, josta saat sisäänrakennetut hyllyt, työpöydän, sohvan ja kokoontaitettavan sohvapöydän.

10. Kalifornia – 19 000 dollaria

The California - $19,000

California on moderni pieni Home Depotin talopaketti, jonka pinta-ala on 240 neliöjalkaa. Sarja sisältää valmiiksi kootut teräspaneelit asennuksen helpottamiseksi. Teräspaneeleilla on 50 vuoden takuu.

Sarjassa ei ole ulko- tai sisäviimeistelyä, joten voit valita materiaalit makusi mukaan. Valmistaja suosittelee The Californian sijoittamista betonilaattaperustalle. Ne voivat myös muokata suunnittelua ja ovien sijoittelua.

11. Xylia Four Season Kit 26 336 dollaria

Xylia Four Season Kit $26,336

Xylia on 12" x 24" mökkityylinen pieni koti, jossa on puupuolinen ulkopinta ja metallikatto. Se on kooltaan 288 neliöjalkaa, joten se on tarpeeksi suuri kylpyhuoneen, pienen keittiön ja olohuone/makuuhuone-yhdistelmään.

Valmiiksi leikatussa sarjassa on lattiajärjestelmä, seinäjärjestelmä, sivuraide, ovet, ikkunat ja kattojärjestelmä. Voit mukauttaa näitä materiaaleja valinnaisten päivitysten luettelosta. Pakkaus sisältää myös rakennusohjeet.

12. Rose Cottage 2 32 000 dollaria

Rose Cottage 2 $32,000

Home Depot myy rajoitetun määrän pieniä kotisarjoja, mukaan lukien Rose Cottage 2. Talossa on kaksi kerrosta ja yhteensä 443 neliöjalkaa – tilaa riittää kahdelle makuuhuoneelle.

Tämän sarjan suurin haitta on, että sen mukana tulee vain teräskehys. Sinun on ostettava sivuraide, eristys, kattomateriaali ja kaikki sisäpinnat. Kansi- ja lattiajärjestelmälle on päivitysmahdollisuus.

13. Getaway Mini – 33 000 dollaria

The Getaway Mini - $33,000

Getaway Mini on 325 neliöjalan teräsrunkosarja, jossa on kannen ja lattian päivitysmahdollisuus. Jos neliömetrit pysyvät ennallaan, valmistaja voi työskennellä kanssasi muuttaakseen oven sijoittelua tai ulkoasua.

Getaway Mini on saatavana verkossa The Home Depotista, mutta se edellyttää alustavien suunnitelmien lataamista ja paikallisen rakennusviranomaisen hyväksyntää ennen ostamista. Sisätiloissa ei ole viimeistelyä, joten voit mukauttaa tämän ADU:n tarpeidesi mukaan.

14. Avrame Solo 75 – 33 550 dollaria

Avrame Solo+ 75 - $33,550

Avrame Solo 75 on pieni A-runkoinen koti, jonka pinta-ala on 365 neliömetriä. Pohjapiirroksen mukaan ensimmäisessä kerroksessa on tilaa kylpyhuoneelle, keittiölle ja olohuoneelle. Toisen kerroksen parvella voi olla kaksi sänkyä.

Voit ostaa rakenne-, ulko- tai sisäpakkauksen. Tarjoamamme hinta on kaikille kolmelle ja mukana tulee runko, kaikki ulkopinnat ja sisäpinnat, kuten portaat, tikkaat, ovet ja maalattu sisäverhous.

15. Kithaus K3,12 60 000 dollaria

Kithaus K3.12 $60,000

Pienitaloluettelomme kallein malli on Kithaus K3.12. Se on kooltaan 13 x 13 tuumaa ja sisältää minikeittiön ja kylpyhuoneen. Tyylikäs neliön muotoinen muotoilu on täydellinen niille, jotka nauttivat puhtaasta, modernista tyylistä.

Kithaus-kotien hinnat ovat korkeammat, koska niissä on sisä- ja ulkoviimeistely. Jotkut näistä viimeistelyistä sisältävät kaikki kylpyhuonekalusteet, valmiiksi kytketyt sähkö- ja valaisimet, sisäseinät ja kovapuulattiat. Kokeile jotakin näistä malleista, jos et ole kiinnostunut kodin sisustamisesta.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook