15 syksyn sadonkorjuun sisustusideaa

15 Fall Harvest Porch Decor Ideas

Syksyn sadonkorjuun kuistikoristeet ovat paras tapa valmistaa sinua ja naapureitasi vuodenajan muutokseen. Syksyinen sadonkorjuun sisustus kutsuu meidät juhlimaan luonnon upeaa runsautta ja luo kutsuvan tilan, joka toivottaa muutkin tervetulleiksi tekemään samoin.

15 Fall Harvest Porch Decor Ideas

Olitpa rustiikkisen yksinkertaisuuden tai klassisen muotoilun ystävä, on olemassa kekseliäitä tapoja lisätä kuistillasi sisustusta, joka korostaa syyskauden lämpöä ja kauneutta.

Valmistaudu tekemään kuististasi paikka, jossa voit ottaa ystäväsi ja naapurisi iloisesti vastaan juhlaseppeleistä runsaisiin kurpitsanäyttelyihin.

Fall Harvest -kuistin sisustus

Esikuisti on tärkeä hyvän ensivaikutelman luomisessa. Käytä etukuistia luodaksesi näyttämön upealle syyskaudelle.

1. Syksykranssit

Fall WreathsKaksi inspiroi sinua

Kranssit ovat helppo ja vaivaton tapa luoda syksyinen ilme etukuistille. Seppeleitä on helppo pystyttää, niillä on suuri vaikutus ja ne on helppo ottaa pois, kun olet valmis aloittamaan koristelun talvilomaa varten.

Klassiseen syksyiseen tyyliin etsi seppeleitä, joissa on pieniä kurpitsoja, käpyjä, vehnänvyitä, värikkäitä lehtiä tai syksyn kukkia, kuten krysanteemeja, astereita ja auringonkukkia. Pue seppele säkkikangas- tai puhvelinauhalla tai anna sille lisää eleganssia grosgrain- tai samettirusetilla.

2. Syksynväriset tyynyt

Autumn-Colored Throw PillowsVintage kuistikeinut

Syksynväristen ja teematyyppisten tyynyjen lisääminen kuistikeinuun tai keinutuoleihisi on vaikuttava lisä eteistilaasi. Syväoranssi, lämmin kulta, maanläheinen ruskea ja kirkas punainen ovat luontaisesti kutsuvia. Nämä ovat hyviä värejä täydentämään useimpien kotien värejä.

Sekoita ja kerrosta eri värejä, kuvioita ja tekstuureja antaaksesi tyynyllesi lisää syvyyttä. Vaihtele tyynyjen kokoa ja muotoa lisätäksesi visuaalista mielenkiintoa. Sisällytä suuria neliön muotoisia tyynyjä pienempiin suorakaiteen muotoisiin, pyöreisiin tyynyihin ja tyynyihin täydentämään ulkoasua.

3. Luo oma kurpitsa- ja kurpitsanäytös

Create Your Own Pumpkin and Gourd DisplayJulie Ranee valokuvaus

Kurpitsoja on saatavana useissa koossa, muodoissa ja väreissä. Ne sopivat erinomaisesti esille eloisuutensa ja luonnollisen vetovoimansa vuoksi. Voit luoda yksinkertaisen kurpitsanäytöksen asettamalla erilaisia kurpitsoja ulko-ovesi ympärille ja kuistiportaiden varrelle. Tai voit olla monimutkaisempi ja luoda kerrospohjan säiliöillä, kuten uurnoilla, ruukuilla ja pöydillä. Etsi ainutlaatuisen muotoisia ja värillisiä kurpitsoja ja koristekurpitsoja, jotka antavat suunnittelullesi lisää mielenkiintoa ja tekstuuria.

4. Käytä heinäpaaleja

Utilize Hay BalesCorynne Pless

Heinäpaalien käyttäminen sadonkorjuun sisustuksessa on toinen helppo tapa antaa kuistille rustiikkia syksyn charmia. Heinäpaalit sopivat ihanteellisesti kurpitsaesineiden kerrostamiseen tai ahvenen luomiseen muuhun vuodenaikojen sisustukseen. Voit myös käyttää heinäpaaleja ylimääräisinä sivupöytinä lähellä keinutuoleja tai sohvapöytää kuistikeinussasi. Jätä se koristamatta saadaksesi luonnollisimman ilmeen tai peitä toppi säkkikangalla tai vintage-peitolla pinnan pehmentämiseksi.

5. Syksyiset kukat

Fall FlowersKeltainen Cape Cod

Sisällytä syksyn kukka-asetelmia etukuistin suunnitteluun lisätäksesi uuden kerroksen väriä ja eloisuutta. Valitse oikeat kukat kestämään kylmää säätä. Etsi syksyn vaihtoehtoja, kuten krysanteemit, orvokit, alttoviulut, kehäkukka, asterit, koristekaali ja kaali sekä heuchera. Istuta näiden kukkien asetelmia sesongin mukaisiin astioihin, jotka parantavat luomaasi tyyliä. Etsi vaihtoehtoja, kuten koristeuurnat, korit, tynnyrit tai ruukut.

6. Lisää viihtyisä oleskelutila

Add a Cozy Seating AreaDavid Cannon -valokuvaus

Syksy ei tarkoita mitään, ellei ulkoilun kauneudesta nauttimista. Istuimien järjestäminen, jos vain vuodenajan mukaan, antaa kotillesi kutsuvan ilmeen ja helpottaa vieraiden viihdyttämistä. Arvioi kuistisi löytääksesi sopivimman istuma-alueen.

Valitse säänkestävät tai suljetut huonekalut, jotka suojaavat sitä ankarilta sääolosuhteilta. Kerro kerroksittain kuvioituja tyynyjä ja mukavia tyynyjä, jotta voit pakata niitä kylmiin syysiltoihin. Järjestä pieniä satunnaisia pöytiä, joihin mahtuu loputtomasti teetä ja kuumaa kaakaota.

7. Nosta maissinvarsilla

Elevate with Corn StalksJulie Ranee valokuvaus

Monet syksyn sadonkorjuun sisustusideat ovat matalalla maassa, mutta maissinvarret ovat hyvä tapa lisätä suunnitteluun korkeutta. Mene paikallisille viljelijöiden markkinoille tai osastoille ja valitse varret, jotka ovat kuivat ja joissa on hyvä sekoitus lehtiä ja kuoria.

Käytä lankaa tai juuttia varret tiukasti yhteen. Voit luoda kuistinäytön, jossa on seisovat varret etuoven sisäänkäynnin kehystämistä varten. Voit käyttää talon sivuraidetta tukemaan niitä tai kiinnittää varret kuistilla oleviin pylväisiin.

8. Carve Jack-O'-Lanterns

Carve Jack-O’-LanternsMary Prince -valokuvaus

Jack-o'-lyhtyjen veistäminen on hauska tapa sisustaa syksyinen eteinen ja saada perhe mukaan prosessiin. Etsi kurpitsat, jotka ovat symmetrisiä ja joiden pohja on tasainen, jotta ne ovat vakaat.

Päätä suunnittelusta; nämä vaihtelevat leikkisistä hienostuneisiin, joten mieti jokaisen tyylin lopputulosta. Kerää tarvikkeita, kuten kaiverrustyökaluja ja sanomalehti, jotta alue pysyy siistinä.

Seuraa mallia ja aloita kaivertaminen. Kun olet valmis suunnittelemaan ja puhdistanut kurpitsan, lisää LED-valot valaisemaan mallia. Veistetut kurpitsat pilaantuvat nopeasti, joten veistä kurpitsat vain pari päivää ennen kuin haluat näyttää ne.

9. Katta juhlapöytä

Set a Festive TableTroy Spurlinin sisätilat

Upeasta säästä nauttiminen on yksi syyskauden parhaista asioista. Hyödynnä leutoja syysiltoja nauttimalla illallista esikuistillasi. Vaikka sinulla ei olisi pysyvää pöytää ja tuoleja kuistillasi, voit käyttää kevyitä vaihtoehtoja tilapäisen ruokailupaikan perustamiseen.

Täydennä pöytäsi upeilla liinavaatteilla, joiden päällä on juhlava syksyinen kukkien ja syksyn eläimistö. Lisää kuistille kynttilöitä tai keijuvaloja valaisemaan pöytää iltapalaa varten.

10. Creative Fall Garlands

Creative Fall GarlandsRikki Snyder

Seppeleet ovat ihania mihin aikaan vuodesta tahansa, mutta erityisen upeita ne ovat syksyllä. Silloin voit hyödyntää kauden bonuksen ja näyttää sen kuistillasi. Värikkäät lehtiseppeleet muodostavat tyylikkään kehyksen etuovellesi. Tai valitse jotain luovampaa. Tee esittely viiniköynnösten, ruohonvarsien, syksyn marjojen ja värikkäiden lehtien avulla. Seppeleesi antaa ulko-ovellesi silmiinpistävän syksyisen värin läpi kauden.

11. Tee etuovelle kausiluonteinen kasvojenkohotus

Give Your Front Door a Seasonal Face-LiftSuunnittelun kiinnitys

Syksy on loistavaa aikaa kokeilla uutta väriä ulko-ovellesi. Etuoven värit tuovat syvän merkityksen ja antavat kotillesi uuden kirkkaan ilmeen. Valitse silmiinpistävä väri, kuten sininen tai sinivihreä, joka luo kontrastia syksyn ja talven väreihin. Tai kokeile vihreää täydentääksesi kauden maanläheisiä sävyjä. Minkä värin valitsetkin, se on helppo viikonloppuprojekti ja hyvä aika kokeilla uutta ilmettä.

12. Pelottavat syksyn koristeet

Spooky Fall DecorationsRénoDéco jne.

Omaksu syksyn pelottava puoli lisäämällä aavemaisia koristeita kuistille. Voit pitää sen tyylikkäänä kitsisen sijaan käyttämällä neutraaleja tai mustia koristeita. Voit myös pitää sen hienostuneempana kerrostelemalla Halloween-tyylisiä koristeita muihin luonnonelementteihin, kuten kurpitsoihin, kurpitsoihin, syksyn lehtiin ja marjoihin. Täydennä Halloween-illan ilme valaistuilla veistetyillä kurpitsoilla tai strategisilla keijuvaloilla.

13. Lyhdyt tien valaisemiseksi

Lanterns to Light the WayEtuportti

Lyhdyt, kynttilät ja vanteet ovat tyylikäs tapa valaista kotisi sisäänkäyntiä ja antaa sille vuodenaikojen hehkua. Ne voivat myös auttaa sinua pidentämään arvokasta kuisti-aikaa valaisemalla ulkoalueen pitkään auringonlaskun jälkeen.

Ripusta lyhtyjä tai luo esittely kerrostelemalla valaistusta, jos haluat luoda kuistille ilmeisen kokoontumispaikan. Votiivit ovat arvokkaita kävelytien valaistukseen, jos kuistivalot eivät tee työtä tehokkaasti. Muista tarkkailla kynttilän voiveja, koska ne ovat palovaarallisia, tai käytä LED-valoja, jotta voit nauttia illasta huoletta.

14. Syksyikkunalaatikot

Fall Window BoxesRikki Snyder

Syksyn ikkunanäytön luominen on tehokas tapa näyttää syksyn värejä läpi vuoden. Valitse eläviä kasveja, kuten koristeruohoja, syyskukkia ja miniatyyri ikivihreitä kasveja, jotta saat ikkunalaatikoihisi vaihtelua ja rakennetta. Lisää valikoimaa pieniä kurpitsoja ja kurpitsaa lisätäksesi väriä. Hyvin suunniteltu ja huollettu syksyinen ikkunalaatikko voi korostaa etukuistiasi koko kauden ajan.

15. Luo monimutkainen kerrostettu näyttö

Create an Elaborate Layered DisplayPeter Atkins ja kumppanit

Luo upea esiportaan esittely kerrostelemalla useita sadonkorjuu-sisustusideoita yhteen. Aloita lisäämällä syksyinen seppele ovellesi. Lisää suunnitteluasi korkeutta maissinvarsia sisältävillä uurneilla. Tuo heinäpaaleja esille seuraavan kerroksen kurpitsaa, kurpitsaa ja kukkia. Aseta syksyn sisustus alimmalle tasolle maahan. Etukuistin portaat sopivat ihanteellisesti tällaisiin näyttelyihin, mutta voit myös luoda tehokkaita kerroksia käyttämällä heinäpaaleja, omenalaatikoita, pieniä pöytiä ja terrakottaruukkuja.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook