45 ajatonta mustavalkoista makuuhuoneideaa, jotka erottuvat joukosta

45 Timeless Black And White Bedroom Ideas That Stand Out

Musta ja valkoinen on mielestäni täydellinen väriyhdistelmä makuuhuoneeseen. Tietysti se ei välttämättä tarjoa huoneelle sitä lämmintä hehkua kuin muut värit, kuten beige, ruskea tai puun luonnollinen väri, mutta yhdistelmän yksinkertaisuus luo klassisen, ajattoman ja rauhallisen ilmeen, joka on juuri sitä mitä huoneeseen kuuluu. täytyy tuntea olonsa rentoutuneeksi ja kutsuvaksi.

45 Timeless Black And White Bedroom Ideas That Stand Out

Ja vaikka se voi olla teoriassa hyvin yksinkertaista, mustavalkoinen makuuhuone voi erottua monilla mielenkiintoisilla tavoilla.

Table of Contents

Kuinka sisustaa mustavalkoinen makuuhuone

Tietysti mustavalkoisen makuuhuoneen sisustaminen voi olla helpommin sanottu kuin tehty. Haluat olla varma, että luot täydellisen tasapainon kahden värin välillä liioittelematta toista.

How to Decorate a Black and White Bedroom

Voit myös haluta sekoittaa korostusvärejä tai satunnaisia puuhuonekaluja varmistaaksesi, että huoneesi ei ole liian kontrastinen. Näin voit aloittaa mustavalkoisen makuuhuoneesi sisustamisen.

Vaihe 1: Vaihda huonekalut

Huonekalut ovat mustavalkoisen makuuhuoneen vaikein osa, sillä nämä palaset ovat katseenvangitsijasi. Siksi sinun tulee varmistaa, että sinulla on pari suurta mustaa kappaletta sekä joitain valkoisia kappaleita. Voit myös sekoittaa puu- ja lasihuonekaluja parhaaksi katsomallasi tavalla.

Vaihe 2: Työskentele kankaiden parissa

Huonekalujen ohella huoneen seuraavaksi suurin vetonaula on kankaat. Sinun tulisi pyrkiä vastakkain näitä niin paljon kuin mahdollista. Jos sinulla on esimerkiksi musta sänky, sinun kannattaa sijoittaa valkoiseen peittoon. Jos yksi seinä on valkoinen, mustat verhot olisivat parhaat.

Älä pelkää käyttää verhoja, jotka eroavat peiton kanssa, ja laita sängylle molempien värisiä tyynyjä.

Vaihe 3: Lisää kuvitus

Kankaiden lisäksi taide on loistava tapa tuoda kontrastia mustavalkoiseen makuuhuoneeseesi. Haluat valita kappaleita, jotka erottuvat joukosta, ja sinun kannattaa harkita niitä, joissa on korostusväri.

Vaihe 4: Viimeistele

Ennen kuin huoneesi voi olla valmis, sinun on astuttava taaksepäin ja katsottava, mitä sinulla on tähän mennessä. Onko liian pimeää? Ei tarpeeksi tumma? Haluat tässä vaiheessa lisätä aksentteja joko väreissä tai kolmannessa värissä saadaksesi oikean tasapainon. Jopa niinkin yksinkertainen asia kuin elävä kasvi mustavalkoisessa ruukussa, voi päästä pitkälle.

Mustavalkoisen makuuhuoneen sisustusideoita

Bedroom Décor Ideas

Huoneen sisustaminen on vaikeaa, varsinkin kun olet huolissasi vaikuttavan värin, kuten mustan, ylilyönnistä.

Alla on joitain sisustusideoita mustavalkoiseen makuuhuoneeseen, jotka auttavat sinua sisustaessasi:

Käytä loistavaa valaistusta pitääksesi huoneen valona, käytä luonnonvaloa, jos mahdollista. Järjestä huonekalut vastakkaisia värejä vasten (esim. valkoinen sänky mustaa seinää vasten jne.) Valitse kokonaan valkoinen tai kokonaan musta matto tai ehkä matto, joka on sekoitus näitä kahta hauskassa kuviossa. Sisällytä kuvioituja kappaleita pehmentääksesi kaikkea. -huoneen valkoinen tai kokonaan musta puoli Sisällytä korostusvärien ponnahduksia Harkitse luonnonvalkoisen maalaamista vain yksi seinä kokonaan musta Lisää vihreyttä Lisää seinäkoristeita

Mustavalkoiset makuuhuoneen kalusteideat

Suunta, jolla valitset mustavalkoisen huoneen, riippuu pitkälti löytämiesi tai jo omistamiesi huonekalujen tyypistä. Huonekalut ovat huomiota herättävä osa huonetta, ja makuuhuoneessa on tyypillisesti useita suuria kappaleita, jotka on yhdistettävä.

Tässä on joitain huonekaluideoita mustavalkoiseen makuuhuoneeseesi:

Käytä puisia huonekaluja, värjätä ne tummemmaksi tai vaaleammaksi tarpeen mukaan Maalaa kaikki huonekalusi valkoisiksi Sisällytä lasihuonekalut Maalaa huonekalusi kokonaan mustaksi Lisää tuftattuja paloja hajottaaksesi suuria paikkoja kummasta tahansa väristä (kuten sängynpäädyssä). Sekoita harmaasävyisiä huonekaluja pehmeämmän ilmeen saamiseksi Käytä nahkaa joissakin mustissa osissa Valitse minimalistiset huonekalut saadaksesi nykyaikaisemman ilmeen Käytä värejä siellä täällä Osta huonekaluja, joissa on metallisia aksentteja

Seinäsisustusideoita mustavalkoiseen makuuhuoneeseen

Wall Décor Ideas for a Black and White Bedroom

Joten sinulla on huonekalusi ja joitain perusideoita mustavalkoisen makuuhuoneesi sisustamiseen, mutta miten sisustat seinät?

Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit valita seinätaidetta mustavalkoiseen makuuhuoneeseesi:

Valitse seinätaide pop-väreillä Ripusta peili (tai kaksi!) Sijoita seinätaide kontrasteihin (valkoinen seinätaide mustalle seinälle jne.) Ripusta verhot seinän päälle luodaksesi tekstuurin Harkitse kuvioitua mustavalkoista tapettia Laita vain tapetti korostusseinään Ripusta kuvakudos Sisällytä teollisia elementtejä, kuten tiilikatto tai seinä maalaamalla se mustaksi tai valkoiseksi. Maalaa ikkunan ympärillä olevat kehykset seinää kontrastivärillä. Pidä se yksinkertaisena, varsinkin jos kontrasti huoneessa on jo melko dramaattinen. Käytä harmaata, jos musta on mielestäsi aivan liian tumma Aseta puisia aksentteja

Kuinka pehmentää mustavalkoista makuuhuonetta

Mustavalkoinen makuuhuone, vaikka se on tyylikäs, voi joskus olla erittäin vaikea ilme. Mutta älä masennu, sillä on monia tapoja pehmentää mustavalkoista makuuhuonetta. Alla on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit pehmentää mustavalkoista makuuhuonetta.

Vinkki 1: Käytä tekstuuria

Tekstuurit voivat olla loistava tapa pehmentää vaikuttavaa väriä, kuten mustaa. Harkitse mustaa peittoa sänkyyn tai mustaa verhoa mustan seinän maalaamisen sijaan.

Vinkki 2: Lisää kolmas väri

Vaikka saatatkin olla innoissasi täysin mustavalkoisesta makuuhuoneesta, korostusväri voi todella auttaa pehmentämään huonetta, varsinkin jos valitset pastellin. Pastellinvihreä, sininen, pinkki tai jopa violetti ovat loistavia tapoja pehmentää mustavalkoista makuuhuonetta.

Vinkki 3: Lisää kasvi

Vihreys voi auttaa pehmentämään mitä tahansa huonetta. Joten nappaa iso kasvi tai kaksi lisätäksesi nurkkaan. Yöpöydälle asetettu orkidea tai muu kukka voi myös piristää huonetta.

Vinkki 4: Lisää valoa

Suurin syy, miksi huoneesi saattaa tuntua liian vaikealta saada aikaan mustavalkoinen makuuhuone, on se, että siellä ei ole tarpeeksi valoa. Yritä löytää ikkunapäällysteet, jotka päästävät makuuhuoneeseen mahdollisimman paljon luonnonvaloa. Jos luonnonvalovaihtoehtoja ei ole, lisää moderni lamppu tai kaksi pehmentääksesi huonetta.

Vinkki 5: Lisää puuta

Puiset aksentit auttavat myös pehmentämään mustavalkoista huonetta. Niille, jotka eivät ole vielä valinneet huonekalujaan, tämä on paras tapa yhdistää puuta makuuhuoneeseen. Muussa tapauksessa voit harkita parkettilattiaa tai puista seinätaidetta tuodaksesi puun aksentteja huoneeseen.

Kuinka kirkastat mustavalkoista makuuhuonetta?

How Do You Brighten a bedroom

Mustavalkoisen makuuhuoneen pehmentämisen lisäksi saatat myös päättää, että huone on liian tumma, kun olet maalannut seinän mustaksi. Tässä tapauksessa on useita tapoja, joilla voit valaista huonetta ilman, että sinun tarvitsee maalata seinää uudelleen.

Vinkki 1: Lisää metallisia vivahteita

Piristä tummaa mustavalkoista huonetta lisäämällä hopeaa ja kultaa. Näitä voidaan helposti lisätä huonekalujen, asusteiden tai jopa mukavan kehystetyn peilin avulla.

Vinkki 2: Harkitse ainutlaatuista valaistusta

Olet todennäköisesti jo kokeillut kaikkea mitä voit huoneen luonnollisella valaistuksella, joten saattaa olla aika harkita ainutlaatuista valaistusta, kuten valosarjaa tummalla seinällä tai kenties valosarjaa huoneen pohjan ympärillä. sänky luomaan kelluvan vaikutelman.

Vinkki 3: Aseta kudotut tarvikkeet

Kudotut tarvikkeet, kuten hamppuriippuva kasvi tai kuvakudos, voivat lämmittää paljon pimeää huonetta. Varmista vain, että nämä kudotut tarvikkeet sopivat kaikkiin käytössäsi oleviin korostusväreihin.

Vinkki 4: Vaihda yksittäinen huonekalu

Oletko kokeillut kaikkea muuta tässä luettelossa turhaan? Sitten voi olla aika vaihtaa yksittäinen musta tai valkoinen huonekalu värilliseen. Jos makuuhuoneessa on tuoli, harkitse sen vaihtamista punaiseen tai osta violetti sivupöytä. Niin kauan kuin värisävy on suuri, se kirkastaa huonetta valtavasti.

Vinkki 5: Käytä kuvioita

Viimeinen tapa kirkastaa huonetta on sisällyttää siihen kuvio. Esimerkiksi musta seinä voi näyttää hyvältä, jos siinä on valkoinen raita tai kaksi, tai ehkä voit maalata ainutlaatuisen vintage-kuvion. Joka tapauksessa kuvio hajottaa mustan ja kirkastaa huonetta.

Tähän mennessä sinulla pitäisi olla nippu ideoita oman mustavalkoisen makuuhuoneesi sisustukseen. Jatka vierittämistä nähdäksesi, kuinka voit yhdistää nämä kotiisi koristeellisen mestariteoksen luomiseksi.

Inspiroivia huoneita mustavalkoiseen makuuhuoneeseesi

1. Aaltoileva valkoinen makuuhuoneen seinä

Wavy White Bedroom Wall

Kun väripaletti on niin yksinkertainen, voidaan käyttää muita elementtejä, joilla makuuhuoneen sisustus erottuu. Aaltoileva seinä tässä tapauksessa lisää huoneeseen hienostuneisuutta, kun taas ylisuuri pehmustettu pääty antaa tilaan miellyttävän ja mukavan tunnelman.

2. Piristä mustavalkoista makuuhuonetilaa peileillä, lampuilla ja taideteoksilla

Brighten Up A Black and White Bedroom Space With Mirrors, Lamps, And Artwork

Kun musta on makuuhuoneen pääväri, tilan kirkastamiseen voidaan käyttää ominaisuuksia, kuten peilejä ja lamppuja. Voit jopa valita mustavalkoisen seinätaiteen lisätäksesi seiniin yksityiskohtia. Esimerkiksi yöpöydän takana oleva korkea peili on todella mukava kosketus tässä tapauksessa.

3. Lisää huomiota herättäviä aksentteja minimalistiseen tilaan

Add Eye-Catching Accents To A Minimalist Space

Minimalistista ja perusväripalettia voi täydentää näyttävillä aksentilla, kuten näyttävällä kattokruunulla tai tapetilla, jossa on hienovarainen, mutta katseenvangitseva printti, joka näkyy vain, kun valo putoaa tietyssä kulmassa. {löytyy boutiquehomesista}.

4. Musta sängynpääty valkoista seinää vasten

Black Headboard Against A White Wall

Yleensä kuitenkin tasapainoinen yhdistelmä on parempi. Joten musta sängynpääty voi levätä valkoista seinää vasten, valkoista lakanaa voi täydentää mustilla korostustyynyillä ja vaaleanharmaa matto voi olla kontrasti tummapetsatun lattian kanssa. {löytyy thesofaandchairista}.

5. Löydä oikea tasapaino mustavalkoisia makuuhuoneen elementtejä

Find The Right Balance Of Black And White Bedroom Elements

Tärkeintä on löytää mustavalkoisten elementtien oikea tasapaino huoneessa. Sen tulee olla kauttaaltaan yhtenäinen, joten jos seinät ovat esimerkiksi valkoisia, voit laittaa mustan lipaston, siihen sopivan sängyn ja joitain pieniä korostusyksityiskohtia, joissa on sama väri. {löytyy ianmoorearchitectsista}.

Aiheeseen liittyvä: Blaxploitation – Keittiöt tummuvat mustilla työtasoilla

6. Kiiltävä lattia ja korostusosat

Shiny Floor And Accent Pieces

Todella mielenkiintoinen lähestymistapa on valita musta lattia. Tässä modernissa makuuhuoneessa on kiiltävä lattia ja korostusosat, joissa yhdistyvät luonnollisella tavalla kaksi yllä mainittua väriä. Alueen matolla ja nojatuolilla on samanlainen teema. {löytyy edndesignista}.

7. Käytä mustaa korostusvärinä

Use Black As An Accent Color

Voit luoda makuuhuoneeseen avaruuden tunteen käyttämällä mustaa korostusvärinä, kun taas valkoinen on pääsävysi. Käytä puhtaita, yksinkertaisia linjoja kauttaaltaan ja pehmennä ilmettä tekstuurin ja korostusvalon avulla. {löytyy chrissnookphotographysta}.

8. Valitse rennompi ja rennompi fiilis

Opt For A More Casual And Relaxed Feel

Mustavalkoinen makuuhuone voi olla joillekin hieman liian ankara ja hillitty, jolloin voit yrittää antaa tilaan rennon ja rennomman tunnelman. Valitse esimerkiksi avoin vaateteline, seinälle taiteellinen maalaus tai valkoiseksi maalattu puulattia.

9. Korosta Kahden värin kontrasti

Highlight The Contrast Between The Two Colors

Makuuhuoneessa voi olla todella yksinkertainen ja perusväripaletti ja se erottuu silti edukseen, vaikka sisustus olisi yhtä yksinkertainen kuin värimaailma. Korosta näiden kahden värin välinen kontrasti. Käytä valkoista siellä, missä tiedät, että luonnonvalo korostaa sitä, ja mustaa, kun haluat luoda polttopisteitä.

10. Koristele huoneesi mustilla seinillä

Decorate Your Room With Black Walls

Toinen mahdollisuus on koristella mustilla seinillä. Riittää, että yksi musta seinä on valkoinen, loput pysyvät valkoisina. Korosta voimakasta kontrastia kehystetyllä seinäkoristeella. Aseta valkoiset piirteet mustalle seinälle ja mustat piirteet viereiselle valkoiselle seinälle.

11. Valitse sen sijaan Tummanharmaa sävy

Choose A Dark Gray Shade Instead

Jos musta seinä näyttää hieman liian dramaattiselta tyyliisi, valitse sen sijaan tummanharmaa sävy. Se sopii myös hienosti yhteen muiden raikkaiden valkoisten elementtien kanssa, ja voit sovittaa sen yhteen muutamien muiden harmaiden yksityiskohtien, kuten pienen alueen maton tai istutusastian tai maljakon, kanssa. {löytyy stylizimoblogista}.

12. Lisää musta viimeistely valkoisiin seiniin tai vuodevaatteisiin

Add a Black Trim to White Walls or Bedding

Anna makuuhuoneelle klassinen ja tyylikäs ilme käyttämällä mustaa koristetta valkoisiin seiniin tai vuodevaatteisiin. Sitten voit myös yhdistellä näitä kahta väriä koko huoneessa. Musta kirjahylly voidaan asettaa valkoista seinää vasten, musta lamppu valkoiselle yöpöydälle ja niin edelleen. {löytyy dominosta}.

13. Lisää mustia lisävarusteita ja korostusominaisuuksia

Add Black Accessories and Accent Features

Mielenkiintoinen lähestymistapa on tehdä kaikki huonekalut ja kaikki huoneen seinät valkoisiksi ja käyttää vain mustaa lisävarusteiden ja korostusominaisuuksien, kuten peiton, laitteiston, korostustyynyjen tai kehystettyjen taideteosten, muodossa. {löytyy lolalinasta}.

14. Käytä tulosteita ja kuvioita koko mustavalkoisessa makuuhuoneessa

Use Prints And Patterns Throughout The Black and White Bedroom

Kun väripaletti on rajoitettu vain mustavalkoiseen, voit näyttää luovuutesi käyttämällä erilaisia printtejä ja kuvioita koko huoneessa. Valitse vuodevaatteet, joissa on graafiset tai geometriset kuviot näissä kahdessa värissä.

15. Musta korostusseinä

45 Timeless Black And White Bedroom Ideas That Stand Out

Vaikka printit ja kuviot ovat hyvin vaihtelevia, huoneen sisustus pysyy yksinkertaisena ja erittäin nautinnollisena. Pidämme erityisesti tavasta, jolla musta korostusseinä täydentää sänkyä ja kaikkea siinä.

16. Lisää vino katto

slanted ceiling

Valtava musta seinä voi pimentää huoneen, vaikka muut seinät olisivat valkoisia. Tässä tapauksessa vino katto tarjoaa kuitenkin täydellisen mahdollisuuden sisällyttää sisustukseen musta seinä erottelematta sitä liikaa. Se on vain kuin sängynpääty, joka ulottuu molemmille puolille ja yhdistää yöpöydät.

17. Lisää mustat ikkunaverhot ja matto

black window drapes and carpet

Jos valitset mustat verhot tai ikkunanpäällysteet, ikkunasta tuleva valo erottuu ja näyttää paljon kirkkaammalta voimakkaan kontrastin ansiosta. Jatka sisustusta koordinoivalla mustalla lattialla, joka erottuu virheettömästi valkoisen alustasängyn kanssa. Pehmennä ilmettä verhoillulla sängynpäädyllä ja koristeellisella kattokruunulla.

18. Musta alustasänky huoneesi keskipisteenä

Black Platform Bed As The Centerpiece Of Your Room

Tai kokeile päinvastaista ilmettä. Musta tasosänky voi olla huoneen pääosa, vaikka seinäkaappi olisikin näkyvästi suurempi. Tasapainon säilyttämiseksi huoneessa voit peittää lattian vaaleanharmaalla matolla. {löytyy carrista}.

19. Yhdistä suorat linjat ja pehmeät käyrät

combine Straight Lines and Soft Curves black and white bedroom

Kun suorat linjat ja kulmat yhdistetään pehmeisiin kaareviin ja yksinkertaisiin ja tyylikkäisiin väreihin, tuloksena on tasapainoinen ja miellyttävä sisustus. Kaunis yksityiskohta tämän nykyaikaisen makuuhuoneen tapauksessa on tyylikkäät mustat viivat, jotka näyttävät melkein varjolta täyskorkeiden vaatekaappien ja katon välillä. {löytyy n-labista}.

20. Kirkas valkoinen katto

bright white ceiling

Vaikka yleisesti uskotaan, että mustat seinät voivat saada huoneen näyttämään pienemmältä, tummalta ja synkältä, niin ei aina ole. Jos katto on valkoinen ja siellä on muita elementtejä, jotka voivat piristää tilaa, mustat seinät voivat itse asiassa antaa makuuhuoneeseen intiimin ja mukavan tunnelman. {löytyy kotielämästä}.

21. Tee sängystä huoneen ainoa musta ominaisuus

Make the Bed the Only Black Feature in the Room

Mutta jos huone on todella pieni, lähestymistapa voi olla hieman erilainen. On parasta, jos sänky on ainoa musta ominaisuus huoneessa. Muuta tilan pieni koko eduksi tekemällä siitä kodikas ja vieraanvarainen pehmeiden tekstuurien ja korostusvalaistuksen ansiosta. {löytyy bozhinovskidesignista}.

22. Käytä värejä suurissa lohkoissa

Use the Colors in Big Blocks

Kun väripaletti on rajallinen, mielenkiintoinen vaihtoehto on käyttää värejä suurissa lohkoissa, jotta kontrastit ovat yksinkertaisia ja näkyviä. Musta lattia sopii yhteen sellaisen sängyn kanssa, jossa on musta runko, mikä vähentää näiden kahden välistä estettä. {löytyy intermodesta}.

23. Luo naisellinen tunnelma mustavalkoiseen makuuhuoneeseen

Create A Feminine Vibe For A Black and White Bedroom

Mustavalkoinen yhdistelmä vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta poikien makuuhuoneeseen, jolloin maskuliininen tunnelma on helppo luoda. Sitä voidaan kuitenkin käyttää myös naisellisen sisustuksen luomiseen. Kaikki on yksityiskohdissa. Herkän koristeellisen rungon sängynpääty tai tyylikäs peili voivat muuttaa tunnelman täysin. {löytyy sfadesignista}.

24. Lisää hauskoja ja moderneja huonekaluja

Add Fun and Modern Furniture

Nämä kaksi pallotuolia sopivat täydellisesti makuuhuoneeseen, jossa on minimalistinen väripaletti ja moderni sisustus. Vaikka ne toimivat voimakkaiden, dramaattisten värikontrastien kanssa, niiden pehmeät linjat eivät vaikuta rajusti huoneeseen. Myös puulattia lämmittää muotoilua. {löytyy ashvilleincistä}.

25. Kerros mustavalkoisia elementtejä

Layer Black and White Elements

Tapa, jolla mustat ja valkoiset elementit kerrostetaan tässä, auttaa luomaan visuaalisesti mielenkiintoisen ilmeen ja muuttamaan seinän huoneen keskipisteeksi. Tummanruskea lattia pitää matalaa profiilia, vaikka erottuisikin eri tilanteessa. {löytyy atmosfääri360studiosta}.

26. Löydä ainutlaatuisia tapoja hiipiä mustia piirteitä huoneeseesi

Find Unique Ways to Sneak Black Features Into Your Room

Vasta toisen katselun jälkeen huomaat, että tässä makuuhuoneessa on itse asiassa takana oleva kiiltävä katto, joka heijastaa ikkunoita ja valoa. Upea esimerkki, joka todistaa, että musta ei aina ole synkkä väri. {löytyy a-cerosta}.

27. Mustavalkoinen makuuhuoneen muodonmuutos

A Black and White Master Bedroom Makeover

Tämä on makuuhuone, joka luo välittömästi mukavuuden tunteen mustavalkoisuudesta huolimatta. Tämä johtuu siitä, että se käyttää tekstuuria taistelemaan näiden kahden värin voimakkaiden kontrastien ja tiettyjen näkökohtien draamaa vastaan.

28. Leikkisä mutta tyylikäs mustavalkoinen makuuhuone

A Playful Yet Elegant Black and White Bedroom

Makuuhuone voi olla leikkisä tyylikkäästi ja tyylikkäästi, vaikka se on sisustettu ei-väreillä, kuten mustalla ja valkoisella. Kyse on kuvioiden, tyylikkäiden yhdistelmien työskentelystä ja rennon tunnelman luomisesta strategisesti sijoitettujen aksenttikoristeiden avulla.

29. Lisää vaaleansinisiä aksentteja mustavalkoiseen huoneeseen

Add Light Blue Accents to a Black and White Room

Vaaleansiniset aksentit mustavalkoisessa ympäristössä luovat raikkaan ja rentouttavan tunnelman. Vaalea puulattia pitää huoneesta liian kylmän ja ankaran.

30. Piristä huonetta keltaisella roiskeella

Brighten Up The Room with a Splash of Yellow

Keltainen on iloinen väri, joka saa helposti mustavalkoisen makuuhuoneen näyttämään aurinkoiselta, kirkkaalta ja eloisalta. Ihana korostusväri esimerkiksi teinien makuuhuoneeseen, joka yhdistettynä leikkisään seinäkoristeeseen ja kuvioihin voi osoittautua hienoksi.

31. Pura mustavalkoinen muotoilu lisäämällä pastelliväriä

Add a Pastel Color to Break Up the Black and White Design

Joskus jopa heikoin kolmannen värin läsnäolo tällaisessa sisustuksessa voi luoda tasapainon huoneeseen. Kuten tämä seinämaalaus ja tuolin lievä violetti tahra. {löytyy aeaconista}.

32. Lisää yksinkertainen pieni vihreä kasvi tai lamppu

Add a Simple Small Green Plant or a Lamp

Jopa niin yksinkertaisella kuin pienellä vihreällä kasvilla tai lampulla voi olla suuri vaikutus tilan yleiseen sisustukseen ja tunnelmaan. Tällainen yksityiskohta voi saada tilan tuntumaan raikkaalta tai se voi myös antaa ulkoasulle hienovaraisen teollisen väänteen. {löytyy lonnysta}.

33. Lisää messinkisiä aksentteja saadaksesi tyylikkään ja hienostuneen huoneen muodonmuutoksen

Add Brass Accents for an Elegant and Sophisticated Room Makeover

Messinkiset aksentit voivat saada mustavalkoisen makuuhuoneen näyttämään erityisen tyylikkäältä ja jopa hienostuneelta. Ne voivat olla pöytävalaisimen, istutuspöydän tai tuftaisen sängynpäädyn painikkeita.

34. Kulta- tai hopeakoristeet pieninä määrinä

Gold or Silver Accents in Small Quantities

Muutamalla kultaisella tai hopeisella aksentilla voi olla samanlainen vaikutus. Mutta on tärkeää käyttää niitä erittäin huolellisesti ja pieninä määrinä. Tyylikkään tai elegantin ja kitsyn raja on helppo ylittää. {löytyy ldn:stä}.

35. Luo lämmin ja mukava ilme maanläheisillä sävyillä

Create a Warm and Comfortable Look with Earthy Tones in your black and white bedroom

Seinien väri tässä tapauksessa kertoo kaiken. Se tarjoaa makuuhuoneelle lämpimän ja mukavan ilmeen sekä mukavan maanläheisen sävyn. Se sopii hyvin yhteen kattokruunun kanssa, ja on hienoa, että muu väripaletti pidettiin yksinkertaisena, neutraalina ja perustavana. {löytyy darrenpalmerista}.

36. Mustavalkoinen kukka-taustakuva

Floral Black and White Wallpaper

Kun harkitset mustavalkoisen lisäämistä makuuhuoneeseen, mielesi tulee luultavasti suoraan moderniin ja silmiinpistävään muotoiluun. Jos etsit jotain hieman hienovaraisempaa, harkitse mustavalkoisen kukka-tapetin lisäämistä, kuten tässä House Beautiful -projektissa näkyy.

Näin voit lisätä mustavalkoisia elementtejä maalaistaloon tai perinteisempään kotiin. Tämä Ralph Laurenin tapetti ei tummenta huonettasi, mutta lisää seiniisi ihanan kuvion.

37. Maalaa puolet seinästä mustaksi

Paint Half of the Wall Black

Jos et ole aivan valmis sitoutumaan täysin mustaan seinään makuuhuoneessasi, ota inspiraatiota Grillo Designsista ja heidän modernista vintage-makuuhuoneen uudistuksesta. Seinän alaosan maalaaminen mustaksi lisää huoneeseen hauskaa aksenttia tekemättä siitä liian tummaa tai synkkää.

Tämä näyttäisi hyvältä sängyn takana olevalla seinällä ja voi ulottua myös ikkunan alle. Tämän jälkeen voit maalata seinän yläosan valkoiseksi tai muulla sävyllä lisätäksesi tilaan valoa.

38. Graafinen puukoristeseinä

Graphic Wood Trim Accent Wall

Toinen loistava vaihtoehto jokaiselle, joka ei ole valmis valitsemaan täysin mustaa seinää, on graafinen puukoristeseinä sängyn takana. Apartment Therapy näyttää meille, kuinka luodaan tämä kaunis makuuhuoneen muutos, joka alkaa maalaamalla koko makuuhuone valkoiseksi.

Sen jälkeen käytät naulapistoolia ja manuaalista jiirisahaa tämän mallin luomiseen. Maalaa puu mustaksi, jotta se erottuu seinistäsi ja luo hauska muotoilu, joka ilahduttaa kaikki huoneeseen tulevat vieraat.

39. Lisää Abstract Black and White Art

Add Abstract Black and White Art

Jokainen, joka haluaa vain kokeilla mustien ja valkoisten elementtien lisäämistä makuuhuoneeseensa, kokeile ripustaa suuri abstrakti mustavalkoinen taideprojekti, kuten tämä Julia Apostolovalta, sänkysi yläpuolelle. Voit jopa luoda oman taideteoksen minkä tahansa muotoisen ja kokoisen makuuhuoneeseesi sopivaksi.

Voit ottaa inspiraatiota kaikesta, mitä sinulla on kotonasi tätä abstraktia taideprojektia varten ja päästää luovuutesi valloilleen luodaksesi ainutlaatuisen DIY-lisäyksen seinisiisi. Tarvitset vain valokuvakehyksen ja julistetaulun aloittaaksesi, ja sitten mustalla akryylimaalilla luodaan valitsemasi malli.

40. Yhdistä mustat ja ruusunväriset elementit

Pair Black and Rose Colored Elements

Pastellivärin lisääminen mustavalkoiseen makuuhuoneeseen voi auttaa hajottamaan värimaailman. Mielestämme ruusu on ihana väri lisätä makuuhuoneeseen, ja voit yksinkertaisesti laittaa muutaman tyynyn tai heiton sängyn päälle hajottaaksesi mustan ja valkoisen yksitoikkoisuuden.

Pretty Little Details yhdistää ruusun makuuhuoneeseen sängyn takana olevien valtavien verhojen läpi. Ne tarjoavat upean kontrastivärin mustalle seinälle ja tarjoavat hienostuneen kosketuksen tähän moderniin makuuhuoneeseen.

41. Puusyistä musta seinä

Wood Grain Black Wall

Kristi Murphy tarjoaa meille tämän hämmästyttävän DIY-makuuhuoneen muodonmuutoksen, jossa on kalanruotoseinä. Vaikka tämä saattaa näyttää valtavalta hankkeelta seuraavan makuuhuoneesi uudistamiseksi, hän käytti Stikwoodia tehdäkseen tästä paljon yksinkertaisemman prosessin. Leikkaat materiaalin kirjaimellisesti ja kiinnität sen seinään.

Jos käytät tämäntyyppistä materiaalia erikoisseinän valmistukseen, varmista, että mittaat seinäsi huolellisesti ja tilaat tarpeeksi materiaalia projektia varten. Kalanruotokuvion luomiseen tarvitset noin 15 % enemmän puuta kuin mittojesi mukaan.

42. Black Statement -pääty

Black Statement Headboard

Ymmärrämme, että valtavan mustan seinän tai suuren tumman huonekalun lisääminen huoneeseesi voi olla pelottava mahdollisuus. Jos et halua lisätä näitä huoneeseesi, harkitse sen sijaan mustaa sängynpäätyä.

House Beautiful jakaa tämän makuuhuoneen, joka kehystää sängyn mustalla sängynpäädyllä. Tämä on loistava vaihtoehto pienempään makuuhuoneeseen, jossa liian monet tummat seinät voivat saada huoneen näyttämään jopa pienemmältä kuin se todellisuudessa on.

43. Mustavalkoiset vuodevaatteet

Black and White Bedroom Bedding Sets

Lushome jakaa valtavan valikoiman vuodevaatteet, joista voit saada inspiraatiota mustavalkoiseen makuuhuoneeseesi. Jos sinulla on jo huone, jossa on valkoiset seinät, tämä on loistava tapa aloittaa mustavalkoinen muodonmuutos.

Vuodevaatteet setti on erittäin edullinen tapa muuttaa makuuhuone. Koska sänky on kuitenkin yleensä minkä tahansa huoneen keskipiste, sitä kannattaa miettiä ja vaivautua kunnolla ennen sisustamista.

44. Moderni teollinen parvi

An Industrial Modern Loft

Moderni loft on täydellinen tila lisätä mustavalkoisia elementtejä. Jos sinulla on avoin oleskelutila, musta väliseinä voi auttaa erottamaan makuuhuoneesi kylpyhuoneesta tai muusta olohuoneesta.

Elle Decor esittelee meille tämän New Yorkin teollisuusparven, joka melkein tuntuu kuin nukkuisit hotellissa joka yö. Matala sänky ja minimalistinen sisustus sopivat hyvin mustaan seinään. Se vain osoittaa, että musta ja valkoinen voi toimia melkein minkä muotoisissa ja muotoiluisissa makuuhuoneissa.

45. Luo rentouttava mustavalkoinen makuuhuone

Create a Relaxing Black and White Bedroom

Hyvin suunniteltuna musta ja valkoinen voivat luoda myös rentouttavan makuuhuoneen ympäristön. Kodit

Pehmeitä kalusteita, kuvioituja tyynyjä ja tyynyjä käyttämällä voit värjätä mustia ja valkoisia sävyjä ja luoda viihtyisän makuuhuoneen ympäristön. Jos sinusta tuntuu, että huone tarvitsee hieman enemmän väriä, lisää muita asusteita tai tyynyjä kirkkaammassa sävyssä huoneen lämmittämiseksi.

Parhaat korostusvärit mustavalkoisiin makuuhuoneisiin

The Best Accent Colors for Black and White Bedrooms

Mitä tulee mustavalkoisen makuuhuoneesi sisustamiseen, et todennäköisesti halua olla vain mustavalkoinen. Sen sijaan haluat integroida joitain korostusvärejä värimaailmaasi.

Korostusvärien lisääminen mustavalkoiseen makuuhuoneeseen on aivan hienoa, varmista vain, että et lisää enempää kuin yksi tai kaksi, ja harkitse yhden pois tästä luettelosta.

Ruskea Keltainen Vihreä Punainen

Ruskean sisällyttäminen mustavalkoiseen makuuhuoneeseen on helppoa, sillä tyypillisesti monia huonekaluja voidaan lisätä huoneeseen lämpimän ilmeen luomiseksi.

Sinun on ehkä yritettävä lisätä keltaista lisää, mutta harkitse tyynyn lisäämistä tai ehkä seinän maalaamista keltaiseksi antaaksesi huoneeseen mukavan kirkkauden.

Vihreä on toinen yksinkertainen vaihtoehto, sillä voit sijoittaa makuuhuoneeseesi kasvin tai kaksi tai napata mukavan limenvihreän heiton ja heittää valkoiseen sänkyyn saadaksesi mukavan eloisan kosketuksen.

Viimeinen korostusväri, punainen, on erittäin tyylikäs, mutta sitä tulee lisätä varoen. Pidä kiinni yksittäisestä maalauksesta tai tyynystä tässä näyttävässä värissä.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ) UKK

Voitko sekoittaa mustia ja valkoisia makuuhuoneen huonekaluja?

Voit varmasti sekoittaa valkoisia ja mustia makuuhuoneen kalusteita, jolloin saat huoneeseesi mukavan modernin ilmeen. Varmista vain, että käytät huonekalujen sijoittelua korostaaksesi kontrastia koko huoneessa.

Mikä väri sopii parhaiten mustavalkoiseen makuuhuoneeseen?

Parhaat korostusvärit mustavalkoiseen makuuhuoneeseen ovat pastellisävyiset. Pastellivärit erottuvat kauniisti valkoisen kanssa samalla, kun ne pehmentävät huoneen mustaa.

Voiko mustavalkoinen makuuhuone toimia puuhuonekalujen kanssa?

Mustavalkoinen makuuhuone voi toimia puukalusteiden kanssa, mutta on parempi nojata enemmän valkoiseen, kun sinulla on paljon puuhuonekaluja. Muuten musta ja puu voivat törmätä toisiinsa. Joten aloita valkoisesta pääväristä ja lisää mustia aksentteja, kun sinulla on puukalusteita mustavalkoisessa makuuhuoneessa.

Onko mustavalkoinen makuuhuone ajaton?

Mustavalkoinen makuuhuoneen sisustus ei ole vain ajaton, vaan se on myös tyylikäs ja tyylikäs. Se on myös erittäin monipuolinen, joten voit käyttää sitä luomaan melkein minkä tahansa huoneen tunnelman.

Aika harkita makuuhuoneen tekemistä mustavalkoiseksi

Riippumatta makuuhuoneen tai asunnon muodosta ja koosta, mustavalkoinen on mielestämme loistava tapa modernisoida mikä tahansa makuuhuone. Ennen kuin valitset mustavalkoisen lisäämisen makuuhuoneeseesi, suosittelemme aina suunnittelun suunnittelua.

Varmista, että huoneeseen tulee tarpeeksi valoa, mikä voi auttaa kompensoimaan tummia seiniä tai huonekaluja, joita aiot lisätä tilaan. Sen sijaan, että tekisit suuren muodonmuutoksen kerralla, suosittelemme lisäämään tummempia kappaleita yksi kerrallaan nähdäksesi, kuinka ne vaikuttavat tilaan.

Tämä voi tehdä muutoksesta hieman vähemmän dramaattisen, ja voit yksinkertaisesti lopettaa tummempien elementtien lisäämisen, kun luulet huoneen yleisilmeen olevan liian tumma.

Kun suunnittelet mustavalkoista makuuhuoneen muutosta tänä vuonna, ota inspiraatiota näistä 45 ideasta, jotka olemme esitelleet täällä tänään. Yhdistele suosikkielementtejäsi kaikista näistä projekteista, ja luot pian yksivärisen makuuhuoneen, jossa sinä ja kumppanisi rakastatte viettää aikaa.

Riippumatta tunnelmasta, jota etsit makuuhuoneeseesi, olipa se tyylikäs tai rauhoittava, huomaat, että mustaa ja valkoista voidaan kerrostaa yhteen ja luoda kodikkaan makuuhuoneen ympäristö. Nauti makuuhuoneen muuttamisesta ajattomaksi mustavalkoiseksi huoneeksi, joka erottuu tänä vuonna!

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook