15 tuoretta suihkukaappiideaa kylpyhuoneesi suunnitteluun

15 Fresh Walk-In Shower Ideas to Revamp Your Bathroom Design

Suihkukaappiideoiden avulla voit päivittää tämän kylpyhuoneesi tärkeän osan budjettisi, tyylisi ja kylpymieltymyksiesi perusteella. Toimivuuden ja tyylin täydellisenä yhdistelmänä suihkukaapit ovat tyylikäs ja hyödyllinen lisä jokaiseen kylpyhuoneeseen. Avoin konsepti suihkukaappi lisää ripauksen ylellisyyttä jokaiseen kylpyhuoneeseen ja tarjoavat samalla käytännöllisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät helpompaa kylpykokemusta. Halusitpa luoda kylpylämäisen paikan kylpyhuoneeseesi tai vain kohottaa kylpyhuoneesi tyyliä, nämä suihkukaappiideat tarjoavat sinulle mahdollisuuksia.

15 Fresh Walk-In Shower Ideas to Revamp Your Bathroom Design

Ideoita suihkukaappiin

Nämä suihkukaappiideat auttavat sinua tekemään kylpyhuoneestasi tilan, joka täyttää tarpeitasi ja ilmaisee persoonallisuuttasi pienistä suihkusäädöistä täydelliseen kylpyhuoneen uudistamiseen.

Kehyksetön lasikotelo

Frameless Glass EnclosureRestructure Studio

Kehyksetön lasikaappi on nykyaikainen suihkukaappivaihtoehto, joka toimii hyvin erilaisissa ympäristöissä. Tälle tyylille on ominaista metallikehyksen puuttuminen suihkun ympärillä olevista lasipaneeleista. Tämä ulkoasu luo saumattoman ja avoimen ilmeen kylpyhuoneen ja suihkutilan väliin. Tämä parantaa suihkun laattojen ja kalusteiden visuaalista vetovoimaa. Tämä suihkukaappi on ihanteellinen niille, jotka haluavat luoda modernin tai ylellisen kylpyhuoneen. Se toimii hyvin myös pienissä kylpyhuoneissa visuaalisen tilan lisäämiseksi.

Lisää Windows

Add WindowsGardner Architects LLC

Ikkunat tarjoavat vahvan visuaalisen yhteyden ulkoilmaan ja voivat lisätä hyvinvoinnin ja rauhan tunnetta. Ikkunat ja suihkut saattavat tuntua ristiriitaisilta, mutta on olemassa tapoja lisätä suihkuun ikkuna, joka säilyttää yksityisyytesi. Tämä kylpyhuoneen muotoilu vahvistaa tätä elintärkeää yhteyttä luontoon. Arkkitehdit lisäsivät suihkuun ikkunat, joiden alaosassa oli huurre. Tämä pinnoite heikentää näkyvyyttä, mutta päästää sisään terveellistä luonnonvaloa. Korkeat ikkunat voivat saavuttaa saman vaikutuksen.

Soaking Tub Suihkuyhdistelmä

Soaking Tub Shower CombinationGIA kylpyhuoneet

Kylpyammeen lisääminen suihkukaappiin on ihanteellinen tapa yhdistää ylellisyys ja toimivuus. Ammeen sijoittaminen suihkun sisään luo kylpylämäisen tunnelman ja pitää roiskeet ja kosteuden loitolla herkistä seinistä ja lattioista. Tämä on myös hyvä tapa optimoida kylpyhuoneen tilaa ja tarjota käyttäjille erilaisia kylpyvaihtoehtoja.

Avaa suihkutila

Open Shower AreaEMR-arkkitehtuuri

Avoin suihkukaappi on moderni vaihtoehto, joka voi helposti kohottaa kylpyhuoneesi ilmettä. Avoin suihku, toisin kuin perinteinen suihkukaappi, puuttuu sekä ovi että verho tilan sulkemiseksi. Tällä suunnittelulla on sekä esteettisiä että toiminnallisia etuja. Se tekee kylpyhuoneesta vähemmän sotkuisen ja tilavamman poistamalla oven esteen. Kun harkitset avoimia suihkuja, pidä mielessä asianmukainen viemäröinti, vedenpitävyys ja ilmanvaihto.

Tuore uusi laatta

Fresh New TileEMR-arkkitehtuuri

Suihkukaapin päivittäminen uudella laatalla on jännittävä tapa kohottaa suihkukaappiasi. Tämä on myös hyvä tapa lisätä väriä ja persoonallisuutta kylpyhuonetiloihin. Valitse laajasta valikoimasta laattavaihtoehtoja, mukaan lukien keraamiset, posliini-, luonnonkivilaatat ja lasi. Jokaisella laattatyypillä on erilainen ulkonäkö, hinta ja huoltotekijät, jotka sinun tulee ottaa huomioon ennen asennusta.

Teollinen suihkukaappi

Industrial Shower EnclosureRobert Nebolon -arkkitehdit

Ikkunakehystyylinen suihkukaappi saa inspiraatiota teollisuusarkkitehtuurista, jonka suunnittelussa on käytetty teräs- ja lasielementtejä. Ikkunarunkoisia suihkukaappeja on saatavana. Useimmissa nykyaikaisissa "ikkunakehys"-koteloissa on metallinen ulkokehys, jossa on mustalla ruudukolla painetut ikkunaruudut. Tämä helpottaa paneelin puhdistamista ja huoltamista ajan myötä.

Penkki suihkussa

A Bench in the ShowerYhteensä käsitteitä

Oleskelualueen sisällyttäminen suihkukaappiisi on käytännöllinen lisä, joka parantaa sekä toimivuutta että tyyliä. Tämä antaa sinulle paikan istua parranajon, ihonhoitotuotteiden levittämisen tai yksinkertaisesti rentoutumisen aikana ennen päivän aloittamista. Tämä on myös hyvä valinta niille, jotka tarvitsevat lisäapua seisoessaan pitkiä aikoja. Voit rakentaa penkin seinään tai lisätä vapaasti seisovan vaihtoehdon joustavuuden lisäämiseksi. Valitse penkkiin vettä hylkivät materiaalit, kuten kivi, laatta, tiikki tai muovi.

Huone kahdelle

Room for TwoSuunnittelualusta

Kahdelle täydelliselle suihkutilalle varustetun suihkukaapin suunnittelu on sekä kätevää että ylellistä. Tämä voi tarjota paikan kahdelle henkilölle valmistautua samanaikaisesti, mutta se on ihanteellinen myös henkilöille, jotka haluavat tilavan suihkutilan. Tämä suunnittelu vaatii riittävän suuren alueen kahdelle hengelle ja erilliset suihkukalusteet, jotta jokainen voi säätää vettä mieltymystensä mukaan.

Päivitä laitteistosi

Update Your Hardware

Laitteiston päivittäminen on yksinkertainen tapa parantaa suihkukaapin ulkonäköä. Uusi laitteisto virkistää välittömästi suihkusi ilmeen ilman suuria remonttikustannuksia. Valitse moderneista viimeistelyvaihtoehdoista, kuten kiillotettu nikkeli, mattamusta, messinki ja kulta. Etsi uusia suihkulaitteiston ominaisuuksia, kuten sadesuihkupäät, termostaattiset suihkuohjaimet lämpötilan tarkempaa säätämistä varten ja älykkäät suihkujärjestelmät. Löydä suihkutarvikkeet, jotka täydentävät kylpyhuoneesi nykyistä tyyliä tai vievät kylpyhuoneesi tyylin uuteen suuntaan.

Luo suihkuseinän niche

Create a Shower Wall NicheKH Kodin suunnittelu ja sisustus

Seinätila suihkussa on tyylikäs mutta tehokas seinätilan käyttö suihkukaapin sisällä. Valitse seinä, johon pääsee helposti käsiksi, mutta joka ei häiritse suihkun sujuvaa toimintaa. Kappaleen koon tulisi mahtua yleiset suihkutarvikkeet, kuten shampoo, saippua ja muut suihkutarpeet. Monet kylpyhuonesuunnittelijat haluavat käyttää erilaisia materiaaleja tai laattoja korostamaan ja kohottamaan suihkun ulkoasua.

Harkitse kuvioitua kiveä

Consider Textured StoneFiorella Design

Luonnonkivellä on ajatonta ja orgaanista laatua, joka parantaa sekä suihkukaapin ulkonäköä että tuntumaa. Teksturoidut kivivaihtoehdot tuovat kosketukseen tuntuvaa luonnetta, joka luo kylpylämäisen kylpyhuonekokemuksen. Teksturoidun luonnonkiven vaihtoehtoja ovat jokikivi, travertiini ja liuskekivi. Voimakkaasti kuvioituneet luonnonkivet vaativat lisähoitoa.

Luonnonkivi on kestävä vaihtoehto, joka kestää vettä hyvin, mutta kunnollinen tiivistys ja puhdistus ovat elintärkeitä kiven ulkonäön säilyttämiseksi.

Kasvit kirkkaalle värille

Plants for Vibrant ColorKirkas yhteinen arkkitehtuuri

Kasvien esitteleminen suihkukaappiin on hauska tapa sisällyttää enemmän luonnon maailmaa kylpyhuoneeseesi. Kasvit eivät ainoastaan paranna kylpyhuoneen ulkonäköä, vaan suihkun höyry auttaa monia kasvilajikkeita menestymään. Tämä vaihtoehto sopii parhaiten kylpyhuoneisiin, joissa on runsaasti luonnonvaloa, mutta voit myös täydentää valoa LED-kasveilla. Ripusta kasveja tai aseta ne suihkuhyllyille tai penkeille. Optimaalisia kasveja suihkuihin ovat vaihtoehdot, kuten Bostonin saniaiset, filodendronit, koiorkideat, käärmekasvit, bambu- ja ZZ-kasvit.

Varmista hyvä valaistus

Ensure Good Lightingkylpykauppa

Vaikka kylpyhuoneessa ei olisi ikkunaa, voit silti tarjota suihkukaappillesi hyvän valaistuksen. Tämä varmistaa, että suihkukaappi on kutsuva ja toimiva. Valitse erityisesti suihkuihin suunniteltu valaistus, jotta se kestää kostean ympäristön. Upotettava valaistus on suosittu suihkukaapeissa, koska se on tyylikäs ja huomaamaton. LED-valonauhat ovat tapa korostaa suihkukaapin eri ominaisuuksia, kuten koristeellinen kattolista tai hylly. Asenna himmentimet, jotta voit säätää valon tasoa vuorokaudenajan ja mielialaasi mukaan.

Käytä puuelementtejä

Use Wood ElementsHouzz

Suihkukaapin puuelementit ovat muotoiluvalinta, joka lisää tilaan lämpöä, luonnon kauneutta ja ainutlaatuista tekstuuria. Puun yleisimmät suihkutilat ovat penkit, seinät ja hyllyt. Useimmat puulajit eivät ole luonnostaan vedenpitäviä, mutta oikeilla tiivistystekniikoilla puu voi olla varteenotettava suihkuvaihtoehto. Tiikki, ipe ja setri ovat suosituimpia suihkupuulajeja, koska ne ovat luonnostaan vedenkestäviä. Käytä merilaatuista tiivisteainetta puulle suihkussa ja levitä sitä säännöllisesti.

Pieni suihkukaappi

Small Walk-In ShowerJulia Chasmanin suunnittelu

Jopa pieneen kylpyhuoneeseen, jossa on pieni jalanjälki, mahtuu upea suihkukaappi. Itse asiassa ne ovat yksi tehokkaimmista tavoista suunnitella tehokkain asettelu. Harkitse tilaasi parasta suihkukaappityyppiä. Kulmasuihkut ovat tilatehokkaimpia. Voit käyttää katseenvangitsevia värikkäitä tai yksilöllisesti muotoiltuja laattoja häiritäksesi huomiosi tilan pienestä koosta. Pysty laatta auttaa myös visuaalisesti nostamaan huoneen korkeutta. Kehyksettomat lasikaapit tai suihkukaapit ilman ovea varmistavat, että mikään ei peitä näkymää ja maksimoi tilan ulkonäön.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook