18 autotallin muutosideaa kodin parantamiseksi

18 Garage Conversion Ideas To Improve Your Home

Yksinkertaisessa autotallissa on enemmän potentiaalia kuin voit koskaan kuvitella. Voit muuttaa kylmän ja raittiin paikan kutsuvaksi ja rauhalliseksi autotallimuutokseksi pienellä vaivalla ja mielikuvituksella. Lopputulos riippuu toiveistasi! Vaihtoehtoja on loputtomasti, mutta valitettavasti sinun on silti otettava huomioon useita näkökohtia. Yksi niistä on käytettävissäsi olevan tilan määrä.

18 Garage Conversion Ideas To Improve Your Home

Garage turned into a creative workspace

Toinen liittyy ajatukseesi autotallin muuttamisesta. Mitä haluaisit lapsillesi toimiston, lukukulman tai leikkikentän tilalle? Ehkä seuraavat kuvat auttavat sinua päättämään, mitä tarvitset.

Autotallin muunnokset

Garage ConversionsBethdana

Autotallin muuttaminen toimivammaksi asuintilaksi on loistava tapa lisätä kotisi arvoa. Kotikuntosaleista lasten leikkimökkiin ja cocktailbaareista kotielokuvateattereihin – mahdollisuudet autotallin suunnitteluun ovat rajattomat.

Autotallin muuntamiskustannukset

Garage conversion Design Ideas Bedroom

Autotallin muuttamisen hinta riippuu siitä, mitä aiot tehdä tilalla. Tarvitsetko eristystä, putkia, ikkunoita ja ilmanvaihtoa? Tärkeintä on saada tarvittavat luvat autotallin muuttamiseen. Ja nämä voivat maksaa noin 1 000 dollaria ja enemmän.

Keskimäärin autotallin muuntaminen voi maksaa 6 000–12 000 dollaria. Jos aiot muuttaa sen asumiskelpoiseksi tilaksi, kuten vierastaloksi, kulutat todennäköisesti yli 20 000–50 000 dollaria. Autotallin muuttaminen tulee kuitenkin huomattavasti halvemmaksi kuin laajennuksen lisääminen kotiisi, koska sinun ei tarvitse tehdä perustusta ja rakentaa uusia seiniä.

Autotallin muuntamisen pohjapiirrokset

Garage Conversion Floor Plans

Autotallin tilan käyttötavan päättäminen on luultavasti autotallin muuntamisen tärkein näkökohta. Anna luovuutesi valloilleen, kun luot pohjapiirroksia autotallillesi. Olitpa muuttamassa sitä toimistotilaksi kotoa työskentelyä varten tai vuokrattavaksi oleskelutilaksi, autotallissasi on lukemattomia vaihtoehtoja tilan muuntamiseen.

Autotallin muuntaminen ennen ja jälkeen

Garage Conversion Before and After

Voitko todistaa, että autotallisi näyttää samanlaiselta? Usein autotalli tottuu säilyttämään kaikkea lomakoristeista ja retkeilyvarusteista roskakoriin ja ulkoiluvälineisiin, kuten tämä hdrremodelingin. Ja valitettavasti tämä autotalli vaurioitui vakavasti yli vuosikymmenen laiminlyönnin seurauksena.

could transform your garage into a functional living space

Mutta entä jos voisit muuttaa autotallistasi toimivan asuintilan? Tätä autotallia ei voi tunnistaa vaurioiden korjaamisen ja homeisen katon ja sivuraideiden uudelleenrakentamisen jälkeen. Autotallissa on nyt viihtyisä ranskalainen sisäänkäynti. Se on nyt tila, jota omistajat voivat käyttää työhön tai viihteeseen. Ja ympäröivälle pihalle rakennettiin varastovaja ja ihanteelliset tilat jäteastioille.

16 kaunista autotallin muuntamisideaa

Autotallin muuntamisesta on useita etuja, kuten olemassa olevan tilan hyödyntäminen ja olemassa olevan rakenteen kanssa työskentely. Ja koska monet ihmiset eivät itse pysäköi autotalliinsa, voit käyttää tätä aluetta lisäämään tilaa kotiisi. Tutustu näihin inspiroiviin autotallikonversioihin, joissa omistajat ottivat tyhjän, kylmän autotallin ja muuttivat siitä toimivan, kauniin tilan.

1. Perheleikkiä varten remontoitu autotalli.

garage renovated for family

workout gym in garage

Garage designed for kids

Lapset ovat aina täynnä energiaa. Mikset opettaisi heille, kuinka se kanavoi jotain terveydelleen hyvää, kuten urheilua? Kuka tietää, ehkä ajan myötä heissä kehittyy intohimo urheiluun! Lisäksi tällainen paikka virkistää heidän mielikuvitustaan ja auttaa heitä parantamaan taitojaan. Kiipeäminen apinatangoissa, keinuissa, köysissä, kuntosalimatoissa kuulostaa täydelliseltä leikkipaikalta, vai mitä? {found on menterarchitects}.

2. Viihtyisä guesthouse.

Garage guest house

garage converted into a guest house

Bedroom living room garage house

Bedroom bathroom garage

Varaudu aina yllätysvierailuihin! Ajattele ystäviäsi ulkomailta. Missä he voisivat nukkua, jos he päättävät tulla? Muuta autotalliasi pieneksi guesthouseksi, niin sinun ei enää tarvitse huolehtia tästä. Huomaa, kuinka tärkeä tilanjakaja on yllä olevassa tapauksessa. TV-tasona käytettynä tämä tarjoaa myös säilytystilaa ja arkkitehtonisia yksityiskohtia huoneeseen.{found on urban}.

3. Tyylikäs lounge baarilla.

garage turned into a lounge

Garage house door

garage space with plants

Concrete floor garage design lounge area

Modern Craft Construction onnistui luomaan upean asuinalueen, jossa aikoinaan oli autotalli. He tekivät työnsä niin hyvin, etten olisi huomannut, että tämä tila oli todella autotalli. Ikkunoiden puute kyseisellä alueella ja autotallin lasiovi olivat ainoat, jotka saivat minut ajattelemaan tätä vaihtoehtoa. Tämä on hyvä paikka katsella elokuvaa perheen kanssa tai järjestää juhlia. Sinulla on paljon tilaa!

4. Makuuparvi autotallin muuntaminen Santa Barbrassa.

garage living space

Costal retreat garage conversion kitchen

Costal retreat garage conversion living loft bed

Me kaikki tarvitsemme erityisen paikan, jossa voimme löytää rauhamme ja vapauttaa luovuutemme. Tässä upeassa parvella on melkein kaikki mitä tarvitset: makuutila, pieni keittiö ja kylpyhuone, suuret navetan ovet maalaismainen viehätys ja kaunis kiipeilykasvi, joka tuo raikkautta tähän tilaan. Tällainen ihana ympäristö saa sinut unelmoimaan loputtomasta kesästä.{found on bethdana}.

5. Romanttinen retriitti.

romatic retreat in garage

Kuka olisi uskonut, että autotalli voidaan muuttaa näin romanttiseksi huoneeksi? Sängyn päällä oleva hyttysverkko on tärkein nähtävyys. Voin vain kuvitella raikkaan ilmavirran leikkivän noilla valkoisilla verhoilla!{found on schappacherwhite}.

6. Rentouttava olohuone viettääksesi aikaa perheesi kanssa.

Garage Turned Lounge

Garage Turned Lounge3

Garage Turned Lounge1

Garage Turned Lounge2

Kuinka helppoa olisikaan saada kaukosäädin, joka auttaa meitä toteuttamaan unelmamme yksinkertaisella napin painalluksella! Yhden asian tiedän varmasti: jonkun unelma on toteutunut Kerrie Kelly Designersin ansiosta. He muuttivat autotallin tähän kauniiseen perheloungeen. Kallioseinään upotettu etanolitakka lisättiin luomaan lämmin ja rentouttava tunnelma. Elävästi maalatut esineet hyllyillä ja nämä kauniit kukkaistuolit tuovat väriä ja luovat hassun tunteen.

7. Muuta autotalliasi miehen luolaksi.

Garage man cave

Garage man cave1

Oletko koskaan halunnut pelata biljardia tai heittää tikkaa tai jotain muuta, mutta et ole halunnut lähteä pois kotoa? Mitä jos suunnittelet oman tilan tällaisille toiminnoille… autotallissa? Biljardipöytä, tikanheitto, pöytäfutispöytä, rommi, lautapelit, videopelit, kaikki nämä löytävät helposti paikkansa autotallissasi. Jos sinulla on tarpeeksi tilaa, voit lisätä baarin ja joitain pöytiä. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain soittaa ystävillesi ja viettää ikimuistoista aikaa heidän kanssaan.

8. Kotikuntosalin autotallin muuntaminen.

Garage home gym

Garage home gym1

Nykyään ei ole niin helppoa pysyä kunnossa! Meillä on aina kiire, monet meistä työskentelevät paljon ja ovat liian kiireisiä pohtimaan jotain muuta kuin mitä meidän pitäisi syödä ja milloin. Puhumattakaan siitä, että meillä ei ole tarpeeksi aikaa käydä kuntosalilla päivittäin. Joten kuinka voit muuttaa elämäntapaasi juoksematta koko päivän kotoa töihin, sitten kuntosalille ja sitten taas kotiin? Tämä ei todellakaan ole tapa pysyä kunnossa, vaan tapa käsitellä enemmän stressiä joka päivä. Käännä vanha autotalli kotikuntosalilla äläkä tuhlaa kallisarvoista aikaa ja rahaa kuntosalille menemiseen.

9. Luo sinulle sopiva työpaikka… autotalliisi.

garage converted into a working space

Garage home office

Oletpa sitten freelance-työntekijä, kirjailija, taidemaalari tai vain henkilö, joka viettää paljon aikaa Internetissä, tarvitset oikean tilan tehdäksesi työtäsi rauhassa. Jos voit itse kalustaa ja sisustaa sen paikan, vielä parempi! Joten mene eteenpäin, mieti mitä tarvitset, tee lista, osta mitä tarvitset ja käännä autotalliasi toimistoon tai taidestudioon.

10. Käännä autotalliasi kotiteatteriin.

turn your garage into a home theater

Garage home cinema

Kaikki rakastavat elokuvien katsomista, se on rentouttavaa toimintaa. Yksi unelmistani on saada elokuvateatteri omassa talossani ja järjestää elokuvasessioita kaikkien ystävieni kanssa. Jos olet elokuvafani, jolla on turha autotalli… harkitse tätä mahdollisuutena käyttää sitä. Perusasiat, joita tarvitset ovat: iso näyttö, hyvät äänilaitteet, mukavat nojatuolit tai iso sohva ja popcornit.

11. Koti autollesi

garage home for your car

Vancouver practice Motiv Architects Garage Conversion plywood

Vancouver practice Motiv Architects Garage Conversion craft room

Ulkonäön ja tyylin muutoksen ei aina tarvitse liittyä toiminnan muuttumiseen. Voit muuttaa autotallisi, mutta silti käyttää sitä aiottuun tarkoitukseen. Toisin sanoen voit päivittää sen ja muuttaa sen pelkästä parkkipaikasta kodiksi autollesi. Motiv Architects teki tässä mielessä inspiroivan työn, joka käytti laminoitua puuta muuttaakseen tämän Vancouverin autotallin ja tehdäkseen siitä erittäin kutsuvan.

12. Pienoiskodin autotallin muuntaminen

garage micro home

IM Interior has transformed a garage seating

sleeping and sitting area in garage

IM Interior has transformed a garage kitchen

IM Interior has transformed a garage hanging chair

Kuten käy ilmi, autotalli voi itse asiassa olla tarpeeksi suuri toimimaan mikrokodina. Se ei ehkä ole kovin tilava, mutta sisälle mahtuisi peruselementit, kuten sänky, keittiö, kylpyhuone ja säilytystilaa. Studio IM Interior tarjoaa onnistuneen esityksen tällaisesta projektista. He muuttivat Liettuan Vilnasta peräisin olevan autotallin 21 neliömetrin Corten-teräksellä päällystetyksi kodiksi.

13. Korvaa se pienellä talolla

replace the garage with a small house

modern garage house

Tikari Works has built a half subterranean home kitchen

Tikari Works has built a half subterranean home design

Jos ajatus olemassa olevan autotallin käytöstä asettaa liikaa rajoituksia, on myös mahdollisuus purkaa autotalli ja käyttää tonttia johonkin muuhun. Kun otetaan huomioon, että alue olisi hyvin pieni, jos haluat rakentaa talon tänne, siinä pitäisi olla enemmän kuin yksi kerros ja taitavasti suunniteltu pohjaratkaisu, jotta se toimisi kunnolla. Voit katsoa studio Tikari Worksin tekemän projektin, joka käsittelee juuri tätä ideaa.

14. Muuta vanha autotalli kodiksi/työpajaksi

home and workshop in the garage

US design studio Davidson Rafailidis Garage conversion exterior

US design studio Davidson Rafailidis Garage conversion kitchen

US design studio Davidson Rafailidis Garage conversion doors and floor

Kaikki autotallit eivät ole pieniä. Jotkut ovat riittävän suuria, jotta niistä voidaan tehdä viihtyisiä koteja, ja niissä on jopa tilaa työskentelyalueelle. Hyvä esimerkki tästä olisi suunnittelijoiden Stephanie Davidsonin ja Georg Rafailidisin tekemä muutos, joka muutti 1920-luvun autotallin kodiksi ja työpajaksi. Se on yhdistetty tila ja se on yllättävän iso ja ilmava. Ulkopuolelta se näyttää melko maalaiselta, mutta sisältä siinä on moderni ja raikas tunnelma.

15. Tee aputalo takapihalle

turn the garage into an auxillary house

Seattle architecture firm SHED Garage Loft

Seattle architecture firm SHED Garage sliding windows

Seattle architecture firm SHED Garage stairs

Toinen idea on muuttaa autotalli erilliseksi apurakenteeksi. Se voi toimia guesthousena aina, kun joku tulee kylään ja viipyy muutaman päivän, se voi olla toimisto aina kun työskentelet kotoa käsin tai vain lisätilaa, kuten miniversio päärakennuksesta, jota voit käyttää useissa muissa tavoilla. Ehkä tämä SHED Architecture and Designin projekti voi inspiroida sinua. Tehdäksesi tästä tilasta monipuolisemman, voit sisällyttää siihen valikoiman perustoimintoja ja ominaisuuksia, kuten minikeittiön, säilytystilan, oleskelutilan, sängyn ja kylpyhuoneen.

16. Järjestetty autotallin muutos

organized garage storage

San Diego Garage Conversion garage door

San Diego Garage Conversion design kitchen

Jos aiot muuttaa autotallisi ja tehdä siitä jotain muuta, on hyvä pohtia paitsi tarpeitasi tällä hetkellä, myös muita mahdollisia tilan käyttötarkoituksia tulevaisuudessa. Yritä tehdä siitä monipuolinen, jotta voit helposti muuttaa tai käyttää uudelleen tarvittaessa. Loistava esimerkki tällaisesta projektista on studioiden Losada Garcia Architects, ModernGrannyFlat ja Prismatica tekemä. He suunnittelivat innovaatiota ja joustavuutta, ja se näkyy todella suunnittelussa.

17. Pienen autotallin muuntaminen ideoita

converted garage into art stucio

Art studio 1 1024x675

Art studio 2

Miksi jättää autotalliasi käyttämättä, kun voit muuttaa sen taidestudioksi? Pienet autotallit ovat täydellinen paikka taiteen luomiseen, olipa kyseessä sitten keramiikka tai maalaus. Muutos blissinterioreista, lisätyt ikkunat poistavat pimeän, pimeän tilan kirkkaalla luonnonvalolla. Ikkunoista on myös näkymä takapihan puutarhaan. Tämä autotallin muutos paransi talon yleisilmettä ja siitä tuli kaikkien perheenjäsenten työpaikka.

18. Autotallin toimiston muutos

Garage office conversion

Ennen muutosta tämä näytti useimmilta autotallilta – pimeältä ja tyhjältä, ja sen kunnosti Anna O'Gorman Architect. Vaikka saatat käyttää autotalliasi varastointiin, autotallit jäävät usein käyttämättä ja ovat tyhjiä.

office in garage

Office seating

Access to outdoors

Tämän autotallikonversion lopputuote on avoin toimistotila puutarhanäköalalla. Pöytä- ja istuintilaa on runsaasti, ja niihin mahtuu jopa pieni keittiö. Lohkoseinät on maalattu valkoiseksi alueen kirkastamiseksi, ja niissä on vedenpitävä betonilaatta suojaamaan lattiaa. Kaiken kaikkiaan tämä on erinomainen esimerkki autotallin muuntamisesta.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ) Usein kysytyt kysymykset

Kuinka tehdä autotallimuunnos

Jos aiot tehdä autotallin muutostyön, haluat varmistaa, että tila on mukava. Voit suorittaa tämän seuraavasti:

1. Eristys – Autotallin seinien ja oven eristäminen luo tasaisen ja miellyttävän lämpötilan.

2. Lattiapäällyste ja korkeus – Monet autotallin lattiat ovat kodin lattiaa alempana. Joissakin tapauksissa voi olla hyödyllistä nostaa autotallin lattiaa. Ja joissakin paikoissa on lisättävä lattiaasennus. Autotallin lattian peittäminen laminaatilla, puulla tai vinyylillä on myös hyvä idea estetiikkaan.

3. Piilota rumat alueet – Vedenlämmitin, säilytystila ja uunit eivät ole visuaalisesti houkuttelevia. Voit helposti peittää nämä ei-kantavilla seinillä.

Kuinka paljon yhden autotallin muuntaminen maksaa?

Se, miten aiot muuntaa tilan, vaihtelee huomattavasti muuntokustannuksissa. Oletetaan, että aiot muuttaa autotallin täysin asuttavaksi tilaksi, jossa on kylpyhuone, pesula ja keittiö. Siinä tapauksessa kulutat huomattavasti enemmän kuin jos muuttaisit sen alueelle, joka ei välttämättä tarvitse putkistoa ja sähköä.

Keskimäärin voit odottaa kuluttavan 6 000–19 000 dollaria autotallin muuntamiseen. Tämä sisältää autotallin muuttamisen makuuhuoneeksi, kuntosaliksi, leikkimökiksi tai toimistoksi. Mitä yksinkertaisempi muunnos, sitä vähemmän se maksaa.

Kuinka paljon lisäarvoa autotallikonversio tuo?

Arvo, jonka autotallimuutoksesi lisää kotiisi, riippuu yhdestä asiasta: Asutko alueella, jossa pysäköinti on etusijalla?

Monilla alueilla autotallin muuttaminen makuuhuoneeksi voi lisätä kotiisi arvoa 5 000 dollaria tai enemmän. Jos kuitenkin asut alueella, jossa autosi pysäköinti on yleistä, kotisi voi menettää arvoa muuttamalla autotalliasi.

Kuinka lämmittää autotallin muunnos

Tarvitsetko autotallin lämmitystä? On olemassa erilaisia tapoja säilyttää ja tuottaa lämpöä, mukaan lukien:

Hyvä eristys – Tehostettu eristys pitää autotallisi jatkuvasti lämpimänä. Eristys on edullinen, tee-se-itse-ystävällinen ja yksinkertainen prosessi.

Sähkölämmitin – Nykyaikaiset lämmittimet ovat energiatehokkaita eivätkä nosta sähkölaskuasi paljon. Jos lattiatilaa on vähän, voit kiinnittää seinään asennettavia lämmittimiä.

Säteilylämmitys – Nämä järjestelmät asennetaan autotallin lattiaan, seiniin tai kattoon lämmittämään alueen pintaa ilman sijaan. Tämän järjestelmän tulee asentaa ammattilainen, ja se voi olla kallista etukäteen, mutta sen käyttökustannukset ovat alhaiset asennuksen jälkeen.

Kanavaton mini-split-järjestelmä – Tämä järjestelmä sisältää ilmankäsittelyyksikön, jonka voit sijoittaa lattialle tai kiinnittää seinään tai kattoon. Se on mukavin tapa lämmittää autotalliasi, mutta asennus voi olla kallista.

Kuinka eristää autotallin muutos

Autotallin eristäminen on välttämätöntä mukavuuden ja tasaisten lämpötilojen kannalta. Muutamista eristystyypeistä kannattaa harkita muun muassa:

– Rockwool-maat ja peitot

– Puuvillahousut

– Irtotäytteinen lasikuitu

– Irtotäytteinen selluloosa

– Polystyreenirakenneeristetyt paneelit

– Polyisosyanuraattirakenneeristetyt paneelit

Jotkut eristeet on helpompi asentaa kuin toiset, ja sinun kannattaa valita alueellesi oikea. Kun sinulla on eristys, asenna se autotalliisi seuraavien vaiheiden avulla.

1. Puhdista seinät – Poista ensin kipsilevy, poista lika ja nastojen ontelot, tarkista homeen varalta ja puhdista mahdolliset kemikaaliroiskeet.

2. Täytä raot ja halkeamat – Täytä sitten seinien ja kulmien raot ja halkeamat laajenevalla vaahdolla.

3. Asenna lasikuitueriste – Työnnä eriste seinän napojen väliin ja nido se nastojen sivuille.

4. Lisää kipsilevy – Kun eristys on lopullisesti kiinnitetty, lisää kipsilevy liimalla ja ruuvaa se nastan etuosaan.

Tarvitsenko arkkitehdin autotallin muuntamiseen?

Useimmissa autotallimuutoksissa voit odottaa työskenteleväsi arkkitehdin kanssa pohjapiirroksen luomiseksi. Monissa paikoissa arkkitehdin on hankittava tarvittavat luvat. Voit ottaa yhteyttä paikalliseen kaavoitusosastoon saadaksesi lisätietoja alueeltasi.

Ovatko autotallikonversiot laillisia Kaliforniassa?

Kalifornian asukkaille, niin kauan kuin autotalli on asumiskelpoista, on laillista asua. Kaliforniassa asukkaat voivat muuttaa autotallinsa asumiskelpoisiksi tiloiksi saadakseen lisää asumismahdollisuuksia.

Ja kuten monissa kaupungeissa, sinun on hankittava asianmukaiset luvat ja täytettävä erityisvaatimukset ennen kuin muutat autotallissasi tai asut siellä.

Vie autotallikonversiosi uudelle tasolle

Halusitpa sitten järjestetyn työalueen tai muun asumiskelpoisen alueen, autotallin muuttaminen on edullinen ja helppo tapa muuttaa tilaasi. Käytä näitä käytännön ideoita ja tosielämän projekteja viedäksesi autotallisi uudelle tasolle.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook