24 lämmintä ja kutsuvaa perinteistä olohuoneen sisustusideaa

24 Warm And Inviting Traditional Living Room Décor Ideas

Perinteiset sisätilat on helppo havaita, koska niillä on hyvin erityinen ilme. He keskittyvät yleensä tyylikkyyteen ja yleiseen jatkuvaan sisustukseen, jossa kaikki sopii kaiken muun kanssa. Yleisimmin käytetyt värit ovat beige ja ruskea pienin vaihteluin. Perinteiseen sisustukseen, tarkemmin sanottuna olohuoneeseen, on ominaista matto. Perinteisissä matoissa on helposti erottuva kuviointi, ja niissä on sekoitus lämpimiä värejä ja monimutkaisia kuvioita.

24 Warm And Inviting Traditional Living Room Décor IdeasYllättävän värikäs olohuone, jossa on rohkeita taideteoksia

Matot tyylistään riippumatta ovat yksityiskohta, joka on tullut tarpeettomaksi useimmissa moderneissa sisustuksessa. Niissä on kuitenkin pehmeyttä, jonka avulla ne tuovat lämpöä huoneeseen ja luovat kodikkaamman ja intiimimmän tunnelman. Perinteisissä olohuoneissa on myös usein takka. Se on erittäin kaunis yksityiskohta, joka saa koko huoneen erottumaan.

Traditional living room1Rauhoittava mutta hämärä väripaletti neutraaleilla aksenteilla
Traditional living room2Klassiset huonekalut ja kaarevat linjat sekä veistetyt yksityiskohdat
Traditional living room3Kukkaaksentteja nähdään myös perinteisissä huonekaluissa
Traditional living room4Puhdas, tyylikäs ja klassinen olohuone, jossa on turkoosia aksenttia
Traditional living room5Maanläheinen väripaletti, jota korostaa perinteinen matto
Traditional living room6Väritasapaino on tärkeää missä tahansa sisustuksessa
Traditional living room7Perinteisistä sisustuksista löytyy tietyntyyppisiä kuvioita ja tekstuureja
Traditional living room8Perinteisiä olohuoneita täydentävät yleensä tyylikkäät puukalusteet
Traditional living room9Useimmiten korostusvärit eivät ole silmiinpistäviä ja korostus osuu suunnitteluun

Ne määritellään usein myös tukevien huonekalujen, kuten sohvien ja pehmustettujen nojatuolien, käytöllä. Nämä ovat erityisen mukavia huonekaluja ja toinen elementti, joka edistää yleistä intiimiä ja kutsuvaa tunnelmaa. Tyypillisten arkkitehtonisten yksityiskohtien, kuten listat ja kattoruusut, joita joissakin perinteisissä kodeissa vielä on, lisäksi niiden sisätiloihin on ominaista myös tyylikkäät koristeet ja asusteet, kuten kattovalaisimet tai jopa kattokruunut, taideteokset seinillä ja koristeelliset kukat pöydällä. Tietysti näissä sisustuksessa on muunnelmia ja erilaisia vaikutteita.

Stacked stone walls for living room

Kiven käyttö olohuoneessa on todella loistava tapa luoda luonnon inspiroimaa designia ja tuoda sisustukseen vahvoja tekstuureja. Tässä Virginia Tupker Interiorsin suunnittelemassa huoneessa kiviseiniä täydentävät erilaisia tekstuureja ja viimeistelyjä hillityissä ja maanläheisissä väreissä. Tämä loi monimuotoisuutta vaikeuttamatta tilaa liikaa.

Family room with fireplace

Perinteinen olohuone määritellään usein tietyntyyppisellä pohjaratkaisulla. Ensinnäkin se on erillinen huone eikä osa avointa pohjaratkaisua. Lisäksi voit odottaa näkeväsi sohvan tai kaksi sohvaa ja pari yhteensopivaa nojatuolia sohvapöydän ympärille. Täällä Duet Design Groupin luomaa asettelua kehystää myös perinteinen takka.

Family room wood beams ceiling

Vaikka puulattiat ja paljaat kattopalkit eivät ole vain perinteisen sisustuksen tunnusmerkkejä, ne antavat tälle olohuoneelle erittäin autenttisen ja tasapainoisen ilmeen. Perinteinen takka, jonka yläpuolelle on asennettu TV seinälle, on myös usein samankaltaisissa ympäristöissä nähty yhdistelmä. Markalunas Architecture Groupin suunnittelijatiimi varmisti luovansa saumattoman siirtymän kaikkien näiden elementtien välillä.

Modern family room decor

Studio Historical Concepts antoi tälle perinteiselle olohuoneelle hyvin hillityn ja maanläheisen väripaletin, joka puolestaan luo erittäin rauhoittavan ja mukavan tunnelman. Ikkunat eivät ole suuria kuin monissa moderneissa ja nykyaikaisissa tiloissa, ja sen sijaan, että ne erottuisivat, niissä on tyylikkäät verhot ja sävyt, joiden avulla ne sulautuvat ympäröiviin huonekaluihin ja koristeisiin.

Cool living room interior

Tämän olohuoneen sisustus on erittäin valoisa ja ilmava, kuten rantamökin kuuluu olla. Siinä on kalkitut tiiliseinät ja vaalea puukatto valkoisilla tukipalkeilla. Kalanruotoparkettilattia lisää tilaan hienovaraista retro-tunnelmaa, ja siinä on melko värikäs muotoilu, joka on ominaista kierrätetyille puupinnoille. Ikkunat ovat suuret, jotta tuuliset näkymät maksimoivat, ja huonekaluissa ja koristeissa on vahva perinteinen luonne ja tyylikäs vuosisadan puolivälin tunnelma.

Masterclass living room family decor

Täällä voit nähdä, kuinka paljon erilaisia tekstuureja yhdistellään ja kerrostetaan, jotta olohuoneesta tulee erityisen kodikas ja kutsuva. Se on upea studio BDHM designin käyttämä strategia, joka voidaan myös mukauttaa sopimaan moderniin tai pohjoismaiseen sisustukseen. Elementtejä, kuten alueen matto, korostustyynyt ja huonekalujen verhoilu, täydentävät raikkaat vihreät aksentit, hillitty seinäväri sekä lämmin ja luonnollinen materiaalipaletti.

Green furniture for family room

Jokainen koti on erilainen ja ainutlaatuinen, ja sen on heijastuttava tavassa, jolla tilat on suunniteltu ja sisustettu. Tilan uudelleenkeksiminen ja samalla sen saaminen näyttämään elämiseltä ja ajattomalta on usein haastavaa. Sisustussuunnittelija Alison Kist näyttää täällä, miltä tällainen olohuone voisi näyttää perinteisessä kodissa. Väripaletti perustuu lämpimiin neutraaleihin, joita täydentävät vihreät aksentit, ja täällä on paljon erilaisia tekstuureja ja viimeistelyjä, jotka täydentävät toisiaan ja yhdistyvät antamaan tälle olohuoneelle paljon luonnetta ja saamaan tästä talosta tuntumaan ikuiselta kodilta. .

Family room decor

Yksinkertaisuus voi myös saada olohuoneen näyttämään hämmästyttävältä, etenkin pääasiassa modernissa tai nykyaikaisessa ympäristössä. Sekoita muutama maalaismainen tai perinteinen yksityiskohta sisustukseen ja koko tila muuttuu ihanan kutsuvaksi ja miellyttäväksi alueeksi, joka on hyvin samanlainen kuin tämä studio AP Design Housen luoma tyylikäs olohuone. Tärkeintä tässä oli tasapainottaa valkoisia ja vaaleita värejä pehmeillä tekstuureilla ja satunnaisilla katseenvangitsevilla yksityiskohdilla.

Kind of family living room we love

Toki päinvastoinkin voi toimia. Lisäämällä paljon yksityiskohtia ja lisäämällä siihen erilaisia pieniä aksentteja, erilaisia värejä, tekstuureja ja viimeistelyjä, voit lisätä muotoiluun luonnetta ja tehdä siitä kodinomaisen. Tällaisessa tilassa seinien väri on yleensä neutraali ja vaalea beige tai vastaava sävy, joka tuo huoneeseen lämpöä erottumatta tai olematta millään tavalla rohkea. Tämä puolestaan antaa kaiken huomion kohdistua huonekaluihin ja koristeisiin. Tämä studio Ambiance Interior Designin suunnittelema tila on hyvä esimerkki.

Nothing hill family room decor

On myös paljon erillisiä yksityiskohtia, jotka tekevät tästä tietystä olohuoneesta erottuvan, ja yhdistettynä ne todella saavat tämän tuntumaan erittäin lämpimältä ja kutsuvalta kodilta. Yksinkertaisuuden vuoksi huone on tyypillinen kokoelmasi yhteensopivia sohvia, korostustuoleja, säilytysmoduuleja ja erilaisia koristeita, kuten lamppuja, aluemattoa ja seinätaidetta, mutta jokaisella näistä elementeistä on tarina kerrottavana ja paljon pieniä yksityiskohtia. pöyhkeillä. Tämä on studio Hardingin suunnittelema

Traditional living room decor

Ikkunoiden käsittelyt kertovat paljon tilasta. Perinteisessä olohuoneessa on paljon yksityiskohtia, jotka on kokonaan poistettu modernista ja nykyaikaisesta sisustuksesta. Vaikka ne ovat puhtaasti koristeellisia, niillä on tärkeä rooli asioiden yleisessä järjestelmässä, koska ne ovat viime kädessä yksityiskohtia, jotka saavat huoneen eloon. Valaisimilla, huonekaluilla ja matoilla on samanlainen vaikutus.

Family roomde cor with fireplace and hardwood floore

Vaikka perinteisissä olohuoneissa ei yleensä ole suuria ikkunoita, tämä ei tee tämän kaltaisesta tilasta yhtään vähemmän autenttista. Tässä Mary Cookin suunnittelemassa kodin sisustuksessa on kaunis sekoitus moderneja ja perinteisiä elementtejä, joissa korostuu jälkimmäinen, esitellen paljon tyylikkäitä pieniä yksityiskohtia, mutta myös hyödyntäen upeaa panoraamaa, jota voi ihailla valtavien ikkunoiden läpi.

Small family room with tv above fireplace

Pienet olohuoneet ovat usein viehättävimpiä, kuten sisustusstudio Pinney Designs on tässä kauniisti osoittanut. Tämä upea pieni tila on keskittynyt takan ympärille, ja siinä on kaksi pientä sohvaa vastakkain ja kaksi mukavaa nojatuolia. Tila on varsin symmetrinen: sivupöydät, valaisimet ja avohyllyt molemmilla puolilla, muhkea aluematto keskellä ja TV aivan takan yläpuolella.

Family room with iconic chairs

Takkaa ei aina sijoiteta huoneen keskelle ja vaikka sen sijainti on joskus optimaalista huonompi, sen läsnäolosta voi silti hyötyä monella tavalla. Yksinkertaisesti asettamalla pari mukavaa tuolia eteen tai sivulle voit luoda viihtyisän oleskelutilan ja täydellisen paikan lukemiseen. Tässä studio Period Architecture Oy:n suunnittelemassa kodissa tämä takkanurkkaus siirtyy saumattomasti pääoleskelutilaan.

{kuvan lähteet:1,2,3,4,5,6,7,8,9 ja 10}.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook