40 ikkunaistuinta – mukavat, tilaa säästävät ja erinomaiset ulkoilman ihailuun

40 Window seats – cozy, space-saving and great for admiring the outdoors

Jos sinulla on koti, jossa on suuret ikkunat, olisi sääli olla hyödyntämättä niitä täysillä. Heillä on niin paljon tarjottavaa. Emme puhu vain siitä, että ne päästävät sisään paljon luonnonvaloa ja että ne avaavat huoneen tarjoamalla lähimmän yhteyden ulkotiloihin, vaan myös siitä, että voit integroida ne sisustukseen monin eri tavoin. Yksi mahdollisuus on saada ikkunapaikat.

40 Window seats – cozy, space-saving and great for admiring the outdoorsIkkunaistuin on aina loistava lisä olohuoneeseen
Bedroom window cornerSe olisi myös mukava ominaisuus makuuhuoneeseen
Traditional living room with fireplace and window seating aboveSinulla voi olla kaksi yhteensopivaa ikkunapaikkaa, jos layout sen sallii
Dining room window seatingHuoneessa, jossa on suuret ikkunat, voi olla penkki sen vieressä
Window seating designLuo kodikas lukunurkkaus perhehuoneeseesi tai kirjastoosi

Ikkunaistuimet ovat mahtavia monista syistä. Ensinnäkin ne ovat ihania, koska niiden avulla voit ihailla ulkoilmaa ja näkymiä rentoutuen. Ne voivat olla myös erittäin mukavia. Siellä voisi olla mukava lukunurkkaus ja nauttia mukavasta ajasta samalla kun on mukava näkymä taustalla. Lisäksi ikkunapenkit ovat myös tilaa säästäviä.

Window reading cornerVoit myös laittaa hyllyjä, jotka sopivat erinomaisesti kirjojen ja muiden tavaroiden säilyttämiseen
Upstairs window reading cornerAsenna lamppu tai kaksi seinälle lisävaloa varten yöllä

Voit käyttää käytettävissäsi olevaa tilaa älykkäästi hyödyntämällä pohjaratkaisua. Joten jos sinulla on suuret ikkunat tai ikkuna, joka on sijoitettu sopivaan paikkaan, älä epäröi lisätä siihen myös istuin.

Dining room window corner designYritä tehdä nurkasta mahdollisimman viihtyisä ja mukava
Traditional window cornerÄlä unohda tyynyjä, mukavia sekä upeita asusteita
Mediteranean living room cornerIkkunaistuimesi alla voi olla myös sisäänrakennettu säilytystila
Beroom window seatingVoisit hyödyntää sitä ja saada sinne myös laatikoita
Mountain design window seatPitkä penkki ikkunan vieressä olisi mukava lisä isoon olohuoneeseen
White window nookKäytä värejä, jotka vastaavat ikkunan läpi näkyviä näkymiä ja maisemaa
Traditional living room designIkkunaistuin, jossa sisäänrakennetut hyllyt sivulla
Girl teenage room window nookIkkunaistuin olisi myös mukava ominaisuus lastenhuoneeseen, kunhan se on turvallista
Brightness and book shelvesOle fiksu ja käytä ikkunan yläpuolella olevaa tilaa myös säilytykseen
Wood window seatingIkkunaistuimet ja sisäänrakennettu säilytystila, kaksi hienoa hyödynnettävää ominaisuutta
Kithen island and window seatingKäytä korostustyynyjä rohkeissa väreissä saadaksesi lisäpotkua
Master bedroom window seatingVoit myös korostaa ikkunan nurkkaa rohkeilla maalilla ja valoilla
Kids room window seatingVarmista, että käytät istuimen alla olevaa tilaa säilytykseen
Teenage room windowKun huoneessa on useita ikkunoita, käytä jokaista eri tavalla
Clean window seatingVerhot tai kaihtimet voivat olla hyödyllisiä, kun haluat yksityisyyttä
Two window nooksSymmetrinen ikkunaistuimet takan molemmilla puolilla
Bedroom with viewMinimalistinen ikkuna ja moderni ikkunaistuin makuuhuoneessa
Tiny small cornerPieni ikkunaistuin voisi myös puristaa keittiöön
Attic bedroom window seatIkkunaistuin vähän kuin huoneessa olisi ylimääräinen sohva
Playroom window seatingVoit jopa tehdä sen näyttämään sohvalta tai yhdistää sen huonekalusi kanssa
Window seating white themeVoit saada ikkunapenkin sulautumaan yhteen värien avulla
Office window seatingKotitoimistossa voisi olla myös viihtyisä ikkunaistuin
Corner window seatingKaunis olohuone, jossa takka ja kulma-ikkunanurkkaus

Ikkunaistuimet sopivat kaikkiin huoneisiin. Sinulla voi olla tällainen ominaisuus olohuoneessa, jossa se olisi myös loistava lisä, koska sinulla ei voi koskaan olla monta paikkaa. Voit myös ottaa sellaisen makuuhuoneeseen ja rentoutua siellä, kun haluat olla yksin tai kun haluat ajautua pois. Kotitoimistossa voisi käyttää myös ikkunaistuinta, sillä se tekisi huoneesta viihtyisämmän ja kutsuvamman ja henkilökohtaisemman.

DIY Window Bench with Storage Ft Lamps Plus

Erkkeri-ikkunat ovat ihanteellisia mukavien ikkunaistuinten luomiseen, ja koska olosuhteet ja tyylit vaihtelevat tapauskohtaisesti, asioiden ottaminen omiin käsiin voi osoittautua loistavaksi ideaksi. Jos haluat rakentaa ikkunapenkin tyhjästä, tämä Avanti Morochan video-opetusohjelma antaa sinulle paljon hyödyllisiä vinkkejä ja tietoa. Tässä penkissä on sisäänrakennettu säilytystila, joka on loistava lisäominaisuus.

DIY Window Seat with Ikea Nordli Hack

Klassinen ikkuna voi olla yhtä hyvä, jos haluat tuoda huoneeseen enemmän toimivuutta ja samalla hyödyntää auringonvaloa ja näkymää. Hieno idea on tehdä matala yksikkö yhdestä ja seinästä toiseen yksinkertaisuuden vuoksi. Tämä maksimoi myös suunnitteluun sisällytettävän tallennustilan määrän. Jos valitset samanlaisen suunnittelun kuin Hydrangea Treehousen, sinulla on kuusi laatikkoa, jotka täytetään eri esineillä, ja päällä on pinta, jota voit käyttää useilla eri tavoilla, mukaan lukien istuimena. Tämä olisi loistava projekti makuuhuoneeseen.

How to Build A Window Seat With Hidden Storage

Jos sinulla on ikkunat, jotka on rakennettu seinään tai nurkkaan, se on täydellinen järjestely erittäin kodikkaan ja mukavan ikkunaistuimen luomiseen. Tämä on aivan täydellinen. Se on melko matala ja sen päällä on pehmeä tyyny lisäämään mukavuutta, mutta siinä on myös näppärästi piilotettua säilytystilaa, johon pääsee käsiksi ylhäältä. Sivuilla olevat kaksi lamppua tarjoavat työvalaistuksen, jos luonnonvalo ei riitä. Katso lisätietoja sammyonstaten koko opetusohjelmasta.

Build a Window Seat With Storage

Tällainen projekti voi aluksi tuntua ylivoimaiselta, varsinkin jos et ole koskaan tehnyt mitään tällaista ennen. Kuitenkin, jos jaat sen pienempiin vaiheisiin, siitä tulee helpommin hallittavissa ja helpompi ymmärtää. Esimerkiksi ohjeissa esitetyn kaltaisen ikkunaistuimen rakentaminen alkaa suunnitteluvaiheesta. Tällöin päätät kuinka syvän haluat istuimen olevan ja kaikenlaisia muita yksityiskohtia. Sitten saat projektiin tarvitsemasi tarvikkeet ja vasta sen jälkeen voidaan aloittaa rakennusprosessi.

DIY WINDOW SEAT

Tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta ikkunaistuinta ei välttämättä tarvitse sijoittaa suoraan ikkunan eteen. Ajatuksena on, että se saa riittävästi auringonvaloa päivän aikana ja voit myös asettaa sen kohtisuoraan ikkunaan nähden viereistä seinää vasten varmistaaksesi sen. Voit myös sisällyttää sen suunnitteluun mukautettuja ominaisuuksia. Esimerkiksi tässä style-squeezen ikkunapenkissä on sisäänrakennettu polttopuiden säilytyslokero.

DIY WINDOW BENCH SEAT

Toinen huomioitava asia on, että ikkunaistuimet eivät ole vain makuuhuoneisiin, vaikka ne sopivatkin sinne täydellisesti ja ovat erittäin mukavia. Voit myös lisätä ikkunaistuimen siirtymätilaan, kuten käytävään tai eteiseen. Se on loistava tapa lisätä toimintoja pieneen tilaan, jota ei normaalisti käytettäisi mihinkään muuhun. Katso kuinka hyvin tämä penkki sopii tähän pieneen portaikkonurkkaan. Siirry jennasuedesigniin saadaksesi lisätietoja tästä projektista.

Window seat in bay window no cushion

Keittiö on toinen loistava paikka viihtyisälle ikkunaistuimelle, varsinkin jos siinä on erkkeri-ikkunat. Tämä voi olla myös ominaisuus, joka on osa avointa pohjaratkaisua ja erottaa visuaalisesti esimerkiksi keittiön olohuoneesta. Tee ikkunaistuimestasi erottuva ja anna sille luonnetta. Ripusta kaunis kattovalaisin tai lisää lamppuja, tee siitä viihtyisä muutamalla korostustyynyllä ja älä pelkää käyttää värejä suunnittelussasi. Voit katsoa tämän prettyhandygirlin opetusohjelman, jos haluat lisää ideoita.

Diy Window Bench

Ikkunapenkki voi olla myös ihana lisä lastenhuoneeseen. Voit saada sen näyttämään erittäin mukavalta ja mukavalta ja voit koristella sen rohkeilla ja iloisilla väreillä ja kuvioilla. Tässä onremodelandolacasassa esitellyssä mallissa hyödynnetään myös hyvin alla olevaa tilaa luomalla säilytysnurkkauksia laatikoille, jotka voidaan täyttää leluilla, kirjoilla, peitoilla ja muilla esineillä.

Window seat diy

Jos olet huolissasi siitä, että ikkunapenkki, jossa on säilytystilaa, näyttäisi liian isolta ja saisi huoneen näyttämään liian pieneltä ja sekavalta, harkitse yksinkertaisempaa ja kevyemmän näköistä mallia, kuten shanty-2-chicissä. Tämä ikkunapenkki istuu tyylikkäillä ja vankkailla jaloilla ja jättää alla olevan tilan avoimeksi.

HOW TO BUILD A WINDOW BENCH WITH STORAGE

Toisaalta, jos haluat ikkunaistuimesi sisältävän jonkinlaisen piilotetun säilytystilan, voit tehdä sen useilla tavoilla. Tässä nickandaliciasta löytyvässä mallissa on yksi suuri säilytyslokero keskellä, johon pääsee käsiksi yläosaa nostamalla. Näin penkin etuosa näyttää mukavalta ja yksinkertaiselta. Lisäksi lokero on melko tilava ja täydellinen ylimääräisten peittojen, tyynyjen ja muiden tarvikkeiden säilyttämiseen.

DIY Window Bench with Storage

Entä jos sinulla on useampi kuin yksi ikkuna, saatat ihmetellä. No, sinun täytyy vain rakentaa erikoispitkä penkki. Tämän tee-se-itse-projektin muuttamisen kauneus on, että voit muokata suunnittelua haluamallasi tavalla. Esimerkiksi ikkunaseinää voi täydentää pitkä ja monikäyttöinen kokonaisuus, jota voidaan käyttää penkkinä, säilytysyksikkönä ja myös pöytänä. Voit myös rakentaa penkin, joka peittää tämän seinän vain osittain tai joka on tehty useista moduuleista yhden sijasta. Lisää inspiraatiota ja ideoita löydät houseonlongwoodlanesta.

How To Build A Window Seat

Pieni ikkunaistuin voi olla melko samanlainen kuin säilytysarkku ja makehomebasessa esitelty projekti on todella hyvä esimerkki tässä tapauksessa. Tämä penkki on suunniteltu istumaan tavallisen ikkunan edessä keittiössä. Se on melko pieni ja yläosaa voi nostaa, jolloin sisälle jää piilotettu säilytyslokero. Suunnittelu on yksinkertainen, joten tämä projekti sopii hyvin aloittelijoille, joten kokeile, jos haluat tehdä omasta keittiöstäsi kutsuvamman ja mukavamman.

Kuvalähteet: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29 ja 30.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook