Haastattelu Tamara Kaye-Honeyn kanssa, joka tarjoaa leikkisästi modernin lähestymistavan suunnitteluun

Interview With Tamara Kaye-Honey Who Provides A Playfully Modern Approach To Design

Tamara Kaye-Honey House Of Honeysta otti haasteen vastata 13 kysymykseemme, jotka paljastavat vaikuttavan kokemuksen sekoittamalla vanhaa ja uutta hassuihin ja epätavallisiin kappaleisiin, muotoihin ja väreihin. Tamara yhdistää korkeat ja matalat kappaleet ja materiaalit, sekä uudet että vanhat. odottamaton tapa luoda tuoreita mutta ajattomia tiloja.

Interview With Tamara Kaye-Honey Who Provides A Playfully Modern Approach To Design

Homedit: Oletko aina kiinnostunut suunnittelusta? Kerro meille hetkestä, jolloin päätit, että tämä on oikea tie.

Tamara: Olen aina kiehtonut muotia ja sisustusta. Lapsena Nova Scotiassa Kanadassa minulla oli onni matkustaa isäni kanssa liikeasioissa NYC:hen ja Lontoon kaltaisiin kaupunkeihin, ja olin hämmästynyt upeista tyyleistä. Sain jatkokoulutukseni NYC:ssä The Fashion Institute of Technologyssa ja minut palkattiin myöhemmin vaatteiden ostajaksi Bergdorf Goodmanille.

Rakkauteni muotiin muuttui helposti sisustussuunnitteluksi. Väriteoria, kuviot, skaala jne. ja yleinen taito asun yhdistämisessä on hyvin samanlainen kuin huoneen. Odotan edelleen muodin inspiroivan sisustusta ja aidosti tunnen, että ne kulkevat käsi kädessä.

Bed large

Homedit: Mistä löydät inspiraatiosi?

Tamara: Olen inspiroinut suunnittelua ja arkkitehtuuria sekä menneisyydestä että nykyisyydestä.

Ajatus räätälöimisestä, uudelleen työstämisestä ja uudelleen keksimisestä vie suunnitelmiani eteenpäin. Yritän luoda ympäristöjä ja teoksia, jotka ovat tuoreita ja moderneja, mutta säilyttävät ajattoman laadun.

DSC 0219 copy

Homedit: Kuinka kauan sitten aloitit yrityksesi?

Tamara: I’ve been practicing interior design for about  10 years and opened House Of Honey last May out of a desire to showcase my design sensibility. I felt there was a void in the market for a chic shop that carried a curated selection of  re-invented home furnishings and decorative accessories. The House of Honey concept is based on the idea of accessible design and a lifestyle that is full of personality, humor and of course, style. House of Honey gives clients the opportunity and access to great new and vintage fabrics and wallpapers and allows them to be part of the design process.

DSC 0273 copy

Homedit: Voitko kuvailla hieman ensimmäistä sisustusprojektiasi?

Tamara: Ensimmäinen suuri remonttiprojektini oli ensimmäinen kotimme Los Angelesissa (luvun puolivälin moderni helmi), mutta ensimmäinen taukoni oli kampaamo, jonka suunnittelin uudelleen Etelä-Pasadenassa. Omistaja otti suuren riskin palkatakseen tuntemattoman suunnittelijan, mutta se kannatti meille molemmille!

DSC 0302 copy

Homedit: Millaiset ihmiset pyytävät apuasi?

Tamara: Monilla asiakkaillani on lapsia, joten käytännöllisten ja tyylikkäiden tilojen luominen on erittäin tärkeää. Yritän työskennellä asiakkaiden kanssa varmistaakseni, että sisätiloissa on yhteys tai virtaus ja yhteinen säie, kuin yksi täydellinen ajatus. Yritän luoda persoonallisia tiloja, jotka eivät ole pelkästään omaperäisiä muotoilultaan, vaan myös ajatuksia herättäviä ja odottamattomia. Sisustusni ovat taiteellinen sekoitus vanhaa ja uutta, jossa on hieman oikeita ja selkeää huumorintajua.

HofHoney 008

Homedit: Mikä on suosikkikirjasi/lehtesi suunnittelusta? Entä suosikkisivustosi?

Tamara: Kerään vintage-sisustuskirjoja ja ne ovat David Hicksin kirjoittamia.

Olen innoissani uuden Design Sponge -kirjan julkaisusta, joka ilmestyy tässä kuussa ja sisältää monia sivustojen parhaita projekteja, mukaan lukien yksi minun!

Nykyiselle suunnittelulle brittiläinen Livingetc-lehti on hämmästyttävä ja verkkolehdille Rue ja Ivy

HofHoney 033

Homedit: Mitä suosittelet tälle vuodelle?

Tamara: Trends sopii parhaiten asusteiden profiiliin, joten voit vaihtaa niitä kausiluonteisesti. Kyse on ajattomien sisätilojen luomisesta, joissa yhdistyvät nokkelat ja dramaattiset yksityiskohdat luodakseen ainutlaatuisia ja persoonallisia tiloja yhteisellä kerronnalla. Aloita kokoelma ja jatka lisäämistä. Olen alkanut kerätä vintage-laivamaalauksia pojalleni ja seinä alkaa näyttää upealta. Olen tehnyt samoin vintage-kukkamaalausten kanssa vieraskylpyhuoneeseen. Luulen, että minulla on noin 15 maalausta, jotka luovat kauniin seinäkollaasin; vaikutus on melko dramaattinen. En ole suuri fani sisätiloista, jotka tuntuvat siltä kuin ne olisi koottu kerralla. Muotitausta on kuin lähtisi kaupasta saman suunnittelijan asuissa. Se on mukava sekoittaa sitä ja antaa historian ja persoonallisuuden tunteen sekä muodissa että sisustuksessa. Olen suuri fani sekoittaa sekä vaatteitani että sisustusta uuteen ja vanhaan.

Kitchen 1 original

Homedit: Mikä on keskimäärin projektille varattu aika?

Tamara: Se riippuu, minulla on joitakin projekteja, jotka kestävät muutaman vuoden ja toiset muutaman kuukauden. Pidän erilaisista projekteista ja asiakkaista. Se pitää jännittävän!

Kitchen table 1 original

Homedit: Mitä neuvoja sinulla on nuorille suunnittelijoille tai arkkitehdeille, jotka lukevat tämän haastattelun?

Tamara: Inspiroidu ja ota kaikki ympärilläsi, niin vanha kuin uusikin, ja katso aina menneisyyteen löytääksesi uusia malleja. Kyse on vanhan asian uudelleentulkimisesta ja ottamisesta ja tuoreesta, ajankohtaisesta ja oman ajattomuuden tunteen luomisesta.

Living 5 large

Homedit: Mikä on lempiasiasi kotona, jota et suunnitellut?

Tamara: Niin monta… Ruokapöytämme on vuosisadan puolivälin Milo Baughmanin pöytä. Ostin sen craigs-listalta 500 dollarilla iäkkäältä taiteilijalta, joka käytti sitä studiossaan 30 vuotta. Se oli maaliroiskeiden peitossa saapuessaan, mutta hieman hölynpölyä ja se näyttää aivan uudelta.

Ib Arbergin 1970-luvun riippuva papukaijatuolimme. Ostin sen aikomuksenani laittaa sen myymäläni ikkunaan, mutta se on lasten leikkihuoneessa, taidan jäädä!

Living large

Homedit: Mikä oli paras suunnitteluneuvo, jonka kukaan on sinulle antanut?

Tamara: ”Ole rehellinen itsellesi ja mene siihen. Tulet katumaan sitä, jos et."

Ystäväni ja startup-asiantuntija Nada Jones julkaisi äskettäin kirjan '16 Weeks to Your Dream Business: A Weekly Planner for Entrepreneurial Women'. Se on pakollinen lukeminen kaikille, jotka yrittävät perustaa tai kasvattaa yritystä.

Ship closed original

Tea table large

TV room Couch original

DSC 0224 copy

DSC 0225 copy

DSC 0011 copy

Chaise tv large

Homedit: Mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmasi?

Tamara: Tavoitteeni on laajentaa omaa tyyliäni "The New Vintage". Yhdistelemällä vanhaa ja uutta hassuilla ja tavallisilla kappaleilla/kuvioilla/muotoilla ja väreillä saadaan raikas, leikkisä ja moderni lähestymistapa muotoiluun. Olen juuri saanut valmiiksi tämän vuoden ICFF:ssä lanseeratun Nurseryworksin lastenhuonekalustesarjan suunnittelun ja työstän valaistuslinjaa.

Ja haaveita tulevasta boutique-hotelliprojektista toivottavasti Pasadenassa (missä asun.)

Homedit: Mitä mieltä olet sivustostamme?

Tamara: Se on niin inspiroivaa ja loistava resurssi asiakasprojekteihin. Olen itse asiassa viime aikoina viitannut Homeditiin auttaakseni ullakkoremonttiani. Niin mahtavaa!

Kiitos mahdollisuudesta osallistua upeaan sivustoosi.

Kippis

Tamara

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook