40 parasta huonekaluliikettä NYC:ssä – kodin sisustuksia jokaisella budjetilla

Top 40 Furniture Stores In NYC – Home Decor Finds at Every Budget

New York City on yksi parhaista kaupungeista ostoksille Yhdysvalloissa ja maailmanlaajuisesti. Ainoa ongelma on liikkeiden runsaus. Kun etsit huonekaluliikkeitä NYC:stä, voi olla vaikea päättää, mitkä niistä ovat vierailun arvoisia. Onneksi kaupunki tarjoaa kodin sisustuksia jokaiseen budjettiin.

Top 40 Furniture Stores In NYC – Home Decor Finds at Every Budget

Haluatko piristää NYC-huoneistoasi? Tutustu NYC:n 40 parhaaseen huonekaluliikkeeseen

Olemme tehneet tutkimuksemme ja löytäneet NYC:n parhaat huonekaluliikkeet. Löydät kodin sisustusta, suuria huonekaluja ja ainutlaatuisia esineitä, joita ei ole saatavilla missään muualla.

Sininen piste

Blu Dot Furniture Store in NYC

Sijainti: 79 Madison Ave, New York, NY 10016

Blu Dot on läsnä kaupungeissa, kuten Portlandissa, Austinissa, sekä kansainvälisissä paikoissa. Ne tarjoavat erilaisia moderneja huonekaluja ja sisustusta eri hintaluokissa. Ensimmäinen myymälä avattiin vuonna 2008, ja siitä lähtien liiketoiminta on ollut vilkasta.

Aiheeseen liittyvä: 15 parasta online-huonekalukauppaa – miltä kotisi tulee näyttää todella erottuvalta

Suosionsa vuoksi myymälätapaamiset ovat pakollisia ja ne on sovittava etukäteen, joten muista soittaa etukäteen. Jos et ole varma, haluatko varata ajan, heidän verkkosivustonsa tarjoaa virtuaalikierroksia.

One King's Lane

Rather than modern decor that is so popular in furniture stores in NYC, One King's Lane offers vintage decor.

Sijainti: 143 Spring St New York, NY 10012

One King's Lanella voit tehdä ostoksia verkossa tai myymälässä. Niiden hinnat ovat melko vakioita, mutta niiden tyyli ei ole. Modernin sisustuksen sijaan, joka on suosittu NYC:n huonekaluliikkeiden keskuudessa, One King's Lane tarjoaa vintage-kotituotteita.

Niiden nahkaiset, haalistut ja maalaismaiset huonekalut ovat suosittuja verkossa, ja heidän tiili- ja laastiliikkeensä ovat melko uusia New Yorkin asukkaille. Ne tunnetaan pukeutumisesta jokaiseen huoneeseen sen sijaan, että keskittyisivät yhteen.

Aiheeseen liittyvä: New Yorkin parhaat sisustussuunnittelijat tarjoavat maailmanlaajuista asiantuntemusta, upeita tuloksia

Lähteestä

making it one of the best furniture stores in NYC for wooden furniture. 

Sijainti: 132 W 18th St, New York, NY 10011

From The Source on ympäristöystävällinen yritys, joka tarjoaa kestävästi hankittuja kovapuuhuonekaluja ja -tarvikkeita. Heidän kovapuuhuonekalunsa ovat vertaansa vailla, mikä tekee niistä yhden New Yorkin parhaista puuhuonekalujen huonekalukaupoista.

Vaikka heidän päävetonsa on kierrätetty kovapuu, he tarjoavat myös erilaisia tuotteita. Heidän kierrätetyt öljyrumpukalusteet antavat sinulle tunteen, että hyödynnät kierrätysmateriaaleja.

Lentävä tiikeri Kööpenhamina

of the best furniture stores in NYC if you're on a tight budget. 

Sijainti: 920 Broadway New York, NY 10010

Flying Tiger on enemmän kuin pelkkä huonekaluliike, vaan se myy myös lemmikkitarvikkeita, askartelutarvikkeita ja paljon muuta. Hinnat ovat erittäin edullisia, joten se on yksi parhaista huonekalukaupoista NYC:ssä, jos sinulla on tiukka budjetti.

Kalusteet ovat skandaavilaisvaikutteisia, sillä Flying Tiger -myymälöiden alkuperäiset toimipaikat ovat Tanskassa. Ne onnekkaat, jotka vierailivat Tanskan myymälöissä, olivat innoissaan kuullessaan New Yorkin myymälän avaamisesta.

Sisätilat Määritä

Interior define store in NYC

Sijainti: 68 Greene St, New York, NY 10012

Interior Definelle on seitsemän tiili- ja laastipaikkaa, vaikka voit ostaa niiden allekirjoitusmalleja verkosta. Voit myös ottaa heihin yhteyttä mukautettuja istuimia, pöytiä ja mattoja varten. Ne suunnitellaan yksilöllisille ennemminkin kuin massoille.

Niiden hinnoittelussa on hienoa, että voit ostaa heidän huonekalunsa osamaksulla, jolloin ne ovat edullisia kenelle tahansa. Heidän suunnittelijansa ja asiakaspalvelutiiminsä ovat tunnetusti ystävällisiä ja avuliaita.

Moderni ulkoilma

Open air furniture store in NYC

Sijainti: 489 Lorimer St Brooklyn, NY 11211

Open Air Modern tai OAM-NYC tarjoaa yksinkertaisia mutta hienostuneita malleja, jotka ovat taideteoksia. He tarjoavat sisäänkäyntejä vain gallerian aukioloaikoina viikonloppuisin, ja kaikki muut vierailut ovat vain ajanvarauksella.

Heidän tyylinsä on saanut inspiraationsa 1940-luvulta ja sen jälkeen, mikä antoi heidän myymälälleen vuosisadan puolivälin modernin tunnelman. Omistajat tuntevat skandinaavisen ja amerikkalaisen mallin, mikä antaa heille ainutlaatuisen tyylin.

Collyerin kartano

Collyers Mansion furniture store in NYC

Sijainti: 179 Atlantic Ave, Brooklyn, NY 11201

Collyer's Mansion on oikea paikka, jos haluat eklektisiä huonekaluja, jotka ovat saaneet vaikutteita maista ympäri maailmaa. Ne tarjoavat kaikenlaisia taideteoksia ja pienempiä kodin sisustusesineitä, kuten joulukoristeita.

Collyer's Mansionissa voit tehdä ostoksia mallistoittain, ja uusia kokoelmia lisätään joka kausi. Näiden mallistojen avulla voit tuoda uusimmat sesongin trendit kotiisi.

Knoll

Iconic Knoll furniture store

Sijainti: 1330 Avenue of the Americas New York, NY 10019

Knollin pääpaikka on kulman takana Modernin taiteen museosta, joka on ihanteellinen paikka tälle näyttävälle myymälälle. Heidän mottonsa on "moderni aina, koska moderni toimii aina." Kaupungissa on myös kaksi pienempää myymälää.

Se on järkevää. Moderni on aina trendi. Jos etsit moderneja taideteoksia, älä etsi enää.

Suunnittelu käden ulottuvilla

Design Within Reach

Sijainti: 219 36th St, Brooklyn, NY 11232

Design Within Reach tarjoaa korkealuokkaisia, kunnostettuja huonekaluja ja sopii niille, joilla on budjetti. Heidän Brooklynissaan löydät naarmuuntuneita, kolhuttuja ja palautettuja tuotteita murto-osalla niiden alkuperäisestä hinnasta.

Vaikka paikkoja on monia, Design Within Reachin omistamat huonekaluliikkeet New Yorkissa ovat helposti saavutettavissa. Kaikki heidän tavaransa eivät myöskään ole vahingoittuneet. He myyvät kaikki esittely- ja studiokalustuksensa alennettuun hintaan.

MUJI

MUJI furniture store

Sijainti: 475 5th Ave New York, NY 10017

MUJI tuo Japanin Yhdysvaltoihin vuonna 2015 avatulla NYC-paikalla. Japanilaiset huonekalut ovat usein vähän huoltoa vaativia ja keskittyvät mukavaan asumiseen. Kalusteet ovat rakenteeltaan yksinkertaisia ja matalat.

Japanilaisella myymälällä on miljoonia faneja ulkomailla ja kasvava fanikunta Yhdysvalloissa. He uskovat arjen tekemiseen miellyttävämmäksi ja hyödyllisemmäksi käyttää, samoin kuin ympärillämme oleville.

MoMA Design Store

Moma design store in NYC

Sijainti: 81 Spring St A New York, NY 10012

Ei ehkä ole yllätys, että Modernin taiteen museon designkauppa on taiteenharrastajien suosiossa. MoMA Design -myymälät ovat aina olleet yksi suosituimmista huonekalukaupoista NYC:ssä, mutta yksi asia teki valtavan eron Soho-sijainnissa.

Kun Sohon toimipiste alkoi tarjota keittiövälineitä, myynti nousi pilviin. Kaikilla ei ole varaa Modernin taiteen museon huonekaluihin, mutta heillä on varaa pariin astiaan!

Asia

Matter is one of the most unique furniture stores in NYC

Sijainti: 405 Broome St, New York, NY 10013

Matter on yksi NYC:n ainutlaatuisimmista huonekaluliikkeistä. He esittelevät trendejä ennen kuin ne ovat edes nousussa erikoistuneen ennustetiiminsä kanssa. Kauppa on niin ainutlaatuinen, että siellä järjestetään jopa illan cocktailtilaisuuksia.

Mitä tulee heidän huonekalutyyliinsä, se vaihtelee sen mukaan, minkä he uskovat pian olevan trendikkäitä. Voit yleensä odottaa sulavaa ja modernia muotoilua kauttaaltaan.

Joybird

Joybird furniture store in nyc

Sijainti: 445 Albee Square W, Brooklyn, NY 11201

Joybird on tilauksesta valmistettuja vuosisadan puolivälin tyylisiä huonekaluja. Jokainen huonekalu on suunniteltu yksilöllisesti sinua ajatellen. Niiden perustyylit ovat samanlaisia kuin heidän nimensä. Rauhallista, rentouttavaa ja iloista.

Vaikka Brooklyn ei ole heidän ensimmäinen tai viimeinen sijaintinsa, se toimii heidän New Yorkin tukikohtana. Jos etsit jotain, jolla voit ilmaista itseäsi kotonasi, Joybird on täydellinen sinulle.

ABC matto

ABC Carpet Home Store

Sijainti: 888 Broadway New York, NY 10003

ABC matto

ABC Carpetin motto

1stdibs-galleria

1stdibs Gallery

Sijainti: 269 11th Avenue Lobby 6, 7th Floor New York, NY 10001

1stdibs Gallery -niminen kauppa on yksi suurimmista kodin sisustus- ja huonekaluliikkeistä. Se kattaa yli 45 000 neliöjalkaa ja tarjoaa kalusteita yli 50 myyjältä. Jokaisella myyjällä on oma teemansa.

Aiheeseen liittyvä: Mitkä ovat Yhdysvaltojen parhaat huonekalumerkit

Teema perustuu siihen, mitä myyjällä on sinä päivänä myynnissä, ja se muuttuu päivittäin. Et luultavasti löydä mistään niin suurta tai ainutlaatuista kokoonpanoa. Kuten nimestä voi päätellä, myymälä toimii saapumisjärjestyksessä.

West Elm

97155134 1146503995729987 2876832776791521559 n

Sijainti: 112 W 17th St, New York, NY 10011

West Elmillä on seitsemän huonekaluliikettä New Yorkin osavaltiossa ja kolme huonekaluliikettä NYC:ssä. Jos et halua lähteä ulos, voit silti löytää suurimman osan heidän tarjonnastaan verkosta heidän verkkosivustonsa kautta.

West Elmin sivusto on käyttäjäystävällinen ja tarjoaa yksilöllisiä suunnittelupalveluita. Heidän asiakaspalvelutiiminsä on aina käytettävissä ja valmis auttamaan, joten sinun ei koskaan tarvitse tuntea olosi yksinäiseksi, vaikka olisit verkossa.

Sisusta vihreäksi

Furnish green store in NYC

Sijainti: 1261 Broadway Rm 309 New York, NY 10001

Nimestään huolimatta Furnish Green ei ole ensisijaisesti "vihreä" myymälä, ei väriltään eikä ympäristön puolesta. Myymälässä on kokoelma huonekaluja ja kodin sisustusta 1700-luvun vintagesta tyylikkääseen ja moderniin.

Furnish Greenin valikoiman ansiosta kuka tahansa löytää varmasti täydellisen kodin aksentin.

BDDW

BDDW store in nyc for furniture

Sijainti: 5 Crosby St New York, NY 10013

Taiteilija Tyler Hays perusti BDDW:n esitelläkseen henkilökohtaisia suosikkiteoksiaan. Nämä kappaleet ovat vintage-malleja modernilla otteella. Monet BDDW:n tuotteista on valmistettu paikallisista materiaaleista, kuten paikallisesti kaivetusta savesta.

Vaikka se aloitti taiteilijaesittelynä, se on kasvanut yhdeksi NYC:n kuumimmista huonekaluliikkeistä. Jos teet kierroksia, älä unohda käydä BDDW:ssä.

Roman ja Williams Guild

Top 40 Furniture Stores In NYC – Home Decor Finds at Every Budget

Sijainti: 53 Howard St New York, NY 10013

Jokainen Roman and Williams Guildin huonekalu ja valaistus on Roman and Williams Guildin käsintehty. Jos olet kyllästynyt tavarataloihin ja kirpputoreihin, varmista, että kappaleesi menee suoraan sinulle tällaisista kaupoista.

Roman and Williams Guildin huonekaluteema on maalaismainen, mutta siinä on kansainvälinen tunnelma. Niiden kappaleet ovat raskaita, kiinteitä ja kestävät eliniän.

John Derian

John Derian store in NYC

Sijainti: 10 East Second Street 2nd Avenuen ja Bowery New Yorkin välillä, NY 10003

John Derian on erittäin menestynyt suunnittelija, jolla on viisi toimipaikkaa, joista neljä on New Yorkissa. Jokaisella sijainnilla on oma erikoisuutensa, ja kalusteet ovat juuri tässä paikassa.

Vaikka John Derianin huonekalut ovat erikoisia, se ei ole kaikki mitä löydät. Voit myös hankkia tuontitavaroita, ainutlaatuisia decoupage-tuotteita ja jopa täytettyjä eläimiä pienimmille.

KRB

KRB Store in NYC

Sijainti: 138 E 74th St, New York, NY 10021

KRB on nimetty suunnittelija ja perustaja Kate Rheinstein Brodskyn mukaan. Jokainen KRB:n huonekalu ja sisustus on KRB:n itsensä valitsema ja kuratoima. Toisin kuin muut suunnittelijat, hän ei ole vielä luovuttanut ohjauksia.

Suurin osa KRB:n huonekaluista on neutraalinvärisiä vintage-malleja, joissa on väriroiskeita kaikkialla. Kauppaa pidetään antiikkiliikkeenä, koska monet tuotteet ovat todella vintagea.

Bi-Rite Studio

Bi Rite Studio

Sijainti: 143 Nassau Ave Brooklyn, NY 11222

Bi-Rite Studion kalusteet ovat ainutlaatuisia, retroa ja ärtyneitä. Retroväreillä tämä kauppa esittelee mallejaan vertaansa vailla olevalla lähestymistavalla. Niiden suunnittelussa yhdistyvät italialainen ja tanskalainen kulttuuri luodakseen uudenlaisen huonekalulajin.

On huomattava, että voit tehdä ostoksia Bi-Rite Studiossa verkossa ja sen alustalla on helppo navigoida. Niiden hinnat ovat yllättävän edullisia ja tuotteita on helppo selata.

Flair Home

Flair Home Studio Furniture NYC

Sijainti: 88 Grand St, New York, NY 10013

Flair Homen esittely on upea. Sen avulla voit tarkkailla, kuinka asuintilaasi sisustetaan heidän suunnittelullaan. Sekä New Yorkissa että Firenzessä sijaitsevien liikkeiden kalusteet yhdistävät hienostuneita kulttuureja.

Vaikka niiden hinnat eivät ehkä ole edullisia kaikille, niiden suunnittelijat ovat maailman parhaita. Tämän vuoksi monet sanovat, että hinta on sen arvoinen.

Huone

Room Board New York Store

Sijainti: 236 W 18th St, New York, NY 10011

Nimellä kuten Room

Olipa kyseessä luonnollisesti leikatut puuhuonekalut tai tyylikkäät keraamiset koristeet, löydät makusi Roomista

Teollisuus länteen

Industry West Furniture Store

Sijainti: 14 Crosby St, New York, NY 10013

Industry West oli vain verkkokauppa viime aikoihin asti, jolloin se avasi ensimmäisen kivijalkamyymälänsä. Myymälästä löytyy valikoima moderneja ja modulaarisia tuotteita, joten voit löytää tilaan sopivan täydellisen huonekalun.

Niin kuuma kuin kaupassa oli viime vuonna, voit silti tehdä ostoksia verkossa yhtä tehokkaasti kuin koskaan omasta kodistasi.

CB2

CB2 furniture store in NYC

Sijainti: 979 3rd Ave, New York, NY 10022

CB2 on Crate

Jos et tiedä, mikä on sinulle sopiva, selaa verkkoa ennen kuin päätät, mihin myymälään haluat vierailla.

Tulossa pian

Coming soon furniture store

Sijainti: 37 Orchard St New York, NY 10002

Coming Soon on enemmän kuin kauppa, joka ilmoittaa tulevista tuotteista, joita ei ole vielä saatavilla. Ne ovat yksi NYC:n parhaista huonekalukaupoista! Myymälä yhdistää nykyaikaiset designit vintage-konsepteihin.

Jos selaat Coming Soonin sosiaalisen median sivuja, huomaat, että heillä on huumorintajua. Tämä muuntuu hyvin ärtyisiksi huonekaluiksi ja ainutlaatuisiksi malleiksi.

Canvas Home

Canvas home furniture store in new york

Sijainti: 426 Broome St New York, NY 10013

Canvas Home ei ehkä ole NYC:n paras huonekaluliike, mutta niissä on uskomattomia kodin aksentteja täydentämään huonekalujasi. Astioista tyynyihin ja pöytäliinoihin löydät upeita malleja tarpeisiisi.

Tällä hetkellä Canvas Home on verkossa vain pandemian vuoksi. Mutta voit löytää kaiken tarvitsemasi heidän verkkosivustonsa kautta, joka näkyy heidän myydyimpien tuotteidensa kanssa.

Jung Lee New York

Jung Lee New York

Sijainti: 25 W 29th St, New York, NY 10001

Jung Leellä ei ole vain ainutlaatuisia uuden aikakauden huonekaluja, vaan heillä on myös yksi kaupungin parhaista häärekisterijärjestelmistä. Melkein jokainen kaupungin kihlapari on rekisteröitynyt sinne toivoen saavansa Jung Leen faneja vieraslistalleen.

Jos et ole New Yorkin syntyperäinen, sinun pitäisi tietää, että Jung Lee on enemmän kuin huonekaluliike. Hän myös järjestää tapahtumia, on itse arkkitehti ja on tunnettu ympäri kaupunkia.

Nuorentaminen

Rejuvenation furniture store

Sijainti: 3 W 20th St, New York, NY 10011

Nimi itsessään riittää saamaan olonsa virkeäksi, mutta se on kodin sisustus, joka todella vie kakun. Alun perin vain Portlandissa sijaitseva myymälä, Rejuvenation on perustanut myymälän eri puolille maata ja tarjoaa edullisia kodinsisustustuotteita kaikille.

Vaikka he tarjoavat kaikenlaista kodin sisustusta, Rejuvenation oli alun perin valaistusliiketoimintaa. Nyt, 40 vuotta myöhemmin, se on edelleen heidän erikoisuutensa.

Mukautukset NY

Adaptations NY

Sijainti: 116 Franklin St, Brooklyn, NY 11222

Adaptions NY:ssä on joitain söpöimmistä maalaistalojen huonekaluista ja nuhjuisista tyylikkäistä fuusioista, joita voit löytää NYC:n huonekaluliikkeistä. Niistä löytyy kaikki simpukankuorityynyistä lehmänkuviotuoleihin.

Adaptions NY tarjoaa upeita vintage-tyylisiä huonekaluja, mutta ne tarjoavat myös konsultaatioita. He suunnittelevat olohuoneesi, kahvilasi ja kaiken siltä väliltä.

Herman Millerin lippulaiva

Herman Miller Flagship

Sijainti: 251 Park Ave S New York, NY 10010

Herman Miller ei tyydy valitsemaan vain yhtä kodin sisustustyyliä, he tekevät kaiken. Vaikka useimmat ihmiset, jotka ovat vuosisadan puolivälin modernin faneja, pitävät Herman Milleria houkuttelevana, heillä on myös muita faneja.

Vaikka Herman Miller tunnetaan työtuolimalleistaan, he tarjoavat myös ruokailu- ja olohuonekalusteita.

Armollinen Koti

Gracious Home

Sijainti: 1210 3rd Ave New York, NY 10021

Gracious Homella on ollut ylä- ja alamäkiä, mutta nyt se näyttää jatkuvan tasaisesti. Suurin osa heidän huonekaluistaan ja sisustuksestaan keskittyy neutraaleihin ja vaaleisiin sävyihin, joihin on lisätty muutamia kirkkaita värejä. Gracious Home -sisustus tarjoaa rauhallisen kokonaisuuden.

Koska niiden tuotteet ovat yrityksen nimen mukaisia, ne tarjoavat myös ainutlaatuisia ja hauskoja sisustustyylejä. Jotkut heidän uusimmista tarjouksistaan kiertävät eri juhlapäiviä, mukaan lukien Halloween.

Kynnys

The Sill New York City

Sijainti: 448 Amsterdam Ave New York, NY 10024

Tällaista erikoisliikettä et löydä mistään muualta. Kynnys on sitä miltä se kuulostaa: koti sadoille huonekasveille, joita voit esitellä kotonasi. Huonekaluliikkeet NYC:ssä ovat usein samanlaisia, joten tällainen on virkistävää.

Tarjous edulliseen hintaan ja suurin osa kasveista on ostettavissa verkosta. He uskovat, että kasvien pitäisi tuoda uutta elämää kotiin ja perheeseen ja levittää onnea matkallaan.

Vihreys rajoittamaton

Green unlimited store

Sijainti: 91 West St Brooklyn, NY 11222

Puutarhanviljelyn ja suunnittelun yhdistäminen on Greenery Unlimitedin perusta. Ne eivät ole huonekaluliike, mutta mikään koti ei saa olla täydellinen ilman vihreää ilmapiiriä elävöittämään ilmapiiriä ja tarjoamaan raitista ilmaa.

Greenery Unlimited pitää itseään ensimmäisenä biofiilisenä designmyymälänä. Biofiilinen suunnittelu on "konsepti, jota käytetään rakennusteollisuudessa asukkaiden yhteyksien lisäämiseen luonnonympäristöön käyttämällä suoraa luontoa, epäsuoraa luontoa sekä tila- ja paikkaolosuhteita."

Täydellinen tulevaisuus

The Future Perfect

Sijainti: 55 GREAT JONES STREET NEW YORK, NY 10011

Future Perfect visioi tulevaisuuden kodin suunnitteluteollisuudelle, Yhdysvalloille ja maailmalle. Sijainti New Yorkissa on Jean-Michel Basquiatin entisen studion vieressä.

Myymälä muistuttaa paljon studiota ja tuo taidetta ja kulttuuria maailmaan ainutlaatuisella, modernilla designilla. Huonekalut ovat kuin taidetta. Jokaisella ihmisellä on oma ainutlaatuinen makunsa ja jokainen huonekalu on osoitus siitä.

Kotiliitto

Home Union New York City Store

Sijainti: 369 Hooper St Brooklyn, NY 11211

Home Union osaa yhdistää vintagen ja modernin luomaan upeita taideteoksia. Kauppa alkoi pienestä yrityksestä, jota johdettiin asunnosta New Yorkissa. Mutta nykyään se on yksi eklektisen taiteen ja 1900-luvun suunnittelun ystävien keskuksista.

NYC:ssä voi olla satoja huonekalu- ja sisustusliikkeitä, mutta et voi mennä pieleen tämän käyntikohteiden luettelon kanssa. Sillä ei ole väliä, oletko New Yorkin syntyperäinen tai oletko ystävän luona, tarkista tämä luettelo ja tulet varmasti kotiin ihanteellisen kotisi kanssa.

Jos pidät sivustamme, jaa se ystävillesi & Facebook